Zaman: 15 Kas 2025 22:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 53 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2014 19:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Canberk
Araç: Henüz yok :\
Meslek: ASKER
Kan grubu: B+rh
Bugün forumdan ersen abi (enron) ile tanıştım. Ersen abi ve Colt CZ3'ü ile çok zevkli bir kaç saat geçirdim....

CZ3'ün iç kısmı gerçektende dışardan göründüğünden çok daha geniş ve ferah. performansı ve motor esi ise şahane forumda performansı hakkında bir kaç şey okumuştum ama canlı yaşamak çok farklı. Gerçekten çok iyi gidiyor. 1.3 95 hp CZ3'ÜN performansı atmosferik ve 1.3 hacimli bir motora göre beklenmiyecek kadar iyi geldi bana. Ersen abiye (enron) çok teşekkür ederim. forumda 1.3 Colt kullanan diğer arkadaşların kendi araçlarının performans yorumlarını merak ediyorum saygılar...

Resim

En son Cancanberk34 tarafından 31 Oca 2014 20:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2014 19:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Kan grubu: A+
teşekkür ederim Canberk kardeşim.

"satsam ne alırım?" adlı gerilim tadındaki film çalışmamı şimdilik ertelememi sağlayan katkılarından dolayı ayrıca minnettarım:)

ayrıca Lancer'a olan merakımın artmasını da sağladı sağolsun :twisted:

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2014 20:09 
Kullanıcı avatarı

enron yazdı:
teşekkür ederim Canberk kardeşim.

"satsam ne alırım?" adlı gerilim tadındaki film çalışmamı şimdilik ertelememi sağlayan katkılarından dolayı ayrıca minnettarım:)

ayrıca Lancer'a olan merakımın artmasını da sağladı sağolsun :twisted:

ne demek abi :) zamanı gelince bir lancer bakarız sana senin araban gibi asfalt faresi olmasada lancer ın kendi ağırlığı duruş şekli yeter.. :good:

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2014 10:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: musa
Araç: 2006 Mitsubishi Colt CZ3 1.3 AMT
Meslek: yönetici
Kan grubu: Arh+
bende bir cz3 kullanıcısıyım ayrıca czt hastasıyım :)

cz3 performası sınıfında en başarılısı diyebilrim bende çok keyif alıyorum aracımdan ersininde dediği gibi spoiler filanda varsa on numara olur hatta ben kendi aracıma spoiler yay açık hava filitlersi gibi eklemeler yaptım forumda bütün yaptıklarımın paylaşımları var resimleride görebilirisiniz. cz3 kendinden üstün gibi görünen bir çok araca duman attırır :) kendimden biliyorum heheheh

Bagaj Tampon Arası Şerit Led
Arka Cam- Fitillere İzolasyon
Aydınlatmalara Beyaz Led
Amerikan Park Modül
Açık Hava Filitresi
Kaliper Boyama
Stop Karartma
Logo Kaplama
Park Sensör
Ses Sistemi
Eibach Yay
Czt Spoiler
Cam Filmi
Xenon

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2014 13:29 
Kullanıcı avatarı

ersinnsahin yazdı:
Canberk kardeş Cz3 gerçekten de apayrı bir şey. Bazen inmemek için yavaş sürdüğüm oluyor, eşim yol boş neden yavaşladın diye zaman zaman soruyor :) Yavaşı ayrı keyif performansda ayrı bir keyif. Birde Cz3 de trafikteyken ama genelde mahalle arasında ben bulaşmadığım halde ezikler çıkıyor mitsuyu küçümseyip gazlayıp geçmek veya yarışmak istiyorlar felan o da ayrı bir keyif :) Bu arada yanlış anlaşılmasın altımdaki elbette ferrari mclaren değil ama o motora göre cidden en iyisi bu bence. Birde czt spoyler varsa yemede yanında yat :)

Ersin abi gerçekten öyle ersen abinin (enron) bir kalkışı vardı o fırlama ve motor sesi zaten 1.3 le alakası yok :) o güçlü ve tok ses çok hoşuma gitti iç kısımda oturuş pozisyonu yan aynaların büyük oluşu ve rahat kullanımı gerçekten forumda okumuştum ama bekledğimden daha iyi çıktı araç :good:

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2014 13:31 
Kullanıcı avatarı

oz_musa yazdı:
bende bir cz3 kullanıcısıyım ayrıca czt hastasıyım :)

cz3 performası sınıfında en başarılısı diyebilrim bende çok keyif alıyorum aracımdan ersininde dediği gibi spoiler filanda varsa on numara olur hatta ben kendi aracıma spoiler yay açık hava filitlersi gibi eklemeler yaptım forumda bütün yaptıklarımın paylaşımları var resimleride görebilirisiniz. cz3 kendinden üstün gibi görünen bir çok araca duman attırır :) kendimden biliyorum heheheh

Musa abi yay ve açık hava filtresi :sahip: müthiş göründüğüne ve gittiğine şüphem yok... :) stock haliyle öyle gidiyorsa ufak bir modifikasyon ile harikalar çıkar ortaya hem görüntü hemde performans olarak :twisted:

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2014 15:24 
Kullanıcı avatarı

Taktırıcaksınız o hava filtresinden bana hee :) araçların orjinal kalmasından yana olan biri olarak sabrediyorum :)

cz3'ümle yolda küçümseyip hadsizlik yapanlara cevaplarını verince hayat daha bi güzel oluyor bu arada:)))

viewtopic.php?p=59197#p59197

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2014 20:56 
Kullanıcı avatarı

enron yazdı:
Taktırıcaksınız o hava filtresinden bana hee :) araçların orjinal kalmasından yana olan biri olarak sabrediyorum :)

cz3'ümle yolda küçümseyip hadsizlik yapanlara cevaplarını verince hayat daha bi güzel oluyor bu arada:)))

Ersen abi senin arabanın sesine zaten bayıldım şuanda kamufle olmuş içindeki gizli gücü belli etmeyen bir şekilde yürüyor :) bide filtre ve egzost yaptırırsan milletin şaşkın şaşkın bakışları arasında buda neydi böyle bir mitsubishimi ??? vay be iyi gidiyormuş diye baktıklarını görürsün :D mübarek 1.3 değilde 1.6 gibi sesi var ve 1.6 gibi gidiyor. Çünki dışardaki çoğu kişi CZ3 ün nasıl yürüdüğünü bilmiyor egzost ve filtreyle en azından dışardakilere bi uyarı niteliğinde olur :twisted:

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2014 21:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
beyler bide 1,5 i düşünün :D sınıfında beni geçen yegane araç vedatın colttu :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2014 22:03 
Kullanıcı avatarı

hilmi yazdı:

:thumb: Zaten Geçen buluşmamızda bende ersen abi'ye (enron) onu söyledim 1.3 ü böyleyse 1.5 in performansı müthiştir diye. 1.5 e binmek nasip olmadı daha ama gerçekten binmek isterdim helede 1.3 e bindikden sonra :D

Resim

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re:
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2014 00:31 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
hilmi yazdı:

Agirlik farki naparsin :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

:D :D

Resim

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re:
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2014 15:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
_opeth yazdı:
hilmi yazdı:

Agirlik farki naparsin :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

olum kilo veriyorum şuan, 10 kilo vermişim 3 ayda :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2014 21:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Dizelinden benzinli 1.5 en geçmenin en iyi yanı motorunun çıkarttığı tahrik edici ses :-D bastıkça basıyor insan. Birde benim araç mı böyle bilmiyorum egzoz modifiyeli gibi iç ses çıkartıyor. :-D

C1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2014 23:43 
Kullanıcı avatarı

hero4262321 yazdı:
Dizelinden benzinli 1.5 en geçmenin en iyi yanı motorunun çıkarttığı tahrik edici ses :-D bastıkça basıyor insan. Birde benim araç mı böyle bilmiyorum egzoz modifiyeli gibi iç ses çıkartıyor. :-D

C1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.3 ün bile bukadar iyi bir sesi varken. 1.5 in sesi süperdir sırf onu dinlemek için bile basar insan :twisted:

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 00:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
Arkadaşım birkaç kere dalga geçti, ufacık araba 1.3 benzinli motor yav anca gidiyordur dedi. Yanlış sularda yüzüyorsun bak üzülürsün derken kuzeni de demez mi 180'den sonra ön tekerler havaya kalkıyor mu?

arkadaşımın altında c-max 110hp tdci turbu dizel vardı, gel seninkine bi plaka okutayım de bi susun dedim :D, kuzeniyle gülüyorlardı ama boş yol bulduktan sonra birinci viteste patiye kalmadan biraz normal kalktığım için hafif öndeydi ama sonraki viteslerde arayı açarak hezimete uğrattım. Sonrasında normal hızlara dönüp mekanda durunca ilk sorduğu cümle benzinde miydin :D hayır tüpteydim, benzine alacak fırsatı bulamadım :) deyince artık araçla ilgili espri yapmayı bıraktılar :D
Kaldı ki lpg ile benzin arasında performans farkı göremiyorum. En sevdiğim nokta ise 2000-3500 devirler arasındaki tatlı hızlanması :)

Bir keresinde de ışıkta normal bir şekilde yan yana bekledikten sonra kendi halimde tirin tirin giderken ışıkta yanımdaki araç soldan dibime yanaşıp camı aç diyen makyajlı seat leon'lu genç tayfa var, aldırış etmedim ama baktım baş olmuyor hala solumda dip dibe gidiyoruz, anladım kapışalım filan diyecekler eğlence arıyorlar ve elim de vites topuzundaydı 2 vites düşürüp gazı kökleyip lpg'den benzine geçtikten sonra arkadaşlar yetişmeye çalışsa da ara açılarak arttı üstelik rampa idi, belli bir süre peşimden yetişmeye çalıştı ama yollarımız ayrılınca eski ekonomik hale geri döndüm :)

Benim hikayelerim de bunlar :) trafiğin olmadığı herhangi bir kaza vs. durumunda başkalarının zarar görmeyeceği durumlarda böyle diğer gençlere uyuyorum yoksa gayet kuralcı biriyimdir :)

Benim takıldığım nokta ise motor 95hp ve 6200 devir dolaylarında redline'a giriyor ama otobanlarda genelde(benzinde) 5. viteste 180km/h'da kalıyor ve redline'a girmiyor. Bir hesaplama tablosuna göre 200-205km/h görmesi lazım redline'da(eski aracımda son hıza redline'da ulaşıyordu)... Elektronik bir limitleyici mi var acaba? Yoksa yürüyen aksam, şanzıman vs gibi kayıplarla normal bir şekilde 180km/h'da mı kalıyor?

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 01:06 
Kullanıcı avatarı

kaan20 yazdı:
Arkadaşım birkaç kere dalga geçti, ufacık araba 1.3 benzinli motor yav anca gidiyordur dedi. Yanlış sularda yüzüyorsun bak üzülürsün derken kuzeni de demez mi 180'den sonra ön tekerler havaya kalkıyor mu?

arkadaşımın altında c-max 110hp tdci turbu dizel vardı, gel seninkine bi plaka okutayım de bi susun dedim :D, kuzeniyle gülüyorlardı ama boş yol bulduktan sonra birinci viteste patiye kalmadan biraz normal kalktığım için hafif öndeydi ama sonraki viteslerde arayı açarak hezimete uğrattım. Sonrasında normal hızlara dönüp mekanda durunca ilk sorduğu cümle benzinde miydin :D hayır tüpteydim, benzine alacak fırsatı bulamadım :) deyince artık araçla ilgili espri yapmayı bıraktılar :D
Kaldı ki lpg ile benzin arasında performans farkı göremiyorum. En sevdiğim nokta ise 2000-3500 devirler arasındaki tatlı hızlanması :)

Bir keresinde de ışıkta normal bir şekilde yan yana bekledikten sonra kendi halimde tirin tirin giderken ışıkta yanımdaki araç soldan dibime yanaşıp camı aç diyen makyajlı seat leon'lu genç tayfa var, aldırış etmedim ama baktım baş olmuyor hala solumda dip dibe gidiyoruz, anladım kapışalım filan diyecekler eğlence arıyorlar ve elim de vites topuzundaydı 2 vites düşürüp gazı kökleyip lpg'den benzine geçtikten sonra arkadaşlar yetişmeye çalışsa da ara açılarak arttı üstelik rampa idi, belli bir süre peşimden yetişmeye çalıştı ama yollarımız ayrılınca eski ekonomik hale geri döndüm :)

Benim hikayelerim de bunlar :) trafiğin olmadığı herhangi bir kaza vs. durumunda başkalarının zarar görmeyeceği durumlarda böyle diğer gençlere uyuyorum yoksa gayet kuralcı biriyimdir :)

Benim takıldığım nokta ise motor 95hp ve 6200 devir dolaylarında redline'a giriyor ama otobanlarda genelde(benzinde) 5. viteste 180km/h'da kalıyor ve redline'a girmiyor. Bir hesaplama tablosuna göre 200-205km/h görmesi lazım redline'da(eski aracımda son hıza redline'da ulaşıyordu)... Elektronik bir limitleyici mi var acaba? Yoksa yürüyen aksam, şanzıman vs gibi kayıplarla normal bir şekilde 180km/h'da mı kalıyor?

Arkadaşına haddini iyi bildirmişsin :lol: Helede ilk sorduğu cümle benzindemiydin ve seninde hayır tüpteydim, benzine alacak fırsatı bulamadım demen onlara yetmiştir zaten :LOL: ama 6200 de redline a girip 180 bitmesi garip dediğin gibi 200 km/h görmesi gerekir. Elektronik limitleyici varmı bilmiyorum. bunu forumdaki colt tecrübeli abilerimiz bilir..

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 08:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Levent Yavuz
Araç: Lancer Sportback
Meslek: çiftçi
Cz3 ilanlarına baktiriyorsunuz vallahi :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 09:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: musa
Araç: 2006 Mitsubishi Colt CZ3 1.3 AMT
Meslek: yönetici
Kan grubu: Arh+
enron yazdı:

hava filitresi can dır :)

para varsa koni - simota off diyorum tadından yenmez

Bagaj Tampon Arası Şerit Led
Arka Cam- Fitillere İzolasyon
Aydınlatmalara Beyaz Led
Amerikan Park Modül
Açık Hava Filitresi
Kaliper Boyama
Stop Karartma
Logo Kaplama
Park Sensör
Ses Sistemi
Eibach Yay
Czt Spoiler
Cam Filmi
Xenon

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 10:28 
Kullanıcı avatarı

oz_musa en kısa zamanda, fırsat bulurbulmaz araştırmayı düşünüyorum.

bu arada kaan20 kardeşimin bahsettiği durumları tüm colt sahipleri yaşıyor galiba, hayat daha zevkli oluyor vallahi. hel eo küçümseyen bakışların şaşkınlığa dönüp de hadlerini anladıkları zaman :LOL:

sakin sakin yolda 5,0 litreyle giden Colt'a neden bulaşır ki insan :twisted:

ek: güzel bir twitle cevap veriyorum o arkadaşlara :)

Esmeye Gelince Rüzgarınız Çok.. Haddinizden Haberiniz Yok !

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 13:43 
Kullanıcı avatarı

enron yazdı:
oz_musa en kısa zamanda, fırsat bulurbulmaz araştırmayı düşünüyorum.

bu arada kaan20 kardeşimin bahsettiği durumları tüm colt sahipleri yaşıyor galiba, hayat daha zevkli oluyor vallahi. hel eo küçümseyen bakışların şaşkınlığa dönüp de hadlerini anladıkları zaman :LOL:

sakin sakin yolda 5,0 litreyle giden Colt'a neden bulaşır ki insan :twisted:

ek: güzel bir twitle cevap veriyorum o arkadaşlara :)

Esmeye Gelince Rüzgarınız Çok.. Haddinizden Haberiniz Yok !

Ersen abi küçümseyenleri hiç affetmiyo helede yol müsaitse ;) zaten o ışıklarda araba kafa kaldırıp fırladığında anlamıştım CZ3'ün kaç kişinin canını yaktığını :) ama tweet de süpermiş ya bende retweet'liyorum :D

Resim

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 53 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye