Zaman: 16 Eki 2025 10:45

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 30 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2014 17:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Araç: asx
Meslek: serbest
Kan grubu: orh+
eğer yardımcı olacaksa bizde asx var birde ww jetta 2006 model 1,6 fsı motorlu olanından hızlanma yokuş tırmanma ve yakıt ekonumisi konusunda asx bir adım önde ses olarak jettanın motor sesi asx e göre birazcık az ama yol sesi asx ten daha bile fazla yani şöyle söyliyim hersene yaz tatiline memlekete gidiyorum sırayla bir sene asx ile gittim geçen senede jetta ile gittim inşallah nasip olrsa bu senede gitmeyi istiyorum ama hala karar vermiş değilim hangisi ile gideceğime yani bir birilerine çok yakınlar yakıt konusunda asx önde ilk sene asx ile gitmiştim 10 gün kaldım 215 tl yakmıştı geçen sene jetta ile gittim 14 gün kaldım 370 tl yaktı memlekette olduğum günler aşa yukarı aynı yolu yaptım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2014 21:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
jettanın 1.6 fsi motoru hitler motoru olarak geçiyor ve baya çok yakıyor sanırım. aslında asx i yakıt olarak 1.2 tsi jetta ile karşılaştırmak lazım 1.4 tsi jettadan az yaktığını tahmin ederek..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2014 18:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Birde LPG'li ASX'i 140.000 km. sürmek var:) Emin olun yakıt umrunuzda oluyor ve tadını doyasıya çıkarıyorsunuz. Golf TDI kullandım gerçekten kaliteli bir araç,yakıt,konfor ve donanım olarak ASX'ten önde ama ASX sınıfında gerçekten birçok konuda lider ve dediğim gibi ASX'te LPG ile mükemmel sonuçlar almanız çokta zor değil

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2014 21:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: hikmet
Araç: colt
Meslek: idareci
Kan grubu: 0rh+
Golf bir efsanedir bence...

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2014 12:28 
Kullanıcı avatarı

golf ile jettanın hiç bir farkı yokki jetta golf ün sedan versiyonu tabi yakıt sarfiyatı konusunda golf jettadan az yakar sebebi golf ün bayunun kısa oluşu daha hafif oluşu ama yazımda jettanın çok yaktığını ima etmedim hatta fsi motor tsi den ve 1,6 bora motordan bile az yakıyor sıradan 1,6 litrelik motorlara görede az yakıyor ama asx kalıbına göre dahada az yakıyor
ben çevremdeki ww kullanıcılara bakarak bir tablo çıkarttım
1,6 fsi motor şehir içi ve dışı karışık 350 krş yakıyor
1,4 tsi motor sehir içi dışı karışık 400 krş yakıyor
1,6 bora motor şehir içi dışı 450-500 ww firması bu motoru senelerce borada jettada golfte ve passatta kullandı fsi den ve tsi den önce
bu değerler 80,100,120,140,160 arası giderken alınmıştır küçük yanılmalar olur
eğer 160 km hızı aşarsan yakıt artar fsi de 400,450 krş arası bora motorda 500,600 krş arası en korkutucusu 1,4 tsi bir çalışanımda 1,4 tsi passat var 200 km ve üzeri gidersen 72lt lik depo istanbuldan ankaraya anca attığını söyledi benzini 4,500 tlden hesaplarsan 750 krş a geliyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2014 15:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
asx'in golften iyi ve kötü olduğu yönler vardır muhakkak. Bir asx kullancısı olarak, golfün kendi sınıfında örnek bir araç olduğunu belirtmem lazım, her ne kadar tipini beğenmesemde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2014 15:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
dr79 yazdı:
asx'in golften iyi ve kötü olduğu yönler vardır muhakkak. Bir asx kullancısı olarak, golfün kendi sınıfında örnek bir araç olduğunu belirtmem lazım, her ne kadar tipini beğenmesemde.

Aynen katılıyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2014 16:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
asx in avantajlarını yazın piknik,köy v.b. şeylerde çok daha fazla yaşıyor insan.
örneğin 2 gün önce 3 araba ailecek gezmeye giderken trafik durdu.bende kaldırıma çıkıp diğer yola girip gittim.diğer arabalar çayım bitince anca geldi:).
sonrasında onlarla alay etmek paha biçilemez.. :).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2014 17:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
ben tam bir golf hastasıydım. fakat aile arabası klasmanına girmediği için evden veto yedi. sonuçta hem yakış hem güvenlik hem bagaj hem karizmasından asx e geçtik. asx hem sportif hem aile arabası. bagajı tam yeterli ne az ne çok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2014 19:22 
Kullanıcı avatarı

meseckin yazdı:
ben tam bir golf hastasıydım. fakat aile arabası klasmanına girmediği için evden veto yedi. sonuçta hem yakış hem güvenlik hem bagaj hem karizmasından asx e geçtik. asx hem sportif hem aile arabası. bagajı tam yeterli ne az ne çok.

bagaj yeterli olduğu kadar erişmek çok rahat hiç eğilmeden istediğini alabilirsin koyabilirsin örnek jettanında bagaj hacmi çok ama eğilmeden birşey alıp koyamıyorsun hatta koyacağın şey bagajın öntarafına kaydıysa eğilmekte kurtarmıyor resmen bagaja yatmat gerekiyor :)
ben bir şey daha dikkatimi çekiyor her hafta pazar alışverişine çıkarım bazen asx ile bazende jetta ile gidiyorum asx in bagajına koyduğum herşey yerli yerinde duruyor eve geldiğimde ama jettada kesinlikle durmuyor poşetler hertarafa dağılıyor sebebini anlamış değilim aracın savurma zıplatmasıyla alakalı desem asx jettaya göre daha savurgan kasislerde zıplayan bir araç üstelik hep aynı hızda gidiyorum normalde asx poşetleri dağıtması lazım ama jetta dağıtıyor :(

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 30 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: