Zaman: 10 Kas 2025 15:16

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2015 14:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: serhat
Araç: mıtshubıshı lancer ınvıte 1,5
Meslek: polis
Kan grubu: 0+
Arkadaslar Mrb Eskişehirden Serhat ben 30 yasındayım Polis Memuruyum benim emektar Honda cityi satıp 2009 model 1,5 invite otomatik 120 bin kmde değişensiz siyah bir lancer alıp aranıza katıldım aylardır forumu takip ediyorum düzeyli ilişkilerin olduğu bir yer olması nedeniyle kendimi tanıtıp aranıza katılmak istedim..

Herkese iyi forumlar..

Edit : demin eskişehir servisi aradım sport spoiler için 1600 lira fiyat çektiler biraz pahalı geldi bu konuda bilginiz varmı siz nasıl yaptınız..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2015 18:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yücel
Araç: 2011 Lancer 1.6 MT İnvite
Meslek: İng. Öğretmeni
Kan grubu: ARh+
Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Böyle şeyleri özel servislerden ya da internetten araştırmanız daha faydalı, çünkü malum mitsu servisleri (birazcık) tuzlu olur. :) Mesela anatomik spoiler'ı 150-200 lira arasında bulabilirsiniz diye düşünüyorum, ama tam emin değilim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2015 23:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Araıcınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle.

Aksesuar konusunda servislere çok yanaşmayın. Sahibinden.com'da lancer diye aratın, karşınıza gelen ekranda yedek parça/aksesuar ın altında akseuar/tuning e tıklayın, yüzlerce ürünü göreceksiniz.

Plastik aksesuar ne yazık ki yok. Bizim forumdaki üyemiz edebiyat öğretmeni ile de irtibata geçerek bazı aksesuarları ondan da temin edebilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 01:07 
Kullanıcı avatarı

Tesekkurler arkadaslar City gore araba cok konforlu cityden sonra cok cok yakisikli iceri biraz ses aliyor ama rahatsiz edecek duzeyde degil hanim ogretmen oldugundan otomatik istedik s.ici 9.5 yakiyor suan uzun yolda ortalama 7 bence otomatik icin ideal yilda 6-7 bin yok anca yaparim tup taktirmaya gerek varmi bilmiyorum.. birde ses sistemini azicik iyilestirmek istesek kaca mal olur sizce..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 09:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite SR
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: Brh+
Hayirli olsun Serhat Bey.Isabetli bir tercih olmuş kesinlikle.
Arcan Agabey'in de ilettigi uzere ihtiyaclarinizda servisleri ilk sirada tutmak butceye bir miktar zeval vermekte.
Elimizden geldigince, gucumuz yettigince sizlere yardimci olmaya calisiriz.
Facebook kullanicisi iseniz

https://m.facebook.com/turkeyralliart?ref=bookmark
The Spirit of Competition

Begenip goz atmanizda yarar var.

Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 09:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite SR
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: Brh+
cighost yazdı:
Tesekkurler arkadaslar City gore araba cok konforlu cityden sonra cok cok yakisikli iceri biraz ses aliyor ama rahatsiz edecek duzeyde degil hanim ogretmen oldugundan otomatik istedik s.ici 9.5 yakiyor suan uzun yolda ortalama 7 bence otomatik icin ideal yilda 6-7 bin yok anca yaparim tup taktirmaya gerek varmi bilmiyorum.. birde ses sistemini azicik iyilestirmek istesek kaca mal olur sizce..

Bu yakıt degerleri otomatik hem de 4 ileri otomatik bir arac icin balli borek.LPG tabii ki hayli fark eder ama maliyet-fayda analizini siz zaten yapmissinizdir.

Ses sistemi noktasinda orijinal bilesenlerimizin hayli yetersiz oluşu fikrine katilirim.Butce ve beklentiye bagli olmakla beraber 500 TL ile 8000 TL arasında bir meblag ayrilirsa iyilestirme minimal ve maksimal duzeyde gerceklestirilebilir.

The Spirit of Competition

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 09:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 10:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: yusuf
Araç: lancer
Meslek: işçi
serhat bey hoşgeldiniz. maden polissiniz.bizi bilgilendirin.mıtsubıshı evo gıbı fabrıka cıkışı modıfıye olan araclar ıcın tarfıkte bır ceza soz konusu mu?
marşpiyel spoyle celıkjantı goren polis anında neden cevırıyor aracı.film yok eksoz yok hemen el edıyorlar.bu duruma ne dıosunuz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 13:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: caner
Araç: 2011 Lancer invite sr
Meslek: zabıt katibi
Kan grubu: 0Rh+
Serhat bey hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah ,
Yusuf bey siz tam adamına denk gelmişsiniz, benim araçta da marşpiyel ve spoiler var , bir kere çevirdiler onda da polis önce ehliyet ruhsat dedi sonra araban yeni boşver ruhsatı ehliyete bakayım dedi :D arabam biraz daha yakışıklı olsa ehliyete bile gerek yok kendi gider bu diyecekti :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2015 16:38 
Kullanıcı avatarı

superyusuf yazdı:
serhat bey hoşgeldiniz. maden polissiniz.bizi bilgilendirin.mıtsubıshı evo gıbı fabrıka cıkışı modıfıye olan araclar ıcın tarfıkte bır ceza soz konusu mu?
marşpiyel spoyle celıkjantı goren polis anında neden cevırıyor aracı.film yok eksoz yok hemen el edıyorlar.bu duruma ne dıosunuz.

Araba yakışıklı olduğu için çok dikkat çekiyor bu bir etken öncelikle şahin doğan tofaş grubu herzaman durdurulur bu tip araçları biliyorsunuz amortisörleri kesik yere yakın camlar filmli abartı egsoz insanlar bundan çok rahatsız oluyor bu tip bir arabayı durdurduğunda içinden herşey çıkıyor yeni model yakışıklı leon lancer tarzı arabalar bunların kulanıcı grubu genelde orta yaş grubu ve alkol alma ihtimali yüksek olduğu için dikkat çekiyo ve malesef durduruluyor.Bu algıda seçicilikle ilgili bişey sonuçta.Eklentilere gelince plaka orginal değilse (kare veya app ise ceza + isterse eksiklik giderilinceye kadar bağlama yapabilir) marşpiyelde sıkıntı yok filmler arka camlarda problem yok ön camlar içerisi görülecek şekilde açık olmalı jantlar ilgilendirmez spoiler k.t.k 30/1b maddesinden yazar isterse bağlayabilir tehlike oluşturabilecek çıkıntı olarak geçer ama ben şahsen adam bana artistlik yapmadığı zaman spoiler için ceza yazmadan gönderiyorum genelde polislerde benim gibi davranır arada değişiklerde çıkabilir arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: