Zaman: 21 Eki 2025 13:03

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2013 16:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: sarı taksi
Meslek: mühendis
Konya'da ikamet ediyorum. Bir kazadan dolayı ESP'siz araç almayı düşünmüyorum. Oraya kadar gidipte arkamı da dönmek istemiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 104/detay/
bu araç sahibi de GP nin var olduğunu ışık falan yandığını söylüyor. Eğer araç dediği gibiyse sizce fiyatı 20 000 uygun mu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2013 16:15 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
araç sahibinden kadran fotosunu rica edin, kayan araç sembolü varsa fiyatı bence uygun...KMsi de düşük...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2013 16:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: ömer
Araç: 2006 1.3 Invite AMT
Meslek: öğretmen
koyu yeşil coltta ilk kez görüyorum :shock:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2013 16:21 
Kullanıcı avatarı

Konyaspor birinci lige çıktığından araç konyada nazarlık olacak

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2013 14:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Demir
Araç: Mitsubishi Colt
Meslek: Öğretim Görevlisi
Merhaba arkadaşlar. 2006 1.3 İnvite colt için lastik alacam. 185/60/15 Yokohama C Drive var üzerinde. Lassa İmpetus Revo için fiyat aldım 160 TL. Michlein Energy 155 TL, Pırelli 182 TL, Bridgestone 175 TL. Eğer bu lastikleri kullananlar varsa performans ve dayanıklılık konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2013 17:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: umutsaygın
Araç: punto evo
Kan grubu: brh+
ellerinize sağlık.çok faydalı bilgiler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2013 19:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
demir yazdı:
Merhaba arkadaşlar. 2006 1.3 İnvite colt için lastik alacam. 185/60/15 Yokohama C Drive var üzerinde. Lassa İmpetus Revo için fiyat aldım 160 TL. Michlein Energy 155 TL, Pırelli 182 TL, Bridgestone 175 TL. Eğer bu lastikleri kullananlar varsa performans ve dayanıklılık konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız?

2006 için orjinal boyut 195 50 R15 değil mi??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2013 13:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: mitsubishi colt 1.3 invite
Meslek: Pegasus Yer işletme uzm
Kan grubu: o rh
195 50 R15 impetus revo en ıdeal lastıkdır seti 600 tl ye alınabılır

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 11:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Demir
Araç: Mitsubishi Colt
Meslek: Öğretim Görevlisi
Üzerinde 185/60/15 olunca ondan mı alsam diye düşündüm. Ama genelde okuduğum kadarıyla colt'larda 195/50/15 var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 19:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: 2011 Colt Elegance AMT Siyah
Meslek: TKGM
Kan grubu: 0Rh+
Bir tavsiye de ben almak istiyorum.
Arkadaşlar aylardır Colt arayışındayım ama hala bir sonuç alamadım.Mevcut aracım 2006 model DID Colt arabamı satma aşamasındayım. Ancak araba da bulamıyorum. 2011-2012 model Elegance AMT Colt arıyorum kilometresi düşük(0-35000 aralığı).Şimdiye baktığım aynı araçlar diliminde fiyatlar çok dalgalı.Bir de insanların samimiyetsizliği de eklenince insanın canı sıkılıyor.İşte bu diyorum ilana temiz demiş sms atıyon 4200 TL hasar bu nedir diye arıyorum kem küm ediyor. İyice sinir oldum. Aracım satılana kadar aile yardımı aldım satılınca ödeyeceğim.Baktığım ilanlar aşağıda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6580/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3156/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8/detay(bu ilan iyi gibi sahibi ile görüştüğümde bagaj camı kırılmış ve bagaj da biraz onarım görmüş başkada birşey yok dedi resimler kötü çıkmış emin olamıyorum)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7/detay(bu araç da fena diil km'si 45000 olması bana fazla geldi ancak lpg li)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2440/detay (bu alan aslında tam istediğim gibi sadece galeriden olması düşündürüyor araç a 26750 istiyor adamlarında 1000-1500 tl kar edecek olsa arabada birşeyler var gibi tramer e sms attım cevabı gelmedi daha)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... etay(resim yok daha ama fiyat da çok çok fazla)
lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Yukarıdaki ilanlardan daha önce soran konuşan bilen yada fikir verebilirseniz sevinirim.Bende ikinci bir Colt serüvenine başlamak istiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2013 14:57 
Kullanıcı avatarı

Coltlar aynı gün satılıyor. Yetişemiyorum bir türlü. Elimden kaçan 3. colt. Arabada ESP var mı anlayıncaya kadar
araç satılmış oluyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2013 14:59 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Birde piyasası yok derler...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2013 15:09 
Kullanıcı avatarı

Onu diyen colt aramaktan yorulan piyasayı speküle edenler galiba. Bu gidişle gördüğüm satılık coltun önüne yatacağım herhalde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9046/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 317/detay/ (araçta güvenlik paketi yok-yanlış biliyor veya ESPyi ben anlatamadım)
ikisiyle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2013 17:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hasan H. Tekin
Araç: 2006 1.3 Instyle AMT
Meslek: Akademisyen
Kan grubu: Arh-
Arkadaşlar bir Colt sahibi ve forum üyesi olarak temiz araba isteyen arkadaşlara yine Colt sahibi olan bir arkadaşımın arabasını önermek istiyorum. Araç gerçekten güzel. ikinci el arayanlar göz atsınlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8407/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2013 18:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: 2011 Colt Elegance AMT Siyah
Meslek: TKGM
Kan grubu: 0Rh+
kontekhasan yazdı:
Arkadaşlar bir Colt sahibi ve forum üyesi olarak temiz araba isteyen arkadaşlara yine Colt sahibi olan bir arkadaşımın arabasını önermek istiyorum. Araç gerçekten güzel. ikinci el arayanlar göz atsınlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8407/detay

Bende bir ara aracı listeme almıştım ancak. O aracın tramer kaydına baktınız mı.2 sonuç çıkıyor.İlki 16.06.2013 çarpma bedeli belli değil.Diğeri 14.04.2011 çarpma 10683TL Buna göre de istediği fiyat fazla.25,5 bin civarına satabilir ancak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Tem 2013 13:31 
Kullanıcı avatarı

hidden_place yazdı:
kontekhasan yazdı:

Bende bir ara aracı listeme almıştım ancak. O aracın tramer kaydına baktınız mı.2 sonuç çıkıyor.İlki 16.06.2013 çarpma bedeli belli değil.Diğeri 14.04.2011 çarpma 10683TL Buna göre de istediği fiyat fazla.25,5 bin civarına satabilir ancak.

Arkadaşı aradım hasardan bahsettim, ikincisinin eşinin yaptığı kazadan dolayı çıktığını kendi aracına işlem yapılmadığını, resimde plaka yanında görülen hasarın meydana geldiğini fakat aracı o küçük ezik için oynatmadığını, 3500 TL'lik işlemin karşı tarafın bagaj kapağının değişmesinden kaynaklandığını belirtti ki zaten ilanda da arayınca detaylı anlatacağım dediği mevzu buymuş. Çarptığı araba micraymış arka bagaj hafif kadar çökmüş tamiri kabul etmemişler ısrarla değişim talep etmişler bundan dolayı kayıt oluşmuş. Diğer kayda gelince 10bin küsürden ben alırken sigortacıya sorgulattım rakam çıkmadı fakat sanayide arka çamurluk boyalı demişlerdi, neden tramerde çıkmadı diye sorduğumda dışarıda yaptırmıştır demişlerdi diye belirtti. Kendisi teyit edecek eğer gerçekten 10bin küsür rakam görünüyorsa aracın fiyatından indirime gidecek nette de görürsünüz zaten. Temiz bir kullanıcı, iyi niyetli bir satıcıdır. Benim colt almama da kendisi vesile olmuştur, ekonomik zorluklardan dolayı istemeye istemeye aracını satıyor. Forum üyesi olarak insanları üzecek bir aracı burda kimseye önermem, bizde buraya güvenerek alış veriş yaptık, ortamın kalitesini düşürecek bir faaliyette bulunmam. Dediğim gibi araç bence temiz, mitsubishilerin servisi pahalı olduğu için 3 liralık hasar 5 lira çıkıyor ve öyle kayda giriyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Tem 2013 13:47 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
cnfr yazdı:
Onu diyen colt aramaktan yorulan piyasayı speküle edenler galiba. Bu gidişle gördüğüm satılık coltun önüne yatacağım herhalde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9046/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 317/detay/ (araçta güvenlik paketi yok-yanlış biliyor veya ESPyi ben anlatamadım)
ikisiyle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

Biraz daha bekleyip, üzerine 3-5 koyup yeni kasayı almanı öneririm...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Tem 2013 12:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: münir
Araç: colt amt 1.3
Meslek: demiryolcu
evet arkadaslar yaklaşık 50 gun önce antalyadan cihat hoca (bacey ) nın 60 bindeki yeni kasa beyaz amt coltunu almıştım iyi ki de almışım diyorum.küçük çocuğu olan 3 kişilik bir aileiçin ideal bir arac.çocuğun eşyaları zaten bizden cok cıkıyor besığınıde götürdüğüm halde hala 1 battal boy valız daha alabilirdim ön tarafa aynayı kapatmadan. 15 gun izin için mersine gittim.otobus tek kişi bilet 60 tl ben 80 tl ye rahat rahat gittim dönüş çok daha ucuz oldu zaten memlektte arkadasla araba muhabbetlerinde 30 kusurlu rakamların normalmış gibi karsılandığını görünce yakıt işine bakmadım bir daha colt zaten az yakıyor basıncas gidiyor sollama filan hiç sorun olmuyor.arkadasım clio 4 almış 38 bıne tamam ekran filan komuşlar içine de kardesim clio 4 boy ortalaması 1.5 metre olanlar için mi tasarlan mış selvi boylu olmamama ragmen(1.70;) kafamın sağ tarafında eltutucak yerle aramda 3 cm filan vardı aynalık zaten anlımda söferle dirsek teması cabası zaten. butun bunları görünce iyiki almışım.almak isteyen arkadaslara tavsiyem coltun içine bi otursunlar sonrada diğer akranlarına bi oturup gezsinler sonuçta 20 bın tl civarı para bağlıcaksınız ona göre zaten colt farkını hissedersiniz

– Bilinmez Efendimiz.
– Yıldız kaydığında diler mi bizimle olmayı?
– Sanmam Efendimiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Tem 2013 21:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: bayhan
Araç: colt
Kan grubu: a rh
merhabalar denizci mühendiism yıllık izinlerimde kullanmak için araç bakarken colt üzerine yoğunlaştım. Yılda 1-2 ay kullanacagım bir araç olacak ama eğer işler yolunda giderse ! eş adayıma bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Antalya da ikamet ediyorum 2005 model ilk kasa otomatik lpg li bir colt buldum fakat lpg ve otomatik şanzuman ileride sorun çıkarır mı ? Yoksa şekli şemali sevimli .. Fikirlerinizi bekliyorum hatta satmak isteyen arkadaslarla da temasa geçebilriim.

baycigirtkan@hotmail.com

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2013 22:44 
Kullanıcı avatarı

mrxexenon yazdı:
merhabalar denizci mühendiism yıllık izinlerimde kullanmak için araç bakarken colt üzerine yoğunlaştım. Yılda 1-2 ay kullanacagım bir araç olacak ama eğer işler yolunda giderse ! eş adayıma bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Antalya da ikamet ediyorum 2005 model ilk kasa otomatik lpg li bir colt buldum fakat lpg ve otomatik şanzuman ileride sorun çıkarır mı ? Yoksa şekli şemali sevimli .. Fikirlerinizi bekliyorum hatta satmak isteyen arkadaslarla da temasa geçebilriim.

baycigirtkan@hotmail.com

Hocam niyet gayet yerinde olmuş, bir colt kullanıcısı olarak hiç pişman olmayacağını garanti edebilirim, hele ki antalya gibi sıcak bir memlekette, bu araç 15 derecenin üstünde daha keyifli oluyor plastikleri yumuşadığı için rahatsız edici sesler minumuma düşüyor. Eş adayıma bırakacam demişsin aracın otomatiği rampada kalkışlarda geri kaçırır fakat el freni yardımıyla çok rahat aşılabilecek bir problem, bilgin olsun. 2005 modellerde vites paroblemi olduğunu okuyoruz formlardan ama güncelleme ile sorun çözülebiliyormuş ben olsam 2006 ve üstü bakarım, genel olarak aracın şanzımanı en sınıfının en iyilerinden tek rakibi honda olabilir diğerleriyle kıyaslama bile, abimde yaris var araba resmen geçişlerde sallıyor çok kötü, coltun geçişleri ise oldukça iyi ve yumuşak. Lpg de uzun sürede subaplarda erime yapabiliyormuş benzinli alıp kendin taktır veya aracın lpg nin montaj zamanının yakın olduğundan emin ol ona göre al, çok uzun zaman önce lpg takıldıysa çok km yapıldıysa kişinin kullanımını bilemediğimiz için risk olabilir. Araç benzinde az yakar çok manyak kaçar, lpg de hiç yakmaz çok kaçar, içinin genişliği ve performansı seni şoke edecek iddia ediyorum, aksi olursa arabamı sana hediye ederim :) Hayırlısı olsun.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye