Zaman: 29 Eyl 2025 08:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2010 01:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Lancer
Araç: 1.6
Kan grubu: A+
merhaba,
1) 2011 lancer invite 1.6 mt aldım. bu modelde ısıtmalı yan ayna var mı ? varsa nasıl kullanıyor
2) camlarda sensör var mı yok mu? çünkü 1.5 lerde vardı..
3) telefon için bloototh entegresi nasıl yapılabilir?
4) düz yolda hızlanması gayet iyi. ancak 210 km de iken 6000 rpm ye yaklaşıyor. 210 km üzerine çıkabilen varmı?
5)klimadan tuhaf bir koku geliyor. normal midir?
6) ayrıca hıza duyarlı müzik sistemi var mı? varsa nasıl çalışır.
cevaplarsanız sevinirim. teşekkurler..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2010 10:04 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Ya bismillah.
aga ilk mesajda dizmişsin soruları. kendini tanıt. arabanı anlat. tanışalım kaynaşalım. soruların cevapsız kalmaz.
sorduklarının hemen hepsini, teknik özellik ve donanım tablosunda, kullanıcı el kitabında ve forumda bulabilirsin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2010 15:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
ya siz türklerin debriyaj gaz fren araba kullanıyoruz işte deyipte bindiginiz araçların ve diğer elektronik eşyaların kullanım kılavuzlarını okumaya erinişlerinize bitiyorum ya... önce oku kılavuzu eğer orada yazanın aksi birşey varsa sor soruyu arkadaşım... ben coltun kılavuzunu 5 kere okudum aklıma soru gelirse hala daha çıkartıp torpidodan bakıyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Kas 2010 10:39 
Kullanıcı avatarı

sanırım 2011 lancerların içinden 2010 model 1.5 lerin kitapçığı ın çıktığını kimse bilmiyor.
sorularım basit cevaplar ise daha basit. cevap vermek çok problem yaratıyorsa soruma cevap vermemsenizde olur.
maksat muhabbet olsun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Kas 2010 12:24 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

kardeş yanlış anlama da bu sordukların forumda defalarca cevaplandı. arama butonundan forum içinde aratabilirsin. üstüne bu forumun da kendi adabı var. üyeler önce bir selam verir kendini aracını mitsubishi markasıyla tanışmasını filan anlatır. aracının fotoğraflarını ve bilgilerini paylaşır. ilk mesajında soru sorup alacağını alıp giden o kadar üye oluyor ki bilemezsin. takdir edersin ki paylaşımın esas olduğu bir forumda sadece almak olmaz. amacın budur demiyorum ama önce bir tanışma bölümünde dediğim gibi bir giriş yapsan çok şık olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Kas 2010 23:22 
Kullanıcı avatarı

merhaba,
yan aynalar arka buğu çözücü ile birlikte çalışıyormuş.
camlarda sennsör yokmuş. yeni yazılım yuklenince 1.6 larda da cam sensörü kullanılabilecek.
diğer sorularımın cevabını öğreninince sizinle paylaşacağım teşekkurler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2010 11:26 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ben yazayım da buraya, paylaşma istersen.
S: telefon için bloototh entegresi nasıl yapılabilir?
C: orijinal bluetooth entegresinin bayiden ya da yurt dışı sitelerden getirtip takabilirsiniz. sistem aracınızın müzik sistemi ile uyumludur. ama onun yerine parrot markaların cihazları var. onları da kullanaiblirsiniz. tabi bu durumda pek entegre gibi olmuyor. tamam müzik filan kesilir ama o cihazların kendi ekranları var. müzik sisteminizin ekranını kullanmazlar sanırım. diğer yandan onun avantajıda sizi arayan kişilerin isimlerini de ekranda görebilirsiniz. bizdeki entegreler numrayı gösteriyorlar sadece. ve komutları ses ile ingilizce olarak veriyorsunuz. sizin için sıkıntı olmasa da sıkıntı yaşayan çok oldu. telefon eşleme, umara kaydetme filan hep ingilizce.
S: düz yolda hızlanması gayet iyi. ancak 210 km de iken 6000 rpm ye yaklaşıyor. 210 km üzerine çıkabilen varmı?
C: 6000 devire yaklaşoıyorsa o biraz güç. zaten maksimum beygir gücü 6000 devrirde elde ediliyor sizin araçtaki motorda. o devre gelene kadar biraz daha hızlanabilirsiniz ama bu çok zaman alır.
S: klimadan tuhaf bir koku geliyor. normal midir?
C: kokuyu almak lazım. araba yeni olduğu için olaibilir. uzun süre çalıştırmayınca kendi aracımda da koku olabiliyor.
S: ayrıca hıza duyarlı müzik sistemi var mı? varsa nasıl çalışır.
C: evet var. nasıl yapılacağı 1.5'in kitapçığında da var.sağ taraftaki çevirmeli düğmeye basarak "svc" seçeneğine gelin ve seçeneği değiştirmek için düğmeyi çevirin. ayrıca tavsiyem "ct" ibaresi de açıkca onu da kapatın. yoksa saatiniz radyo kanallarından alır saat bilgisini. ve bu genelde hatalı oluyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2010 14:15 
Kullanıcı avatarı

teşekkur ederim.
ben sizlerle yakıt tüketimini paylaşmak isterim. arabam 2011 invite 1.6 mt. 1000 km de.
ankara - ısparta- / ısparta - ankara toplam 920 km
55 litre benzin ile (95 oktan ) gidip geldim.
ortalama 20 kurus yakıt tüketimi var.

bi sorum daha olacak. cevaplarsanız sevinirim.
1.8 lerdeki cruise kontrol kitini 1.6 invite için kullanabilirmiyim. ücreti ne kadardır?
tesekkurler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2010 14:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

benim bildiğim kullamazsınız. kullanılabilir olsa aksesuar kataloglarında elektronik diğer sistemlerle beraber cruise controlün de bulunması gerekirdi. şu ana kadar taktıran da duymadım. takılsa bile fiyatı sağlam olur bunu da belirteyim. bluetooth telefon kiti takılıyor misal oldukça pahalıya geliyordu.

tüketiminiz güzel şehirler arası için. km yapotıkça daha da düşer zaten. 3000-4000 km gibi kıvama gelir. şehi,r içi değerlerinizi de bekleriz.
bir de şu kendini tanıtma yerine kendinizi tanıtsanız. arabanın filan resmini koysanız. şu isim kısmına kendi isminizi (soyada gerek yok) yazsanız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2010 15:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
Sen ne dersen de adam yine bildiğini okumuş.sanki o sorduklarının cevabını biz bilmiyoruzda sürpriz bişey bulmuş gibi bide haber verecekmiş.sormuş sorularını almış cevabını gitmiş yine.herhalde yeni araba heyecanı vardı :) neyse yine düşer o buralara

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2010 19:58 
Kullanıcı avatarı

selam,
ne amaçla kurulduğunu anlayamadığım bir forum doğrusu, kardeşim ben araba aldım, aldığım arabada lancer invite 2011 model.
daha ne öğreneceksiniz anlamadım ki? tutturmuşsunuz kendini tanıt kendini tanıt diye. kendimi tanıtacak olsam facebooka girerdim. açıkcası sizi anlamak mümkün değil ne yapacaksınız tanıyınca. gereksiz kapris yapmaya gerek yok, bilgi paylaşıldıkça buyur, paylaşmak istediğiniz bir şey varsa paylaşırsınız. yok surda kutu var ordan ara felan.. forum doğru dürüst bir yazılım olmuş olsa aradığın şeyi bulursun. ama ne hacet ara ki bulasın ....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2010 23:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Sorcin yazdı:
selam,
ne amaçla kurulduğunu anlayamadığım bir forum doğrusu, kardeşim ben araba aldım, aldığım arabada lancer invite 2011 model.
daha ne öğreneceksiniz anlamadım ki? tutturmuşsunuz kendini tanıt kendini tanıt diye. kendimi tanıtacak olsam facebooka girerdim. açıkcası sizi anlamak mümkün değil ne yapacaksınız tanıyınca. gereksiz kapris yapmaya gerek yok, bilgi paylaşıldıkça buyur, paylaşmak istediğiniz bir şey varsa paylaşırsınız. yok surda kutu var ordan ara felan.. forum doğru dürüst bir yazılım olmuş olsa aradığın şeyi bulursun. ama ne hacet ara ki bulasın ....

dostum bu yazdıkların saçma olmuş, sadece site olarak hafifçe kendinden bahset diyoruz.senden tc kimlik numaranı falan isteyende yok bi namını bi kentini bi yaşını yaz yeter.yukarıdaki mesajı yazana kadar söyleyeceğin iki cümle vardı.bahsedilen bilgiler var sitede,evet kutucuğa yazarak sonuçlara ulaşırsın ama sanırım mesajları incelemek yoracaktı seni vazgeçtin.

ne amaçla kurulduğunu anlayamadığım bir forum doğrusu demişsin ama daha önce böyle ufak kullanıcı kitlesi olan bir siteye üye olmadın sanırım.uzun uzun yazamayacağım şu an çok üşeniyorum ama forumun amacı; önce arkadaşlık(saygı çerçevesinde[enseye şaplak ... parmak değil]) sonra ise yardımlaşmaktır.
biraz gezerken fark edeceksindirki üyelerin hepsi sorunu olduğu için buraya üye değildir...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2010 00:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Bütün bu laflar tanışma bölümüne 1 satır kısa bilgiyle kendinizi tanıtmak yerine mi?...Buradaki amaç daha samimi bir ortam kurulması, çoğu forumda olduğu gibi soruyu yazmak için üye olup, istediğini alıp, sonra da kaçmak değil o yüzden böyle.

Sorcin yazdı:
selam,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Kas 2010 19:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sorcin yazdı:
selam,

ne amaçla kurulduğunu anlayamamış olabilirsin. kapasite ile ilgili bir durum. Merak etme biz anladık ama senin ne amaçla üye olduğunu.
Zaten sen bunları dedikten sonra seni tanımak da istemeyiz. yani zahmet edip dudağını büzüp cep telefonuyla profil resmi oluşturmana gerek yok. o resimleri facebook'ta paylaş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010 18:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: hasan
Araç: lancer İnvite
Kan grubu: 0 rh
cam silecekleri sensör saysinde otomatik çalışıyor. silecek kolunu autoya getirmen gerek, ayrıca + - ile hassasiyeti ayarlanabinir,

benim sorum ise camlar açık halde anahtarı çıkarıca 30 sn içinde tekrar butona basıp kapanacağı veya kumanda ile lock yapıp kapattıktan sonra tekrar 1 snden fazla locka basılırsa kapanacağı yazılı bunuda hallemedim gitti,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2010 02:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
benim sorum ise camlar açık halde anahtarı çıkarıca 30 sn içinde tekrar butona basıp kapanacağı veya kumanda ile lock yapıp kapattıktan sonra tekrar 1 snden fazla locka basılırsa kapanacağı yazılı bunuda hallemedim gitti,

bu dediğin özellik doğru.bendeki 1.5 lancerda var çalışıyor.ama yeni gelen 1.6 da var olmasına rağmen kapalı gelmiş.servise gittiğinizde makineye bağlayıp açabilirler.bununla birlikte kişiselleştirebileceğiniz birkaç özellik daha var.servis yardımcı olur bu konudada.gerçi bi arkadaş bu durum için servise gittiğini ama japonya dan bu işle ilgili servis cd sinin gelmediğini yazmıştı.umarım gelmiştir

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: