Zaman: 29 Nis 2026 08:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 12 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2014 21:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: bahadır
Araç: megane
Meslek: öğretmen
merhaba..kendimi tanıttığım bölümde az çok bahsetmiştim ama kısaca bir kez daha yazayım..şu anda 2004 megane 2 hb kullanmaktayım..bu kış Allah izin veririse yeni bir araca geçiş yapacağız..eşim de ben de öğretmenim..yılda yaklaşık 20000 km yol yapacağız ama dizellere o kadar para vermek işime gelmiyor..sitemizde bir komşumuzun ASX 'i var ve eşimin de benim de çok hoşuma gidiyor..
sanırım makyajlı kasalarda baya bir değişiklikler var kalite açısından..makyajlı kasalar hangi yıldan itibaren piyasaya çıktı acaba ?
sıfır mı yoksa 2. el mi almak daha mantıklı sizce ?
intense modelinde resimlerde gördüğüm gibiyse navigasyon var sanırım..yanılıyor muyum ? yoksa sadece geniş ekranlı bir müzik sistemi mi ?
cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden..
saygılar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2014 21:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Asx 2013
Meslek: ..
btamirer yazdı:
merhaba..kendimi tanıttığım bölümde az çok bahsetmiştim ama kısaca bir kez daha yazayım..şu anda 2004 megane 2 hb kullanmaktayım..bu kış Allah izin veririse yeni bir araca geçiş yapacağız..eşim de ben de öğretmenim..yılda yaklaşık 20000 km yol yapacağız ama dizellere o kadar para vermek işime gelmiyor..sitemizde bir komşumuzun ASX 'i var ve eşimin de benim de çok hoşuma gidiyor..
sanırım makyajlı kasalarda baya bir değişiklikler var kalite açısından..makyajlı kasalar hangi yıldan itibaren piyasaya çıktı acaba ?
intense modelinde resimlerde gördüğüm gibiyse navigasyon var sanırım..yanılıyor muyum ? yoksa sadece geniş ekranlı bir müzik sistemi mi ?
saygılar

Merhaba hocam foruma hoşgeldiniz.Sorularınıza cevap vermeye çalışayım dilim döndüğünce. Makyajlı kasalar2012 den itibaren piyasaya çıktı.Bende 2012 model makyajlı kasa sahibiyim. Eskileri kullanan arkadaşlar yalıtım,süspansiyon ve daha birçok yerinde değişiklik olduğunu söylüyorlar. İntense modelinde navigasyon var. koltuk ısıtma, deri koltuk, cam tavan,sinyalli ve katlanır aynalar,17 inç jant gibi değişiklikler var. Sıfır yada 2. el almak size kalmış yanlış yönlendirmek istemem. Ben kendim temiz ,az kilometrede ve uygun fiyata 2. el almayı yeğledim. Ama bu benim kendi fikrim.Tam tersini düşünen arkadaşlarda çoktur. Asx aldığım için çok memnunum , aracımda lpg de var ve ekonomisi mükemmel. Herşey gönlünüzce olur inşallah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2014 21:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: bahadır
Araç: megane
Meslek: öğretmen
hakantes yazdı:
btamirer yazdı:
saygılar

Merhaba hocam foruma hoşgeldiniz.Sorularınıza cevap vermeye çalışayım dilim döndüğünce. Makyajlı kasalar2012 den itibaren piyasaya çıktı.Bende 2012 model makyajlı kasa sahibiyim. Eskileri kullanan arkadaşlar yalıtım,süspansiyon ve daha birçok yerinde değişiklik olduğunu söylüyorlar. İntense modelinde navigasyon var. koltuk ısıtma, deri koltuk, cam tavan,sinyalli ve katlanır aynalar,17 inç jant gibi değişiklikler var. Sıfır yada 2. el almak size kalmış yanlış yönlendirmek istemem. Ben kendim temiz ,az kilometrede ve uygun fiyata 2. el almayı yeğledim. Ama bu benim kendi fikrim.Tam tersini düşünen arkadaşlarda çoktur. Asx aldığım için çok memnunum , aracımda lpg de var ve ekonomisi mükemmel. Herşey gönlünüzce olur inşallah.

teşekkür ederim..madem makyajlı kasa 2012'den sonra çıkmış çok uygun fiyatlı 2013 intenseler var ilanlarda..sıfır almak pek mantıklı olmuyor o zaman..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eki 2014 23:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serkan
Araç: mitsubishi asx intense 2014
Meslek: Teknisyen
Hocam ben de bikaç hafta araştırma sonunda sıfır asx intense aldım. 20 bin kilometreye kadar 60 bin tl civarında temiz araç bulabilirsin şu an sıfırı 70 bin civarında ama zam geleceği söyleniyor sıfır almayı düşünürseniz acele etmenizde fayda var

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Eki 2014 21:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: gürol
Araç: mitsubishi asx
Meslek: eğitim
İntense de navigasyon yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 12:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERGÜN
Araç: ASX (gönlümde :D )
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0RH+
valla bir sürü forumda okudum bu kadar övülen başka suv görmedim captur 2008 qq hepsine bişiler yazmışlar bu ASX nasıl bi araba dedim yaw herkes beğeniyo kimsede yok en azından yaşadığım bölgede çok görmedim ama ilk fırsatta bi ASX düşünüyorum tek okuduğum olumsuz yorum yalıtım valla güzel araba.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 13:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
yaboga yazdı:
valla bir sürü forumda okudum bu kadar övülen başka suv görmedim captur 2008 qq hepsine bişiler yazmışlar bu ASX nasıl bi araba dedim yaw herkes beğeniyo kimsede yok en azından yaşadığım bölgede çok görmedim ama ilk fırsatta bi ASX düşünüyorum tek okuduğum olumsuz yorum yalıtım valla güzel araba.

2011 model ASX'imi çooooook uzun araştırmalar sonucu aldım. Captur = Clio'nun bir beden büyüğü. QQ eh şte fena değil ama renault motoru var, motor başka, kasa başka garip bir araba.

ASX ile 50 TL benzin ile 163 km yol yaptım km'de 30 kuruş ve bu full şehiriçi bile sayılmaz full sokak arası diyebiliriz :)

bu arada benim 2011 model ASX'im satılıktır ilgilenirsen iletişime geçelim hocam :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 14:20 
Kullanıcı avatarı

yorumun için teşekkürler biraz bi eksiğim kaldı ve bende palio var 1.4 2011 model onuda çıkarmam lazım elimden hesaplamalrım tutar tutmaz irtibattayım :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 14:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
yaboga yazdı:
yorumun için teşekkürler biraz bi eksiğim kaldı ve bende palio var 1.4 2011 model onuda çıkarmam lazım elimden hesaplamalrım tutar tutmaz irtibattayım :D

herşeyin hayırlısı hocam, kısmette varsa olur. (ASX sahibiyim diye demiyorum.) crossover suv segmentinde range rover evoque almayacaksanız bence ASX sınıfının yakıt, fiyat/performans, sağlamlık, sorunsuzluk gibi konularında lideri. Ama bir zamanlar chevrolet cruze da kullandım, o da sınıfında fiyat/özellik ve konfor lideri ama yakıt bakımından da en kötüsüydü :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 15:08 
Kullanıcı avatarı

morethanxtc yazdı:
yaboga yazdı:

herşeyin hayırlısı hocam, kısmette varsa olur. (ASX sahibiyim diye demiyorum.) crossover suv segmentinde range rover evoque almayacaksanız bence ASX sınıfının yakıt, fiyat/performans, sağlamlık, sorunsuzluk gibi konularında lideri. Ama bir zamanlar chevrolet cruze da kullandım, o da sınıfında fiyat/özellik ve konfor lideri ama yakıt bakımından da en kötüsüydü :)

valla üstad ben bundan önce tiguana çok bakıyodum baya baya da düşündüm ama onlarında 1.4 tsı olanlarında turbo sıkıntısı olduğunu çok yerde okudum doğrumu bilmiyorum ama en son bu asx nerden geldi önüme bilmem 1 haftadır okunmadık forum koymadım en son burda buldum kendimi :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 15:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
sayın meslekdaşım
eski kasa yeni kasa
1. direksiyon kumanda düğmeleri ve klima düğmeleri değişmiş
2.kromaj daha fazla
3.marş dişlisi düzeltilmiş
4. arka sis farı teke indirilmiş
5. ses izalasyonu arttırılmış
6. müzik sistemi yenilenmiş usb girişi eklenmiş
7. süspansüyonu yenilenmiş
8.ön ızgara, ön farlar, ön ve arka tampon ile dikiz aynaları yenilenmiş
9.Aracın dış yüzeyinde boyalı yüzeyler artmış
intensede navigasyon yok dokunmatik ekranlı müzik çalar geri görüş kamerası elektrikli ısıtmalı deri kılıflı koltuklar sadece şöför koltuğu elektrik ayarlı anahtarsız çalıştırma sinyalli otomatik katlanır aynalar sanruf ledli tavan aydınlatması 17 inç lastik fazlası var
bence durumunuz müsaitse sıfır sıfırdır sıfır aracın kokusu başka olur ama temiz olduğunu kesin bildiğiniz az km yapmış bir asx de neden olmasın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2014 16:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
yaboga yazdı:

Sayın yaboga asx i olupda memnun olmayan binde birdir o memnuniyetsizlikte bence aşırı beklentilerden kaynaklıdır yani 60-70 bin TL aralığında alınacak en iyi araç bence asx dir.
Ayrıca mitsubishi markasını araştırırsanız ne kadar ilkeli bir firma olduğunu anlarsınız. Asx için verdikleri fabrika değerleri gerçek kullanım değerleri ile aynı hatta bırakın az olmasını fazladır bile .Ayrıca araştırdığım kadarıyla mitsununun ürettiği tüm araçlar sağlamlık olarak kendilerini kanıtlamışlardır. Çünkü yine araştırmalarımdan anladığım kadarıyla yedek parça kazancı beklentileri yok .Yani sağlam olsun sert olsun çok gerekli olmayan bozulma ihtimali çok olan donanımları olmasın ama bana şikayet gelmesin mantığı ile iş yapıyorlar gibi.. ayrıca bir yerde okumuştum eskiden intensede yada başka modelinde olabilir tam hatırımda deği navigasyon varmış ama maalesef ülkemizdeki sık değişen adresler yüzünden kullanıcılar sık sık güncelleme şikayetinde bulunmuşlar bu nedenle yeni araçlarında navigasyon koymamışlar. ama sisteme ya navigasyon programımı atıyorlar yada mut 3 ile kapalı olan özelliğimi açıyorlar bilemiyorum ama navigasyon kullanan arkadaşlar var diye biliyorum. bu konuyu daha iyi bilenler vardır. herkese saygılar.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 12 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: