Zaman: 04 Kas 2025 23:37

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Satılık ASX aranıyor...
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2016 17:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Chem-ist
Araç: 2012-ASX Invite
Meslek: Mühendis
Eski aracımı satıp yerine ASX almayı düşünüyorum. Bildiğiniz fazla km olmayan, temiz satılık ASX var mıdır? Teşekkürler.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Satılık ASX aranıyor...
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2016 19:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: TARKAN
Araç: ASX
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: BRH+
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 496/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2016 20:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Korhan
Araç: 2010 Peugeot 5008
Meslek: Kamu Personeli
BEYATAYA yazdı:

Linkte sorun var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2016 20:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: TARKAN
Araç: ASX
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: BRH+
evet şimdi sanırım düzeldi,forumda bir arkadaş satıyordu,bir incelenebilir sanırım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2016 21:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
Bence tedbirli olarak acele etmeniz de fayda var 2016 lar piyasaya girmiş neredeyse 10000 lira zam yemis bu nedenle ikinci ellerde de fiyatlar artar birde malum mart geldi ikinci el canlanmaya başladı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 01:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: Asx intense 2014
Kan grubu: 0+
Alacağınız araç için ayırdığınız bütçeyi yazmamışsınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 08:02 
Kullanıcı avatarı

akif06eren yazdı:
Bence tedbirli olarak acele etmeniz de fayda var 2016 lar piyasaya girmiş neredeyse 10000 lira zam yemis bu nedenle ikinci ellerde de fiyatlar artar birde malum mart geldi ikinci el canlanmaya başladı

Akif Bey doğru söylüyorsunuz. Bunun yanında fiyatı tam anlamıyla oturmamış bir araba modeli ASX. Aynı özelliklerdeki iki araç arasında 7000-8000 TL fark olabiliyor (sahibinden.com verilerini ele alırsak). Arabamı satamadığım için intense model cam tavan 54000 kmde bir aracı 51.000 TLye kaçırdım. Şimdi navigasyonsuz invite'lara 50000 fiyat çekiyorlar.

Derinmai yazdı:
Alacağınız araç için ayırdığınız bütçeyi yazmamışsınız.

Maksimum vereceğim 52000 TL. Bu da arabanın durumuna göre değişir. 2011 model boş bir invite'a bu parayı vermek istemiyorum.
BEYATAYA yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2013-orjinal-35-binde-asx-272670496/detay/
evet şimdi sanırım düzeldi,forumda bir arkadaş satıyordu,bir incelenebilir sanırım

İlginiz için teşekürler ama o bütçeye çıkamam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 10:24 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Korhan
Araç: 2010 Peugeot 5008
Meslek: Kamu Personeli
2016 model fiyatları açıklandı. 50 bin tl'ye invite bulursanız bence kaçırmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 12:20 
Kullanıcı avatarı

ks34 yazdı:
2016 model fiyatları açıklandı. 50 bin tl'ye invite bulursanız bence kaçırmayın.

Türkiyedeki farklı tüketim alışkanlığı kendini otomobilde de gösteriyor desenize. Sıfır aracın fiyatına göre eskiyen araçların fiyatları da yükseliyor :D . Benim gönlümden de aracımı 28.000TL nin altına satmamak geçiyordu fakat 25000'e verdim. Piyasası bu kadarmış. ASX'in piyasası tam oluşmadığı için çok garip rakamlar ve düşünceler var.

Benzinli SUV araçları kaba bir şekilde kıyasladığımda (tabi eksileri ve artıları vardır) 50000 km altı 2011 model kazasız Toyota RAV4'in fiyatı %40 düşmüş (2016: 124.000TL, 2011: 75.000TL), Nissan Qashqai (Tekna modeli) %35 düşmüş (2016: 82.800TL, 2011: 54.000TL). Ki bu araçlar piyasade kendini kanıtlamış (en azından alanı satanı var) ve piyasası olan araçlar. Bu minvalde ASX, RAV 4 kadar tutulmuş olsa 2016 fiyatı 79.724*0,60=47800 TL eder. Ben de boş bir invite'a 48000 TL'den fazla vermem. Temiz bir İntense içinse 53000 TL verilebilir.

Not: ASX'i kötülemiyorum. Sonuçta uzun araştırmalar sonucunda almak istediğim bir araç ama piyasa koşulları sebebiyle ederi de belli bir araç. Zaten bu sebeple seçtim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 12:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: TURGAY
Araç: RAV4-LİNEA
Meslek: KAMU
Chem-ist yazdı:
ks34 yazdı:

Türkiyedeki farklı tüketim alışkanlığı kendini otomobilde de gösteriyor desenize. Sıfır aracın fiyatına göre eskiyen araçların fiyatları da yükseliyor :D . Benim gönlümden de aracımı 28.000TL nin altına satmamak geçiyordu fakat 25000'e verdim. Piyasası bu kadarmış. ASX'in piyasası tam oluşmadığı için çok garip rakamlar ve düşünceler var.

Benzinli SUV araçları kaba bir şekilde kıyasladığımda (tabi eksileri ve artıları vardır) 50000 km altı 2011 model kazasız Toyota RAV4'in fiyatı %40 düşmüş (2016: 124.000TL, 2011: 75.000TL), Nissan Qashqai (Tekna modeli) %35 düşmüş (2016: 82.800TL, 2011: 54.000TL). Ki bu araçlar piyasade kendini kanıtlamış (en azından alanı satanı var) ve piyasası olan araçlar. Bu minvalde ASX, RAV 4 kadar tutulmuş olsa 2016 fiyatı 79.724*0,60=47800 TL eder. Ben de boş bir invite'a 48000 TL'den fazla vermem. Temiz bir İntense içinse 53000 TL verilebilir.

Not: ASX'i kötülemiyorum. Sonuçta uzun araştırmalar sonucunda almak istediğim bir araç ama piyasa koşulları sebebiyle ederi de belli bir araç. Zaten bu sebeple seçtim.

Bütçenizi biraz daha zorlarsanız, İstanbulda full+full her türlü aksesuarı üzerinde olan beyaz bir ASX var, ilanlarda yok, km yanlış hatırlamıyorsam 40 000 in altında 2011 model di..

Düşünürseniz tel vereyim görüşün. Kendisi aynı zamanda Mitsubishi de görevli.

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 12:57 
Kullanıcı avatarı

Turgay bey telefonu verebilirseniz sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 13:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: TURGAY
Araç: RAV4-LİNEA
Meslek: KAMU
Özel Mesajla gönderdim.

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2016 16:58 
Kullanıcı avatarı

sayın chem elbet gönül uygun fiyata güzel bir araç almak istiyor ancak maalesef bazı durumlar bizim elimizde değil ve nasip diyelim . şimdi kimi satıcı tok oluyor aslında asx i satmak istediğinden değil de uygun fiyat olursa satarım diyorlar. kimi de ihtiyaç duyuyor aracını 3-5 aşağıya verebiliyor. ayrıca temiz bir araç bulunca da başınızın ağrımaması için 2-3 fazlaya bakmadan aracı almak gerekir derim.
asx aslında ikinci el olarak diğer araçlardan farkı yok ancak söyle bir durum var araç daha yeni yeni tanınmaya başlıyor ve asx arayanlar bilinçli alıcılar oluyor ve alıp satmak için değilde binmek için asx arıyorlar.
diğer aynı sınıftaki araçların sıfır satışları asx e göre çok iyi bunun sebebi ise o araçların asx den üstün olması değil de o araçları satanların gerçekten araçlarını satmak için ellerinden gelenin fazlasıyla çaba göstermeleridir.
Mitsubishi sadece otomotiv işinde değil enerji sektöründen elektrik makineleri endüstri makineleri iş makineleri v.s. pek çok sektörde çalışan dev firma. Bu nedenle otomotiv sektöründe belli bir üretim kapasiteleri var ve bu nedenle bu sektörde ki pazar durumlarından memnun gibiler. Türkiye pazarında da demek ki satışları yeterli buluyorlar ki satış kısmında çok çaba göstermiyorlar.
Ancak belli bir kalite politikaları var ve bu belirledikleri kaliteden ödün vermiyorlar. Asx de hem sağlamlık olarak hemde donanım zenginliği olarak sınıfında ki pek çok araçtan çok üstün sadece konfor konusunda biraz japon zihniyeti ile üretilmiş. Elbet kusursuz bir araç değil ancak artıları eksilerine göre çok çok çok fazla.
Diğer araçları alanlar bir gazla alıyorlar ancak çoğu aldıklarına pişman oluyor özellikle yakıt konusunda . bu sınıfın lideri qq ise ne kadar nissan japon gibi gözükse de fransız mantığıyla avrupada üretilen bir araç .
uzun lafın kısası bence asx alma konusunda ısrarlı olun derim.
diğer taraftan 2011 makyajsız kasa yerine 2012 ağustos sonrası çıkan makyajlı kasa bir asx almanızı tavsiye ederim . eski kasa ile yeni kasa arasındaki en bariz fark yeni kasalarda arka sis farı 1 tane eski kasalarda 3 tane .
benim bir tanıdığım geçenlerde (ankara aracı) 2012 yeni kasa invite aracını satmak istiyordu siyah renk 75000 km de hiç lpg takılmamış kışlık lastikleri var (yeni olması gerekli) araçta kaza boya filan yok temiz bir araç bakımları falan yeni yaptırdı baskı balatasını yeni değiştirdi fiyat olarak 54000 diyordu ancak şimdi durum ne bilmiyorum.
ilgilenirseniz bir arayıp sorarım durumu size bildiririm .
İnşallah kalbinize göre temiz bir asx bulursunuz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2016 09:37 
Kullanıcı avatarı

akif06eren yazdı:
sayın chem elbet gönül uygun fiyata güzel bir araç almak istiyor ancak maalesef bazı durumlar bizim elimizde değil ve nasip diyelim . şimdi kimi satıcı tok oluyor aslında asx i satmak istediğinden değil de uygun fiyat olursa satarım diyorlar. kimi de ihtiyaç duyuyor aracını 3-5 aşağıya verebiliyor. ayrıca temiz bir araç bulunca da başınızın ağrımaması için 2-3 fazlaya bakmadan aracı almak gerekir derim.
asx aslında ikinci el olarak diğer araçlardan farkı yok ancak söyle bir durum var araç daha yeni yeni tanınmaya başlıyor ve asx arayanlar bilinçli alıcılar oluyor ve alıp satmak için değilde binmek için asx arıyorlar.
diğer aynı sınıftaki araçların sıfır satışları asx e göre çok iyi bunun sebebi ise o araçların asx den üstün olması değil de o araçları satanların gerçekten araçlarını satmak için ellerinden gelenin fazlasıyla çaba göstermeleridir.
Mitsubishi sadece otomotiv işinde değil enerji sektöründen elektrik makineleri endüstri makineleri iş makineleri v.s. pek çok sektörde çalışan dev firma. Bu nedenle otomotiv sektöründe belli bir üretim kapasiteleri var ve bu nedenle bu sektörde ki pazar durumlarından memnun gibiler. Türkiye pazarında da demek ki satışları yeterli buluyorlar ki satış kısmında çok çaba göstermiyorlar.
Ancak belli bir kalite politikaları var ve bu belirledikleri kaliteden ödün vermiyorlar. Asx de hem sağlamlık olarak hemde donanım zenginliği olarak sınıfında ki pek çok araçtan çok üstün sadece konfor konusunda biraz japon zihniyeti ile üretilmiş. Elbet kusursuz bir araç değil ancak artıları eksilerine göre çok çok çok fazla.
Diğer araçları alanlar bir gazla alıyorlar ancak çoğu aldıklarına pişman oluyor özellikle yakıt konusunda . bu sınıfın lideri qq ise ne kadar nissan japon gibi gözükse de fransız mantığıyla avrupada üretilen bir araç .
uzun lafın kısası bence asx alma konusunda ısrarlı olun derim.
diğer taraftan 2011 makyajsız kasa yerine 2012 ağustos sonrası çıkan makyajlı kasa bir asx almanızı tavsiye ederim . eski kasa ile yeni kasa arasındaki en bariz fark yeni kasalarda arka sis farı 1 tane eski kasalarda 3 tane .
benim bir tanıdığım geçenlerde (ankara aracı) 2012 yeni kasa invite aracını satmak istiyordu siyah renk 75000 km de hiç lpg takılmamış kışlık lastikleri var (yeni olması gerekli) araçta kaza boya filan yok temiz bir araç bakımları falan yeni yaptırdı baskı balatasını yeni değiştirdi fiyat olarak 54000 diyordu ancak şimdi durum ne bilmiyorum.
ilgilenirseniz bir arayıp sorarım durumu size bildiririm .
İnşallah kalbinize göre temiz bir asx bulursunuz.

akif bey arkadaşın telefonunu gönderebilirseniz sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2016 21:35 
Kullanıcı avatarı

Chem bey Özel mesaj yolladim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2016 09:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Zeki EYÜBOĞLU
Araç: 2013 ASX
Meslek: Memur
Kan grubu: B+
isterseniz bi bakın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2016 11:15 
Kullanıcı avatarı

Zeki EYÜBOĞLU yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2013-orjinal-35-binde-asx-272670496/detay/
isterseniz bi bakın

Zeki bey ilginiz için teşekkürler fakat o bütçeye çıkamam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2016 10:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Tevfik
Araç: Mitsubishi asx
Meslek: Memur
Kan grubu: A
kardeşim sahibindeni takip et çok temiz araçlar düşüyor. ben günlük takip ettim 2-3 aylık takip sonunda 2014 model 6000 kmde intense aldım 63.500 tl ye +kışlık lastikler bu fiyat bilenler bilir piyasanın çok altında bir fiyat.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2016 18:43 
Kullanıcı avatarı

Sonunda muradıma erdim ve Aksaraydan 2012 model 51000 kmde makyajlı kasa inci beyazı bir ASX aldım. Yakıt iyi ama günü gününe uymuyor :). Bir de sürekli dizel araba kullandığım için halen gaz+debriyaj koordinasyonunu yapamadım.

Ben ve 4 kışlık teker :) Aksaray-Ankara arası (250 km), hız sabitleyici ile (100km/h) 5,3 L/100km,
Ben ve 4 kışlık teker :) Ankara-Sakarya arası (300 km), hız sabitleyici ile (düz yolda 120km/h bayırda 90-100) 5,8 L/100km,
Evden berbere ise 9L/100km yaktı.

Çıkardığım sonuçlar şunlar;
+ Uzun yolda süper yakıyor.
+ 110 km/h'in üzerine pek çıkmamak lazım
+ Berbere arabayla değil yürüyerek gitmek gerekiyor. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2016 18:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Onur
Araç: Toyota Corolla
Meslek: Öğretmen
Hayırlı olsun. Ben de ilk başlarda acemilik yaşadım ama şu an şehir içinde 6-6.5 litreyi görebiliyorum. En kötü 7,5 litre oluyor.

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: