Zaman: 14 Kas 2025 00:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 72 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: neşe
Araç: 2012 colt elegance amt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: BRh+
belki inandırıcı gelmiyo ama bi bayan olarak colt hastası oldum çıktım bütün gün nette colt araştırması moddayım ikinci el mi alsam sıfır mı alsam evdeki herkes bıktı yete colt colt hayata dön diyolar :) ama alana kadar rahat yok bana taktım bi kere işin kötüsü krediyle alcam ikinci el 2011 temiz bi tane bulsam illa 2012 şart değil ama offf kimse yok mu yardımmmm

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
Nese öğretmenim, öncelikle hosgeldiniz.
Kampanya olayını tam olarak bilemiyorum ancak muhtemelen 2013 yılından itibaren yeni kasa Colt vitrinde olacağından yıl sonuna dogru yeni kampanyalar beklenebilir. Yokuşa kalkış olayında ise endişe etmeyin, manuel ile karşılaştırmayın, birkac denemenin ardindan gayet rahat bir sekilde uyum sağlayacağınıza emin olabilirsiniz.
Son olarak çevrenizde size söylenenlerin hemen hemen aynısı zamanında bu forumdaki herkese söylenmiştir. Bunlar piyasanın kaliplasmis cümleleri, aldırış etmeyin. Araçla bir test sürüsü yapmayı da ihmal etmeyin ama.
Selamlar...

Sent from my iPad

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:23 
Kullanıcı avatarı

araçla test sürüşümüz pazartesi olacak inş heyecanla bekliyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 197/detay/

şu ilanda forumdan bir arkadaşınmış 2012 ile hiç bi fark göremedim km dışında ekstra bi özellik var mı 2. el almak mantıklı mı sizce?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Oktay
Araç: Colt Elegance AMT
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0Rh+
Merhaba
Sıfır colt AMT almak istiyorsunuz. Güzel bir seçim.
Yokuşta geri kaçırma manuel araçlarda ve holl hilder gibi yardımcı sistemlerin olmadığı yarı otomatik elektronik şanzumanlarda olur. Klasik otomatik diye adlandırılan sistemlerde geri kaçırma olmaz. 'dik yokuşlarda biraz kaçırırlar'
Bir yıl önce sıfır colt AMT aldım, ondan bir yıl önce 2007 model dizel AMT aldığımda ilk defa yarı otomatik araç sahibi olmuştum. Manuel şanzumanda çok dik olmayan yokuşta ve yoğun trafik yoksa yarım debriyaj kullanırdım ama kırmızı ışıkta dibimde araç varsa veya dik yokuşsa el frenini mutlaka çekerdim.
Şimdi değişen pek bir şey olmadı :) hafif eğimde frenden ayağımı çekip gaza biraz basıyorum ve araba kaymadan ilerliyor. Sıkıyı görünce yine elfrenini kullanıyorum.
Yıllardır yanında ehliyet taşıyan eşim dizel colt ile şöför olduğuna inandı. İki yıldır kendinden emin her yerde kullanıyor. Yokuş kalkış için size yazdıklarımı anlattım bir iki denemeden sonra 'ne var bunda, basınca gidiyor işte' dedi. :good: Aracım 11 aylık ve 16bin km yol yaptık, yarısından fazlasını o kullanmıştır. :kart:

Size gelince colt seçip beğenecek bilgiye sahipsiniz, çevrenizin olumsuz yorumuyla var geçmeyin, tanımadığınız insanların olumlu yorumu için almaya kalkmayın. :roll:
Mutlaka aracı kullanın test sürüşünde yokuş kalkışı deneyin, trafikte ve boş yollarda deneyin. Ben test için ASX kullanmak istedim olur dediler. Yarım saat kullandım aracı güzeldi ve anahtarı teslim edip yeni colt için işlemlere başladım. :D

Kampanyalar hep olur, ;) isterseniz 2011 fiyat listesine bakın halen satılan modeller var. Neden? 2011 ile 2012 arasında ne fark var? Yine bayi ile görüşün diyebilirim.

Ayrıca foruma hoş geldiniz hocam, 'colt bir öğretmen aracımıdır' gibi sorulara bile burada cevap arıyabilirsiniz. ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni mesajınızı şimdi fark ettim.
İkinci el düşünürseniz daha mantıklı olabilir. Ben de önce ikinci el aldım sonra sıfır.
Araçlarda fark yok. (2011 ile 2012 arasında)
Forum üyeleri kendi aralarında satış yaparken özel indirim yaparlar. ;) Haberiniz olsun.

En son asma tarafından 28 Tem 2012 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
Doğrudur bu arac forumdan bir arkadasın? (Ahmet niye satıyorsun abicim bu güzeli?)
2011 elegance ile 2012 modeller arasında fark yoktur. Bu arac, 2011 invite oldugundan sis fari yok ornegin, öndeki metal çıta yok, belki birkaç unsur daha ama önemi olmayan ufak tefek unsurlar. Artilari da olabilir. Kendisine özelden sorarsanız daha detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Ama 2012 modelden farkı olmasın istiyorsanız, 2011 elegance olanına bakacaksınız ikinci elde.
Selamlar...

Sent from my iPad

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:40 
Kullanıcı avatarı

asma yazdı:
Merhaba
Sıfır colt AMT almak istiyorsunuz. Güzel bir seçim.
Yokuşta geri kaçırma manuel araçlarda ve holl hilder gibi yardımcı sistemlerin olmadığı yarı otomatik elektronik şanzumanlarda olur. Klasik otomatik diye adlandırılan sistemlerde geri kaçırma olmaz. 'dik yokuşlarda biraz kaçırırlar'
Bir yıl önce sıfır colt AMT aldım, ondan bir yıl önce 2007 model dizel AMT aldığımda ilk defa yarı otomatik araç sahibi olmuştum. Manuel şanzumanda çok dik olmayan yokuşta ve yoğun trafik yoksa yarım debriyaj kullanırdım ama kırmızı ışıkta dibimde araç varsa veya dik yokuşsa el frenini mutlaka çekerdim.
Şimdi değişen pek bir şey olmadı :) hafif eğimde frenden ayağımı çekip gaza biraz basıyorum ve araba kaymadan ilerliyor. Sıkıyı görünce yine elfrenini kullanıyorum.
Yıllardır yanında ehliyet taşıyan eşim dizel colt ile şöför olduğuna inandı. İki yıldır kendinden emin her yerde kullanıyor. Yokuş kalkış için size yazdıklarımı anlattım bir iki denemeden sonra 'ne var bunda, basınca gidiyor işte' dedi. :good: Aracım 11 aylık ve 16bin km yol yaptık, yarısından fazlasını o kullanmıştır. :kart:

Size gelince colt seçip beğenecek bilgiye sahipsiniz, çevrenizin olumsuz yorumuyla var geçmeyin, tanımadığınız insanların olumlu yorumu için almaya kalkmayın. :roll:
Mutlaka aracı kullanın test sürüşünde yokuş kalkışı deneyin, trafikte ve boş yollarda deneyin. Ben test için ASX kullanmak istedim olur dediler. Yarım saat kullandım aracı güzeldi ve anahtarı teslim edip yeni colt için işlemlere başladım. :D

Kampanyalar hep olur, ;) isterseniz 2011 fiyat listesine bakın halen satılan modeller var. Neden? 2011 ile 2012 arasında ne fark var? Yine bayi ile görüşün diyebilirim.

Ayrıca foruma hoş geldiniz hocam, 'colt bir öğretmen aracımıdır' gibi sorulara bile burada cevap arıyabilirsiniz. ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni mesajınızı şimdi fark ettim.
İkinci el düşünürseniz daha mantıklı olabilir. Ben de önce ikinci el aldım sonra sıfır.
Araçlarda fark yok. (2011 ile 2012 arasında)
Forum üyeleri kendi aralarında satış yaparken özel indirim yaparlar. ;) Haberiniz olsun.

beni vazgeçirmeye çalışan çok oldu babam c3 nişanlım astra diye tutturdu siz arabadan anlamıyosunuz diyip resti çektim :) eşinizin rahat kullanması içimi rahatlattı çok teşekkür ederim yıl sonuna kadar ki bekleyebileciğimi sanmıyorum ama colt sahibi olucam inş :thumb:

En son nesemmelek tarafından 28 Tem 2012 23:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2012 23:44 
Kullanıcı avatarı

ekhnaton yazdı:
Doğrudur bu arac forumdan bir arkadasın? (Ahmet niye satıyorsun abicim bu güzeli?)
2011 elegance ile 2012 modeller arasında fark yoktur. Bu arac, 2011 invite oldugundan sis fari yok ornegin, öndeki metal çıta yok, belki birkaç unsur daha ama önemi olmayan ufak tefek unsurlar. Artilari da olabilir. Kendisine özelden sorarsanız daha detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Ama 2012 modelden farkı olmasın istiyorsanız, 2011 elegance olanına bakacaksınız ikinci elde.
Selamlar...

Sent from my iPad

hmmm anladım arkadaş indirim yaparsa eksikleri dediğiniz gibi dert değil bakalım kısmet :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 01:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
nesemmelek yazdı:
ekhnaton yazdı:
Selamlar...

Sent from my iPad

hmmm anladım arkadaş indirim yaparsa eksikleri dediğiniz gibi dert değil bakalım kısmet :)

abi öyle lağzım geliyor kim ister ki satmak. ama benim 4 airbagim var unutmayalıım :)

Neşe öğretmenimin fiyat konusunda öldürdü diyebilirim :)

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 02:53 
Kullanıcı avatarı

Aes08 yazdı:
nesemmelek yazdı:
ekhnaton yazdı:
Selamlar...

Sent from my iPad

abi öyle lağzım geliyor kim ister ki satmak. ama benim 4 airbagim var unutmayalıım :)

Neşe öğretmenimin fiyat konusunda öldürdü diyebilirim :)

ah ah çok param olsa öldürmezdim ama napalım armaya devam 26 27 çıkıcaz artık ama 30 verdikten sonra sıfır alırım yani o kadarda değil

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 02:56 
Kullanıcı avatarı

yaz sonu satıcam diyen varsa bekleyebilirim satmayı düşünenlere duyurulur :lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 12:29 
Kullanıcı avatarı

Erhan hocamın arabayı görmüştüm internette yanlış hatırlamıyorsam bir de ona bakın isterseniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 12:30 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 664/detay#

bu renkte çok hoşuma gidiyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2012 14:24 
Kullanıcı avatarı

ben beyaz istiyorum malum acemiyim çizikleri yamamak kolay olsun ve 2011 yada 2012 alıcam haa ciddi indirimli bulabilirsen 2010 da olabilir ben sıfır alıcaktım ama 2011 de alsam farketmiycek zaten uzun yıllar satmayı düşünmüyorum allah nasip ederse :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 01:03 
Kullanıcı avatarı

hmmm ama metalik daha zor kapanmaz mı bana en iyi beyaz kapanır dedi babam yaa yine mi kandırıldım ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 01:14 
Kullanıcı avatarı

nesemmelek yazdı:
hmmm ama metalik daha zor kapanmaz mı bana en iyi beyaz kapanır dedi babam yaa yine mi kandırıldım ?

Ben size arabayı boya korumasını yapar öyle teslim ederim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 01:46 
Kullanıcı avatarı

Aes08 yazdı:
nesemmelek yazdı:

Ben size arabayı boya korumasını yapar öyle teslim ederim :)

içimdeki ses bu araba senin diyo bakalım satılmazsa inş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 11:06 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
nesemmelek yazdı:

Şirket araçlarının neden gri alındığını düşünerek baslayabiliriz :)

_opeth bu mesajını mobil olarak attı.

çizikleri belli etmeme konusunda mı yoksa boya ile kapanma konusunda mı düşünelim?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 12:43 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
çizikleri belli etmeme konusunda

bunu bilmiyodum teşekkür ederim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 12:51 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Neşe Hanım Merhaba,
Sizi azminizden ötürü tebrik etmek istiyorum :)
Umarım gönlünüze göre olan araç benim aracım olur :D
Buyrun;
Ben bebeğimiz olduğu için bagajının küçük gelmesinden ötürü satmak istiyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 141/detay/

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2012 13:39 
Kullanıcı avatarı

Evo34 yazdı:
Neşe Hanım Merhaba,
Sizi azminizden ötürü tebrik etmek istiyorum :)
Umarım gönlünüze göre olan araç benim aracım olur :D
Buyrun;
Ben bebeğimiz olduğu için bagajının küçük gelmesinden ötürü satmak istiyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 141/detay/

artık kavuşmak istiyorum arabama :) 2009 mu 2010 mu ? son fiyat ne olur ? colt almaya karar verdiğimden beri hesap yapmaktan kafam patladı... :kır:

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 72 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye