Zaman: 15 Kas 2025 20:56

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 67 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2014 10:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: turgut
Araç: 2013 lancer 1,6
Meslek: doktor
Kan grubu: ARh+
epeyce vakit olmuş zencefili kullanmaya başlayalı. zaman geçip, kullandıkça araç daha bir keyifli hale geliyor sanki. geçen hafta sonu yazlık ayakkabılarınıda giyince sanki daha konforlu ve yere daha iyi basan bir araç oldu. Ama geçen gün biraz üzdüm sanki onu. Şeytan nereden karşıma çıkardı onu bilemiyorum bir range rover çıktı karşıma. büyük, güzel, agresifti ancak zencefille ben biraz daha gözü kara ve hızlıydık. her ikimizde heyecanın içinde, ibremiz.... ün biraz üzerinde ve çok üzüldüm ama (fark ettiğimde çok geçti) vitesimde 4 deymiş. olay yaklaşık 15 dakika kadar sürdü ve bu süre içinde ben 4. vites..... civarı kullanmışım, araçta ne zorlanma ne sarsılma birşey olmadı bende kendimce çizgimi iyi bulamadım,yola iyi tutunamadım onun içinde.... ün üstüne çıkamadım diye söyleniyordum. vites atmayı unuttum yaa yaşlılık işte :) aracı zorladığım için üzüleyimmi yoksa dayandığı için sevineyimmi bilemedim :)
birde iyi balans ayarı yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 May 2014 11:46 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar valla bende bilmeden çok zorladım diye üzülmüştüm. ama itiraf etmeliyim dayanıklı ve 1.6 olup bu performansı gösteren bir araç sahibi olduğum içinde içten içe sevinçliyim :)
yazlıkları taktırdıktan sonra 2 defa banlans ayarı yaptırdım ama hiç içime sinmedi sanki 100 ü geçince direksiyon titriyormuş gibi geliyor bana belkide yaşlılıktan artık ellerim titriyorda olabilir tabii :yu:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2014 13:33 
Kullanıcı avatarı

Gerek yaz rehaveti gerekse işlerimin sıkıştırmasından uzunca süredir buralara birşeyler yazamadım. Ama mitsu dostluk ve beraberlik demek olduğundan 2- 3 günde bir neler konuşuluyor kimler gelip gidiyor diye takipçi olmaya çalıştım siteye.
Özellikle haziran ayı çok yoğun geçti benim için. İl dışı görevlendirme nedeniyle tokat amasya ankara arasında 3000 km yakın yol yaptım zencefille bir ay içinde. En son yazacağım cümleyi sabırsızlıkla ilk cümle olarakk yazmak istiyorum ki “ zencefille ilk tanıştığımızda aklımda oldukça çok soru işareti ve içimde bir dünya kaygı vardı. Şu an için gönül rahatlılıyla söyleyebilirimki bir araç için gerçekten çok doğru bir tercih yapmışım.”
Aklında soru işareti olan alıcılara öncelikle söylemeliyimki sizi kesinlile yolda bırakmayacak bir araç mitsubishi. Yol üzerinde ne yapmak istediğinizi anlayan ve size ona göre karşılık veren bir araç. Yol koşulları her ne kadar zorlu olursa olsun yola tutunmayı bırakmayan, asp esp odr mdr nsr gsr ne kadar üçlü harf kombinasyonu varsa hepsini kullanarak sizin güvenliğinizi sağlamaya çalışan, yanınızdan geçerken size diş gösteren diğer araçlara aslında sakladığım pençelerim var istersen bir bakıver diyen, paranız kalmadığında hiç önemli değil ben yakıtı koklasamda giderim diyen bir araç.
Zencefil şu an 15 bin kmde ilk iki bakımını başarı ile atlattı. İki diyorum çünki biraz pirpirikli kendisi. İlk bakımını 2500 de ikincisinide 14500de yaptırdı. Ankarada şeref otoyu çok sevdi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2014 12:03 
Kullanıcı avatarı

kuzey ege kıyılarında 4 kişi, 1800 kilo yük 2100 km ve 750 tl ile bizi 10 gün gezdiren, bunu yaparkende güvenlikten ve konfordan ödün vermeyerek sorunsuz olarak bizimle ilgilenen ailemizin bireyi zencefile çok teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2014 13:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: ümit kılıç
Araç: Mitsubishi Lancer 1.8 Intense
Meslek: kamu
Hepsi bir yana;son foto dehşetül vahşet.bayıldım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2015 00:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali
Araç: Bektaş
Meslek: Kimya Müh.
Kan grubu: ORh+
Aracın satışını aldım ve daha ruhsat işlemleri için emniyete gidip araçtan indiğim gibi polis memuru bana sordu "bu kaç model, fiyatı nedir" diye. yıllarca golf kullanan birisi olarak Lancer'dan sonra araç kullanmaktan ilk defa bu kadar zevk aldım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2015 20:18 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Gören de sürekli bu arkadaşın 200-210 ile gittiğini zannedecek.Herkes hayatında illa bi kere denemiştir.Max. araba kaç görecek diye :) İnsanlarını birbirini uyarması güzeldir.Saygı gösterelim yeter ki :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 67 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye