Zaman: 14 Kas 2025 00:28

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 30 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Colt lpg Lovato Kit
MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2013 09:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Biz taktırmasak başkası taktırıyor, hemde mutfak tüpüyle gezen araba bile var :), bu iş ölüm kalım meselesi değil, zaten öleceksek benzinli araba da da ölürüz.. tercih meselesi, kimisi 300.000km lpg de sorun yaşamamıştır başkaşı memnun değildir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2013 00:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: lancer 1.6 mt
Meslek: Kuyumcu
Kan grubu: A+
İmas yazdı:
Biz taktırmasak başkası taktırıyor, hemde mutfak tüpüyle gezen araba bile var :), bu iş ölüm kalım meselesi değil, zaten öleceksek benzinli araba da da ölürüz.. tercih meselesi, kimisi 300.000km lpg de sorun yaşamamıştır başkaşı memnun değildir.

hay agzına sağlık inan arkadaşım var Mustafa kulakları çınlasın 97 broadway a taktırdı mutfak tupüyle gezdi uzun süre arac 250,000 de adam halen geziyo.

2014-??? Lancer 1.6 invite bende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2013 10:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alikemal
Araç: Mitsubishi Colt 1.3 AMT
Meslek: Mühendis
Babam Lada Samara'sına zamanında Lavato kitli mutfak tüpü taktırdı binlerce kilometre yaptı. LPG istasyonlarının yaygınlaşmasıyla depo taktırdı yine binlerce kilometre yol yaptı. Bende kendi arabamı aldım 2 hafta sonra gaza geçtim çok şükür gayette memnunum. uzun yolda 6.6L/100km reelde gördüm.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2013 23:30 
Kullanıcı avatarı

metalhack yazdı:
Babam Lada Samara'sına zamanında Lavato kitli mutfak tüpü taktırdı binlerce kilometre yaptı. LPG istasyonlarının yaygınlaşmasıyla depo taktırdı yine binlerce kilometre yol yaptı. Bende kendi arabamı aldım 2 hafta sonra gaza geçtim çok şükür gayette memnunum. uzun yolda 6.6L/100km reelde gördüm.

:LOL: :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 11:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: öMER
Araç: COLT 1.3 invite AMT-2011
Meslek: akademiya
Kan grubu: Arh+
Goldarrow yazdı:
Bugun itibari ile bende lavato kit taktırmış durumdayım arkadaşlar.İkitelli org.san.sit.bagcılar-göngören san. özçağlar da taktırdım sabah Hasan beye aracı teslim ettim sağolsun aksam 4 gibi bitirmiş.Araca 35 lik tank koymasını söyledim ama oturtamayınca 31 lt.lik takmış ben çalışmayı gayet başarılı buldum.motor işciliği gayet güzel kablolar borular vs.vs darma dağın falan değil hepsi orjinal bir şekilde derli toplu duruyor.bagaj problemi malum ona yapacak birşey yok koltukların plastik aksamını sökmedim gerek duymadım diz mesefesinden kaybım 2-3 cm gibi onuda cok problem yapmadım açıkcası.Motor ışığı yanmadı şuanda usta yanmaz ama yinede yanarsa hallederiz merak etme dedi işallah yanmayacak gibi duruyor bılmıyorum bakalım ne olacak.İlk önce BRC düşündüm ama Brc yetkili servisi parayı bulmuş anlaşılan içeri kedimi girmiş müşterimi hiç öenmli değil.Şirket sahibi eli kıçında bi güzel geziyor 18-25 yaş aralığında çıraktan bozma kalfalar kit takıyor aslında ben manifolt u delmiyorlar diye brc taktırayım dedim ama işin aslı o değilmiş.onlarda deliyor fakat değişik bir parça takılıyormuş Hasan usta da istersen bende takayım ama 1000-2000 km sonra gelirsin çıkarttırırsın dedi pak memnun kalınmıyormuş nedenini bilemiyorum.Kit takılırken değişik bir sistem taktım henüz yeni ilk defa takıyorum 10 gün sonra seniğn tepkilerine göre değiştirme şansım var dedi usta bakalım nedir benimde bir bilgim yok.Resim yüklemeye çalışacağım bu arada kiti 1420 lira 10 taksitle yaptırdım.20 lirası gaz :) Ustayla baya sohbet ettik değerli bir insan a benziyor düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim tanıştırma konusunda.Tüketim değerleri henüz belli değil ama ilk fırsatta yazmaya çalışacağım.

öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanın.
resim alabilirsek çok memnun olurum.bagaja nasıl koymuşlar merak ettim
iyi günler kazasız sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 11:50 
Kullanıcı avatarı

simyager yazdı:
Goldarrow yazdı:
Bugun itibari ile bende lavato kit taktırmış durumdayım arkadaşlar.İkitelli org.san.sit.bagcılar-göngören san. özçağlar da taktırdım sabah Hasan beye aracı teslim ettim sağolsun aksam 4 gibi bitirmiş.Araca 35 lik tank koymasını söyledim ama oturtamayınca 31 lt.lik takmış ben çalışmayı gayet başarılı buldum.motor işciliği gayet güzel kablolar borular vs.vs darma dağın falan değil hepsi orjinal bir şekilde derli toplu duruyor.bagaj problemi malum ona yapacak birşey yok koltukların plastik aksamını sökmedim gerek duymadım diz mesefesinden kaybım 2-3 cm gibi onuda cok problem yapmadım açıkcası.Motor ışığı yanmadı şuanda usta yanmaz ama yinede yanarsa hallederiz merak etme dedi işallah yanmayacak gibi duruyor bılmıyorum bakalım ne olacak.İlk önce BRC düşündüm ama Brc yetkili servisi parayı bulmuş anlaşılan içeri kedimi girmiş müşterimi hiç öenmli değil.Şirket sahibi eli kıçında bi güzel geziyor 18-25 yaş aralığında çıraktan bozma kalfalar kit takıyor aslında ben manifolt u delmiyorlar diye brc taktırayım dedim ama işin aslı o değilmiş.onlarda deliyor fakat değişik bir parça takılıyormuş Hasan usta da istersen bende takayım ama 1000-2000 km sonra gelirsin çıkarttırırsın dedi pak memnun kalınmıyormuş nedenini bilemiyorum.Kit takılırken değişik bir sistem taktım henüz yeni ilk defa takıyorum 10 gün sonra seniğn tepkilerine göre değiştirme şansım var dedi usta bakalım nedir benimde bir bilgim yok.Resim yüklemeye çalışacağım bu arada kiti 1420 lira 10 taksitle yaptırdım.20 lirası gaz :) Ustayla baya sohbet ettik değerli bir insan a benziyor düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim tanıştırma konusunda.Tüketim değerleri henüz belli değil ama ilk fırsatta yazmaya çalışacağım.

öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanın.
resim alabilirsek çok memnun olurum.bagaja nasıl koymuşlar merak ettim
iyi günler kazasız sürüşler

tesekkür ederim en kısa zamanda resimler gelecektir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2013 16:13 
Kullanıcı avatarı

merhaba

Gümüş yıldızıma lpg düşünüyorum

Şu an adıyamandayım
bir kaç yerden fiyat aldım
bir yer
adam 2-3 colt montajı yaptım hiç bir sorun yaşamadım dedi.
bu arabaya obd li keyn (adının bu şekilde yazılıp yazılmadığına emin edğilim ama keihn'de olabilir) arıza lambası yanamam garantisiyle tomasetto kit takarız ve fiyatı 1600 tl dedi. bu keyn enjektörü tomasettoyla orjinal gelir ve hollanda malı dedi. normal enjektör isteresniz 300 tl daha düşük olur fiyat dedi.adam arabayı tanıyor çünkü colt un olmadığı memlekette 3-4 tane montajını yapmış.

bir diğer firmaya gittim
adam bu arabada obd ye gerek yok dedi.1 bmw vardı bunda gasitaly var hemde obd siz dedi.sorunsuz çalışıyor dedi.1200 tl ye gas italy olur 1500 tl ye landirenzo olur dedi.10 taksit.
tabi benim diğer sorunum bu şehirde yaşamıyorum.dolayısıyla kasım ayında muayanem var ve rize de olacağım.işletme için adam bu şehirde yaptırısan iy olur dedi. ama bilemedim ne yapayım.
rizedeki firmaları hiç sormadım ama çok pahalı bir şehir olduğu için eminim buda pahalıdır kesin.
bir fikir verseniz çok sevinirim.tomasetto nasıl bir marka birde rize ve trabzonda servisi yoktur galiba.
Tavsiye bekliyorum.
İyi sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2013 12:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kadir
Araç: Colt 2011 Amt Elegance
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
euro 4 ada euro 5 motoru olupda obd siz kit taktırmak saçmalık olur,kimseye inanmayın siz obd taktırın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Ağu 2013 18:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: electro
Araç: yok
Meslek: elektronik
Arkadaşlar Lovato taktırmak isteyen olursa, istanbul anadolu yakası maltepede, standart üstü bi işçilikle bu işi yaptırabileceğiniz bir yer tavsiye ederim ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2013 17:13 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar önceki mesajımdada dediğim gibi
mgs taktırdım.
obdli en kaliteli enjektör ve beyin software i ile 18000 tl ye takdırdım.

yakım meselesine gelince
tatil dönüşü eşyalar bütün ıvır zıvır ile birlikte geldik.arka koltukları yatırmıştım doldurdum ne var ne yok.

yolda geç kaldığım için bastım açıkcası.110-120 arası sürdüm.

ilk depoyu starpet te 2,49 a doldurdum adıyamandan. sonra tam 400 km geldi ve sivastan doldurdum depoyu tekrar ama bu sefer 2,72 ye total den doldurdum.o yakıtla erzincan üzerinden gümüşhane yi geçtim ve tranbon maçkaya kadar geldi.toplam 440 km yol geldim o yakıtla.

şimdilik memnunum.yakında sistem üzerinden ayarları güncellettireceğim.

depoyuda istepne olmadığı için arka boşluğa yerleştirdi usta.boşlukra yanak yapmışlar onu yavaş yavaş vurarak düzeltti ki oda bize 2-3- santim kazandırdı.yeride çok hoş yerleşti.
inşallah bir sıkıntıda yaşamayız

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 30 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: