Zaman: 16 Eki 2025 07:27

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 30 bin bakımı ve hangi yag
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2013 18:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: tanay
Araç: asx 2011
Meslek: serbest
Kan grubu: ab+
arkadaşlar 30 bin bakımı yaptıranlar varmı,varsa buraya neler neler yaptılar ne kadar tuttu,bide yagı kendimiz götürsek olurmu hangi yagı kullanalım bilgilerini paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2013 20:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
335 tl tuttu. Tam sentetik 5-30 castrol edge yağ konuldu yağ 155 tl idi. Kendi yağınızıda götürebilirsiniz ama kağıt imzalatırlar.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2013 12:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
Arkadaşlar ben de yaklaşık 28500km deyim ve ay sonunda bi rizeye gidip döneceğim açıkçası elimde asx varken otobüsü hiç düşünmedim çünkü 2 kişi nberedeyse bilet parasına gidip dönüyoruz. dönüşte 30000 bakıma gireceğim. ortalama fiyat nedir? hava ve polen filitreleri değişiyormu yapılanlar nedir? 15000 bakımdan fazla ne yapılıyor? çok merak ediyorum bir de 300-500 km geçse 30000 garantiden düşermi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Haz 2013 18:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
Telefonla sordum,30.000 bakımı için 503 tl taksitli 450 tl nakit dediler.Yaptıranlardan veya fiyat alanlardan paylaşacak yokmu.Fiyatlar İstanbulda stamdart gibi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Haz 2013 19:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
İstanbuldaysaniz yildizlardan alpay ustadan bilgi almadan bakim yaptirmayin derim şayet yetkili servis olacak diyorsaniz...yok ben özel servis istiyorum diyorsaniz güneşlide musa usta...üstüne tanımam mitsu konusunda...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Haz 2013 20:12 
Kullanıcı avatarı

militar yazdı:
İstanbuldaysaniz yildizlardan alpay ustadan bilgi almadan bakim yaptirmayin derim şayet yetkili servis olacak diyorsaniz...yok ben özel servis istiyorum diyorsaniz güneşlide musa usta...üstüne tanımam mitsu konusunda...

Garanti bozulmaması için mecburen yetkili servis.Ama bahsettiğiniz ustanın adres ve tel paylaşır iseniz sevinirim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Haz 2013 20:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
barıs89 yazdı:
militar yazdı:

Garanti bozulmaması için mecburen yetkili servis.Ama bahsettiğiniz ustanın adres ve tel paylaşır iseniz sevinirim

Yıldizlar zaten yetkil...i servis. Orada alpay ustayla görüşebilirsiniz...musa usta da yildizlardan ayrildi kendi yerini açti.. 0536 402 1929 güneşlide..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2013 13:33 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar ben de diyarbakırda sordum zaten tek servis var ama sağolsunlar ilgi alaka çok iyi. 350-380 arası tutuyo dediler. dönüşte yaptırmayı düşünüyorum. tabi balatalar vs kontrol edilecek onlarda problem çıkmazsa. :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2013 13:57 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
Arkadaşlar ben de diyarbakırda sordum zaten tek servis var ama sağolsunlar ilgi alaka çok iyi. 350-380 arası tutuyo dediler. dönüşte yaptırmayı düşünüyorum. tabi balatalar vs kontrol edilecek onlarda problem çıkmazsa. :D

Ön balatalar 90bin arkalar 120bin km gider dedi bana usta. O derece sağlam bir balatası var asx'in. Geliin Denizliye 350 tl gibi bir tutarı var 30bin bakımının :)

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2013 14:54 
Kullanıcı avatarı

yba_05 yazdı:
onderalb yazdı:

Ön balatalar 90bin arkalar 120bin km gider dedi bana usta. O derece sağlam bir balatası var asx'in. Geliin Denizliye 350 tl gibi bir tutarı var 30bin bakımının :)

Diyarbakırdan denizli biraz uzak kalıyor :) ama yolum düşerse tanışmak isterim burada pek çok asx olmasına rağmen kendimi yanlız hissediyorum :( gerçektende sağlam araba ne çukurlara girdim ne hızlarla amörtisörler banamısın demiyo ustaya sordum onlar bişey değil kolay kolay bişe olmaz diyo :) çok şükür böyle bir araba nasip oldu. seyahatlerimde otobüs kullanmıyorum artık hem az yakıyor hem konforlu :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2013 15:51 
Kullanıcı avatarı

walla önder bey bende unuttum otobüsü 5-6 senedir :) Denizliye gelirseniz bekleriz her daim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2013 21:02 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
yba_05 yazdı:
onderalb yazdı:

Diyarbakırdan denizli biraz uzak kalıyor :) ama yolum düşerse tanışmak isterim burada pek çok asx olmasına rağmen kendimi yanlız hissediyorum :( gerçektende sağlam araba ne çukurlara girdim ne hızlarla amörtisörler banamısın demiyo ustaya sordum onlar bişey değil kolay kolay bişe olmaz diyo :) çok şükür böyle bir araba nasip oldu. seyahatlerimde otobüs kullanmıyorum artık hem az yakıyor hem konforlu :)

Arkadaşlar bunlar gerçek rakamlarmı.Eger öyle ise Didim'e giderken Deniz liye uğrar yaptırırım arkadaş.150 tl az değil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2013 23:58 
Kullanıcı avatarı

Barış bey ;
Şimdi görüştüm ustayla teyid ettirdim. 30bin bakımı 200-350 arası tutuyor dedi. İsterseniz birde arayın görüşün.Ben aracı denizli bayisinden aldığım için ufakta olsa indirim yapılıyor. bi ara bakayım faturayı bulursam burdan yayınlarım. Yalnız yaklaşık 3-4 ay önce 30bin bakımını yaptırmıştım. 335 tl tutmuştu. komple filitrelerde değişti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2013 08:39 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar dün gittim 30000 bakımı yaptırdım 430 tl tuttu diyarbakırda. sağolsunlar çok ilgilendiler biraz pahalıya mal oldu sanırım ama yakın çevrede daha ucuzunu bulamadım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2013 18:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: mert
Araç: asx 1.6 invite
Meslek: proje müdürü
Kan grubu: BRH-
yba_05 yazdı:
onderalb yazdı:

ya benm balatalrda sıkıntı war yada ustada bi yanlışlık var benm balata 15.000 de bitdi şehir içinde 15.000 normal dedi arkalarda hiç bi sıkıntı yoktu :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2013 23:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihad KAHYA
Araç: Mıtsubıshı ASX
Kan grubu: Orh+
yba_05 yazdı:
Barış bey ;
Şimdi görüştüm ustayla teyid ettirdim. 30bin bakımı 200-350 arası tutuyor dedi. İsterseniz birde arayın görüşün.Ben aracı denizli bayisinden aldığım için ufakta olsa indirim yapılıyor. bi ara bakayım faturayı bulursam burdan yayınlarım. Yalnız yaklaşık 3-4 ay önce 30bin bakımını yaptırmıştım. 335 tl tutmuştu. komple filitrelerde değişti.

hocam nasıl oluyor ya ben 500 lira fiyat aldım 30,000 bakımı için ki kullandıkları yağdanda emin değilim tam sentetik kullanmıyorlar bence şüpheleniyorum. Bursadayım 150 lira bayiye kaptıracağıma gezerim hiç olmazsa :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 00:14 
Kullanıcı avatarı

cüzdan yazdı:
yba_05 yazdı:
Barış bey ;

hocam nasıl oluyor ya ben 500 lira fiyat aldım 30,000 bakımı için ki kullandıkları yağdanda emin değilim tam sentetik kullanmıyorlar bence şüpheleniyorum. Bursadayım 150 lira bayiye kaptıracağıma gezerim hiç olmazsa :)

Gel cihad kardeşim gez Denizliyi... Bana inanmayan arasın servisi görüşsün... Çok meşguldüm son 2 haftadır. Misafirler vs geldi gitti. Bi ara şu faturayı bulayımda gösteririm o vakit.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Tem 2013 00:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
Valla arkadaş bende bartında yaptırıyorum bakımları bu bahsettiğiniz rakamların yarı fiyatı.Hatta aracın garantisi bitti halada servise gideceğim geçen bp yağ fiyatına baktım hepsiburadakı yağın fiyatının üzerine 3-5 tl fazla yazmış.Siz yanlışlıkla wv servisine gitmeyin :).
Hep yazmışımdır ankarada olanlar için götürün bartın servise sonra amasrada balık yiyin artı benzin parası anca o paraları tutar.yediğin içtiğinde yanına kar kalır...
Birde en son fiyat çıkarır servis küsuratlarıda düzleriz en son artık ne olursa yani ödediğim ya düzdür ya buçuklu :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2013 20:13 
Kullanıcı avatarı

Her şey servisin niyetine bağlı .amacı sizi söğüşlemekse vay halinize.İstanbul da sürekli gittiğim servise gitmeye karar verdim.ilk etapta fiyat için 500-550 arası (ama buna sizin indiriminiz dahil değil onuda düşeriz) dediler.gitmeden ne olur ne olmaz ,babana bile güvenme diyerek 3 ayrı servistan telefonla fiyat aldım.ikisi 500 biride 450 dedi.özellikle sordum,bu fiyatlara hem hava hemde polen filtresi dahil dediler.Aracı gittim kendi servisime bıraktım.aslında tereddütlü idim hiç tanımadığım servis 450 derken kendi servisim 500 gibi bir rakam vermiştiya neyse.öğleden sonra aradılar.fiyatın 550 tl olduğunu ancak hava filtresinin kötü durumda olduğunu (15000 de değitirmemiştik) ve değişmesi gerektiğini söylediler.oda 120 tl imiş .670 i bulmuştuk.tepem attı.verilen paket fiyatta hava filtresinin zaten bulunması gerektiğini,periyodik tabloda değişmesi zorunlu göterildiğini söyledim. diğer servislerden aldığım fiyatıda söyledim.dost kazığımı yiyoruz dedim.kem küm falan ettiler.saçma sapan açıklamalar.neymiş benim araca 30000 değil yıllık bakım yapılmışmış,çünkü arabam henüz 30000 i tamamlamamışmış (araç 27000 de),yıllık bakım gösterilir ise sistem uyarı verirmiş falan filan.çok kızdım,ters gittim.Ha bu arada aracın ön balataları bitikmiş, değişim şartmış, balata 350 artı 60 işçilikmiş.kalsın dedim yan sanayi takın dedim.olmaz ,alternatifide yok dediler .bu fiyata asla taktırmayacağımı, dışarıda yan sanayi takdıracağımı söyledim.o zaman mitsu nun alternatif ekonomik ürün üzerinde çalıştığını 2-3 aya kadar çıkacağını sölediler,o zaman takarız dediler.bitik balata ile 2-3 ay nasıl gidilecekse.yan sanayi araştırdım ön 80 arkalar ise 30-50 arası.mitsu özel servise gitttim.Güneşlide.Değiştirin dedim .usta ''abi bende para kazanmak isterim ama balataların en az 15000 yapar ,yazık milliservettir,tatilini yap gez dolaş birkaç ay sonra istersen gene gel ,gerekmezya o zaman istersen değiştiririm'' dedi.Ha bu arada söylemeyi unuttum, serviste kavga döğüş 460 TL fatura çıktı, '' çok iyi fiyat değilmi'' dediler ''yok dedim'' çıktım geldim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2013 14:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Araç: ASX
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Erzurum servise 30 bin bakıma girdim 2 ay önce 430 tl tuttu ancak polen filtresi yok. Polen filtresini ve hava fitresini 33 tl ye Japonistan adında bir siteden aldım olen fitresi orjinal değil hava filtresi uyuyor iki filtreninde üzerinde 08 lancer yazıyordu. Hava filtresine serviste 114 tl aldılar. Kendiniz değiştirebilirsiniz çok kolay. Yağ 40-50 fazla ama aracı cihaza bağlatıp var mı bir aksaklık hemde servis bakımlı olsun diye gidilir. :D

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: