Zaman: 03 Eki 2025 20:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Bu forum falmi açaba
MesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2017 17:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: metin
Araç: carisma 1.6 glx
Meslek: yay imalatı
bu forumda yeniyim pek aktif gibi görünmüyor arkadaşlar sorunmu var ?

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Bu forum falmi açaba
MesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2017 17:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alparslan
Araç: Lancer,carisma,L-200
Meslek: otomotiv
Kan grubu: +
Biri soru soruyor, cevabı alıyor sonra kayboluyor. sonuç ne oldu ? sorunu çözüldü mü ? nasıl çözüldü ? haber yok !Paylaşmayı sevmiyoruz sanırım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2017 22:24 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
tek soru için üye olup kendini tanıtmayan. soru cevabını alınca kaybolan kişiler var. şahsen bu tavrı hafzalam almıyor. 2 ay opel kullandım. o sürede opel foruma üye oldum. soru sordum cevap aldım. yeri geldi cevap verdim. aracı satalı 1.5 yıl olmasına rağmen nezaketen hala arasıra takılırım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017 01:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ejder
Araç: lancer 2011
Meslek: Kaptan
Kan grubu: Brh+
Millet Facebookta daha çok bilgi alışverişi yapıyor sanırım... konular hep 2013-2014 yorum yazmaya korkuyo insan :) bi de bu tapatalk bildirim falan vermiyor sanırım abone olduğum konulara falan. Girip biri bişey yazmismi diye takip etmek zor

SM-P580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017 08:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: talha
Meslek: Memur
Forum sitelerinin genel durumu böyle ne yazık ki, bazıları hariç. Geçmiş yıllarda müthiş paylaşımlar olmuş sonra bir anda pıçak gibi kesilmiş... Ben mesela bu formun eski konularını okuyunca eski tarihli üzülüyorum, halbuki forumun yöneticileri çok ilgili hemen dönüş yapıyor şimdi ama... :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017 09:47 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Forumlar arı kovanı gibidir: doğar büyür çoğalır oğul verir (bir kısmı ayrılır kendi forumunu açar) ve bir kısmı ölür maalesef.
Bu durum siyasi partiler için bile böyledir. Hatta devletler için de böyledir. Sosyal bir kanundur bu durum. Birçok foruma üye olan birisi olarak ben şahsen Forumun durumundan çok Forumdaki kendi verebildiklerime bakıyorum: Bu bazı forumlarda tecrübemi paylaşmak. bazı forumlarda soru sorarak hatta muhalefet ederek konunun tam anlaşılmasını sağlamak (çapraz sorgu :) ) teknik konular dışında da hayatın farklı alanlarında konu başlığı açarak İnsani yönümüzün arızalarına parmak basmaya çalışıyorum. Neticede araba forumları olsak da İnsanoğlu arabadan mürekkep bir varlık değil. "Fenafil araba" olmaya gerek yok :)
Sonuç: tüm bilgiler internette var. oradan bakarak sorumuzun cevabını bulmak yada forumlara aktarmak kolay. Önemli olan gönüller yapmak forum vesilesiyle tanışmak hayatı güzelleştirmek :MCT: :friends: hayat yolunu eğlenceli kılmak :kart:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017 09:57 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

tilki yazdı:
Forum sitelerinin genel durumu böyle ne yazık ki, bazıları hariç. Geçmiş yıllarda müthiş paylaşımlar olmuş sonra bir anda pıçak gibi kesilmiş... Ben mesela bu formun eski konularını okuyunca eski tarihli üzülüyorum, halbuki forumun yöneticileri çok ilgili hemen dönüş yapıyor şimdi ama... :(

Forum sitelerin yavaşlamasındaki en büyük sebep maalesef sosyal medya. Face ve twiter özellikle erişilme kolaylığı ile (telefon) daha cazip. beğeni butonu da onların avantajı. beğen paylaş olunca egoyu tatmin etme güdüsü iyi motive ediyor. Oysa Forumlar kitaptır, sosyal medya günlük gazetedir. yani birbirine alternatif değildir. sosyal medya paylaşımı 2-3gün sonra çöp olur. ancak Forumlar ansiklopedi gibi kalıcıdır. Ancak okuma özürlü olan bir toplumda buna da şükür, hiç olmazsa bişeyler okunuyor. (neler okunuyor okunmasa daha mı iyi, o da ayrı bir mevzu. ben konumuz itibariyle söyledim)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2017 10:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: talha
Meslek: Memur
Nokta :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2017 00:06 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
@lucky35

Forumda 4 adet mesajın bulunuyor.
20 Ağustos'daki silecek ile ilgili 19:34 de yazdığın mesaja 19:35'de yanıt gelmiş. Cevaplayan arkadaş sana da soru sormuş. Sen onun sorusuna cevap vermemişsin.

21 Ağustos'daki mesajına admin arkadaşlardan biri İmzamın altındaki bilgileri yazarsan daha yardımcı oluruz demiş. Yazacak olan sensin. Hala yazmamışsın.

11 Eylül'deki mesajın ÜYELİK RÜTBESİ başlığı altında "boşverin üyeliği parçaları nereden bulacağız"...
13 Eylül'de bu başlığı açmışsın, bu forum fal mı? Aktif görünmüyor sorun mu var?

Forumda sorun yok. Senin forum kullanımında sorun var. Forumda herşey diyalog ile gider. Sen birşey sorarsın, sonra açtığın başlığın altına insanlar yorum yapar, okursun, okudukların arasında sana sorulan sorular vardır onları yanıtlarsın ki soruna cevap bulabilesin ve sorununu çözebilesin.

Ve herşey facedeki gibi hızlı gitmez. Çünkü burada yazılan kalır.
Parça bulmak istiyorsan Ankara IBA Otomotiv ile irtibata geçerek tüm sorunlarını çözebilirsin. Telefon numarasını internete IBA OTOMOTİV İLETİŞİM yazarak temin edebilirsin.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: