Zaman: 16 Eki 2025 11:14

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2013 09:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Araç: ASX
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
dr79 yazdı:
gendermarie yazdı:
Böylece bir ders daha alınmış oldu Çinden bir firmadan bu model cihaz alındı Mersinde Dinçer Elektroniğe taktırıldı (150 tl) geri görüş kamerası hiç devreye girmiyor montajcı arkadaş ilk önce kendisinde bulunan kamera için ısrar etti ancak almayınca bıraktı ısrarı, direksiyondan kumandayı da becerememişlerdi kendim ilgilenip (manual use) ses ve mode tuşları etkin ancak parça ve kanal değiştiren tuşlar çalışmıyor. Tahminim geri görüşü ya yanlış bağladı ya da hiç bağlamadı. Tavsiyem Çinden elektronik almayın. Aldığım firma birde küstü bana niye çalışmıyor demişim :) Neyse buda bana ders olsun.

Bu bahsettiğiniz cihaz motevo adlı cihaz mı?

Cihaz motevo değil başlık ilk açıldığında adı geçen S100 cihazı dokunmatiği iyi, şimdi forumlardan anladığım kadarıyla yanlış bağlama sorunu var. İnşallah kafası çalışan bir montajcı bulursam baktıracağım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2013 09:44 
Kullanıcı avatarı

scorpio_tr yazdı:
gendermarie yazdı:
Böylece bir ders daha alınmış oldu Çinden bir firmadan bu model cihaz alındı Mersinde Dinçer Elektroniğe taktırıldı (150 tl) geri görüş kamerası hiç devreye girmiyor montajcı arkadaş ilk önce kendisinde bulunan kamera için ısrar etti ancak almayınca bıraktı ısrarı, direksiyondan kumandayı da becerememişlerdi kendim ilgilenip (manual use) ses ve mode tuşları etkin ancak parça ve kanal değiştiren tuşlar çalışmıyor. Tahminim geri görüşü ya yanlış bağladı ya da hiç bağlamadı. Tavsiyem Çinden elektronik almayın. Aldığım firma birde küstü bana niye çalışmıyor demişim :) Neyse buda bana ders olsun.

devreye girmiyor derken neyi kastediyorsunuz? Mesela cihazin arkasinda " backing control" etiketli bir kablo var. Sanirim mavi. Buna geri vites lambasindan pozitif uc bagladinizmi? Otomatik olarak kameranin acilmasi icin bunun bagli olmasi lazim. Yoksa kontak acik ve geri vitese gectiginizde menuden kameraya gecmelisiniz.

Bende ki sorun montaj aşamasında başında durmamam oldu. Birde Canbus sistem kutusunun nerede olduğunu sorduğunda işgillenmiştim ancak mersin in en iyisi dedikleri için toz konduramamıştım kutunun üzerinde Wheel steering Control yazıyor kitapçıkta nasıl bağlandığını gösteren şema var insan bir bakar değil mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2014 00:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bünyamin
Meslek: Öğretmen
gendermarie yazdı:
dr79 yazdı:
gendermarie yazdı:

Bu bahsettiğiniz cihaz motevo adlı cihaz mı?

Cihaz motevo değil başlık ilk açıldığında adı geçen S100 cihazı dokunmatiği iyi, şimdi forumlardan anladığım kadarıyla yanlış bağlama sorunu var. İnşallah kafası çalışan bir montajcı bulursam baktıracağım.

dostum ben konuyu açan olarak konunun değişip farklı cihazların tartışılmasından mutlu oldum sonuçta insanların fikir alışverişi çok önemli

sana sormak istediğim birkaç şey var?
ben bu s100 cihazını çok istemiştim hatta yurtdışından getirtmek üzereyken son anda vazgeçmiştim

1. bu ürün(s100) a8 işlemcili ve 1 ghz hızında olan makinemi
2. açılış süresi ve hafızadaki mp3 yükleme süresi ne kadar
3. montaj problemi dışında ne gibi artı ve eksileri var
birkaç resimde koyabilirsen çok memnun olurum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2014 15:40 
Kullanıcı avatarı

dostum ben konuyu açan olarak konunun değişip farklı cihazların tartışılmasından mutlu oldum sonuçta insanların fikir alışverişi çok önemli

sana sormak istediğim birkaç şey var?
ben bu s100 cihazını çok istemiştim hatta yurtdışından getirtmek üzereyken son anda vazgeçmiştim

1. bu ürün(s100) a8 işlemcili ve 1 ghz hızında olan makinemi
2. açılış süresi ve hafızadaki mp3 yükleme süresi ne kadar
3. montaj problemi dışında ne gibi artı ve eksileri var
birkaç resimde koyabilirsen çok memnun olurum[/quote]

İşlemci için kitabına bir ara bakayım yazarım, 4 sefer bip sesinden sonra sd kartı açıyor, elle dokunmatiği pek iyi çalışmıyor ancak bir plastik çubuk verdiler sıkıntı çıkarmıyor onunla, 4 gb üstündeki usb ve sd kartta kendini navigasyona aıtyor 4 gb sd kartta bir daha yapmadı. tıkırtı sarsıntı ve benzeri bir problem yaşamadım. Orjinalmiş gibi araca uyum sağladı.(Görünüş olarak) diğer problemleri bu yaz tatilinde bakacağım iyi bir ustada tekrar söktürüp taktıracağım. CD çalmasında problem yok ancak dvd sesi geliyor görüntüsü yok. Uyarı yazısı çıkıyor "Araba sürerken izlemeyin" Anlık gösteriyor sonra gidiyor belki 2zone için öyle yapılmıştır. Bluetooth da bir sıkıntı yok tlf (İPHONE4)çok rahat bağlanıyor ve ses güzel geliyor ve gidiyor hatta arabadan aradığınız anlaşılmıyor. Renkler iyi -45 dedecede kaldı hiç bir sorun çıkarmadı. Bozuk ve engebeli yollarda kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 12:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERKAN
Araç: ASX 2013
Meslek: ÖĞRETMEN
Selam arkadaşlar.2013 ASX 'e mutimedya OEM navigasyon taktıran var mı? Varsa ön kol dayamadaki USB çalışıyor mu? 8 inç modeli var mı varsa nereden aldınız?Ayrıca subwoofer çıkışına direk anfisiz subwoofer bağlanabilir mi?Dokunmatiği nasıl ve navigasyon Türkçe mi?
Ben de en kısa zamanda öncelikle 8 inç taktırmak istiyorum.Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Herkese kazası belasız sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 13:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
edilay yazdı:
Selam arkadaşlar.2013 ASX 'e mutimedya OEM navigasyon taktıran var mı? Varsa ön kol dayamadaki USB çalışıyor mu? 8 inç modeli var mı varsa nereden aldınız?Ayrıca subwoofer çıkışına direk anfisiz subwoofer bağlanabilir mi?Dokunmatiği nasıl ve navigasyon Türkçe mi?
Ben de en kısa zamanda öncelikle 8 inç taktırmak istiyorum.Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Herkese kazası belasız sürüşler...

Ön kol dayamadaki USB her durumda iptal olacaktır ama zaten bütün OEM cihazların kendi USB girişi var uzatma kablosu ile burdan çalıştırırsınız(en iyi tercih micro SD destekli bir cihaz alıp 32 GB kapasiteli 10 class micro SD ile kullanmanız olacaktır).OEM cihazların tamamının ekran genişliği aynıdır bu konuda kafanız karşımasın çünkü zaten orta konsol üzerinde montajlıdır tüm OEM cihazlar.Anfi bağlanmadan kullanılabilen bir Subwoofer henüz icat edilmedi böyle birşey varsa bende kullanmak isterim:) Eğer sorunuz cihazın kaç tane sub çıkışı olduğu ise hemen hemen tüm OEM cihazların yalnızca bir tane SUB çıkışı olur ve siz bir subwoofer bağlayacaksınız bu size zaten yeterli gelecektir.Dokunmatik kalitesi cihazın kalitesine göre değişiyor almadan önce iyi araştırın.IGO navigasyon yazılımı kullanan tüm cihazlar türkçe navigasyonludur

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 13:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
benim araçtaki askale serviste takılmış.ama radyo kalitesi kötü.ayrıca radyo çok az cızırtasın hemen başka kanal geçiyor o yüzden radyo çok kullanışsız.
yani yabancı müzik dinlerken birden arabeske geçiyor her seferinde araçtakileri gülme alıyor :).
çok aradım menülerden malesef bulamadım böyle bir seçenek de yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 14:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökberk
Araç: Proton Wira - Mitsubishi ASX
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: AB+
O özelliğin adı :

AF (Alternatif Frekanslar): Özellikle şehirlerarası yollarda veya uzun mesafeli yollarda bir istasyonun çekim gücü düşer ve kopmalar yaşanır. Bir süre sonra istasyona erişim sağlanamaz. RDS AF modu burada işimize yarayabilir. Sinyal gücü düştüğün de bizi otomatik olarak başka kuvvetli bir kanala yönlendirir.

AFF OFF yapmak lazım yani
Her teyipte var aslında.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 14:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
@zivrisinek Ercan Hocam Aktif Subwooferlar var. Genelde 20cm woofer ile üzerinde amfileri olduğu için sadece bir yerden elektiriğini çekiyorsunuz gerekli çıkışı bağlıyorsunuz alnı size sub woofer. Ayrıca amfi almıyorsunuz sadece sub istiyor iseniz hertz olsun alpine olsun mediamarkt gibi yerlerde gördüm güzel küçük kutular yapmışlar. Üniteyi değiştirdiğimde böyle birşey almayı düşünüyorum.

http://www.n11.com/alpine-swe-815-oriji ... -P17118940

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2014 15:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Meslek: serbest
eyw saolasın gökberk.
ben biraz daha karıştırıyım bulurum belki ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 10:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
AF olayını keşfedene kadar ben de aynı durumu yaşıyordum, frekanslar olduk olmadık yerlerde değişiyordu, sonrasında AF'yi iptal edince sorun çözüldü..

Ama saat olayını halen çözemedim, sistem ayarlarından saati giriyorum ama radyo ekranına dönünce hiç alakasız bir saat görünüyor, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim (cihaz motevo)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 11:02 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
Hydepark yazdı:
AF olayını keşfedene kadar ben de aynı durumu yaşıyordum, frekanslar olduk olmadık yerlerde değişiyordu, sonrasında AF'yi iptal edince sorun çözüldü..

Ama saat olayını halen çözemedim, sistem ayarlarından saati giriyorum ama radyo ekranına dönünce hiç alakasız bir saat görünüyor, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim (cihaz motevo)

Onunda kısa kodu CT gibi bişi diye hatırlıyorum. CT Off yapınca saat arabanın saatini gösteriyor olması gerek. Aksi halde radyo'nun saatini gösteriyor ve her radyo kanalında farklı saat çıkabiliyor...

En son AnakinSkyWalker tarafından 29 Oca 2014 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 11:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
Hydepark yazdı:

Geçenlerde ben de saati düzeltmek için biraz uğraştım. Sağ ayar düğmesi yani yuvarlak ve dönebilen düğmenin ortasına basarsanız enter görevi görüyor ve düzenlemiş olduğunuz saat ayarlanıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 17:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
dr79 yazdı:
Hydepark yazdı:

Geçenlerde ben de saati düzeltmek için biraz uğraştım. Sağ ayar düğmesi yani yuvarlak ve dönebilen düğmenin ortasına basarsanız enter görevi görüyor ve düzenlemiş olduğunuz saat ayarlanıyor.

Teşekkür ederim dediğiniz şekilde yaptım ve sorun çözüldü...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2014 12:35 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar gittigidiyordan 799 tl ye cihaz aldım.Cihaz Motevo 8" gayet iyi oldu.Ön kol dayamadaki USB girişi çalışıyor.4lü flaşör yanındaki airbag ledleri de çalışıyor.İki tane plastik aksamda delik açıldı.Led ışığı gözüksün diye.Çünkü gelende tek led için delik vardı.O ledleri kapatan yapışkanlı etiketler orijinal sökülenden alınarak yeni cihaza yapıştırıldı.Eskisi gibi oldu.Sadece airbag arıza ışığı yandı o da montaj sırasında elektronik kart sökülünce arıza kaydı oluşturuyor ama servise götürüp arıza ışığı hemen söndürüldü.Bu tür montajlarda eksi kutup başını çıkarmak en sağlıklı yol diye söylediler.Orijinal teybin USB çıkışı farklı bir soket olduğundan ön kol dayamadaki giriş çalışmıyor diyorlar ama o sokete uygun montajcı arkadaş kendi gayretleri ile USB ara kablo buldu ve taktı.Alınan cıhazdaki USB kablo torpidoya uzatılacaktı istemedim.Sadece IPOD girişi var torpidoda.
79 TL ye de aynı satıcıdan geri görüş kamerası da aıldım.Ayrıca iki tane de kafalık monitörü 380 TL ye aldım ve takdırdım harika oldu.Aldığım cihaza gelince Ses kalitesi çok güzel.Eskisinden daha güçlü.Ekran Akıllı telefonlara alışanlar için zor gelecektir ama iyi bir ekran bulmak bu tür uzakdoğu cihazlarında zor gibi.Belki android cihazlarda olabilir.Alibaba.com da android 8" cihaz için 280 USD dediler ama gümrük ücreti vs. pahalıya gelecekti cesaret edemedim.Arayüz bi arkadaşın dediği gibi ananemizin danteli gibi.Marka logosu oluşturamıyorsun.Arka plan resmi koyamıyorsun.Ama 4GB USB mi 4-5 saniyede okuyor.DVD denemedim.Audio CD çabuk okuyor.MP4 formatı USB den okumadı.Format Factory programı ile 2 dakikada MPEG 'e dönüşüm yaptım bir kaç video klibi. Sonuçta okudu.Genelde 799 cihaz+79 kamera+150 montaj bence uygun.1000 tl üzeri cihazlardan belki daha iyi.Çünkü Navigasyonda donma yok.Okuma hızı gayet iyi.Ses 4*50W ve THD %0,1 çok iyi.Varsın arayüz kötü olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2014 17:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: semih
Meslek: emekli
Kan grubu: ab+
Sy.edilay güle güle kullanıın. Aracınız makyajlı kasamı acaba. Bende yeni cihaz düşünüyorum ama orijinal çerçeveyi sökmek istemiyorum. Yeni kasalarda böyle bir imkan varmı, yani herhangi bir dubledin cihazı aynı çerçeveye takabilirmiyiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2014 21:29 
Kullanıcı avatarı

semoz yazdı:
Sy.edilay güle güle kullanıın. Aracınız makyajlı kasamı acaba. Bende yeni cihaz düşünüyorum ama orijinal çerçeveyi sökmek istemiyorum. Yeni kasalarda böyle bir imkan varmı, yani herhangi bir dubledin cihazı aynı çerçeveye takabilirmiyiz.

Evet makyajlı 2013 model.Orijinal çerçeve her durumda sökülüyor.ASX için üretilen satıştaki tüm oem double dın multimedyalar kendinden çerçeveli zaten.Orijinal çerçeveden havalandirma panjurları, montaj klipsleri ve gerekirse 4lü flaşörün yanındaki düğmelerin yapışkanlı etiketleri alınıyor.Ha bi de yan kromaj çıtaları vidalanıyor. Tavsiyem yeni çıkan ve bollaşacak olan android sistemleri tercih edin.Herhangi bir double din sistemi kendi çerçevesine uyduramazsınız.Zaten yeni oemler 8" olacaktır.Ona göre dizayn edilmiştir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2014 17:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: semih
Meslek: emekli
Kan grubu: ab+
edilay yazdı:
semoz yazdı:

Evet makyajlı 2013 model.Orijinal çerçeve her durumda sökülüyor.ASX için üretilen satıştaki tüm oem double dın multimedyalar kendinden çerçeveli zaten.Orijinal çerçeveden havalandirma panjurları, montaj klipsleri ve gerekirse 4lü flaşörün yanındaki düğmelerin yapışkanlı etiketleri alınıyor.Ha bi de yan kromaj çıtaları vidalanıyor. Tavsiyem yeni çıkan ve bollaşacak olan android sistemleri tercih edin.Herhangi bir double din sistemi kendi çerçevesine uyduramazsınız.Zaten yeni oemler 8" olacaktır.Ona göre dizayn edilmiştir.

Teşekkür ederim edilay, benim niyetimde android. Bir süre daha bekleyelim bakalım...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye