Zaman: 28 Eki 2025 00:34

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2016 13:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: yusuf
Araç: asx intense 1.6 benzinli
Meslek: kamu
Kan grubu: ab+
2015 model asx intense paket aracima geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Araçta blaupkunt navigasyonlu radyo teyp mevcut. Kamera bağlantısı yapılabiliyor. Arka plaka aydinlatmadinin orada kameranın takılacak yeri hazır. Kamerayı yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. Birçok model mevcut fiyatlarda farklı farklı ancak türkiye deki fiyat lara göre çok uygun.

Benim merak ettiğim kullanilipta verim alınmış bir marka varmı. Fiyat performans olarak memnun kalabileceğim hatta kurulumunu kendim yapabilecegim bir kamera arıyorum. Ayrıca teypten plakaligin oraya görüntü aktarımı için hat mevcut mudur? Eğer oda sıfırdan çekilecek se bize servis yolu gözükür. O nedenle daha önce bu işe kalkışmış arkadaşların görüş ve önerilerine siddetle ihtiyaç duyuyor um. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2016 17:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: yusuf
Araç: asx intense 1.6 benzinli
Meslek: kamu
Kan grubu: ab+
Aslında sordum. Bayi bana daha önce takmış oldukları kameraların basınçlı su ile yıkama yapıldığında bozulduğundan bahsederek bu uygulamadan vazgeçtiklerini söyledi. Ayrıca aracı alırken dibine kadar pazarlık yaptığım için promosyon olarak sadece 1 tk. Lastik paspas alabildim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2016 21:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Taner TOSUN
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: öğretmen
Kan grubu: arh+
Aracımın benden önceki sahibi basınçlı su ile yıkatmış sanırım ve bozulmuş kamerası. Ben de hepsiburadadan http://www.hepsiburada.com/kamosonic-ks-c07-oto-geri-vites-kamerasi-120-derece-13-5mm-p-OTAKDC07 bu ürünü alıp eski kamerasını çıkartıp aynı kabının içine koydum ve montajını gerçekleştirdim ki gerek yokmuş aslında. Plakalık tipler var onlar da iş görür. Bu kameranın mesafe kılavuz çizgisi yok sadece.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2016 10:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Araç: ASX
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Aliexpress sitesi var nette orada çözünürlüğü dikkate alarak ve varsa fotoda gece Nasıl gösteriyor bakarak en önemlisi alanların yorumlarına bakın ürün Hakkı'nda (nakliye değil) 1 den fazla olumsuz yorum varsa almayın ben multimedya sistemi aldım sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: