Zaman: 17 Oca 2026 08:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2011 16:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: yaşar
Araç: carisma2001 1.6hp
Meslek: memur
Kan grubu: a+
carisma için rutün bakımları için Mitsubishi yi tanıyan Ankarada oto servisi için tavsiye istiyorum, teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2011 20:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet ARSLAN
Araç: Carisma1.6 Avance
Kan grubu: ARh+
iyi günler
carisma avance 1,6 hb aracım var. 8) Ankarada özel servis olarak bildiğim en iyisi Uzman japondur.Şaşmaz kavşağından sağa dönünce ünlü otonun hemen arkasında Başkent oto sanayi diye geçer.Ben bakımlarını orada yaptırıyorum gayet de memnumum.Çıkma parça ararsanızda Yıldız sanayiden her türlü çıkmayı bulabilirsiniz.Cam düğmelerini Ergin ustayla beraber gidip aldık.Ayrıca dışkapıda Kent Oto var.Onlar da mitsubishiden iyi anlarlar.Gökalp Sürücü kursunun olduğu binanın arkasındalar.Burhan usta var orada da.Ama tercihimi hep uzman japondan yana kullandım.Onur ve Ergin Usta çalıştırıyor.İkisi de mitsubishi servisinden çıkmalar.Arada çaylarını içmeye giderim.Selamımı söyleyin,yardımcı olacaklardır.İsmim Mehmet ARSLAN.Fiyatlarıda makuldur.Triger değişimini işçilik dahil 200 tlye yapmışlardı.3 saat bekledim.Aracın her ayrıntısını bildiklerinden temiz işçilikleri var.Her türlü konuda yardımcı olacaklardır.Keyifli sürüşler dilerim. :kart:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 May 2012 17:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: taner
Araç: Carisma 1,6 Glx
Meslek: Kamu
Kan grubu: a
Bu hafta sonu triger seti + v kayışı ve adını bilmediğim diğer kayışı +yağ yağ filitresi hava filitresini parçacıdan aldım. Ergin usta tamamını değiştirdi. triger setini 100 tl kazım karabekirden aldım. ergin ustanın yanında başkent bilyada aynı parçalar 65 tl idi. filitreler 20 tl. yağ 65 tl. diğer kayışlar 20+10 30 tl. tamamı için 100 tl işçilik verdim. bence rakamlar tamamı için makul.triger setini sorgulamadığım için yaptığım hata hariç.bu yaptırdığım ağır bakım dedikleri. bujiler yeni değişmiş onları 10.000 km sonra yağ la birlikte değiştiricem.Ayrıca kapı otomatik kiltleme düğmesi vs eksik bir kaç parça için çıkmacıdan Ergin ustanın yardımıyla tamamladım. Uygun ve temiz işçilik ve diğer sıkıntılar için tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 May 2012 18:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burçinhan Doğan
Araç: Carisma Comfort
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: 0rh+
Ergin Usta'ya bende gidiyorum. ilgili çözüm odaklı bir usta..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2012 13:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yunus Resul ERDEN
Araç: Carisma 2001 1.6 Avance
Meslek: Bankacı
Kan grubu: A(+)
Merhaba arkadaşlar; Ben Yunus. Ankara, Gölbaşındayım. Aracım 2001 Carisma 1,6 Avance

Forumlarda tavsiye edilen Uzman Japon Ergin Usta ya gittim. Benim aracımda Debriyaj Setinin ve sonradan Ergin usta ile farkına vardığımız Debriyaj Alt Merkezinin değişmesi gerekiyordu. Forumlarda yazdığı gibi ilgi alaka çok iyi idi. Yaptığı yapacağı her işlem ile ilgili bilgi verdi. Fiyat konusunda da kırmadı uygun fiyata yaptı. Hazır gelmişken rutin bakımlarını da yaptırdım. Yolda gelirken debriyajda boşalma sorunu olduğunu farkettim. Ergin ustayı aradım. Muhtemelen hava yaptığını, birkaç pompalamadan sonra ya da havası alınınca düzeleceğini söyledi. Birkaç pompalamadan sonra normale döndü. Ancak sonradan yine aynı sorun oluştu. Ergin usta; bir ara uğramamı o zaman havasını alıp sorunu tamamen halledeceğini söyledi. Bir ara uğrayıp olayı tamamen hallettireceğim İNŞAALLAH.

Sonuç itibari ile Ergin ustanın forumlarda yazdığı gibi işinin erbabı olduğunu düşünüyorum. Bir yanlışını görmedim. Tavsiye ederim. :thumb:

Bu arada arabamda Zavoli marka LPG cihazı bulunuyor. Ayar ve Bakımı için tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2012 14:01 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Başkent sanayi sitesi
Fırat otogaz.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2012 20:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burçinhan Doğan
Araç: Carisma Comfort
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Yurerden yazdı:
Merhaba arkadaşlar; Ben Yunus. Ankara, Gölbaşındayım. Aracım 2001 Carisma 1,6 Avance

Forumlarda tavsiye edilen Uzman Japon Ergin Usta ya gittim. Benim aracımda Debriyaj Setinin ve sonradan Ergin usta ile farkına vardığımız Debriyaj Alt Merkezinin değişmesi gerekiyordu. Forumlarda yazdığı gibi ilgi alaka çok iyi idi. Yaptığı yapacağı her işlem ile ilgili bilgi verdi. Fiyat konusunda da kırmadı uygun fiyata yaptı. Hazır gelmişken rutin bakımlarını da yaptırdım. Yolda gelirken debriyajda boşalma sorunu olduğunu farkettim. Ergin ustayı aradım. Muhtemelen hava yaptığını, birkaç pompalamadan sonra ya da havası alınınca düzeleceğini söyledi. Birkaç pompalamadan sonra normale döndü. Ancak sonradan yine aynı sorun oluştu. Ergin usta; bir ara uğramamı o zaman havasını alıp sorunu tamamen halledeceğini söyledi. Bir ara uğrayıp olayı tamamen hallettireceğim İNŞAALLAH.

Sonuç itibari ile Ergin ustanın forumlarda yazdığı gibi işinin erbabı olduğunu düşünüyorum. Bir yanlışını görmedim. Tavsiye ederim. :thumb:

Bu arada arabamda Zavoli marka LPG cihazı bulunuyor. Ayar ve Bakımı için tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır?

Sanırım bu işler olurken bende ordaydım :) Benimde alt merkez birkaç gün sıkıntı yaptı fakat sonradan kendine geldi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Kas 2012 13:07 
Kullanıcı avatarı

Teşekkür ederim Umera;

Evet Burçinhan bey sizinle de tanışmak nasip oldu. Memnun oldum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Şub 2013 03:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet oğuz
Araç: Mitsubishi Carisma 1.6 Comfort
Meslek: Öğretmen
Ben de Ankarada Ergin ustaya gittim. Açıkçası hem ilgisi hem de fiyatları mükemmel. Aracınızı japondan anlamayana elletmeyin. sonuçta kendisi özellikle mitsubishi uzmanı.... bu yazıyı da benim gibi burada yazanlara güvenemeyen tavsiye isteyen arkadaşların yüreğine su serpmek adına yazdım... selamlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2013 16:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
Ergin usta gerçekten Bu işten anlayan ve diğer ustaların anlayamadı konuları tek seferde size bulabiliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2013 00:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: lütfi
Araç: mitsubishi carisma
Meslek: işci
merhaba arkadaşlar ben eskişehirde yaşıyorum.. 99 model carismam var aracımın kalorifer ızgaraları kırık 4'ü de, eskişehirde bulamadım, sizin yazılarınızıda okudum ergin ustanın iş veya cep telefonunu bana verebilirmisiniz,sonuçta ankara bana yakın bir aracımın bir sıkıntısı olduğunda kendisinden fikir alabilirim,ankaraya gidebilirim,şimdiden teşekkür ederim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2013 09:24 
Kullanıcı avatarı

Selamlar;

Ergin Usta Cep : 0 555 965 06 49

Geçmiş olsun... :MCT:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2013 17:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: lütfi
Araç: mitsubishi carisma
Meslek: işci
Yurerden yazdı:
Selamlar;

Ergin Usta Cep : 0 555 965 06 49

Geçmiş olsun... :MCT:

Eyvallah abicim teşekkür ederim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2013 22:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Rıfat
Araç: Mitsubishi Carisma Avance 2001
Meslek: öğretmen
ben arabamın bakımı için çorumdan Ergin ustaya gittim ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2013 19:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yaşar
Araç: Carısma 1.8 GDI
Meslek: Kamu
Kan grubu: 0(+)
Hadisi şerifte buyrulduğu üzere, her işi ehline veriniz. Demekki gerçekten bu arabaları tanıyıp dilinden anlayan ustayı herkes tavsiye ve meth ediyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 09:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: yaşar
Araç: carisma2001 1.6hp
Meslek: memur
Kan grubu: a+
ankarada ergin ustaya arabayı götürdüm. adam carisma ustası. her türlü sorun karşısında sanayinin en iyi ustaları elinin altıda. arabada ne sıkıntı olursa olsun ( mekanik,kaporta...) yani harici ve dahili bizzat kendisiyapıyor,branşı olmadığı konuda ustasına götürerek yaptırıyor.misal lgp ayarı yapılacaktı, gazcıya gittik daha önce hiçbir gazcının söylemediği bir sorunu halleti( pes doğrusu)... karabükten yazıyorum (05052148769)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2014 13:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: deniz
Araç: carisma
Meslek: güvenlik
Kan grubu: brh-
an itibarı ile ergin ustayı cepten aradım ankaranın en ünlü carisması senmişsin usta dedim gülüştük :) arabayı emanet edecez bakalım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ara 2014 21:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
ben ilk carismam ile Kahramanmaraş'ta iken bile telefon ile o kadar yardımını görmüştüm. şimdi Ankara'dayım ikinci carismam ile yine Ergin ustamın yanına giderim. kendisine tanışmamış olsam belki carismayı almazdım diye takılırım. çünkü ehil usta bulamazsan rezil kullanıcı oluyosun. Ankara'da ve yakın cevrede bulunan carisma yada japon kullanıcılarına mutlaka uğramalarını tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ara 2014 00:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite SR
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: Brh+
Dostlarımız gerekeni söylemişler hal-i hazırda.
Garanti bozar Ergin Ağabey'e giderim.Her tür Mitsubishi aracı şahsen kullandığını da biliyorum.Hele ki elinden geçip can bulmuş Carisma sayısı korkutucu seviyelerde ;-)

The Spirit of Competition

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ara 2014 21:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emre Tekiner
Araç: Carisma 2001 1.6 Comfort
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: ARH+
Adanadan Ankaraya Ergin Ustanın Yanına Gidecez. Ağır Bakımlar İçin. Adanada Güvenilecek Usta Yok :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: