Zaman: 26 Eyl 2025 18:48

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2014 22:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: irfan
Araç: volvoc70bc
Meslek: inşaat mühendisi
Kan grubu: 0RH+
merhabalar. 2006 model lancerlar için önerilen triger değişim km'si nedir acaba? yetkili servsilerde 100000km bakım ne kadar tutuyor yaklaşık olarak?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 May 2014 23:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: rıza
Araç: sundurlu
Meslek: Fotoğrafçı
irfanerkal yazdı:
merhabalar. 2006 model lancerlar için önerilen triger değişim km'si nedir acaba? yetkili servsilerde 100000km bakım ne kadar tutuyor yaklaşık olarak?

Triger kayışı her 80.000km de bir değişiyor. 100.000 bakımı diye birşey duymadım. Her 10.000km de bir Yağ, polen ve hava filtresi değiştiriyorum. Her 20.000km de bir de bujilerle LPG filtresini yeniliyorum. Tabi bunlar dışında triger, baskı balata, fren diskleri papuçlar gibi duruma göre ek masraflar çıkabilir. Fiyat olarak ta yetkili servisin yüksek fiyatlar istediğini biliyorum. Ben parçaları kendim temin edip sağlam bir ustaya değiştiriyorum. Daha hesaplı oluyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 May 2014 14:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Polat
Araç: 2006
Meslek: Memur
Kan grubu: A+
2006 lancer mt aracım var 41000 de benzin fiyatları çok binmediğim halde koymaya başladı lpg de taktırmaya tırsıyorum sorun çıkar diye hatta üste para verip megane almayı düşünüyorum lpg taktırabilmek için :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 May 2014 15:06 

İsim: Ahmet
Araç: 2004 Lancer AT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: ARh+
polat41 yazdı:
2006 lancer mt aracım var 41000 de benzin fiyatları çok binmediğim halde koymaya başladı lpg de taktırmaya tırsıyorum sorun çıkar diye hatta üste para verip megane almayı düşünüyorum lpg taktırabilmek için :)

Aracın LPG uyum sorunu yoktur gayet verimli çalışır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 May 2014 13:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yunus
Araç: Mitsubishi Lancer
Meslek: Grafik tasarım
Kan grubu: Arh+
Herkese iyi günler öncelikle. 2005 Lancer'ım var. Cam rüzgarlığı bulmadım baya araştırdım nereden temin edebilirim ki ? Ayrıca JDM farlar var angel mercekli istanbul da bulabileceğim bi yer var mıdır ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 May 2014 22:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: orçun
Araç: mitsubishi lancer
Meslek: gemi opr.
tüm Mitsubishi seven ve kullananlara merhaba,
sizlerin arasına 2005 LANCER A/T ile katılmış bulunmaktayım, bu aracı almaktaki en büyük etken Mitsubishi club oldu.
şimdi bazı konularda yardım ve bilgilerinize ihtiyacım var.
aracım 95000 km de, aracımın triger seti v kayışı ve şanzıman yağ değişimi için bursa yetkili servis sevtaş ı aradım bana bu işlemlerin 1800tl olduğunu söyledi. :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır:
yine burada okuduğum kadarıyla otomatik şanzıman yağ değişimi gerek kullanılan yağ olsun gerek değişimde kullanılan teknik ve makine olsun yetkili serviste yapmak mantıklı 500 - 600 tl :evil: :evil: :evil:
ama trigel seti ve v kayış için 800tl parça fiyatı 500tl işçilik toplam 1300 tl
bu benim yirminci aracım dır ( Hyundai - Renault - fiat - opel - Peugeot - ford - Rover ) böyle bir fiyatla ilk defa karşılaşıyorum.
neyse ama her şeye rağmen lancer gerçekten keyifli bir araç aldığıma kesimlikle pişman değilim,
bana bursa da iyi bir Mitsubishi ustası ve uygun yedek parça konusunda yardım edermisiniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 May 2014 19:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: özgür
Araç: yılmaz
Meslek: turizm
merhaba arkadaşlar
ben kıbrıs' ta yaşıyorum, burada direksiyonlar sağ tarafta olduğu için japonyadan araçlar çok revaçta.
2003 model lancer almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlar varsa kronik sorunları ve ya kötü yanlarını belirtebilir mi?
araç aşağıdaki linkte belirttiğim gibidir...

http://www.kibristailan.com/ilan/array- ... 77925.html

bilgi vermenizi rica ediyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 00:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cüneyt
Araç: Arslan
Meslek: Akademisyen
Kan grubu: ab+
Merhaba arkadaşlar, 2005 Lancer aracıma şanzıman kulağı arıyorum. Bir kaç yerde buldum fiyatlar biraz uçuk. Kars'ta yaşıyorum. Burada parça bulmak mümkün değil, arabaya 'carisma dimi bu?' diyen sanayici esnafı var. Lancer yedek parçası için nereyi önerirsiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 00:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cüneyt
Araç: Arslan
Meslek: Akademisyen
egekont yazdı:
tüm Mitsubishi seven ve kullananlara merhaba,
sizlerin arasına 2005 LANCER A/T ile katılmış bulunmaktayım, bu aracı almaktaki en büyük etken Mitsubishi club oldu.
şimdi bazı konularda yardım ve bilgilerinize ihtiyacım var.
aracım 95000 km de, aracımın triger seti v kayışı ve şanzıman yağ değişimi için bursa yetkili servis sevtaş ı aradım bana bu işlemlerin 1800tl olduğunu söyledi. :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır: :kır:
yine burada okuduğum kadarıyla otomatik şanzıman yağ değişimi gerek kullanılan yağ olsun gerek değişimde kullanılan teknik ve makine olsun yetkili serviste yapmak mantıklı 500 - 600 tl :evil: :evil: :evil:
ama trigel seti ve v kayış için 800tl parça fiyatı 500tl işçilik toplam 1300 tl
bu benim yirminci aracım dır ( Hyundai - Renault - fiat - opel - Peugeot - ford - Rover ) böyle bir fiyatla ilk defa karşılaşıyorum.
neyse ama her şeye rağmen lancer gerçekten keyifli bir araç aldığıma kesimlikle pişman değilim,
bana bursa da iyi bir Mitsubishi ustası ve uygun yedek parça konusunda yardım edermisiniz...

Hocam yazları Bursa'da oluyorum. Dediklerini bulursan tavsiye niteliğinde buraya yazar mısın?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 13:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: orçun
Meslek: gemi opr.
dün sonunda ağır bakım yapıldı, piyasada bir çok yerden fiyat aldım hepsi yaklaşık 1000 tl fiyat verdi. yedek parçaların hepsi markası belli olmayan ürünlerdi. bende tamamını yetkili serviste yaptırdım, oradaki arkadaşlarla tanıştık yedek parçada bir şey yapamadılar ama işçilikte hatırı sayılır bir indirim yaptılar. eğer servis konusunda bir ihtiyaç olduğunda bana ulaşın bende sizlere yardımcı olmaya çalışayım..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 17:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: anılhan
Araç: mitsubishi lancer 2004 1.6
Meslek: öğrenci
merhabalar arkadaslar. 2004 lancer aracım var ve arabaya ekleme yapmak istiyorum biraz evo görünümü vermek yani. internetten tam olarak halledebilecegımı dusunmuyorum istanbulda bu işi yapabilecek bir yer biliyor musunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 20:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sercan
Araç: Mitsubishi Lancer
Meslek: İng. öğretmeni
Kan grubu: 0rh+
polat41 yazdı:

2006 Lancerım var ve keşke alır almaz LPG taktırsaymışım diyorum. en uyumlu araçlardan biridir. Lancer'a taktırmam diyorsanız, Megane alıp takayım demeyin sakın, durmadan bobbin problem veriyor. benzinde bile sıkıntılı, Lpg takınca iyice zırvalıyor.

Motora çelik subaplar
Spoiler
Air charger
Pedal Commander

Yapılacaklar listesi:

Açık hava filtresi ve cold air intake

Ön kule gergisi

Ses yalıtım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2014 21:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cem
Araç: Lancer 2005
Kan grubu: A(+)
arkadaşlar, 2005 lancerim var. Sol kapıdan gıcır gıcır sesler geliyor. Bunun nedeni ney olabilir?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2014 12:29 

Açma kapama esnasında ise menteşelere sıvı gres uygula sorun ortadan kalkacaktır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2014 03:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cem
Araç: Lancer 2005
Kan grubu: A(+)
açma kapama esnasında olmuyor. Araç hareket halindeyken yapıyor. Teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2014 12:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: vehbi
Araç: 2005 lancer plus
Meslek: ogretmen
aynı sorun bende de var.sol arka kapı veya emniyet kemeri yerinden geliyor.içeriden geliyor ses sanki.beni çok rahatsız ediyor.bazen kendiliğinden kesiliyor anlam veremedim.bir de arkadaşlar ön tampon altindaki kaplama düşmüş. önden bakınca tampona cok rahatsız edici duruyor. araba sitelerine baktım.70-80 lira fiyat çekiyorlar.acaba uygun fiyatlı nerede bulabilirim.çıkma falan da olur. :cry:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2014 22:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: adnan erdoğdu
Meslek: oparatör
slm arkadaşlar benim problemim var lancer sun kaynatıyor nerdeyse bir bardak çay atıp demlen sin iç okadar daha önce kimsenin başına geldimi yardımcı olabilirmisiniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Haz 2014 22:20 

adnan0560 yazdı:
slm arkadaşlar benim problemim var lancer sun kaynatıyor nerdeyse bir bardak çay atıp demlen sin iç okadar daha önce kimsenin başına geldimi yardımcı olabilirmisiniz

Kesinlikle sorun var,yoksa bizim araçlarda ibre bir yere kadar gelir ve hiç oynamaz ve su eksiltmede yapmaz. Termostat,müşür yada devirdaim bir yerde sorun var ve acilen yaptırmalısınız,ihmali çok daha büyük problem açacaktır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2014 17:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: 2006 Lancer
Meslek: Memur
Arkadaşlar 2006 Lancer Triger seti ve srs zembereği değişcek (srs ışığı sürekli yanıyor) en uygun nerde bulabilirim. Servis Triger setine 1150 zembereğe de 550 dediydi galiba :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2014 00:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2005 lancer AT
Meslek: memur
Kan grubu: a+
bende 2005 model lancer invite AT alarak antalyadan aranıza katıldım.
daha önce ford,skoda kullandıktan sonra suzuki swift, mazda626, honda civicle devam eden japon tutukuma mitsubishi ile devam ediyorum. aracımdan memnunum yalnız bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. japon oto tamircisi ustam motor süper dedi.

1- aracım 190.000 de triger ne zaman değişti bilmiyorum. (yaklaşık maliyeti nedir)
2- srs lambası yanıyor. aracımın kazası yok (sebebi ne olabilir)
3- şehirler arası 20 kuruş yaktı kusuratı yok net rakam ancak şehir içi 31 kuruş yaktı (bu fark normal mi)?
4- aracımın rolantisi kaç devirde olmalı yaklaşık benimki 750-800 arasında (az mı?)
5-eğimsiz düz yolda 120-130 u geçmekte zorlanıyor (sıkıntısı ne olabilir)
6-yokuş çıkarken performansı çok düşük bu tarz otomatikte normalmi?

şanzıman olarak epeyce dik yokuşta bile geri kaydırmıyor. "D" pozisyonunda frenden çekince yürümeye başlıyor.
yani bence sorunsuz.

gaz markası zavoli. fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. umarım bende bundan sonra elimden gelen katkıyı sağlayabilirim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 46  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye