Zaman: 10 Kas 2025 19:03

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 10:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emre
Araç: lancer 1.6 M.T 2011
Meslek: Lastik Jant Satıcısı
Kan grubu: arh+
Selamlar..
İsmim Yunus Emre YASAN,21 Yaşındayım.

AFYONKARAHİSAR'da yaşıyorum.Esnafım kendi iş yerimi çalıştırıyorum.Jant-Lastik satışı aynı zamanda Continental ve Kumho Ana bayiyim.

Ortalama 2 ay önce kadar siteye üye olan bir abimizden (KENAN İLHAN) 2011 1.6 Invite Mt aracı satın aldım.
Aracı çok beğeniyorum hayatımı değiştirdi resmen,ayrıca böyle güzel bi forumda yeni arkadaşlarla tanışmakta benim için büyük zevk olacak.
Daha önce forum sitelerine hiç ilgim olmadığı için uslubünü pek bilmiyorum,kuralları okudum dikkat etmeye çalışıcam gerektiğinde uyarılarınıza da elbet kulak veririm teşekkürler..
Mesleğim konusunda sorun yaşayanlara veya bilgi almak isteyenlere yardımcı olmayı da seve seve isterim;
Türkiyenin hemen hemen heryerinde tanıdıgımız meslektaşlarımız var yönlendirmeye ve ilgilenmeye çalışırım mümkün olduğunca..

KENAN İLHAN'a ayrıca teşekkürler..Seviliyorsun abi.. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 10:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: turgut
Araç: 2013 lancer 1,6
Meslek: doktor
Kan grubu: ARh+
hoş geldiniz iyi forumlar :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 13:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Feridun
Araç: Yaptık işte bişeyler
Meslek: Turizm
Hoş geldiniz Yunus Emre Bey,
Öncelikle hayırlı olsun Lencer'ınız, güle güle kullanın. Aracınızı aldığınız gün Kızılay'da, Kenan Hocam da son kez arabasının direksiyonundayken :cry: yanınıza yanaşan gümüş gri Lancer'ın sahibiyim :) Kıymetini bilin, çok sevilmişti o araba :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 15:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet KARATAŞ
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 Comfort 2005
Meslek: Serbest
Kan grubu: 0RH-
Hayırlı olsun arabanız hoşgeldiniz aramıza.....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 15:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kenan
Araç: birsekiz cevete
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0rH+
hoş geldin sonunda geldin emre, eksik olma :) 2008'den beri aktif takip ettiğim ve yazdığım ilk forumdur ki ortamı da oldukça samimidir... halihazırda reelde de görüştüğüm birçok arkadaş edindim bu siteden... umarım sen de çabuk kaynaşıp bilgi/fikir alışverişine başlarsın :)

dertsiz tasasız mutlubishi :)

:MCT:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 17:15 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Afyon'a 1 Lancer daha... Hoş geldin. Ben de Afyon'dayım. Siyah Lancer Evo x görünümlü olan. Dükkan nerde?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 18:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: Mitsubishi 1.8 CVT
Meslek: Sağlık
Selam kardeşim, hoşgeldin öncelikle. İşinle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum,belki yardımcı olabilirsin.

Bende 1.5 Lancer var, ben şimdi buna 18 inç Jant ve Kumho lastik taktırdım. Tamamen lastikcinin tavsiyesi üzerine tabii. Önceki jantlar 17 inç ve Continentalsport du. Lastikler sürtmesin diye arka damlumbazlar ezildi ama bir taraf halen sürtüyor. Bu konuda ne yapabilirim? Arkaya birileri oturduğu zaman zaten çok sürtüyor. Nedir kardeşim bunun çözümü? Lastikciler neden gereken açıklamayı yapmıyorlar lastik ve jant taktırırken?Arka sağ lastikte yırtılmalar bile meydana geldi, Allah korusun hızla giderken lastik yırtılsa bunun hesabını kim vercek? Yani ben şimdi gidip o lastikciyi napayım? Neyse sormak istediğim işte, bunun çözümü nedir lastiklerin sürtmemesi için? Bir kaç lastikciye daha sordum ve onlar bu ebatların aslında uygun olmadığını söylediler. Eee şimdi yinemi jant ve lastik değiştirmem lazım?Şimdiden teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 18:32 

İsim: Ahmet
Araç: 2004 Lancer AT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: ARh+
Aileye hoş geldiniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:25 
Kullanıcı avatarı

pictorion yazdı:
hoş geldiniz iyi forumlar :)

Teşekkürler sağolun ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:34 
Kullanıcı avatarı

ersinnsahin yazdı:
Hoşgeldiniz. Kenan kardeşimizin arabası çok temizdi demek o şanslı kişi sizsiniz. Güle güle kullanın.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Hoşbulduk.Evet o konuda gerçekten çok şanslıyım :) Aracı almam şöyle oldu gece 11:30 civarında ilanı gördüm ilk kez okudum ve gayet temiz özenilerek yapıldığını anladım hem km düşük hemde sunroff var renk de beyaz işte bu demiştim kendimce :) sonra uyudum gece 03:00 sularında arabaya tekrar bakayım diye uyandım ama bir baktım ki ilan kalkmış.. :( beynimden vurulmuşa döndüm ilan sahibinin telefonu da almamıştım ilanın son günüymüş baktığım gece süresi dolmuş ve kalkıvermiş, ertesi gün sabah iş yerini açtım ve bu konuya odaklandım az kalsın sahibindenin binasını arayıp Kenan abinin telefonunu isticektim ki Allahtan mesaj atılabilen bir buton varmış onu keşfettim :) ilanı göremesemde mesaj attım Kenan abiye o da biraz geç olsa da cevap verdi sagolsun :) tabi bu arada heycan bir yandan basıyor gözüm hep bilgisayarda vede telefonda cevap gelcek diye bekliyorum. :) nihayet cevap geldi konustuk Kenan abi gayet açık net herşeyi anlattı,telefonda bana acayip bi güven verdi gitmeden kapora yatırabilecegimi söyledim gerek yok dedi sagolsun, zaten araç maşallah pürüzsüz hiç olamıcak kadar temiz bi araç Kenan abininde kişiliği gibi yani :) öylelikle gittik aldık geldik gelin kızı :)))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:37 
Kullanıcı avatarı

redstorm yazdı:
Hoş geldiniz Yunus Emre Bey,
Öncelikle hayırlı olsun Lencer'ınız, güle güle kullanın. Aracınızı aldığınız gün Kızılay'da, Kenan Hocam da son kez arabasının direksiyonundayken :cry: yanınıza yanaşan gümüş gri Lancer'ın sahibiyim :) Kıymetini bilin, çok sevilmişti o araba :)

Hoş bulduk efendim teşekkür ederim sağolun :) O gün sizden bahsetmiştik evet hatırlıyorum maşallah sizin aracınız da çok güzel.Kıymetini biliyorum hala çok sevilmeye devam ediyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:38 
Kullanıcı avatarı

karatas1977 yazdı:
Hayırlı olsun arabanız hoşgeldiniz aramıza.....

Sağalun hoşbulduk teşekkürler.. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:40 
Kullanıcı avatarı

fleshget yazdı:
hoş geldin sonunda geldin emre, eksik olma :) 2008'den beri aktif takip ettiğim ve yazdığım ilk forumdur ki ortamı da oldukça samimidir... halihazırda reelde de görüştüğüm birçok arkadaş edindim bu siteden... umarım sen de çabuk kaynaşıp bilgi/fikir alışverişine başlarsın :)

dertsiz tasasız mutlubishi :)

:MCT:

hoş bulduk abi teşekkür ederim,şimdiden başladım çok güzel bi ortam ve faydalı hem araba konusunda hem bu konuda hayatıma hep artı kattın eywallah abicim. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:40 
Kullanıcı avatarı

mesut taşdemir yazdı:
Hoş geldiniz ailemize Afyon merkez mi?

hoş bulduk sağolun :) evet afyon merkez

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:41 
Kullanıcı avatarı

introscan yazdı:
Aileye hoş geldiniz...

teşekkürler hoşbulduk. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 19:55 
Kullanıcı avatarı

Adriclarna yazdı:
Afyon'a 1 Lancer daha... Hoş geldin. Ben de Afyon'dayım. Siyah Lancer Evo x görünümlü olan. Dükkan nerde?

hoş bulduk.. evet bi kaç sefer gördüm çokta beğendim araç gayet güzel duruyor ayrıca 2 miz çok konuşuluyoruz :)) dükyan sanayinin hemen girişi köşe de Lastik Park bende orda duruyorum.Pazartesiden sonra iş yerindeyim nasip olursa şu anda şehir dışındayım.Ögle yemeğine çay içmeye mutlaka mutlaka bekliyorum..
Toplam 4 şubeyiz.
Sağlam Rot Balans (eski sanayi)
Continental Bayii (2.sanayi ankara yolu)
Lastik park benim durduğum yer. (eski sanayi)
Hacı Şakir Aksesuar (eski sanayi)
aksesuarla pek yakından ilgim yok ama onu da yapıyoruz.

MUTLAKA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ABİ :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 20:08 
Kullanıcı avatarı

Tatar yazdı:
Selam kardeşim, hoşgeldin öncelikle. İşinle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum,belki yardımcı olabilirsin.

Bende 1.5 Lancer var, ben şimdi buna 18 inç Jant ve Kumho lastik taktırdım. Tamamen lastikcinin tavsiyesi üzerine tabii. Önceki jantlar 17 inç ve Continentalsport du. Lastikler sürtmesin diye arka damlumbazlar ezildi ama bir taraf halen sürtüyor. Bu konuda ne yapabilirim? Arkaya birileri oturduğu zaman zaten çok sürtüyor. Nedir kardeşim bunun çözümü? Lastikciler neden gereken açıklamayı yapmıyorlar lastik ve jant taktırırken?Arka sağ lastikte yırtılmalar bile meydana geldi, Allah korusun hızla giderken lastik yırtılsa bunun hesabını kim vercek? Yani ben şimdi gidip o lastikciyi napayım? Neyse sormak istediğim işte, bunun çözümü nedir lastiklerin sürtmemesi için? Bir kaç lastikciye daha sordum ve onlar bu ebatların aslında uygun olmadığını söylediler. Eee şimdi yinemi jant ve lastik değiştirmem lazım?Şimdiden teşekkürler...

Selam hoşbulduk teşekkürler,çok basit bi çözümü var. Ortalama 2 saatlik bir sürede probleminiz sorunsuz şekilde ve orjinal olarak çözülecek telefonda zaten lastik ebatlarınızı ögrenirim çamurluğu oynatmanıza üzüldüm.Lastikciler aslında gereken açıklamayı yapmalı haklısınız o konuda.Ama çoğunun bizim ürettiğimiz çözümden bilgisi yok sanırım.Aslında işin açıkcası bize de müşterilerimiz geldiğinde sorunu kesip aracını teslim ediyoruz,biraz kendimize özgü tutmaya çalışıyoruz,birde derler ya hani meslek sırrı diye biraz da orası var :) pek forumdan anlamıyorum sizin nereli oldugunuzu göremedim tekrar görüşelim buraya gelme şansınız yoksa size yapmanız gerekeni tarif edeyim yaptırın ve sorundan kurtulun.Ayrıca kendi aracımı 16 jantlarla satın aldım orjinalleri gelir gelmez söktüm 18" taktım önde 225 arkada 245 taban lastikle taktım sağ arka sürekli sürtüyordu hiç çamurlugu elletmeden onu hallettim şu anda 18leri söküp 19 bbs motorsport jant taktım sıfır kumhoyla beraber ondada aynı sorunu yaşadım ama çözümü basit,yani kısacası 19 jantta bile sürtme olmadan kullanıyorum kafanıza takmayın muhtemelen sizinki de yapılır.iyi akşamlar. :) {{ayrıca 19 jantta kullandıgım lastik ebatlarım 225/45/19 özellikle seçtim bu ebatı süspansiyon kaybımı çok aza indirmek için ve aracı orjinal boyutundanda baya bi yükseltmiş oldum yani 19janta göre 45 kalın bi yanak boyutu ve orjinaline göre de baya bi yüksek hani bu ebatı bu araca uydurmak biraz yürek ister. :) }}

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2014 23:10 
Kullanıcı avatarı

ersinnsahin yazdı:
nopanic yazdı:
mesut taşdemir yazdı:
Hoş geldiniz ailemize Afyon merkez mi?

hoş bulduk sağolun :) evet afyon merkez

Yunus kardeş ben de İstanbuldan gelip Afyon merkezden almıştım coltumu :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

doğrudur ama afyonda mitsu çok az iyi denk gelmiş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 May 2014 14:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: Mitsubishi 1.8 CVT
Meslek: Sağlık
nopanic yazdı:
Tatar yazdı:

Selam hoşbulduk teşekkürler,çok basit bi çözümü var. Ortalama 2 saatlik bir sürede probleminiz sorunsuz şekilde ve orjinal olarak çözülecek telefonda zaten lastik ebatlarınızı ögrenirim çamurluğu oynatmanıza üzüldüm.Lastikciler aslında gereken açıklamayı yapmalı haklısınız o konuda.Ama çoğunun bizim ürettiğimiz çözümden bilgisi yok sanırım.Aslında işin açıkcası bize de müşterilerimiz geldiğinde sorunu kesip aracını teslim ediyoruz,biraz kendimize özgü tutmaya çalışıyoruz,birde derler ya hani meslek sırrı diye biraz da orası var :) pek forumdan anlamıyorum sizin nereli oldugunuzu göremedim tekrar görüşelim buraya gelme şansınız yoksa size yapmanız gerekeni tarif edeyim yaptırın ve sorundan kurtulun.Ayrıca kendi aracımı 16 jantlarla satın aldım orjinalleri gelir gelmez söktüm 18" taktım önde 225 arkada 245 taban lastikle taktım sağ arka sürekli sürtüyordu hiç çamurlugu elletmeden onu hallettim şu anda 18leri söküp 19 bbs motorsport jant taktım sıfır kumhoyla beraber ondada aynı sorunu yaşadım ama çözümü basit,yani kısacası 19 jantta bile sürtme olmadan kullanıyorum kafanıza takmayın muhtemelen sizinki de yapılır.iyi akşamlar. :) {{ayrıca 19 jantta kullandıgım lastik ebatlarım 225/45/19 özellikle seçtim bu ebatı süspansiyon kaybımı çok aza indirmek için ve aracı orjinal boyutundanda baya bi yükseltmiş oldum yani 19janta göre 45 kalın bi yanak boyutu ve orjinaline göre de baya bi yüksek hani bu ebatı bu araca uydurmak biraz yürek ister. :) }}

Ben İstanbuldayım kardeşim, özelden bana telini yazarsan ararım seni. Cidden moralim bozulmaya başladı çünkü. Birde jantın içini traşlamışlardı, o bilgiyide vereyim:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 May 2014 18:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: ümit kılıç
Araç: Mitsubishi Lancer 1.8 Intense
Meslek: kamu
Aha lastikçimiz de oldu :) Hoşgeldin Yunus Emre kardeş

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi