Zaman: 10 Kas 2025 22:33

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Selam
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 06:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: Skoda Octavia
Meslek: Tuhaf işler :)
Öncelikle tüm forum ahalisine selamlar olsun.
Ben Gökhan, Ankara'da ikamet etmekteyim ve bir Lancer severim :) Henüz bir Lancer sahibi değilim ama ciddi manada olmayı düşünüyorum. Şu anda 2005 model A5 kasa Octavia elegance kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır araç bende. Geçenlerde bir talibi çıktı aslında satma düşüncemde yoktu ama değişiklik iyi gelir diye pazarlığa başladık satarsak eğer Lancer ile devam etme düşüncesindeyim. Lancer düşünmemde ki nedenler hem uygun fiyatı hem az yakıt harcaması hemde tabi ki kusursuz güzelliği :) Bayağı araştırdım aracı tam benlik aklıma takılan tek bir soru kaldı onuda siz cevaplarsanız tamamdır :) Sorum iç mekan kalitesi ve izolasyon ile ilgili, Octavia kullanan veya inceleyen olduysa aranızda iç mekanın kalitesini bilir her tarafı yumuşacıktır :) Lancer'da durumlar nasıl onu merak ediyorum birde yol ve rüzgar sesi konusunda tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
İlgilendiğim Lancerlar 1.6 motora sahip olan 2011 model civarı olanlar hatta örnek teşkil etmesi açısından http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2011-lancer-1.6-invite-117-ps-37.000-km-de-150884147/detay bunlar işte :)
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Selam
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 07:51 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Hoşgeldiniz,

Ben 2000 ve 2010 model Octavia kullandım. Çok net bir ifadeyle şunu söyleyebilirim. İç mekan ve izolasyon konusunda Octavia ve Lancer tamamen ters kutuplar.

Lancer düşüncesine girmeden önce muhakkak bir Lancer test etmenizi tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 11:06 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
akerimoglu yazdı:
Hoşgeldiniz,

Ben 2000 ve 2010 model Octavia kullandım. Çok net bir ifadeyle şunu söyleyebilirim. İç mekan ve izolasyon konusunda Octavia ve Lancer tamamen ters kutuplar.

Lancer düşüncesine girmeden önce muhakkak bir Lancer test etmenizi tavsiye ederim.

Katılıyorum, 2007 ocativa kullandım bir süre. Araba yolda kayıyordu resmen. Alman araçların bir çogunda oldugu gibi. Lancer'dan konfor, iç malzeme kalitesi, izolasyon gibi konularda daha iyi octavia... Alman yani avrupa sayılır işte :pardon:

Fakat Lancer ayrı bir tutku. Birçok kişiyide peşinden sürüklemesinin nedeni bu. Tasarım ve tahrik edici motoru cezbediyor. Belki 1.8 cvt olanlar bir nebze octavia'yı aratmaz. Öncesinde bir deneyim yaşamanızı bende tavsiye ederim 8)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 11:35 
Kullanıcı avatarı

Öncelikle teşekkür ediyorum, hoş bulduk :)
Daha öncesinde eski modellerden civic ve coralla kullanmışlığım var iç mekan olarak çok rahatsız olmamıştım Lancer'da da çok kötü değildir hatta daha iyidir diye tahmin ediyorum, yinede siz haklısınız tabi ki test etmek şart, mıncıklamalık Lancer bulmak lazım :D Aracımdan genel anlamda memnunum ama yaş 30-35 olsa daha çok sevebilirdim :) bizim ki biraz hımbıl bir araba :) Lancer görünüş olarak çok güzel yaşıma da daha uygun o nedenle yol ve rüzgar sesini sineye çekerim sanki hele ki motor sesinden çokça memnun olurum :D Ama trimlerden ses gelirse deli olurum :)
Araştırmaya devam, lpg konularını okuyorum fırsat buldukça subaplar sıkıntı çıkarabiliyormuş. Daha araba bile satılmadan kaptırdık gidiyoruz, hayırlısı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 12:05 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
Malzeme kalitesi ve iç tasarımı v.s. ben memnunum ziyadesiyle. Objektif olmak adına bir octavia ile karşılaştırdığımızda zayıf kalabilir diye düşünüyorum. İç tasarımı ve malzeme kalitesi kendi çağdaşı olan japonlardan da biraz daha az gösterişli. Örneğin bir civic yada corolla'dan daha sade ve biraz daha plastik. Fakat yakıt konusunda civic ve corolla'dan daha cimri. Ayrıca dış tasarım olarakda civic ve corolla'ya 5 basar :D Bunların dışında yermek yersiz olur :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2014 12:32 
Kullanıcı avatarı

ersinnsahin yazdı:
Hoşgeldiniz.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Hoş bulduk.

AnakinSkyWalker yazdı:
Malzeme kalitesi ve iç tasarımı v.s. ben memnunum ziyadesiyle. Objektif olmak adına bir octavia ile karşılaştırdığımızda zayıf kalabilir diye düşünüyorum. İç tasarımı ve malzeme kalitesi kendi çağdaşı olan japonlardan da biraz daha az gösterişli. Örneğin bir civic yada corolla'dan daha sade ve biraz daha plastik. Fakat yakıt konusunda civic ve corolla'dan daha cimri. Ayrıca dış tasarım olarakda civic ve corolla'ya 5 basar :D Bunların dışında yermek yersiz olur :)

Yakıtı süper zaten, bu şekilde yakan başka 1.6 atmosferik yok sanırım veya ben bilmiyorum. Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Nis 2014 11:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet KARATAŞ
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 Comfort 2005
Meslek: Serbest
Kan grubu: 0RH-
Selam hoşgeldiniz. Bolu göynük bulusmasina sizide bekliyoruz. Varsa ekiple geliniz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: