Zaman: 16 Eki 2025 12:50

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2013 13:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Resim

http://www.otostart.com/index.php?optio ... t-MOBIL-89
kaçırmayın fiyatı çok uygun.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ağu 2013 16:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alican
Araç: BMW F20
Meslek: Makine Mühendisi
dün 30000 bakımı yaptırdım 430 TL tuttu açıkcası içim acıdı. 8 liralık hava filtresine sırf garanti bozulmasın diye 97 lira vermek 80 liralık yağa 150 lira vermek çok koyuyor. Birde telefon ettiler ön disklerin tornalanıp balataların değişmesi gerekiyormuş o da 560 liraymış yok dedim kalsın. Bayramdan sonra gidip ustama göstericem hem usta hem parçacılar sanayide 30 yıllık komşularımız ben o paraya komple 4 disk+balataları değiştirir üstüne de ustalara yemek ısmarlarım kalan parayla da yarım depo lpg alırım :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2013 11:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
45000 bakımını cumartesi yaptırttım. 370 TL tuttu. Faturada verdiler ama tam incelemedim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2013 21:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
militar yazdı:
İstanbuldaysaniz yildizlardan alpay ustadan bilgi almadan bakim yaptirmayin derim şayet yetkili servis olacak diyorsaniz...yok ben özel servis istiyorum diyorsaniz güneşlide musa usta...üstüne tanımam mitsu konusunda...

Musa ustanı motor mekanik işini bimem ama kaporta işi mafiş.Adam suriyeli bir kaç usta getirmiş.Her şeyi kepaze ediyor.Sakın.Arabanızı biraz seviyorsanız sakın.Usta Ön tamponu taktı far ile kaporta arasında 1 cm boşluk var,adama çarpsan içeri girecek,usta hala ''normal'' diyor.Gittiğimde sol farın sadece az bir yerinde 0,3 cm açıklık vardı.Şimdi sanırsın mamaray oraya kurulmuş.Kesinlikle sakının.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2013 21:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: ASX Invite
Kan grubu: BRh-
yba_05 yazdı:
onderalb yazdı:
Arkadaşlar ben de diyarbakırda sordum zaten tek servis var ama sağolsunlar ilgi alaka çok iyi. 350-380 arası tutuyo dediler. dönüşte yaptırmayı düşünüyorum. tabi balatalar vs kontrol edilecek onlarda problem çıkmazsa. :D

Ön balatalar 90bin arkalar 120bin km gider dedi bana usta. O derece sağlam bir balatası var asx'in. Geliin Denizliye 350 tl gibi bir tutarı var 30bin bakımının :)

Sizin mesajlarınıza bakarak servis ucuz ise belki Invite fiyatı da ucuzdur diyerek Denizli Bayiini aradım ve anladım ki servis fiyatına bakarak araba fiyatı tahmin edilemez :kır: en yüksek 2. fiyatı Denizli verdi. ayrıca yanlış hatırlamıyorsam en ucuz servis ücreti Bartın da idi. En Yüksek fiyatı da Bartın verdi :D demek ki servis ücretleri ile araba fiyatları ters orantılı... arabamı bugün sattım da o nedenle piyasa araştırmasına başladım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2013 01:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Gaziantep Elit Otomotivde 45.000 bakımını yaptırdım. Yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişti. Motor yıkandı. Tanıdık indirimiyle kk tek çekim 325tl verdim. Servisten gayet memnunum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2013 13:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
Arkadaşlar anlamadığım ya benm servis sıkıntılı ya eksik bişeler var çözemedim. Bahsettiğiniz rakamları asla vermedim
15.000 bakım 276 tl
30.000 bakım 430 tl
45.000 bakım290 tl
yani balata falan soruyorum önler 60.000 arkalar 90.000 diyolar sağlam herşey. servislere dikkat edin derim. Çok fiyat değişiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2013 10:35 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
Arkadaşlar anlamadığım ya benm servis sıkıntılı ya eksik bişeler var çözemedim. Bahsettiğiniz rakamları asla vermedim
15.000 bakım 276 tl
30.000 bakım 430 tl
45.000 bakım290 tl
yani balata falan soruyorum önler 60.000 arkalar 90.000 diyolar sağlam herşey. servislere dikkat edin derim. Çok fiyat değişiyor.

Ankara Günsa 15000 bakımı 225-250 TL dedi ama henüz araç alma aşamasında olduğum için sizin verdiğiniz rakamlara bakınca acaba kekleniyor muyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2013 12:38 
Kullanıcı avatarı

İsmail bey keklenme konusunu anlamadım, ancak şunu söyleyeyim her servise gidişimde önce fiyat soruyorum ve banada dediğiniz ortalamalarda fiyat söylüyorlar ancak faturalandırılınca biraz artıyo nedense ama yine de memnunum. Düşünüyorsanız beklemeden alın derim. Geçen bayiye gittim space star'ı sordum muhabbet esnasında nasıl satılıyomu diye, adam ASX gidiyo bu aralar dedi. Ki Diyarbakırda herkes Nissan QQ ye biniyor. İlk başlarda o kadar azdık ki şimdi heryerde ASX var. yani yeni yılda eski yılın aracı ucuzlar diye düşünmeyin bence kalmayacak. ve servis konusunda sınıfındaki diğer araçlara göre daha uygun servisi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2013 20:02 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
İsmail bey keklenme konusunu anlamadım, ancak şunu söyleyeyim her servise gidişimde önce fiyat soruyorum ve banada dediğiniz ortalamalarda fiyat söylüyorlar ancak faturalandırılınca biraz artıyo nedense ama yine de memnunum. Düşünüyorsanız beklemeden alın derim. Geçen bayiye gittim space star'ı sordum muhabbet esnasında nasıl satılıyomu diye, adam ASX gidiyo bu aralar dedi. Ki Diyarbakırda herkes Nissan QQ ye biniyor. İlk başlarda o kadar azdık ki şimdi heryerde ASX var. yani yeni yılda eski yılın aracı ucuzlar diye düşünmeyin bence kalmayacak. ve servis konusunda sınıfındaki diğer araçlara göre daha uygun servisi.

Keklenmekten kastım satış sorumlusu aracı cazip hale getirmek için servis ücretini mahsus düşük mü gösteriyor demek istedim. Ama önemli değil pazarlığı yaptım nasipse bir hafta içinde aracı alıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2013 09:20 
Kullanıcı avatarı

İsmail bey şimdşden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum doğru bir tercihtir Mitsubishi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2013 13:30 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
İsmail bey şimdşden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum doğru bir tercihtir Mitsubishi.

Teşekürler Önder bey. Cümlemize Allah Kazasız belesız cezasız sürüşler nasip eylesin. Biraz önce peşinatı gönderdim. Bayii hemen sipariş edeceğini söyledi umarım 1 hafta içinde aracımı alırım. Şimdi sıra 4 tane kış lastiği ve 1 zincir takımında.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2013 11:11 
Kullanıcı avatarı

Valla İsmail hocam tevsiye etmemekle birlikte bende hala orjinal lastikler takılı 46 000 km oldu. kar var bu günlerde işyerimede yokuş bi yerden çıkılıyo, dün yolda kalıyodum arabada 6 kişiydik ve esp devre dışı bırakarak çıktım. kış lastiği lazım ama araç o kadar güçlü ki bi şekilde çıkıyosunuz. lastik aldığınızda marka model ve fiyat yazarsanız sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2013 13:45 
Kullanıcı avatarı

onderalb yazdı:
Valla İsmail hocam tevsiye etmemekle birlikte bende hala orjinal lastikler takılı 46 000 km oldu. kar var bu günlerde işyerimede yokuş bi yerden çıkılıyo, dün yolda kalıyodum arabada 6 kişiydik ve esp devre dışı bırakarak çıktım. kış lastiği lazım ama araç o kadar güçlü ki bi şekilde çıkıyosunuz. lastik aldığınızda marka model ve fiyat yazarsanız sevinirim.

Önceki arabamda Petlas Kış lastiği vardı. Bi şikayetim olmadı. Yine Petlas alırım diye düşünüyorum. Nede olsa Fabrika Kırşehir'de şehrimize faydamız olsun :) . Burada fiyat sordum ana bayii kampanyalı 190 TL dedi. Biriside 165 TL ama elimde kamadı dedi. Klasik esnaf muhabbeti. Sanırım 190 TL civarında alırım. Yinede alınca haber veririm.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: