Zaman: 14 Mar 2026 00:01

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 101 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 17 May 2013 20:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: münir
Araç: colt amt 1.3
Meslek: demiryolcu
hayırlı olsun bende colt bakıyordum konya araclarına genelde bakmam ama o colt orkun arkadasın olunca biildiğimiz arac diye niyetleniyorduk neyse size nasipmiş.güle güle kullanın

– Bilinmez Efendimiz.
– Yıldız kaydığında diler mi bizimle olmayı?
– Sanmam Efendimiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 May 2013 22:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ö.ÖLMEZ
Araç: Colt AMT
Meslek: Tekstil M
Kan grubu: A +
olriç yazdı:
hayırlı olsun bende colt bakıyordum konya araclarına genelde bakmam ama o colt orkun arkadasın olunca biildiğimiz arac diye niyetleniyorduk neyse size nasipmiş.güle güle kullanın

Teşekkür ederim hocam darısı başına ;)
bende aynı şekilde düşünüyordum konya araçları için ama dediğin gibi bu Orkun Hoca nın aracı diyerek aldım bende :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 May 2013 22:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Orkun
Araç: Colt idi
Meslek: M.Mühendisi
Hayırlı olsun
dediklerime baktın mı
adamda hiç inmemiş be kazasız belasız sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 May 2013 23:20 
Kullanıcı avatarı

Saol hocam baktım tabiii :thumb:
YS de zaten direk senin söylediğin yerler bir bir çıktı.
Ön plakanın altını kimse fark etmedi ama.
Hocam olurda Bursa ya yolun düşerse mutlaka beklerim.
Fiyat konusunda da sen 23600 e bırakmıştın doğru mu.
Adam dediğin gibi 24750 ye bile çok zor düştü ama
sonuçta onunda en fazla 750 TL kazandığını düşünüyorum.
Maalesef sen piyasa hareketsizken sattın,
Bende piyasa hareketli iken aldım.
Temiz olduğuna inandığım için biraz fazla vermek koymuyor hocam,
bakımlarını hiç aksatmamışsın sana duacıyım. :)
Bazı şeyler kısmet işte önüne geçilmiyor.
Sen aracı kimden almıştın aldığında kaç km deydi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 May 2013 16:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Orkun
Araç: Colt idi
Meslek: M.Mühendisi
11 binde aldım antepte bayan sürücüden evin 2.aracı olarak aldım dediğin gibi kısmet işte ben sattıktan sonra ister perte çıkartsın ister daha fazlasına satsın artık benim meselem değil haa rakamlar doğru ama işte o galerici tok satıcı ben bireysel satıcı borcum vardı stres yaptım neyse yolun antepe düşerse bizde bekleriz :)
Bakımlar konusunda buradaki servis çok iyidi beni üzmedi bende onları üzmedim
benim en çok sevindiğim tarafı forumdan arkadaşa gitmesi herkese selamlar saygılar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 May 2013 16:44 
Kullanıcı avatarı

Orkunsubutay yazdı:
11 binde aldım antepte bayan sürücüden evin 2.aracı olarak aldım dediğin gibi kısmet işte ben sattıktan sonra ister perte çıkartsın ister daha fazlasına satsın artık benim meselem değil haa rakamlar doğru ama işte o galerici tok satıcı ben bireysel satıcı borcum vardı stres yaptım neyse yolun antepe düşerse bizde bekleriz :)
Bakımlar konusunda buradaki servis çok iyidi beni üzmedi bende onları üzmedim
benim en çok sevindiğim tarafı forumdan arkadaşa gitmesi herkese selamlar saygılar

Çok saol hocam tekrardan
benim demek istediğim bugün aynı duruma bende düşsem bende fiyat kırıp bende zarar edicem onun için ne sen kafayı tak nede ben.
(Kaldı ki ben piyasasının üstünde bile aldım diyebilirim çünkü 2011 lerde fiyatlar oldukça düşük olabiliyor.)
Ama Colt almasam rahat edemeyecektim o zaman dikenine de katlanıcam. Sonuçta sürerken zevk alıcam içim rahat olacak
arıza vs şöyle mi oldu böyle mi olur diye düşünmeyeceğim.
Konyadan gelirken bile kaç defa yapıştırdık pedalı döşemeye bir dizel araçta veya vasat bir benzinlide bunu yapamazdım.
Ama tüketim klima bile açıkken max 6 lt. Araçtan yeni oyuncağıyla oynayan çocuk gibi zevk aldım.
Dilerim sende en yakın zamanda istediğin araca kavuşursun.
Gönlünce olsun hocam, selamalar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2013 07:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: ozaN
Araç: 2011 CoLT 1.3 AmT
Meslek: memur
Hayırlı olsun hocam güle güle binin inşallah :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2013 13:54 
Kullanıcı avatarı

Saol hocam sende güle güle kullan.
Nasıl ilk izlenimler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2013 23:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Hayırlı olsun aracınız. Stickerlar gelince bir kutlama yaparız artık :-)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 May 2013 00:39 
Kullanıcı avatarı

souldemon yazdı:
Hayırlı olsun aracınız. Stickerlar gelince bir kutlama yaparız artık :-)

Teşekkür ederim, yapalım tabii ne güzel olur. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 05:58 
Kullanıcı avatarı

ZGRYDMR yazdı:
Nasıl ilk izlenimler...

ilk izlenimler... abi oldukça keyifli bir araç. yeri geldiğinde öyle bir atlıyor ki ileriye müthiş bişey... ses alma, çukurları hissettirme diyolardı tabi kişiden kişiye değişir ama ben hiç rahatsız olmadım.(civicten sonra belki de) içinin ferahlığı ise on numara.. ön koltuk ayarını kendime göre yaptığımda bile arkaya geçince rahat ediyorum.

sen de nasıl durumlar.. yakıtla ilgili ne düşünüyorsun? tüp taktıracak mısın?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 08:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
gommes yazdı:
ZGRYDMR yazdı:
Nasıl ilk izlenimler...

ilk izlenimler... abi oldukça keyifli bir araç. yeri geldiğinde öyle bir atlıyor ki ileriye müthiş bişey... ses alma, çukurları hissettirme diyolardı tabi kişiden kişiye değişir ama ben hiç rahatsız olmadım.(civicten sonra belki de) içinin ferahlığı ise on numara.. ön koltuk ayarını kendime göre yaptığımda bile arkaya geçince rahat ediyorum.

tekrar hayırlı olsun ve dertsiz sürüşler...

düp mü o da ne ? :kart: :gul:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 08:49 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
gommes yazdı:
ZGRYDMR yazdı:
Nasıl ilk izlenimler...

tekrar hayırlı olsun ve dertsiz sürüşler...

düp mü o da ne ? :kart: :gul:

:lol:

Araca piknik düpünden başka düp koymam abi :D
:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 09:05 
Kullanıcı avatarı

gommes yazdı:
ZGRYDMR yazdı:
Nasıl ilk izlenimler...

Bende de durum aynı şekilde, işe giderken kullanmadığımdan (Kısa mesafe çünkü)
daha çok alışamadım. Ama aracın hızlanması, hızlanırken motor ve vites değişim sesleri
süper zevk veriyor. Aynı şekilde bende şu anda ses veya gürültüden rahatsız değilim.
Dikkatimi çeken ise klima çok etkili ve söylendiği gibi performansı düşürmüyor.
Çok memnunum araçtan, sağa sola gidelim diye deli oluyom, :P bahane uydurup duruyom. :lol:
:kart:

Tüp konusunda biraz sabit fikirliyim abi ben Cihat hocamda bilir :D
Pek düşünmüyorum tüp olayını fakat şehiriçi kısa mesafelerde yakıt tüketimi biraz fazla geliyor.
İleride düşürürüm diye düşünüyorum. Uzun mesafelerde ise gayet düşük tüketim var benim için çok yeterli.
Seninkinde Cleartech vardı değil mi, şehir içi çok daha rahat edersin aslında.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 21:09 
Kullanıcı avatarı

Yok abi benimki de amt...manüel de var o.start and stop filan.memnun olmana sevindim.bende işe bisikletle gidip geliyorum arada da Antakya iskenderun yapıyoruz hanımla birlikte.belene çıkılıp inildiğinden ortalama yükseliyor biraz ama yine de 6.2 civarı oluyor.inşallah bende yaptırmayı düşünmüyorum uzunca bir süre. yanlız benzine yükselip duruyor. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 22:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Ozan bey aracınız hayırlı olsun sizin de. Bir aksilik olmazsa eylül ayının ilk haftası mardin, antep, antakya yapacağım. Nerelere gidelim, neler tavsiye edersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 23:10 
Kullanıcı avatarı

Doğru söylüyosun hocam manuelde vardı sade bir an unutmuşum.
Hocam hiç sorma biz düşsün yeter en pahalı yakıt bizimki derken gene boyna zam geliyor. :x
Nereye kadar direniriz bilmem. :dance:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2013 23:43 
Kullanıcı avatarı

herhalde dolar çıktı diye zam yaptılar bu sefer.. varil fiyatı arttı bize göre. bizim kaskocu motor koruma hediye ettiydi. bugün yaptırdım da fabrikadan yeni çıkmış gibi cillop oldu motor. tavsiye ederim. bir de boya koruma parlatma, anti bakteriyel iç temizlik toplam 250 TL fiyat aldım nasıl sizce?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 May 2013 00:13 
Kullanıcı avatarı

souldemon yazdı:
Ozan bey aracınız hayırlı olsun sizin de. Bir aksilik olmazsa eylül ayının ilk haftası mardin, antep, antakya yapacağım. Nerelere gidelim, neler tavsiye edersiniz?

Merhabalar Levent Bey, Antakyadan önce Hatay'a Adana taraftan girer girmez Erzin ilçesi var. Orda içmeler var, suyu oldukça güzel taş, toprak ne varsa söküp atıyor tavsiye ederim. İskenderuna geldiğinizde ise Suçıkağı köyünde (merkeze 4-5 kmdir sanırım) çağlayan alabalık tesisleri var hem güzel kaşarı alabalık yaparlar hem de çok güzel bir ortamda ağaçlar altında sular akarken İskenderun gibi bir yerde serin serin yemek yersiniz. Başka bir öneri de Sahil tarafında Şalen barın karşısında Liman çöp şiş var. güzel yaparlar tavsiye ederim. İskenderun Belediyesinin karşısında dönerciler vardır ordan bir de iskenderun döneri patlatmanızı tavsiye ederim. Güzergahınıza bakılırsa denize girebileceğiniz yegane yer bizim memleket. İskenderundan 30 km ötede Arsuz vardır. Hem yazın oldukça hareketli olur... Tabii okul başladığı zaman nispeten durgunlaşır. Orda güzel apartlar var. Orda kalıp denizin keyfini sürebilirsiniz. Deniz oldukça güzeldir tavsiye ederim. İskenderundan antakya tarafına gelirken Belen geçidinin de yer aldığı Belen ilçesinden geçeceksiniz. İyice yukarı tırmanırken rüzgar güllerinin alt tarafında Gülpınar Et lokantası var. orda belen tava patlatmadan geçmeyin derim. Antakyaya geldiğinizde ise zaten uzun çarşı, st.pierre kilisesi, mozaik müzesi, harbiye favori yerlerdir oraları gezersiniz. uzun çarşının içinde kasaplar var onların mekanda oturuyorsunuz ister kağıt kebabı ister tepsi kebabı söyleyip mideye indiriyorsunuz. Onlar tepsiyi hazırlayıp yakındaki pide fırınlarında pişiriyorlar süper oluyor inanın. Ee tabii tepsiyi yedikten sonra sıra gelir künefeye.. yine uzun çarşının içinde ahmediye camii avlusunda közde künefe yapan çınaraltı künefe var. ben şahsen merkezdeki künefecilere nazaran daha farklı yapan bu yeri tercih ediyorum. uzun çarşının hemen üst tarafında habib-i neccar camisi var. anadolunun ilk camisi olduğu söylenir. buralar zaten eski antakya kısımları dar sokaklar vs. foto çekmek için birebir. Dilediğinizce gezilebilir, oldukça ilginç gelecektir. Eski antakyayı boydan boya kesen kurtuluş caddesi var yine habibi neccarın hemen yanından geçmekte ordan harbiye tarafına yürürseniz yolda affan kahvesi denen yeri görürsünüz. içerde amcalar pişpirik oynamaktadırlar eskilerden kalma sandalye masalar üzerinde, aldırış etmeyin direk içeri girip arka avluya geçip kurulun masaya ve kendinize birer haytalı söyleyin. Seveceğinize eminim. ben yemeden duramıyorum şahsen :) antakyayı bitirdikten sonra samandağ tarafına geçebilirsiniz. Antakya-samandağ yolunda tomruksuyu beldesinden sağa saparak ilerlersiniz. yavaştan yukarı doğru tırmanırsınız orda Batıayaz yaylası var güzeldir. Ordan Hıdırbey köyüne geçersiniz. Bu Hz. Musanın asasının ağaca dönüştüğü yerden bahsediyorum. öyle diyolar ben onların yalancısıyım. kocaman bir ağaç. ordan da tek ermeni köyü denen vakıflı köyüne geçebilirsiniz. ordaki kiliseyi gezip kilise avlusunda oradaki hanımların el birliğiyle yaptıkları yerel ürünlerden tadabilir ve alabilirsiniz (likör, reçel, sürk vs.) ordan samandağa inerek çevlik(deniz kenarı) yolunu tutarsınız. orda titus tüneli ve kaya mezarları var görmeye değer. ordaki mekanlarda, çoğu salaştır, güzel balık yersiniz. bu arada çevlik-arsuz arası bir yol var orda... güzel manzarası var.. amanosların deniz kıyısına eriştikleri yerlerden geçiyorsunuz. ufak tefek köyler var. ordan tekrar arsuz tarafına erişebilirsiniz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar, soracaklarınız olursa PM'den dire iletişime geçebilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Tem 2013 23:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: gunes gursoy
Araç: Colt meraklisi
Meslek: Turizm
Bende yeni kasa colt arayanlardanim , Dh de bu forumu gordukten sonra araniza katilmak istedim. Araci 1 2 aya almayi planliyorum ama su an icin kazasiz temiz bir 2010 colt bulamadim

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 101 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye