Zaman: 16 Eki 2025 12:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 17:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: hande
Araç: terios
Meslek: öğretmen
2011 yılında başka SUVlar arasından en sorunsuzu, en sağlamı olacağını düşünerek ASX aldık.Tam bir hayal kırıklığı. Servisinden ustasına.Önce araç marş basınca çalışmamaya başladı.Gittik servise. Bülten varmış. Günlerce süren uğraş sonucu kasnak geldi.Uzun uğraşlarla yakın şehirden usta getirtilerek değişti. Şimdi de 3-4 gündür sağ alttan yağ akıyor.Gittik servise uzun çabalar sonucu keçe değişecek dendi.Keçeyi bekledik, 1 gece araç serviste kaldı.Bugün aldık yine aynı yağ akıyor.Pazartesi uzun yola çıkacağız ve 1 ay dağda tepede olacağız.Servisi geri aradık.Uzun yola çıkacağımızı üzerine basa basa tekrarladık. Bugün cuma saat 16:30 da aradık ve dedikleri salı günü getirin.Yada gittiğiniz yerde yaptırın.Şaka gibi.En berbat servis Mitsubishi.Ama uzak durun.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ASX almayın, aldırmayın.
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 19:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
carbize yazdı:
2011 yılında başka SUVlar arasından en sorunsuzu, en sağlamı olacağını düşünerek ASX aldık.Tam bir hayal kırıklığı. Servisinden ustasına.Önce araç marş basınca çalışmamaya başladı.Gittik servise. Bülten varmış. Günlerce süren uğraş sonucu kasnak geldi.Uzun uğraşlarla yakın şehirden usta getirtilerek değişti. Şimdi de 3-4 gündür sağ alttan yağ akıyor.Gittik servise uzun çabalar sonucu keçe değişecek dendi.Keçeyi bekledik, 1 gece araç serviste kaldı.Bugün aldık yine aynı yağ akıyor.Pazartesi uzun yola çıkacağız ve 1 ay dağda tepede olacağız.Servisi geri aradık.Uzun yola çıkacağımızı üzerine basa basa tekrarladık. Bugün cuma saat 16:30 da aradık ve dedikleri salı günü getirin.Yada gittiğiniz yerde yaptırın.Şaka gibi.En berbat servis Mitsubishi.Ama uzak durun.

Hangi servismiş çok merak ettim.mitsu ile ilgili ilk kez böyle bir yoruma denk geliyorum.temsayı arayip servisi şikayet edebilirsiniz.ayrıca almayın aldırtmayin bence biraz değil baya bir ağır olmuş zira yıllardır mitsu kullanıyorum sorun yaşamadım, tavsiye ettigim herkestende olumlu yorumlar duydum.. yorumunuz bana cok taraflıca geldi.sanki mitsu sahibi değilsiniz de aracı kötülemek için yazılmış bir mesaj izlenimi veriyor.....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 19:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: hande
Araç: terios
Meslek: öğretmen
25 mart 2011'den beri ASX sahibiyim.Hadi araç sorun çıkartır ona bişey demiyorum.Ama servisler öldürdü bizi.Temsa ya şikayet edince bişey olmuyor.Daha önce tecrübeyle sabit.Temsa servisi arıyor.Servis bizi.Aaaa neden şikayet ettiniz ki biz sizin sorununuzu zaten çözecektik diyorlar.Küçük bir Karadeniz ilinin yetkili satıcı olmayan yetkili servisi.ASX sahibi olduğum forumda daha önce yazdığım cevaplarda vardır.Neden kötüleyim ki.bu arada az nce aradığım ve takasa vermek istediğim başka bir markanın bayisi 2011 model 10000 kilometredeki kazasız, hasarsız aracıma 37000 tl verdi.Şaka gibi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 20:18 
Kullanıcı avatarı

carbize yazdı:
25 mart 2011'den beri ASX sahibiyim.Hadi araç sorun çıkartır ona bişey demiyorum.Ama servisler öldürdü bizi.Temsa ya şikayet edince bişey olmuyor.Daha önce tecrübeyle sabit.Temsa servisi arıyor.Servis bizi.Aaaa neden şikayet ettiniz ki biz sizin sorununuzu zaten çözecektik diyorlar.Küçük bir Karadeniz ilinin yetkili satıcı olmayan yetkili servisi.ASX sahibi olduğum forumda daha önce yazdığım cevaplarda vardır.Neden kötüleyim ki.bu arada az nce aradığım ve takasa vermek istediğim başka bir markanın bayisi 2011 model 10000 kilometredeki kazasız, hasarsız aracıma 37000 tl verdi.Şaka gibi.

Tabiiki takas için bayii o fiyati verecektir.hatta iyi bile vermiş.mitsu degil hangi araci bir bayiye satmaya yada takas etmeye sorsaniz ölü fiyatina alacaktır. Biniciye satmaya kalksaniz degerine satilir bence. Bazi servislerden bende şikayetciyim ama arabama kizmiyorum.mitsu nun kalitesi belli kolay kolay üzmez.servis aracinizi yapamiyorsa bu aracin degil servisin sucu.hukuken temsa sorunu cözmek zorunda.ben sizin yerinizde olsam onlara yasal haklarimi sakli tuttuguma dair okkali bir mail atarim.sorunum giderilmedigi taktirde tüketici haklari mahkemesine basvuracagimi söylerim.eger sorunujuzu çözemez lerse ciddi tazminat öderler.dolayisiyla çözeceklerdir. Umarim probleminizi çözersiniz ama aracinizimkötülemeyin bence zira o sinifta en iyi araclardan birisi hatta en iyisi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 22:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
siz tecrübesiz servis yüzünden bu duruma gelmişsiniz.aynı parça benim araçta birkaç saatte çok az parça sökülerek değiştirildi.usta gayet iyiydi.sanırım sizde bu parça değişimiyle ilgili yağ kaçağı olmuştur.takas fiyatı herzaman öyle çıkar.hermarkada olur bu.bizim servisler genel olarak rezalet.o yüzden forumda araştırıp öyle hareket ediyoruz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 22:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
Temel problem araçla değil servis ve Temsa ile ilgili.Kesinlikle markanın itibarını düşüren bir anlayış hakim.Araca söz söylemek yanlış.Temsaya şikayetmi ,oda nesi.Bu güne kadar neye çözüm sunmuşlarki.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2013 03:57 
Kullanıcı avatarı

barıs89 yazdı:
Temel problem araçla değil servis ve Temsa ile ilgili.Kesinlikle markanın itibarını düşüren bir anlayış hakim.Araca söz söylemek yanlış.Temsaya şikayetmi ,oda nesi.Bu güne kadar neye çözüm sunmuşlarki.

Yazacağın mesajın icerigine göre öyle bir çözüm sunarlar ki sen bile şaşırırsın yeter ki sen haklarini hukuki bir dille ifade etmeyi bil, çözüm sunmazlarsa tazminat denen bişey var....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 00:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
genel olarak mitsu araçları pek arıza vermiyor.ama malesefki temsa ve servisler çok eksikler.buda haliyle aracın satılmasında kötü etken

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 00:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
valla ben ilk gelen asx'lerden birini alanlardanım. Şükür mevlaya hiç üzmedi. 10 numara 5 yıldız çıktı. Burda sorun arkadaşlarında dediği gibi 1 Temsa 2 O iş bilmez servis... Yoksa müşterisini önemseyen bizimki gibi bir servisiniz olsaydı sizde aynen benim gibi düşünürdünüz...

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 11:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
yba_05 yazdı:
valla ben ilk gelen asx'lerden birini alanlardanım. Şükür mevlaya hiç üzmedi. 10 numara 5 yıldız çıktı. Burda sorun arkadaşlarında dediği gibi 1 Temsa 2 O iş bilmez servis... Yoksa müşterisini önemseyen bizimki gibi bir servisiniz olsaydı sizde aynen benim gibi düşünürdünüz...

Aynen Katılıyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 15:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: 2011 ASX
Meslek: Avukat
Böyle saçma sapan başlıklar açın, ASX almak için araştıran insanlar bir şey var sansınlar. Sonra siz 37 bin verilen arabanıza 25 bine bile müşteri bulamayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 19:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
henien yazdı:
Böyle saçma sapan başlıklar açın, ASX almak için araştıran insanlar bir şey var sansınlar. Sonra siz 37 bin verilen arabanıza 25 bine bile müşteri bulamayın.

Kesinlikle haklısınız. Moderatörlerden başlığın kaldırılmasını rica ediyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 23:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Başlığın değiştirilmesi iyiolmuş.Zatenbaşlıkla içerik uyumlu değildi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2013 09:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
ya arkadaşlar anlamadığım nokta servisler ilden ile değişeceği gibi aynı il içinde bile değişebilir bunu araca ya da markaya yüklemek doğru olmaz. artı takasta benim bi tanıdığımın 2011 qashqai en fulune o bantta bi değer verdiler. böyle bir durumda az verdiler demek saçma olur. takasa giriyosan göze alacaksın. Ve ilk kez birinden bu kadar kesin şikayetler duyuyorum her kullanıcı memnundur mitsubishiden. hatta vazgeçemeyenleri bile tanıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2013 11:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Temsa kamyon, otobüs ve binek satıcılarını ve servislerinin ayırmadığı müddetçe bu tip sorunlar hep olacak. Servisin suçu da %100 değil bence. Adamlar sadece kamyon otobüs satarken ve/veya servis verirken ASX gibi binek araçlara da servis vermek zorunda kalınca şaşırmaları kadar doğal bir şey yok bence.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2013 11:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Aynen... Allahtan bizim serviste böyle sıkıntılar yok.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2013 18:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Kamyoncu Temsaaaa,
Kamyoncu Temsaaa,
Kamyoncu Temsaaa,
Kamyoncu Temsaaa...

( I love you Hagi melodisiyle soyleyin) :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2013 21:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: trcn
Araç: yok ki
Meslek: çalşan
Lancer'ım olduğu zamanlarda bulunduğum ildeki tek servisde çalışan eleman şöyle diyordu: "Hocam biz binek arabaların eğitimini almadık, kamnyonetleri falan iyi biliyoruz ama."

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2013 15:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
2012 asx'im 4000 km'da büyük ihtimal benim kullanım hatalarımdan kaynaklı baskı balata sıyırdı. Samsun mitsubishi servisi çok yakın ilgi gösterdi. Normalda sarf malzemsi olan baskı balata garantiye girmez. Servis baskı balata + volan = 3500 tl maliyetli işi garantiden hallettiler. Ben bir kuruş bile masraf etmedim. Hatta şanzıman yağını bile bizden olsun dediler. Çok memmnun kaldım.
Münferit olaylar üzerinden tüm camiayı kötülemek ahlaki gelmiyor bana. vesselam....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2013 12:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Genel olarak servislerle ilgili pek sıkıntı olmaz Mitsubishi'de heleki Ankara'da bu sorunu yaşıyorum diyene sadece şaşkınlıkla bakarım,ve çok iyi bildiğim birşey daha İstanbul'da çok kaliteli servislerin olduğu.Küçük illerdede servislerin genel olarak kaliteli olduğunu çok kez duydum,bahsettiğiniz gibi bazen sanki karalama kampanyası yapılıyormuş gibi hissedebiliyor insan:)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: