Zaman: 10 Kas 2025 16:32

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Selamlar...
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2014 13:52 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
secco35 yazdı:
av.ilhami yazdı:
neeee diiiiim şimdi, örtmenliğini bilmem ama danışman teşhisi için, bizim oralarda "çek ayağını veya kaldır ayağını" derler. yalnız "güçlü" değil MAJOR dese puan kırmazdım: 10 üzerinden 9 veriyorum bu nedenle :crazy: %) :Bravo:

burda böyle bilimsel konuşmayı istemedim valla ilhami abi :) ama saolasın 9 puan için :)

evet yaa ideolojik sorunu eniştesi olan arkadaşın durumunu aşırı şekilde merak etmekteyim :)

9 u emanet verdik reçeteyi yazınca onaylayacağız.
bu arada bilimsel konuşki ben anlarım başkası anlamasın :) bu da "hubris" teşhisi için yeterli sanırım zaten alttaki imzam yeterli ipucu veriyordur.
üniversitede iken 3-5 kelam ilaç muhabbeti yapmıştım yanımızdaki 3. şahıs beni tıp okuyor sanmıştı. burdada beni tamirci sanıyorlar sanayiye gittiğimde ki sık giderim. benim ustam demek dostum demektir. ama ben onlar için ben KIL müşteriyimdir. ama bazen gelen arabayı tamir ederken ilhami sende şu sprey veya şu anahtar vs. varmıydı diye sorarlar. neyse bundan sonra seanslara pm.den devam edelim. daha evvelde bir psikocu arkadaşla 2 sene önce böyle muhabbete girdik ama kimdi unuttum hatırlayan söylesin. garibim herhalde tedaviye cevap vermiyor deyip gitti :D
unutmadan sizin mesleğin meşhur repliğini de yazayım hubrisim tam olsun: BİZE GERÇEK HASTALAR GELMEZ,ONLARIN HASTA ETTİKLERİ GELİR!
iyi bak hastana sor beni ustana ..... ben bilirim ben bilirim. (b. manço şarkılarından)
sen bana kısa yoldan anlat bu kadar uzatmana gerek yok: "uzunlar yanmıyor hakimbey kısa yoldan anlatmak gerek (b.manço ayı şarkısından)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: