Zaman: 16 Eki 2025 15:07

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1244 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 63  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2010 17:47 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
Doğan hocam maalesef İzmir'deyim. Yükseliş(çalıştığım Mitsubishi yetkili servisi)'in de böyle birşeyi hediye etmesini beklemiyorum. (Daha önce de yazmıştım İzmir'e de bir Aldatmaz servisi istiyoruz). almak istediğim park sensörü hem ön hem de arka özellikli olmalı. Oturduğum bölgede bu kesinlike çok gerekli. Boyatma işini hallederim diye düşünüyorum. O zaman ortalam birşey almanın sakıncası olmadığı sonucunu çıkarıyorum bu durumda. Bir kaç gün daha bekleyip, diğer arkadaşların da görüşlerini alıp bir karar vereyim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 11:25 

*Park sensörü konusunda görüşlerinizi beklemeye devam ediyorum, edeceğim, ettim :D

*Malum benim araç serviste. Valla özledim onu. Kasko yaptırdığım firma, tamir 2 günden fazla süreceği için(eksper raporu doğrultusunda), yeni bir araç verdi bana. 2011 model Hyundai Accent Era AMT. İlk kez otomatik bir araba kullandığım için triptironic-otomatik farkını daha iyi anladım. Bizim araçlardaki kaliteyi yeni bir model olduğu halde bu araçta bulamadım. Buna şaşırdım mı: hayır ;) Fakat bu aracın bir artısını belirtmeliyim ki klimayı açtıktan belki de bir dakika sonra en düşük konumda bile içerisini hamam gibi yapıyor. Pek soğuk havaya alışık olmayan biz İzmirliler için bugünlerdeki soğuklarda çok iyi geldi bu özellik. Havalar iyi gittiği için Colt'ta ölçmemiştim bunu. Aracın kalkışı çok iyi fakat aynı oranda seri değil. Belki devir aralığı çok uzun tutulduğu içindir bilmiyorum, bir üst vitese geçmek, gaza yüklendiğim oranda hızlı değil. Araba hissedilir bir süre yokuş tırmanan LPGli araç gibi (ama düz yolda) bayılarak gidiyor. Sonra düzeliyor. Bagajı oldukça derin ve geniş. Göstergeleri kullanışlı. Direksiyon simidi Colt'a göre çok ince.

*Dün radyoda Colt reklamına denk geldim. :) Nasıl sevindim anlatamam. :cry: :D Oldukça dinamik eğlenceli ve uzun bir reklamdı. Yine(sitesinde olduğu gibi) kadın-erkek sunumlu bir reklamdı. Çarpıcı özelliklerine dikkat çekip, içinde bir siz eksiksiniz vurgusuyla, fiyat da vererek reklamı bitiriyorlar. Hadi hayırlısı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 13:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Ben colt için park sensörü tavsiye etmiyorum.
takılacaksada parası verilip adam akıllı hassas bir cihaz takılmalı.

şimdi aldatmazın hediye ettiği sensörü kullanıyorum.
geri vitese takınca dıt-dıt diye uyarıyo yaklaştıkça daha seri dıtlamaya başlıyo 20-25cm kalınca dııııııııt diye sürekli ötmeye başlıyo.

Colt çok büyük araç olmadığı için 25 cm'e kadar sorun yok ondan sonrası problem oluyo zaten
çok ufak yerlere girerken bi işe yaramıyo.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 15:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
SynTheSizer yazdı:
Bu karda kışta gelmesi zaten 2 gün sürer Vedat'çım :D Sen dua et de teskereyi alınca, yollar açık olsun :D

Bu arada madem sevgili kıraathaneci arkadaşlar.. İZlediğim bir filmi paylaşmak istiyorum..

"Flipped".. 2010 yapımı bir film.. Eşiniz yada kız arkadaşınızla izlenebilinir. Komedi-Dram-Romantik..

direkizle'den izleyebilirsiniz.

Film 1960'lı yıllarda 2 veledin(kız ve erkek) başından geçenleri anlatıyor. Konusu çok sade ama çok eğlenceli.. Çocukluk aşkının ergenliğe geçiş dönemindeki sancıları diyim.. ÜStelik 1960'ların tam "Amerikan Rüyası" modundaki temiz, kirlenmemiş Amerika'sında geçiyor..

Ben bayıldım.. Eşlerle eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere iyi seyirler.. ;)

Doğan Hocam Cehennem Meleklerini izlemenizi tavsiye ederim :D
Harbiden süper...

İnception'ı izlediğim de bu kadar keyif almamıştım.

Bir de durdurulamaz diye bir film var. Trende geçiyor, O film de çok akıcıydı. Ben torrentten çektiğim için gayet yüksek kalitede izleyebiliyorum :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 19:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
SynTheSizer yazdı:
O değil de ön park sensörü de olsa fena olmaz bizim araçlarda.. Ancak o da boyatılmazsa çok amele durur..

Arkadaşlar döndüm :) araç beklediğimden az yaktı , güzel bi iki gün geçirdim(sevgilimin işleri rast gitti+ bir çok arkadaşımla görüştüm) telefonum çalar diye bekledim ama arayan olmadı siteden :(
2 günden notlar verecek olursam:

-ikeada güneşliğe takılan cdliklerden var, cırtcırtlı ve kaliteli bişey.(lastikliler gibi yavşama yapmayacağını düşünüyorum) 5tl uğrarsanız alın :)
-570km yol yaptım hala 1 çeyrek depo benzinim var( yaklaşık 300km sinde klima açıktı buğu sebebi ile).150 kadarı istanbul içinde.ama trafiğe abartı derecede yakalanmadım, klasik avcılar ve ikitelli trafğine yakalandım.
-yol boyu 5 derecenin üzerini görmedim
-ilk gece dondum(klima eksi derecelerde çalışmıyomuş ve bunu sabah öğrendim) sonrasında kombiyi açtım
-esenlerin ne kadar kaybolunabilecek bi yer olduğunu gördüm :)
-çok yer gezmesemde iyi ve dinlendirici bi gezme oldu :)
toşu yazdı:
Ulen varya biz getiremiyoz buluşmalara yenge hanım istedimi anında damlıyon İstanbul'a :D
keşke 2-3 gün öce söyleyeydin bi organisazyon yapardık.

benzin benden deyip bide boşlukta olunca kabul ettim, hatta 1 gün daha kalabilirmişim ama dönüş yolundayken arayıp söylediler :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2010 19:44 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar edirneye sonunda kar düştü ve güzelce tuttu.yollar buz(hatta 1 yokuşu çıkamadım) bütün edirneyi şöyle bi turladım ve colt yüz üstü bırakmadı beni :) yeri gelmişken aklımdaki bi kaç notu ekleyeyim karlı hava için:

-aracı otomatikte değil manuelde kullanın.
-yüksek vites düşük devir eğimde sıkıntı yaratıyor, bi anda vites düşürüp sizi üzebilir.düşük vites yüksek deviri tavsiye ederim
-kalkışlarda gaza basmayın, kendi önce ilerlesin sonra gaza basın
-frene asılmayın mümkün olduğunca motor freni ile yavaşlayın
-yol boş ama araba dönmecek durmanızda sıkıntı yaratacaksa hemen el frenini çek bırak yapın arkası direksiyon yönünde toplasın kendini ;)
-aracı zorlamak için bi karaağaç tarafına gidecektim ama tarihi köprülerdeki buzdan korktuğum için vazgeçtim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2010 19:46 
Kullanıcı avatarı

hilmi yazdı:
Arkadaşlar edirneye sonunda kar düştü ve güzelce tuttu.yollar buz(hatta 1 yokuşu çıkamadım) bütün edirneyi şöyle bi turladım ve colt yüz üstü bırakmadı beni :) yeri gelmişken aklımdaki bi kaç notu ekleyeyim karlı hava için:

-aracı otomatikte değil manuelde kullanın.
-yüksek vites düşük devir eğimde sıkıntı yaratıyor, bi anda vites düşürüp sizi üzebilir.düşük vites yüksek deviri tavsiye ederim
-kalkışlarda gaza basmayın, kendi önce ilerlesin sonra gaza basın
-frene asılmayın mümkün olduğunca motor freni ile yavaşlayın
-yol boş ama araba dönmecek durmanızda sıkıntı yaratacaksa hemen el frenini çek bırak yapın arkası direksiyon yönünde toplasın kendini ;)
-aracı zorlamak için bi karaağaç tarafına gidecektim ama tarihi köprülerdeki buzdan korktuğum için vazgeçtim :)

Öneriler için teşekkürler hilmicim. Gerçi benim araç MT ama olsun :) Bilgi sahibi olduk sayende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ara 2010 00:40 
Kullanıcı avatarı

allah kahretsin ya, borular tıkanmış üst katı pislik basmış ve benim tavandan damlamaya başladı :( acil usta geldi şimdi gece gece benim banyo kırılacak :(

edit: sorun geçicide olsa çözüldü ama benim tavan akmaya devam ediyor.şükür benim banyo kırılmadı , yukarıdan kırıp hallettik.sabah dahada açılıp inşallah hallolacakta kurtulacağız şu dertten :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 00:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Hilmijiiimm geçmiş olsun kardeşim. tavandan su akması ve tavanından su akması nedir iyi bilirim çoookk hırpalayıcı bir iş. biz banyo yüzünden bir hafta eve giremedik. Buraya geldiğin günle ilgili olarak insan geldim diye bi arar be kardeşim sen kimse aramasında yengeyle şöyle bir gezeyim modundaymışsın anladığım kadarıyla :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 01:24 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
Hilmijiiimm geçmiş olsun kardeşim. tavandan su akması ve tavanından su akması nedir iyi bilirim çoookk hırpalayıcı bir iş. biz banyo yüzünden bir hafta eve giremedik. Buraya geldiğin günle ilgili olarak insan geldim diye bi arar be kardeşim sen kimse aramasında yengeyle şöyle bir gezeyim modundaymışsın anladığım kadarıyla :)

olurmu yasincim :) aslında onun işi için geldik ama günün çoğunda boştuk :) nuramamı bile yazdım isteyen arasın diye :(
banyo halloldu bu arada, yarın çamaşır suyuyla bi güzel dezenfekte ederim orayı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 09:41 

hilmi yazdı:
allah kahretsin ya, borular tıkanmış üst katı pislik basmış ve benim tavandan damlamaya başladı :( acil usta geldi şimdi gece gece benim banyo kırılacak :(

edit: sorun geçicide olsa çözüldü ama benim tavan akmaya devam ediyor.şükür benim banyo kırılmadı , yukarıdan kırıp hallettik.sabah dahada açılıp inşallah hallolacakta kurtulacağız şu dertten :(

Geçmiş olsun kardeşim, biz de benzer birşey yaşadık. Ne derttir bilirim. Tez zamanda bu sıkıntıdan azade olursunuz inşallah

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 10:39 
Kullanıcı avatarı

Yuxucuuuumm şu avatarı değiştirsen gözümün önünde senin tipi hayal ediyorumda çok komik oluyor münasip yerinde benzin pompasıyla :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 11:24 

Çok çok afedersiniz haddimi aşmak istemem yanlış anlamayın lütfen ama avatarımız ne olursa olsun o pompa hepimizin münasip bir yerinde zannımca :D 4 gün sonra eylem hayata geçecek ve ben destek için 3 gün boyunca benzin almayacağım. 8) :beer:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 16:00 

Arkadaşlar arabam servisten çıktı bugün. Özelemişim keratayı. Değişen parçaları şöyle olmuş : Arka sinyal lambası, sinyal lambası sacı, Colt yazısı, bagaj kapağı(eski bagajdaki camı söküp yeni bagaja yapıştırmışlar.), bagaj çerçeve sacı. Tampon değişmemiş. Herkese kazasız günler tekrar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 16:41 
Kullanıcı avatarı

Hadi güle güle binin abicim. Kazasız belasız :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 16:52 

Sağolasın kardeşim. Allah cümlesini uzak etsin kazadan beladan ve çevresindekilerin başlarına gelenlerden ders almayı nasip etsin. Yoksa benim bu paylaşımlarımın menkul bir kazancı yok kimseye. Ders nazarıyla bakılırsa "o an" geldiğinde bir ikaz lambası yakar zihinde. biraz daha dikkat edilir. Yoksa dünya ve hayat denen bu hengamenin bu yönü ne ola ki! ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 17:08 
Kullanıcı avatarı

Şahinim kardeşim Allah tekrarından saklasın hayırlı uğurlu olsun yeniden aracını iyi günlerde kullan inşallah. Kazasız belasız günler dilerim kardeşim. Allah'a emanet olalım hepimiz... Amin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 18:02 

Çok sağolasın kardeşim, dualarına katılmamak elde değil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 18:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Selam gave milleti.KPSS macerama kaldığım yerden devam ediyorum beni sorarsanız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2010 21:03 
Kullanıcı avatarı

Bol şans Zafer'cim. :) Allah sorunsuz geçmesini nasip eylesin. Herşeyi gönlüne göre versin.

Arkadaşlar bu arada Temsa bir yıl sonu kampanyası yapar mı periyodik bakım da falan. Yada yeni yıl kampanyası falan :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1244 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 63  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye