Zaman: 16 Eki 2025 07:44

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ASX OTOMATİK KAPI KİLİTİ
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2013 00:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: ümit
Araç: 2013 mıtsubıshı ASX
Meslek: DOKTOR
Kan grubu: B-
Serviste mut 3 ile otomatik kapı kilitleme diye bir fonksiyon vardı onu açık hale getirdik. Aracı stop ettiğimde kapı kilitlerinin açılma sesi geliyor ancak araba çalışır vaziyette içerden ve dışardan kapıları açmaya çalıştığımda açılıyor. Yani bu sistem ne işe yarıyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

edit: büyük harf (sinir küpü)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2013 15:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
aracı hareket ettirdiğinizde otomatik kilitleniyor mu? Ben bu sorunun muhatabına sorunuzu ilettim, cevabı gelince yazarım.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2013 17:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Adem
Araç: Berlingo
Meslek: Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Kan grubu: ARh+
Pek çok araçta içerideki kapı kilitleme düğmesine 3-5 saniye basılı tuttuğunuzda bu kilit devreye girer veya devre dışı kalır. otomatik kilitleme yapar kapılar harekete başladığınızda. ancak her halukarda içeriden açılması mantıklı. zira dışarıdan açılmaması için koyulmuş bir özellik. içeriden de açılmamasını istiyorsanız çocuk kilidini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Belki bununla ilgili bir durumdur sizinkisi de
.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2013 22:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Engin
Araç: ASX
Meslek: Eczacı
Bu özellik sadece sürücü kapısı için geçerli , kilitlenme olduğunda diğer kapılar içeriden açılmaz kapı kolları boşta kalır sadece sürücü kapısı kilit varken de içeriden açılır ( düğmeye basmadan indiğim için hep eşim den zılgıt yiyorum düğmeden açınca eşimde kapısını açabiliyor)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2013 09:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
Benim bildiğim kadarı ile otomatik kapı kilidi yok. hani şu bahsedilen düğmeye 3 sanbiye basılı tutunca aktif olandan da yok maalesef. aracın içinde iken hareket etmeden manuel yollarla yani düğmeden kapıları kilitlerim durduğum zaman kimse inemez ben açmadan. ama motoru stop edince otomatik açılır. otomatik kilitleme fonksiyonu yok niye yok bilmiyorum ama koymamışlar. ancak uzaktan kumandadan kapı açarken bir özellik var onu ayarlatabilirsiniz. bir defa basınca sadece sürücü kapısını açar iki defa basarsanız tüm kapıları açar. ne işe yarar derseniz yanlız old zaman diğer kapılar kilitli olur. ilginç gelmişti yaptırdım bazen çok işe yarıyo bazen de bikaç kişi binecekseniz unutursanız ve tek basarsanız siz biniyoısunuz herkes dışarda kalıyo :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2013 11:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hasan
Araç: ASX intense
Meslek: Pilot
Kan grubu: Arh+
onderalb yazdı:
bir defa basınca sadece sürücü kapısını açar iki defa basarsanız tüm kapıları açar. ne işe yarar derseniz yanlız old zaman diğer kapılar kilitli olur. ilginç gelmişti yaptırdım bazen çok işe yarıyo bazen de bikaç kişi binecekseniz unutursanız ve tek basarsanız siz biniyoısunuz herkes dışarda kalıyo :)

hırsızlık açısından işe yarar bi özellik bu, kırmızı ışıkta vs durduğunuzda arka kapıyı açıp kapkaç yapamasınlar die mesela...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2013 22:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: ümit
Araç: 2013 mıtsubıshı ASX
Meslek: DOKTOR
Kan grubu: B-
evet önder bey sizin dediğiniz özellik vardı ama ben aktif ettirmedim mut 3 ile. çünkü sizin yaşadığınız o sıkıntıyı hep yaşardım. ayrıca engin bey sizin dediğiniz özellik sürücü kapısındaki düğmeye basıp manuel olarak aktif edilen bir özellik ancak ben ondan bahsetmiyorum. ben mut 3 de bulunan otomatik kapı kiliti özelliğini aktif hale getirdim ama kapılar hem içerden hem dışardan açılıyor ayrıca aracı stop edince sanki kilitler açılmış gibi ses geliyor. yani anlayacağınız ses var görüntü yok

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: