Zaman: 29 Eyl 2025 04:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2012 11:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: serhat
Araç: 2011 lancer
Meslek: M.D
Kan grubu: a+
hoşgeldiniz sizin gelmeniz iyi oldu yaaa :))))

Adamına göre yılanım gel dey
Adamına görede biz oluruz BEY

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2012 21:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Muammer
Araç: Mitsubishi Lancer 1,5 Mt 2010 Model
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Kan grubu: B+
ergin necip yazdı:
siz anlatınız biz özür diledik keşke olmasaydı ben üstüme düşen ne varsa yapmaya hazırım dedim zaten bu taktıgımız filitreyi 7 yıldır kullanıyorum bende şaşırdım ilk defa böyle bişeyle karşılaştık artık başka filitre markası kullanıcam bu bana cok büyük ders oldu müşterimden aynı zamanda cok özürdilerim gerci telefonla konuştuk

merhaba ergin usta. ustalık kalitenizi bilemeyeceğim. ancak esnaflık kaliteniz ve insanlık kaliteniz oldukça yüksek bunu gördüm. Forum ortasında müşterinizden özür dilediniz. Kesinlikle helal olsun diyorum.

aracı bozulan arkadaşada şunu söylemek isterim. Bugün yetkili servislerde bile orjinal parça takıldığında dahi problem olabiliyor. bizzat yaşadım çünkü. kaldıki ben bu foruma üye olduğumda bütün bölümlerdeki konuları tek tek okudum. Bence sizde biraz araçtırın ve buradaki mitsubishi sahiplerinin yetkili servislerden neler çektiğin konusunda bilgi sahibi olun derim.
işin özü şu sanırım
Malzeme iyi olur ustalık kötü olur sıkıntı, işçilik iyi olur malzeme kötü olur buda sıkıntı. sanırım en iyisi yetkili servisten arızalı parçaların orjinali alınıp özel serviste yaptırmak :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2012 22:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cem
Araç: carisma 1999
Meslek: maden mühendisi
uzman japon Ankaradaki bir çok ustadan daha son derece hızlı ve ve ilgili üstelik bir çok yerde büyük meblalarla yaptırılacak işlemleri ucuza yapıyor ve yaptığı herşeye garanti veriyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 17:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: halil
Araç: carisma 2001
Meslek: memur
Kan grubu: a+
Arkadaşlar muğla'dan halil. Ergin ustaya biraz insafsızca yüklenmişsiniz. benim 1 senedir servisler ,ustalar dahil kimsenin çözemediği hatta problemin ne olduğunu dahi bulamadığı,hava akışmetreden kaynaklı sıkıntımı 10 dk içinde tespit edip tamir eden. gece 10'da 11'de telefon edip derdimizi anlattığımızda sıkılmadan ve hiçbir karşılık talep etmeden 45 dk bizimle ilgilenen,muğladaki tamirci arkadaşa çekinmeden tecrübelerini aktaran bir arkadaşımız ve ustamızdır.bir insanın 500 iyi tarafını ve forum dahil birçok arkadaşın en iyi not verdiği ustalardan birini, üstelik parça kaynaklı bir hatadan dolayı bu şekilde yazılarla hırpalamak bana çok yanlış geliyor. ben muğladayım kendim ankaralıyım ve araç ağır bakımlarımı ancak yolum ankaraya düştüğünde yaptırıyorum. burada yapılması gereken bakımları da ergin ustayla koordineli yapıyorum. ve o zamandan beri 1.8 gdı ne kadar güzel ve sorunsuz bir araba anladım. anlamayan ama anlamadığını da kabul etmeyen ustaların hataları benim gibi çok arkadaşı mağdur etti ediyor. elimizde 3-5 usta gibi usta var. değerini bilip kalplerini kırmayalım diye düşünüyorum.bir araca takılıp sorunsuz çalışan 100 parçadan biri hatalı üretilmişse bu hatada ustaya bir hata bulmak ve bu şekilde hırpalamak yanlış diye düşünüyorum. iyi çalışmalar telefonum 0 532 3443882

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 23:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hüseyin
Araç: Lancer - 2007
Meslek: Memur
sivastan kaltık gittik. Saolsun usta çok ilgili ve yardımseverdi.

Alt denge kollarının uzun olanlarının burçları bitikti.Onları değiştirdi. sadece 2 tane burç. Benden 150 tl para aldı.

Daha sonra araştırdığımda kolların Kahvecionline.com sitesinde kolun tamamının tanesinin 30 tl ye satıldığını gördüm.Şuan stoklarında yok ama ben sorduğumda vardı ve arayıp sizde öğrenebilirsiniz.

Diyeceğim şu ki Şehir dışından geldik diye bu kadar para alınır mı bizi neden yolunacak kaz olarak görüyor.Bu işini yapayım dahada gelmez zaten diye mi düşündü bilmiyorum ama Usta çok ayıp etti.

Bir dahada ne giderim ne tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2014 01:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
hüseyin abi 2 adet burc 70 tl tornacı 20 tl rot ayarı 20 tl toplam 110tl 40 tl işcilik almıyalımmı abi ayı oluyo senin internette gördüyün uzun olanlar yanlış imalat araca olmuyo kısa oluyo istersen sipariş ver bana hak vereceksin bine kısa olan kollar var onlar oluyo ayrıca ozaman senin aracın buclarını bulamadık sana dedim başka burc tornacıda yaptırıcaz galiba öyle hatırlıyorum şimdi buruya niye böyle yazdın anlamadım hüseyin abi

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2014 23:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
ergin necip yazdı:
hüseyin abi 2 adet burc 70 tl tornacı 20 tl rot ayarı 20 tl toplam 110tl 40 tl işcilik almıyalımmı abi ayı oluyo senin internette gördüyün uzun olanlar yanlış imalat araca olmuyo kısa oluyo istersen sipariş ver bana hak vereceksin bine kısa olan kollar var onlar oluyo ayrıca ozaman senin aracın buclarını bulamadık sana dedim başka burc tornacıda yaptırıcaz galiba öyle hatırlıyorum şimdi buruya niye böyle yazdın anlamadım hüseyin abi

Bende ustayı tanimam ama forumlarda okuduğum kadarıyla ve burada verdiği cevaplardan anlıyorummki iyi bir insana benziyor. Ayrica her usta anlamaz mitsudan tecrübe ile sabittir, bence ustayı karalayacağınıza kendisiyle konuşmayı deneyin. Zaten haksız olmasa da yeterince anlayışlı davranmış bence. Usta emek veriyor tabiki kar edecekk.dogru bildiğin yoldan şaşma ustam. Herkese iyi forumlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2014 09:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Rıfat
Araç: Mitsubishi Carisma Avance 2001
Meslek: öğretmen
ergin ustaya haksızlık yapılmış. açık açık yazmış nereye kaç lira ödediğini. daha ne yapsın bedava yapacak değildi ya.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2014 00:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: ömer
Araç: lancer 2006
Meslek: serbest
fazla yüklenme olmuş fiyatta gayet iyi biz buralarda neler veriyoruz..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Mar 2014 22:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: Colt 2011
Meslek: İnşaat Mühendisi
Bugün 2011 Colt aracımın 30000 km. bakımı için Uzman Japondaydım. Uzman Japona gitmeden önce 3-4 farklı yerden fiyat aldım. En uygun fiyatlı yer olarak Ergin ustayı seçtim. Aracın bakımının her aşamasını bizzat Ergin ustanın kendisi itinayla yaptı. Bununla birlikte, tüm sorularımı büyük bir sabırla ve dikkatlice cevapladı. Bundan sonra Ankara da olduğum sürece tüm bakımları Ergin Ustada yaptırmayı düşünüyorum. Tekrar eline sağlık Ergin Ustam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2015 11:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: ethem
Araç: lancer
Meslek: uzman
merhaba, bir proton kullanıcısı olarak ben de dün ergin ustanın yanındaydım. bu forumdaki tavsiyeler üzerine gitmeye karar verdim.
proton 415 aracımda çeşitli problemler vardı. çok bağırıyor ve çekişi iyi değildi.
aracımı yeni almıştım ve eski sahibi, trigeri yeni değişti demişti. dün ergin ustaya gösterdim sentesi 1 diş atıkmış ve sibop ayarı yokmuş. sentesi düzeltildi ve titiz bir şekilde sibop ayarı yapıldı. çok şükür araç kendine geldi. gücü çekişi arttı, araç bağırıyordu şimdi gayet düzgün ve sessiz çalışıyor. benzinde gerek ilk çalıştırmada gerek ısındıktan sonra bir sorun yok çok şükür. gazda ise stop etme problemi ve gürültülü çalışması gitti ancak sanki düşük devirlerde hafif hafif titremeler var. usta biraz benzinde binmemi tavsiye etti. biraz motor bu şekilde alışsın sonra gaz ayarı yaptırırız olmadı buji kablosunun değişmesi gerekeiblir dedi. bakalım. şimdi çok şükür sorunsuz ve gayet performanslı şekilde işe geldim.

ergin usta gördüğüm kadarıyla işini bilen bir usta. ayrıca araçla da yakından ilgilendi, test sürüşleri felan yaptı. elinden geldiğinin iyisini yapmaya çalıştı. teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2015 15:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: ethem
Araç: lancer
Meslek: uzman
teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2015 01:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: colt amt 2010
Meslek: öğrenci
merhaba bende bakımlarımı ergin ustaya yaptırıyorum kayseride olmama ragmen ankaraya geldiğimde yaptırıyorum bakımlarımı ve cok memnunum

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: