Zaman: 09 Kas 2025 11:09

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Sportback Geldi
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 03:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Yiğidim çok dellendim ya az öncede birkaç japon aracın emisyonlarını inceledim bizimkilerden daha başarılı niye hala çevreci araçları mitsubishi üretiyor diyolar anlamıyorum. He Mitsubishi canımız o ayrı bunu tartışmıyorum ama ortada süre giden bi yanlışlık var bunun düzelmesi lazım onun peşindeyim :) Uğur dündar misali yaniii...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 03:20 
Kullanıcı avatarı

aslında araştırı yazmıştımda ama laptoptaydım o zaman göndermeyi unuttum :) foruma. şimdide oturup yeniden yazıp dökemeyeceğim listeyi herneyse ben yatar Allah rahatlık versin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 14:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Evet 1.8'in de emisyonu cok yuksek diger 1.8 ve 2.0 benzinli motor araclara kiyasla.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 14:32 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
termin yazdı:
Hocam bizim bir yönetici var sen bir saat anlat "evet, evet, evet, he he he" der seni dinliyormuş gibi yapar ama seni hiç sallamaz boşuna konuştuğunun farkında olduğunu bildiğin halde yinede canhiraş birşekilde konuyu anlatmaya ifade etmeye çalışırsın bu da bu hesap bu hesaplar bizim irademizin üzerindeki hesaplar. Biz ne anlatsak hikaye alıyorsan al almıyorsan bas git hemşerime dönüyor olay. Emek veya Temsa her ne kadar böyle söylemiyoruz biz desede konu buna dönüyor... O yüzden kasmıyorum kendimi ne haliniz varsa görün. Ne Mitsubishinin Felsefesi ne Temsa'nın düşüncesi umurumda değil. ihtiyacım olduğunda bize yedek parça ve bakımlarda uygun fiyat ve düzgün işçilik verin yeter. Allah Temsa'ya bir Mitsubishi'ye iki akıl fikir versin biz Mitsucuyuz en azından şimdilik... İnşallah ileridede yeni Mitsulara ulaşacak imkanları Allah bizlere nasip eder bizde yenilerine bineriz... Amin...

Çok fazla şikayet ettiğini temsaya ve mitsubishiye biraz haksız yüklendiğini düşünüyorum abi. Emek'in işi akşama kadar bize bişeyler anlatmak değil ama detayını veremediği konularla ilgili ipuçları vererek kendilerinden kaynaklanmadığını söylemesine rağmen hala ne halin varsa görün gibi laflar ediliyor.

Emek burda gelip insanlara cevap yazıyorsa ve ilgileniyorsa her sorunumuzla demek ki bize önem veriyor. Temsa'dan kişilerin bu forumda olması bizle iletişimde olmaları çok önemli. Ancak sürekli şikayet ederek ya da "ne haliniz varsa görün" gibi laflar ederek sorun ve sıkıntılarımıza çözüm bulamayız. Sadece insanların yazı yazmasını engelleriz. Kimseyi küstürmeyelim, tartışmalar uzarsa pm'den sohbetlerimize ya da tartışmalarımıza devam edelim. Konumuz lancer sportback bu konu dışında başka bişey yazmayı düşünüyorsanız farklı başlık açınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2011 23:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERHAN AKÇA
Araç: LANCER İNVİTE
Meslek: ASTSB.
Kan grubu: B+
Çok hoş bir model resimlerden gördüğüm kadarıyla. Burada kızıp durmak yerine aslında olan gelişmeleri olumlu şekilde ve az sabır ile izlersek nereye ulaşmak istendiğini fark edebiliriz önce ASX, sonra 1.6 lancer sonra ise sportback geldi değişim için belirgin ve dikkat çekici hareketler bunlar devamını heyecan içerisinde bekliyoruz. (bu konuyu yorum yapamadan geçemedim) kimse yanlış anlamasın temsa çalışanı değilim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2011 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERHAN AKÇA
Araç: LANCER İNVİTE
Meslek: ASTSB.
Kan grubu: B+
İzmit'te test sürüşüne ne zaman katılabileceğiz acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:24 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Fiyatı 43.348 lira olmuş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Yeni astra mı lancer sportback mi hey maşallah :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emek Tüzün
Araç: Audi A3
Meslek: Sosyal Medya Danışmanı
Janissary yazdı:

Cevabını merak ettim :) Objektif ve gerçekçi olarak, cebinde paran da hazır diyelim ve kendi paranı harcayacaksın, yani hayali bir para değil mesela... Biz 3 sene önce hayal kurardık en yakın arkadaşımla, 40.000 TL'e araba alcak olsam 99 model 520 alırım en iyi arabdan iyi, performanslı, sağlam, konforlu, donanımlı diye... Meğer cebinde kendi paran olunca öyle yapamıyormuşsun... Bu yüzden gerçekten ne alacağını merak ettim objektif olarak... Teşekkürler.

Emek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:57 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Emek Tuzun yazdı:
Janissary yazdı:

Cevabını merak ettim :) Objektif ve gerçekçi olarak, cebinde paran da hazır diyelim ve kendi paranı harcayacaksın, yani hayali bir para değil mesela... Biz 3 sene önce hayal kurardık en yakın arkadaşımla, 40.000 TL'e araba alcak olsam 99 model 520 alırım en iyi arabdan iyi, performanslı, sağlam, konforlu, donanımlı diye... Meğer cebinde kendi paran olunca öyle yapamıyormuşsun... Bu yüzden gerçekten ne alacağını merak ettim objektif olarak... Teşekkürler.

Emek

Valla abi açık söyleyim sportback hoşuma gitsede ikinci elde o fiyatla Türkiye'de tutmayacağı için epey değer kaybedecektir. Bu nedenle yeni astra'yı tercih ederdim. Ev durumu netleşir netleşmez o fiyatlara çıkmak nasip olursa düşüneceğim onun dışında önümüzdeki 3 sene içinde alabileceğim en pahalı araba lancer sedan görünüyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 16:45 
Kullanıcı avatarı

bu soru herkese sorulmuş genel bir soru mu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 18:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emek Tüzün
Araç: Audi A3
Meslek: Sosyal Medya Danışmanı
termin yazdı:

evet tabi ki, herkesin cevaplamasını isterim, ne kadar çok kişi cevaplarsa o kadar iyi... Tabi buradaki cevaplar fiyatta değişiklik yaratmayacak, sadece başka bir araştırma yapıyorum ama sonra açıklayacağım. Bu yüzden verdiğiniz cevabı objektif ve o anda cebinizde para karar veriyormuşsunuz gibi düşünmeniz en önemlisi. Yani hangisini seçerseniz seçin iyi veya kötü değil, araştırdığım konu farklı. Teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 18:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
astraya binmişliğim var , ancak daha sportback göremedim o yüzden yorum hakkımı sonraya saklıyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 01:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
cumartesiye az kaldı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 02:15 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
tasarım olarak Astra ama ikisini de kullanmadan Astra ya da Lancer SB diyemem...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 05:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Taner
Araç: Mitsubishi Lancer Sportback
Kan grubu: B Rh
merhaba Arkadaşlar;

yaklaşık 1 ay önce Mitsubishi Lancer Sportback aldım ve keyifle kullanmakta olduğumu söylemek isterim,yol tutuşu sürüş keyfi gayet güzel 2.depoyu doldurdum,ilk depoyla 660 KM şehir içinde yaktım,yakıt fena değil,arabayı alıp satmayı düşünüyorsanız bencede almayın piyasası yok çünkü ama keyif farklılık arıyorsanız tavsiye ederim,çok ilgi çekiyor özellikle ön tarafı vahşi köpek balığı,torku yüksek bir araba çabuk hızlanabiliyorsunuz ufak modifiye yapılarak araç dehşet hale getirilebilir,ön göğüs kısmı için TV Navi.bakıyorum 1400 TL fiyat veriyorlar ama araca bir çok özellik geliyor,ben aracımdan çok memnunum Fiyatı soracak arkadaşlarım ben çok uzuza aldım bugün mitsubishinin web sayfasından baktım 43'e yaklaşmış 36 Bin 500 TL ye bu aracı alarak iyi bir iş yaptığımı düşünüyorum..

Sevgiler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 10:34 
Kullanıcı avatarı

Emek Tuzun yazdı:
termin yazdı:

evet tabi ki, herkesin cevaplamasını isterim, ne kadar çok kişi cevaplarsa o kadar iyi... Tabi buradaki cevaplar fiyatta değişiklik yaratmayacak, sadece başka bir araştırma yapıyorum ama sonra açıklayacağım. Bu yüzden verdiğiniz cevabı objektif ve o anda cebinizde para karar veriyormuşsunuz gibi düşünmeniz en önemlisi. Yani hangisini seçerseniz seçin iyi veya kötü değil, araştırdığım konu farklı. Teşekkürler.

Kesinlikle beni alacağım araç dizel olurdu. he olmadığını farzedersekte, opel astra hactcback, yeni meriva, toyota auris, nakit 44 bin lira param zaten varsa da üzerine biraz kredi alır opel insignia alırdım :) yada dizel auris...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 12:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: FATİH
Araç: COLT 1.5 AMT brcli
Meslek: muallim
Kan grubu: B +
Emek Tuzun yazdı:
termin yazdı:

kesin oizel alırdım
ikinci arabam nasipse 3-5 yıl içinde dizel gelirse kesinlikle asx (yerden yüksek) gelmezse grand cmax,tiguan
otomobil alacak olsam dizel alternatifi olursa kesin mitsu yoksa corolla mazda3 focus hb seat leon altea xl olabilir
benzinli düşünürsem honda civic alırdım galiba; benzinde lancer almazdım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 13:42 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

montaro yazdı:
merhaba Arkadaşlar;

yaklaşık 1 ay önce Mitsubishi Lancer Sportback aldım ve keyifle kullanmakta olduğumu söylemek isterim,yol tutuşu sürüş keyfi gayet güzel 2.depoyu doldurdum,ilk depoyla 660 KM şehir içinde yaktım,yakıt fena değil,arabayı alıp satmayı düşünüyorsanız bencede almayın piyasası yok çünkü ama keyif farklılık arıyorsanız tavsiye ederim,çok ilgi çekiyor özellikle ön tarafı vahşi köpek balığı,torku yüksek bir araba çabuk hızlanabiliyorsunuz ufak modifiye yapılarak araç dehşet hale getirilebilir,ön göğüs kısmı için TV Navi.bakıyorum 1400 TL fiyat veriyorlar ama araca bir çok özellik geliyor,ben aracımdan çok memnunum Fiyatı soracak arkadaşlarım ben çok uzuza aldım bugün mitsubishinin web sayfasından baktım 43'e yaklaşmış 36 Bin 500 TL ye bu aracı alarak iyi bir iş yaptığımı düşünüyorum..

Sevgiler.

Fotoğraf paylaşımı yapmanızı merakla bekliyoruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 17:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
lancer kullanıcıları araçlarına alıştılar sanırım değişiklik olsun diye astra diyorlar.yakıt açısından değerlendirildiğinde benzinlileri kıyaslarsak şuan illaki ikisinden birisini seçeceksem astra hb alırım.ama şuan derseniz lancer sedan mı astra hb mi o zamanda lancer sedan derim yine.şu anda araç yıkatıyorum oranın kafesinden yazıyorum.envay çeşit araba var ama herkes benim kırmızı lancer ın başında inceliyor.işte buda yetiyor.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye