Zaman: 22 Ara 2025 15:07

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Siz Siz olun
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2014 10:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: savas
Araç: 1.6 confort 2001 carisma
Meslek: grafiker
Kan grubu: arh+
Merhaba Ben 3 senedir Carisma sahibi olarka yaşadıpım bir tecrübeyi size aktarmak ve bilgi sahibi olmanızı sağlamak istiyorum

Arabamda ortalama 3 saat sürekli kullanımdan sonra cok nadir de olsa rolanti düşmesi ile stop problemi yaşadım ve boğaz kelebeğini temizletmeye karar verdim ve aracımı. gül oto servis ( recep gül )' götürdüm.

Arabamı bir sün sonra teslim ettiklerinde rotomatik jicle çalışmıyor ve otomatik rolanti de iptal olmuştu, telefon ettiğimde tekrar getir bakalı dedi recep gül ( gül oto servis )

3 hafta boyunca gel git yaotıktan sonra bana senin parçan bozuktu getirdiğinde demeye başladılar ve boğaz kelebeği ve rolanti sensörünü bozup sorunu çözmek yerine çamura yatıyorlar ve bana şu an 1000 tl gibi bir para ödetecek.

Ayrıca seviyesizliğin ikinci kısmı ise, bana düzgün gelsen senin arabanı bile satın alırım gibi salak salak bir laf söylemesi. Bozduğunu düzeltmemek için çamura yatan ve 3 hafta boyunca beni uğraştırıp sonra parçan bozuktu diyen, ucuz adamlar ve tamicilerden uzak durun.

Siz siz olun Gül oto ( Recep Gül ) gibi beceriksiz ve çamura yatıp size zarar verecek adamlara gitmeyin ve kesinlikle arabayı verirken şu şu harici sorun başka bir sorun çıkarırsan yaptırırsın diye imza alın.

Mitsubishinizi beceriksiz ve seviyesizlere emanet etmemeniz temennisi ile.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Siz Siz olun
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2014 20:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Boğaz kelebeği temizliği için arabanın 2 gün serviste kalma sebebi nedir?
Normalde 30-60 dakikalık iş.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Siz Siz olun
MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2014 14:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
Geçmiş olsun Savaş bey Dediğiniz problemin kaynağı normalde rolanti konum sensöründen kaynaklanıyor.Bilgi arızası diyede geçiyor yanlış bilgi aldığı zaman sıcaklık,fan soğutma vs o kısımı ne ilgilendiriyorsa rolantiyi ona göre sabit tutuyor.Bu parçada arıza olduğu zaman dediğiniz gibi uzun süreli kullanımda hata yapabiliyor.Şimdiki sorununuza gelecek olursak boğaz kelebeğini temizleyen kişi rolanti motorunu çıkartmadan temizlik yaptıysa %100 bundan kaynaklanıyor arızalanması.Buradan tekrardan söylüyorum boğaz kelebeği temizliği yaptıracak kişiler ustaya kesinlikle rolanti motorunu sökmesini ve ellememesini söyleyiniz.Forumda benim yazılarımı ve çektiğim sıkıntıları görebilirsiniz.Bu arada Yurt dışında istediğiniz parça var tahmini 250 liraya komple boğazı getirtebilirsiniz.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: