Zaman: 16 Eki 2025 17:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2012 11:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
1, 2, 3 aynen katılıyorum
4 - Aktif ve Pasif Güvenlik sistemleri ile güvenli sürüş...
5 - Agresif dizaynı... (Büyük Beyaz Köpekbalığı)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2012 22:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: mert
Araç: asx 1.6 invite
Meslek: proje müdürü
Kan grubu: BRH-
1000 km yolu 360 liraya gitdim ortalama 150-160 km hızla ama gelirken 235 km hız yaptım bolu geredede fulledim izmitde tekrar aldım nedense şehir içi çok yakıyor ama buna değer :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Eyl 2012 00:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
mert58 yazdı:
1000 km yolu 360 liraya gitdim ortalama 150-160 km hızla ama gelirken 235 km hız yaptım bolu geredede fulledim izmitde tekrar aldım nedense şehir içi çok yakıyor ama buna değer :D

Aman hocam ne yaptın öyle, 235 km/h :kart:

Bu arada o süratteki izlenimlerini palaşırsan sevinirim. Motor sesi, yol tutuşu, solladığın arabalar vs.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Eyl 2012 23:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
mert58 yazdı:

ASX ve 235 km/s hız açıkcası inanamadım, yokuş aşağı full gaza yüklensen yine olmaz gibi geliyor, bende aynı soruyu soruyum yol tutuş,yol sesi ve aracın dengelenmesi ne durumdaydı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2012 22:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alican
Araç: BMW F20
zivrisinek yazdı:
mert58 yazdı:

ASX ve 235 km/s hız açıkcası inanamadım, yokuş aşağı full gaza yüklensen yine olmaz gibi geliyor, bende aynı soruyu soruyum yol tutuş,yol sesi ve aracın dengelenmesi ne durumdaydı?

Yokuş aşağı 220km/h ye kadar çıktım önüme araba çıktığı için yavaşlamak zorunda kaldım. LPG olduğunu ve yokuşun daha uzun olduğunu düşünürsek imkansız değil ama tabiki bunlar asx'in sürekli gidebileceği hızlar değil.
O hızlardaki durumundan bahsedersek motor sesinden lastik ve rüzgar sesi geliyor, aracın dengesinde herhangi bir problem olmuyor, direksiyon park halindeymişcesine sertleşiyor. Önüme araba bir anda çıktığı için sert fren yapmam gerekti frene ilk bastığım anda hafif bir yalpalama oldu ama hemen düzeldi. Bu arada sert frende 4lü flaşörler cidden devreye giriyormuş :D Bir daha o hıza çıkar mıyım, çıkmam.

Ayrıca İstanbul belediyesinin şu yeni yaptığı aşırı yüksek ve geniş kasislerden biri sayesinde asx'in uçabildiğini de farkettim. Yeni yapılmış ve hiç bir uyarı veya boyama yapılmamış bir kasisten gecenin bir yarısı 70km gibi bir hızla geçtim. Araba havalandı ve yere indi o sırada hafif sola döndüğüm için yere çapraz indi ve araç dengesini kaybetti astc devreye girdi hemen aracı düzeltti. Haliyle biraz tırstım olay sırasında ama sonradan adrenalin duygusu mudur nedir hoşuma da gitmedi diyemem :D ayrıca aynı yerden aynı şekilde daha alçak bir arabayla geçseydim muhtemelen ön tamponu orada bırakırdım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2012 16:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Engin
Araç: ASX
Meslek: Eczacı
Araçla yaz boyunca her hafta sonu çeşme otobanı bazi haftalarda aydın otobanında 220 km ye çok çıktım 3 veya 4 dakika yol aldığımda oldu, yakıt tüketimi 11 veya 12 olarak göründü, klima açık kapalı hiç fark yaşanmıyor. ( serilik olarak değil sürrat olarak ) Fakat yokuş aşağı olsada 220 yi hiç geçmedi. Direksiyon 160 km den sonra fark edilir bir şekilde sertleşiyor. Malesef ses çok, yol tutuş binek araçlardaki gibi, sizi hiç rahatsız etmiyor. 235 km olayı belkide lastik çapı ile alakalıdır ama benim aracım tüpsüz ve hep seri kullanılmasına rağmen 220 km yi geçmiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2012 13:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
Arkadaşlar nette surf yaparken ASX reklam broşürleriyle karşılaştım ve paylaşayım istedim... :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Uploaded with ImageShack.us

En son Hydepark tarafından 04 Ara 2012 13:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2012 20:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Kan grubu: A +
Hocam onu bunu bilmemde senin avatardaki gibi bir ASX'im olsun isterdim. Muhteşem bir tasarım!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2012 23:49 
Kullanıcı avatarı

zivrisinek yazdı:
Hocam onu bunu bilmemde senin avatardaki gibi bir ASX'im olsun isterdim. Muhteşem bir tasarım!

Esasında bizim ASX'imizin de avatardakinin gerçeğe bürünmüş hali dersek çok da yalan söylemiş olmayız:) ne de olsa tasarım çizimi, şöyle büyük de bi resmini koyalım havamız olsun... 8)

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2014 15:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
yol tutuş konusu bencede güzel.180 ile makas atabiliyorum.fakat 200 ve 220 km hızda devir saati kaçı gösteriyor acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2014 15:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Arkadaşlar bir sorum olacaktı, bunun için ayrı bir konu açıp da konu kirliliği olsun istemedim, o yüzden buraya soruyorum.
Benim asx'in sol arka kapısı içeriden açılmıyor ama dışarıdan açılabiliyor. Böyle bir sorunu forumlarda hiç görmedim. Acaba bir arıza mı oluştu? Bu arada araca dışarıdan taktığımız navigasyon cihazları elektronik kısmın garantisini etkiliyor mu? Sanayideki elektrikçiye mi göstersem yoksa servise mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2014 16:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
çocuk kilidi açık olmasın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2014 16:08 
Kullanıcı avatarı

dr79 yazdı:
Arkadaşlar bir sorum olacaktı, bunun için ayrı bir konu açıp da konu kirliliği olsun istemedim, o yüzden buraya soruyorum.
Benim asx'in sol arka kapısı içeriden açılmıyor ama dışarıdan açılabiliyor. Böyle bir sorunu forumlarda hiç görmedim. Acaba bir arıza mı oluştu? Bu arada araca dışarıdan taktığımız navigasyon cihazları elektronik kısmın garantisini etkiliyor mu? Sanayideki elektrikçiye mi göstersem yoksa servise mi?

Hocam yıkatırken büyük ihtimal çocuk kilidi düğmesine basılmıştır, kapı içerisinde olması lazım ordan açabilirsiniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2014 17:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Teşekkürler arkadaşlar aynen dediğiniz gibi olmuş. oradaki çocuk kilidini hiç farketmemiştim :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: