Zaman: 20 Eki 2025 12:32

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 59 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2010 01:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Lancer İnvite 2011 beyaz
Meslek: İnsan Kaynakları Yöneticisi
Arkadaşlar merhabalar,

Forumda çok aynı konu ama farklı başlıklar altında devam eden yazışmalar var.
1.6 İnvite ile ilgili tüm paylaşımlarımızı sorunlarımızı, modifiyelerimizi burdan yapalım, herkes bilgi sahibi olsun....
1.6. İnvite için yorumları bekliyoruz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 00:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: hasan
Araç: lancer İnvite
Kan grubu: 0 rh
6. gün önce aldım 1.6 invite yi ve istanbuldan Uşağa getirdim 150 tl lik benzin atmıştım, 560 km yaptım, benzin ikaz ışığı yandı ve 80 km daha yaparsın diyor, yol bilgisayarına da, yolda meşgul olmamak için anlık tüketim değerleri için bakmadım,

0 km için tüketim değerleri nasıl?

En son gnbt44 tarafından 03 Ara 2010 14:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 01:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Frenleri muhteşem..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 13:50 
Kullanıcı avatarı

benim sorum ise camlar açık halde anahtarı çıkarıca 30 sn içinde tekrar butona basılınca kapanacağı veya kumanda ile lock yapıp kapıları kapattıktan sonra tekrar 1 sn den fazla locka basılırsa camların kapanacağı yazılı bunuda hallemedim gitti,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 15:18 
Kullanıcı avatarı

Onu servisten açtırmanız lazım hocam :D ..Ben de yazılım cd'sini bekliyorum japonyadan..Gelince aracı bilgisayara bağlıyorlar 2 dakikalık iş o.

gnbt44 yazdı:
benim sorum ise camlar açık halde anahtarı çıkarıca 30 sn içinde tekrar butona basılınca kapanacağı veya kumanda ile lock yapıp kapıları kapattıktan sonra tekrar 1 sn den fazla locka basılırsa camların kapanacağı yazılı bunuda hallemedim gitti,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 16:45 
Kullanıcı avatarı

gorkemuse yazdı:
Onu servisten açtırmanız lazım hocam :D ..Ben de yazılım cd'sini bekliyorum japonyadan..Gelince aracı bilgisayara bağlıyorlar 2 dakikalık iş o.

gnbt44 yazdı:

yazılımla başka hangi özellikleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz... ayrıca ücrete tabiimi..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 19:16 
Kullanıcı avatarı

Değiştirmek istediğiniz özellikleri orada ustayla beraber okuyup tek tek değiştirme imkanınız var yanılmıyorsam :) Ücrete tabi değil diye biliyorum sonuçta alt tarafı makineye bağlanacak, isterlerse de vermem :D Başka bir şeyini değiştirmeyi düşünmüyorum..Gidince haber veririm daha ayrıntılı.

gnbt44 yazdı:
gorkemuse yazdı:

gnbt44 yazdı:

yazılımla başka hangi özellikleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz... ayrıca ücrete tabiimi..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 20:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
1,6 lancer i sanki alel acele çıkarmışlar yollamışlar buraya.1.5 in özelliklerine ek bişeyler koyacaklarına olanıda sınırlamışlar.aslıda yok değil var ama açtırmak gerekiyor.enteresan ya.güzel bi özellik ama kapalı geliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 23:54 
Kullanıcı avatarı

Bunu duyduğum çok iyi oldu gerçekten sağolun, bende en yakın zamanda servise gidiyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 02:12 
Kullanıcı avatarı

Öncelikle tüm forumdaşlara sevgiler,

Aracımı alalı (2011 - 1.6 Invite Beyaz) 6 gün civarında oldu. Şuan 500 km' ye yaklaştım. Tabi ki henüz tam anlamıyla aracımın keyfine varabilmiş değilim. Birde kışa denk gelmesi kötü oldu. Yazın kullanmak daha zevkli bana göre.

Bu aracı epey araştırma yaparak, birkaç seçeneği eleyerek aldığım aklıma geliyordaaa... Çok DOĞRU karar vermişim.
Öncelikle Honda Civic' i eledim ki, çok zor oldu. Ama şuan daha 500 km yapmama rağmen inanın çok memnunum.
Aracımı şehiriçi yoğunlukta kullanıyorum. Yakıt değerleriyle ilgili henüz bir irdeleme yapmadım, onu aktaramayacağım.
Aracın gerçekten insana güven veren bir ağırlığı var. Özellikle yol tutuş konusunda çok başarılı. Test aracını nasıl kullandığım aklıma geliyorda, iyi kide bayide ki arkadaş yokmuş yanımda diyorum. Yanlız kullanma fırsatım oldu (herkes yapabilirse bence daha rahat olunuyor).
1.5 lerde Aracın motor sesinin içeriye çok geldiğine dair yazılar okumuştum. Sanırım bu 1.6 larda giderilmiş. Çünkü rahatsız edici bir ses yok, kesinlikle inanın. Bence biraz daha olabilirdi.
Yol sesini içeriye alması konusunda, bende diğer arkadaşlarla aynı yorumdayım, evet alıyor. Bana göre tek major kusuru bu olsa gerek. Ama üzerinde gelen lastikleri değiştirerek bu ses düşürülür mü bilemiyorum. (üzerinde yokahama var) Zira aldığım bayide çalışanların lancerlarında hepsinde (7 araç) dunlop vardı. Bence tesadüf değildir....

Ses sistemi çok iyi değil ama çok kötü de değil. Çok doyurucu sese meraklı olmayanlar için gayet ideal ses sistemi mevcut. Direksiyon kumanda olayı güzel. Ayrıca hıza göre sesin değişme fonksiyonuda artılarından. Radyosu da gayet güzel.

Eksiklik olarak görmediğim fakat, daha iyisi olabilirdi dediğim bir konuda kapıların açılıp kapatılma sırasında çıkan sesin cılız ve kof olması. Daha tok bir ses olsaymış, yakışırmış gerçekten. Ama çokta problem değil.

Benim boyum 1.94 - Araçları değerlendirirken birinci kriterim hep iç hacim ve diz mesafeleri olmuştur. Lancer bu konuda gayet başarılı. Bu aracı aldığıma en benim kadar arkama oturacak olan kişilerde memnun. :)

Bu aracı alacaksanız eğer, kişilerin yolda giderken aracınızı süzmelerine, yanındakine göstermelerine, size soru sormalarına, araçtan indiğinizde size değişik bir bakış atmalarına hazır olun derim. Bazen rahatsız edici olabiliyor (eşinizle yada sevgilinizle olduğunuzda) Ama çoğu zaman doğru seçim yaptığınız hissi veriyor.

Bagaj hacmi gayet başarılı. Sanırım 400 lt idi. Fakat bagaj döşemesi çok kaliteli değil. Ben bagaj havuzu yaptırmayı düşünüyorum.

Deri direksiyon - vites ve el freni gerçekten insana güzel duygular veriyor.

İç ısıtma yeterli sürede gerçekleşiyor. Eski aracımda çok uzun sürede ısınıyordu. Klimasını denemedim.

Shift olayı biraz garip. Gaza ufacık dokunduğunuzda sizden vites yükseltmenizi istiyor. Sanırım performansla alakalıdır. Ama güzel bir uygulama.

İç koltuk döşemesi iyi sayılır. Ama daha iyi yapılabilirdi. Rahatsız etmiyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Performansla ilgili şuan çok şey paylaşamıyorum, fakat zamanla inş. kullandıkça paylaşırız.
Buarada fotoğrafları buraya yüklesem uygun olur mu? Yoksa başka bir başlık altına mı koysam daha iyi olur?
1.6. sahiplerininde yorumlarını, araçlarını fotoğraflarını, araca ilave yaptıklarını yada problemlerini bekliyoruz.
Herkese hayırlı geceler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 13:08 
Kullanıcı avatarı

fotoları genellikle benim otomobilim linkinde yayınlanıyor, shift meselesi ise performansdan ziyade yakıt tüketimini düşük tutmak için konulmuş, düşük dvirde yüksek vites meselesi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2010 20:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Araç: yok
arkadaşlar geçen hafta lancer 1.5 invite denedim çok iyi hızlanıyordu, yol tutuşu sesi filan da çok iyiydi, ancak bir hafta sonra başka bir şehirde 1.6 denedim, 1.5 in performansını alamadım, ilk denediğim bayiden de şüphelendim , aceba test sürüşü yaptığım araba hilelimidir, bayiler böyle şeyler yapabilirmi diye ? böyle bir şey başına gelen varmı ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 00:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: deniz
Araç: lancer
walla 1.5 denemedim 1.5 lere lafım yok ama 10 beygir 1.6 ların başta bi üstünlüğü vede 1000 cc yakın motor büyüklüğü var ben 2.ci vites gayet 100 u gördüm 4 cü viteste 180 1.6 sunu farkettim 4000 devirin üstüne çıkınca ciddi bi atak yapıyor motorun bağırmasını duyarsın birazdaha yüksek devirli kullan derim oxygen

1.6 ları alelel acele getirmiş olabilicek fikirlerine katılıyorum dün bayideydim daha anahtarla camları kapama özeliği gelmemiş veya açma ben ısrarla temsayı arartırrdım temsadanda öle bi bilgi gelmemiş cd si türkiyeye gelince bilgi veririm

sportpackler gelmiş dün bayiye gerçekten biraz daha beklesem onumu aslam dediğim oldu ön tampon şahane acaba bizimkine uyarmı diyede sordum daha parçaları türkiyeye ulaşmadığı için bilgi vermediler uyarmı uymazmı die

tüketim verilerinide söliim azınızla kuş tutsanızda istanbuldaki trafikten dolayı 7 den aşşa inmez yoğun düzgün kullanılırsa 8 civarında oynuyor işte
motor açılıncada şu lanet olası benzin fiyatlarına zam yapmadan öncede 100 tl yle 600 km yapmak mümkündü istde bile şimdide 550 500 civarı yapılır uzun yolda ful depo 1000 km yi rahat bulursunuz tam bir uzun yol arabası mitsubishiler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 12:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: selçuk
Arkadaşlar 2007 model Lancer 1.6 model aldım inşallah hafta içi noter işlemlerini gerçekleştireceğiz.
Benim canımı sıkan şu, herkez yok pahalı, yok ikinci eli ölü diye olumsuz yorumlar yapıyorlar. 20.000.- TL ye 2007 lancer otomatik vites rahatlığı, konforu ve performansındaki, toyota, honda kaç paraya alınabilir.
20.000.- TL renault megane 2007 modele vereceksiniz. lancere bak meganeye bak.
Mitsubishi nin eğerinin bilinmesini satıcılar bilinçli mi yoksa bilinçsiz mi yapıyor bilinmez ancak
Kullanıcıların markayı yüceltmekte fayda sağlaması mümkün olabilir diye düşünüyorum.
en azından mitsubishiye binen, kullanan birisi birşey anlatılmasa bile kaliteyi görür düşüncesindeyim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 22:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Sevgili skarsel biz burda aynı savaşı veriyoruz bende çok ayarım ikinci el fiyatlarının düşük olmasına otuzbinliraya colt aldım ağustosta iki sene sonra satmaya kalksam ne olacak çok merak ediyorum. Ayrıca satıcılara hiç bakma 2008 plus lancera 17000 TL fiyat veriyor bayiler takas için ama şerefsizler 25000 TL ye satıyorlar ikinci eli durumuna göre tabi o yüzden satıcılara güvenmeyin bence internetten araç sahibinden satın almak en mantıklısı... en azından bayiye para kaptırıp satacak adamıda madur edene kadar aynı fiyata sahibinden almak daha mantıklı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 23:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERDAL
Araç: 2009 1.5 İNVİTE YAKUT KIRMIZI LANCER
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: Brh+
Arkadaşlar 1.6 lar(M/T) 3000 devirde kaç km hıza ulaşabiliyor dikkat eden oldumu acaba.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 11:22 
Kullanıcı avatarı

1. vites 6000 devirde 50 km/s 2.vites 7000 devirde 125 km/s benim testlerim bunlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 14:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERDAL
Araç: 2009 1.5 İNVİTE YAKUT KIRMIZI LANCER
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: Brh+
666 yazdı:
Arkadaşlar 1.6 lar(M/T) 3000 devirde kaç km hıza ulaşabiliyor dikkat eden oldumu acaba.

5.vites 3000 devirde ne kadar hız yapıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 19:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
ortalama 140-150 diye tahmin ediyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 01:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
o kadar yapmaz 130 olur kanımca

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 59 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye