Zaman: 31 May 2026 12:29

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 17:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Özgür
Araç: Colt
Kan grubu: B +
Arkadaşlar 2011 Colt alarak aranıza katıldım. :Yahoo!:

Öncelikle şunu söylemem lazım forumdaki arkadaşlar gerçekten mükemmeller. Yardımcı olmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Ciddi anlamda bir yardımlaşma kültürü gelişmiş bu forumda. Benim araç almamda forumun gerçekten etkisi oldu. Gerek buranın gerekse donanım haber'in...

1.3 AMT 5 kapı. Renk olarak Gümüş gri seçtim. Koyu renkleri aslında daha çok seviyorum ama çizik ve kiri daha çok belli ettiği için açık gümüş griyi tercih ettim. (önceki araç koyu yeşildi haftada bir yıkamaya gitmezsem laf ederdi millet :D )

Cuma günü aracımı teslim alıcam.

Her türlü tavsiyenize açığım... Boya korumu, kaput filmi çekme bunlar gerekir mi mesela ya da ses izolasyonu tavsiye aldım bir iki kişiden v.s.

Teşekkürler... :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 18:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
öncelikle aracın hayırlı olsun...daha arac eline geçmeden kendini şartlandırmışsın ne yapsam diye..bence önce arabaya bin biraz keyfini sür.sonra eksiklikleri kendin belirlersin.aslında fazla bir eksiklik de yok ta..izolasyon filan yaptırma bir fark göremezsin bence.kaput üstü koruma yaptırabilirsin..cam filmi düşünebilirsin...bol keyifli sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 20:01 
Kullanıcı avatarı

arkadaslar ankaradayım. Cam filmi yüzünden trafik cezası yemez miyiz? Herkes dıken ustunde olursun kesın ceza yersın dıyor.
Ben pek uzun yola cıkmam .yılda 1 ya da 2 defa deger mı sızce 300 400 lırayı kaput koruma fılmıne vermeye?
Cam filmi ve kaput koruma filmi icin ankarada onerebılecegınız bır yer var mı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 20:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERKAN
Araç: 3008
Meslek: PERFÜZYONİST
Kan grubu: ARH+
hayırlı olsun.cam filmi konusunda bu yaz aylarında mutlaka gereklı olduğuunu düşünüyorum.50 tl ucuzundan.ama gercekten sıcaklık ve ısık kırıcı özelliği beni keşke daha önce niye yaptırmadım diye düşündürdü.polisi de hiç anlayamıyorum. orjinal siyah cam yasal diyor, cam filmine yasak .ikiside aynı karartıda ama biri yasal birivukaatlı.

ikiside görüşü engellemiyormu acaba....????
parası olan olmayan farkı diyorum.hepsine slm söylüyorum!!!
örnnek=Kıvanc.namıdeğer behlül

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 22:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Colt amt 2009
Meslek: Bilg. Müh.
Kan grubu: Arh+
aracın hayırlı olsun,
güle güle kullan..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2010 23:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Özgür AKA yazdı:
Arkadaşlar 2011 Colt alarak aranıza katıldım. :Yahoo!:

Öncelikle şunu söylemem lazım forumdaki arkadaşlar gerçekten mükemmeller. Yardımcı olmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Ciddi anlamda bir yardımlaşma kültürü gelişmiş bu forumda. Benim araç almamda forumun gerçekten etkisi oldu. Gerek buranın gerekse donanım haber'in...

1.3 AMT 5 kapı. Renk olarak Gümüş gri seçtim. Koyu renkleri aslında daha çok seviyorum ama çizik ve kiri daha çok belli ettiği için açık gümüş griyi tercih ettim. (önceki araç koyu yeşildi haftada bir yıkamaya gitmezsem laf ederdi millet :D )

Cuma günü aracımı teslim alıcam.

Her türlü tavsiyenize açığım... Boya korumu, kaput filmi çekme bunlar gerekir mi mesela ya da ses izolasyonu tavsiye aldım bir iki kişiden v.s.

Teşekkürler... :D

özgür bey öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Bende sizin gibi bir çok taze bir colt kullanıcısıyım cz3 aldım ama hala teslim alamadım ben... Bugün vericeklerdi hesapta kredi vs. derken bi türlü olmadı umarım hepimiz ağız tadıyla kazasız belasız sürüşler yaşarız ailemizle mutlu huzurlu kullanırız inşallah... Amin... Güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 00:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: FATİH
Araç: COLT 1.5 AMT brcli
Meslek: muallim
allah kaza beladan uzak tutsun ii sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 08:15 
Kullanıcı avatarı

İyi dilekler için herkese teşekkür ederim öncelikle. Umarım kazasız belasız sürmek nasip olur...

Arkadaşlar aracın içindeyken aracının önünü görme konusu bana sıkıntılı gibi geldi. Arka park sensörü hediye etti bayii. Acaba ön park sensörüne gerek var mı? Ne dersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 12:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler...
ön tarafa park sensörü çok gereksiz bence ama 3 yıl muayene yok bu yüzden cam filmi yaptırabilirsin
1 numara yaparsan polisin umrunda olmuyo heralde ben yaptırdım 1 numara çevirmeyede girdim kimse sormadı cam filmini.
saygılar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 13:27 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
kaputu komple burun dahil şeffaf folyo yaptır derim ben. mıcır çiziklerimden sonra dizlerimi dövdüm de biraz :) 3 sene muayene sıkıntın olmayacağından cam filmi yapılabilir. en basitinden nxt2.0 alıp sürsen hem parlaklık hem koruma açısından iyi olur.

öncelikle teşekkürler.

hocam cam filmi konusuna şu an için sıcak bakmıyorum tamam çok iyi güzel ama her polis görüşümce stres olmak istemiyorum. kimi sorsam banko ceza yersin diyor millet. üstüne cam filmleri de çöpe gidecek. :evil: belki ilerde olabilir...

kaput filmini yaptırıcam büyük ihtimal. aslında pek şehir dışına çıkmıyorum ama yine yaptırmak lazım sanırım.

nxt2.0 tam olarak ne anlama geliyor acaba? açıklayabilir misiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 13:28 
Kullanıcı avatarı

toşu yazdı:
Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler...
ön tarafa park sensörü çok gereksiz bence ama 3 yıl muayene yok bu yüzden cam filmi yaptırabilirsin
1 numara yaparsan polisin umrunda olmuyo heralde ben yaptırdım 1 numara çevirmeyede girdim kimse sormadı cam filmini.
saygılar...

teşekkürler...

hocam diken üstünde durmak istemiyorum şu aşamada ama belki ilerde yaptırabilirim. ceza yemek büyük olasılık.

saygılar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 14:01 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar kaput koruma filmi için Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2010 17:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.
Kendi kanımca arka park sensörü bir nebze olsun güzel oluyor ama ön park sensörüne hiç gerek yok. Arabaya binin ve arabayı hissedin. Zaten aracın burnunun nerede olduğunu bileceksiniz. :) Burda hiç bir colt kullanıcısının aracının burnunu görmek isteyerek araca bindiğini sanmıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2010 12:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
hayırlı olsun karseşşşşş,
aramıza hoş geldin.
ön park sensörü olayına ben de katılmıyorum.... :) hiç gerek yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2010 12:29 
Kullanıcı avatarı

hero ve kefu teşekkür ederim arkadaşlar...

araştırırken gördüm bugün kaput koruma filmi yerine değişik bir şey yapmışlar. maske diyorlar sanırım.

kaput koruma sütyeni hem ucuz hem de sadece uzun yola çıkarken takacağımız için filmin yapacağı matlığı yapmıyor.

ne dersiniz arkadaşlar yorum alayım.

http://www.ankaraesnafrehberi.com/respo ... rentID=446

filmi çeksem yoksa maske mi alsam. tamponu kaplayacak şeklinde olan maske 150 liraymış. sadece kaput için olanı 50 lira.

film sordum bi kaç yere 300 lira civarı. kullananlar genelde memnun ama filmin olduğu yer aracın diğer parçaları gibi parlamıyormuş. bi kaç yılda da solabiliyormuş ve filmi sökerken de iz olabiliyormuş..

teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2010 20:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
nxt kokusu aldı burnum.. evde bir koli dolusu malzemem var ama bakım yapmaya üşeniyorum.. bir polisaj makinesi bulup, kış gelmeden bakım yapmam lazım..

Özgür bey nxt 2.0 kolay uygulanabilen ve yapı marketlerde satılan boya koruma ürünlerinden çok daha kaliteli bir üründür. Elle uygulanabilir. Bir şişe ile bütün arabayı 4-5 kez yapabilirsiniz. Düzgün yapılan uygulama sonrası 3-8 ay etkisini gösterir.

Ben benzincide köpüklü yakıtıyorum ve ne yazık ki 3 ayda etkisi biraz azaldı. Yurt dışından 10-12 pound (sterlin) e alınabiliyor yaa türkiyede 50-60 tl

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ağu 2010 09:06 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
nxt kokusu aldı burnum.. evde bir koli dolusu malzemem var ama bakım yapmaya üşeniyorum.. bir polisaj makinesi bulup, kış gelmeden bakım yapmam lazım..

Özgür bey nxt 2.0 kolay uygulanabilen ve yapı marketlerde satılan boya koruma ürünlerinden çok daha kaliteli bir üründür. Elle uygulanabilir. Bir şişe ile bütün arabayı 4-5 kez yapabilirsiniz. Düzgün yapılan uygulama sonrası 3-8 ay etkisini gösterir.

Ben benzincide köpüklü yakıtıyorum ve ne yazık ki 3 ayda etkisi biraz azaldı. Yurt dışından 10-12 pound (sterlin) e alınabiliyor yaa türkiyede 50-60 tl

teşekkür ederim. biraz araştırdım şimdi. çok olumlu yorumlar hakkında. ilk fırsatta almayı düşünüyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: