Zaman: 22 Oca 2026 17:17

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 144 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2010 21:41 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
1.4 105 beygirlik multiair araç bu arada :) start stopta var

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2010 21:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
babama alsak mı? :twisted:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2010 22:07 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
babama alsak mı? :twisted:

valla alınabilir. Dizeli özellikle 29000 lira dynamic modeli.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2010 12:46 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Bu arabanın nesi elegance? Yan havayastıklarının olmamasını uzun uzun tartıştık ama 4 hopörlörün olması arka bagajdaki ayarlanabilir zeminin kaldırılmış olması kabul edilemez. İnsanları aptal yerine koymak değil midir bu ?

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2010 12:56 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Janissary yazdı:
Bu arabanın nesi elegance? Yan havayastıklarının olmamasını uzun uzun tartıştık ama 4 hopörlörün olması arka bagajdaki ayarlanabilir zeminin kaldırılmış olması kabul edilemez. İnsanları aptal yerine koymak değil midir bu ?

dostum ben bir yazımda saygısızlık demiştim ama sen daha doğru izah etmişsin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2010 09:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: öMER
Araç: COLT 1.3 invite AMT-2011
Meslek: akademiya
Kan grubu: Arh+
sayın değerli hem grubun hemde colt un ustaları arkadaşlar

ben colt en son düşüncemken burada sevdim,burada ilk sıraya koydum,burada rüyalarıma girdi.1 ay sonra ya şu arabaya birde bineyim dedim ve biniş o biniş.anlamadım nasıl oldu hiç aklımda (hatta cüzdanımda) yoktu sıfır araba almak.arabaya binince tek kelime ile aşık oldum.sonra ne yaparız ne ederiz dedim.sonunda ekim 26 da tabi yılda 2010 1.3 amt gümüş colt um oldu.1 hafta sonra uzun yola çıktım.ellerinizden öper şu anda 3000km de.aldım ne oldu kesinlikle memnumun.kırmızı ışıkta benden önce kalkan (kalkabilen yok),bu özelliklerde (bu fiyata alabileceğim )bir araba yok.yakıtsa yakıt performanssa performans.

bu elegance çıktığında dedim inşallah kasayı değiştirmemişlerdir.çünkü daha yeni aldık hemen eski kasa formuna girmeyelim dedik.

hepinizin dediğine katılıyorum
1-firma yani temsa bu konuda iyi olmayabilir.ama bunuda iyi yönü var bence.araba diğer japon arabalar gibi(honda-toyota) daha pahalı olabilirdi.reklam vs.ucuza yaşıyorum.(benim görüşüm)
2-eksikleri var.buna bende katılıyorum tabiki daha iyi olabilir.hatta isterimki bütüün yeni teknolojiler olsun.ama bunların bir maliyeti var eklendiği durumda kaliteyi ucuza alma şansımız kalmaz aynen diğerleri gibi olurdu colt ta.
3-farklıyız buda farkı yaşamak için yeterli bir sebep
4-punta evo meselesine gelince ben arabayla ilgilenirken fiat a hiç bakmadım hatta hiç aklımın ucundan bile geçmedi.tabi takdir sizin.ama mitsubishi nin kalite olarak adı yeter.

olumsuzlukları yazmanın sonu yok çünkü bu alanda teknolojinin sınırı yok

tadını çıkarmaktan yanayım.bunları yazarken bile hayalimde yine colt um var.

hepinize hayırlı ,kazasız,sorunsuz,az yakıt tüketimli sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2010 14:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Yav acaba diyorum daha önce Aldatmaz'da çalışan Mecit Fiat'ta çalışıyor şimdi götürüp benim arabayı bırakıp hayalimdeki punto evo'yu mu alsam :) iki üç bin lira üstüne vereyim en azından, 6 hava yastıklı, espli, asrli, hillholderli vs. vs. bir punto evo alayım :P

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2010 15:51 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
start stop da varmış otomatiklerinde bile. bir değerlendir istersen yasin kardeş. ama işte bu araca 1.3 motoru maalesef 75 beygir olarak koyuyorlar. 90 ya da 95 lik olanlardan (astra III 90 hpveya yenilerdeki euro 5 95 hp motorlardan) koysalar. sadece fiorinoda varmış bildiğim kadarıyla o motor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2011 21:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: oğuz
Araç: 2011 colt cz3
Meslek: öğrenci
Kan grubu: AB -
Fiyat çok gereksiz ben servise gittim sis farına gerek yok abi falan dedi arka rüzgarlıgı 150 liraya 50 100 lirayada harika bi egzoz ucu bulabilecegim söyledi bu ay okul tatile giriyor fırsat ve tabi birazda para bulursam aracı yayla yere basıp güzel bi acıp kapanan cut outlu egzoz yapmayı camlarıda filmlemeyi düşünüyorum daha sonrada filtre kiti falan ugrasırım :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2011 12:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emek Tüzün
Araç: Audi A3
Meslek: Sosyal Medya Danışmanı
Arkadaşlar selamlar,

Noel tatilinin bitmesiyle, Colt motorlarının artık Almanya MDC fabrikasında üretilmediğinin teyidini alabildim. Yani wikipedia ve diğer kaynaklardaki bilgiler artık geçerli değil. MDC'nin Mitsubishi ile anlaşması bitmiş ve artık Mitsubishi için motor üretmiyor, direkt olarak MDC ile görüşerek teyid ettim.

Paylaşmak istedim,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2011 12:42 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Emek Tuzun yazdı:
Arkadaşlar selamlar,

Noel tatilinin bitmesiyle, Colt motorlarının artık Almanya MDC fabrikasında üretilmediğinin teyidini alabildim. Yani wikipedia ve diğer kaynaklardaki bilgiler artık geçerli değil. MDC'nin Mitsubishi ile anlaşması bitmiş ve artık Mitsubishi için motor üretmiyor, direkt olarak MDC ile görüşerek teyid ettim.

Paylaşmak istedim,

Teşekkürler abi bilgilendirdiğin için...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2011 14:50 
Kullanıcı avatarı

Fiat güzel arabada bilmiyorum ya içi benim hoşuma gitmiyo pek sanırım bu taksilere binmekten o izlenim oluştu kafada araç gayet dolu ama dediginiz gibi motoru yetersiz tabi ihtiyaçlar önemli kişiden kişiye görede zevklerin değiştigide aşikar colt şimdilik en iyi araç benim için tabi 200sx veya mustang alana kadar temizlerini arıyorum bulan olursa haber verebilir :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2011 14:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Emek Tuzun yazdı:
Arkadaşlar selamlar,

Paylaşmak istedim,

Peki bu iyi veya kotu etki yapar mi? Stokta ne kadar motor vardir? Bu degisiklik hangi modellere yansir? (Tabi bunlari bilmeniz cok zor tahmini soruyorum siz isin icinde oldugunuz icin).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 10:03 
Kullanıcı avatarı

catalyst yazdı:
Emek Tuzun yazdı:
Arkadaşlar selamlar,

Paylaşmak istedim,

Peki bu iyi veya kotu etki yapar mi? Stokta ne kadar motor vardir? Bu degisiklik hangi modellere yansir? (Tabi bunlari bilmeniz cok zor tahmini soruyorum siz isin icinde oldugunuz icin).

Merhaba,

Öncelikle bu zaten çok yeni bir değişiklik değilmiş, aylardır bu şekilde üretiliyormuş, Euro 5 motora geçilirken, motorda bir çok iyileştirilme de yapılmış ve hat Japonyada. Bu Colt maliyet fiyatını arttıran bir etken... Yani bu hat taşınması bile, sonuçta Colt adına bir maliyet ve fabrikadan çıkan tüm Colt'ların, parçası nereden gelirse gelsin, bu maliyet artışını dengelemek için etkilendiği kesin.

Yani dezavantajı maliyet, avantajı ise yapılan iyileştirmeler diyebiliriz. Euro yükselir, YEN düşerse bu iş tam döner ve avantaj sağlar... Ama şu an YEN'in her hareketinden etkilendiğimiz kesin.

Teşekkürler,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 11:51 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Yav Emek bey, hiç yen düşer mi? Adamlar o kadar katma değeri yüksek ürünler yapıyorlar ki düşeceğini hiç zannetmiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 15:23 
Kullanıcı avatarı

sinir kupu yazdı:
Yav Emek bey, hiç yen düşer mi? Adamlar o kadar katma değeri yüksek ürünler yapıyorlar ki düşeceğini hiç zannetmiyorum.

Belli olmaz... Yani suni yollarla düşürülmesi gerekiyor, yoksa kendileri de çok sıkıntı çekecekler... Tüm ihraç ürünleri yüksek fiyatlı kalmış durumda. Mitsubishi Motors Başkanının yılbaşı mesajında da özetle, krizin etkilerinden ve YEN'in beklenenin ötesinde yükselişinden bahsediliyor... Mesaj şöyle:

I would like to thank all of our shareholders and investors for your support and wish you a happy and prosperous year.

The first half of fiscal 2010 (from April 1, 2010 to September 30th, 2010, hereafter "1H 2010"), saw a mild recovery in the global economy at the beginning, driven by continuing high growth among emerging countries of Asia, with China at the fore. However, economic uncertainty began to spread once again, spurred by the Greek financial crisis. This, in addition to the appreciation of the yen that has progressed beyond expectations has made MMC's business environment become all the more severe.

Despite this situation, MMC's 1H 2010 business results were as follows: on a year-on-year basis sales volume and net sales increased with improvement in profit/loss, exceeding original goals set at the beginning of the year, and MMC became profitable on an operating income and ordinary income basis.

The harsh business environment is expected to continue. However in the second half of fiscal year 2010 MMC will work as a one to use various methods to counter the appreciation of the yen and steadily achieve its sales volume plans; working towards achieving its overall plan announced at the beginning of term.

I would like to ask for your ongoing support in the years to come.

December 2010

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: nizam
Araç: Colt
Meslek: Muhasebe
Kan grubu: B+RH
termin yazdı:
gençlik coltun esp ye ihtiyacıolduğunu şimdilik düşünmüyorum çünkü benim araç zaten esp varmış gibi davranıyor... bugüne kadar çok şükür ki farklı hava koşullarında farkında olmadan hızlı giripte çıkamadığım bir viraj olmadı. Sert süspansiyon sistemi bunu sağlıyor sanırım. Her ne kadar cz3 şık duruyor olsada arkadaşım bence 1000 lira fazla. Zaten Temsanın 760 liraya sattığı spoileri 160 TL ye alıp takabiliyorken ve sis farlarıda coltta süs olarak durduğunu farzedersek ve de bir krom egzost ucunun 50 TL ye dışarıdan takıldığınıda eklersek bence o parayı ona vermek gereksiz. He ama sıfır alacaksa insanlar tabii ki tercih edebilirler.

Yan sanayi Yasin :ROFL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:54 
Kullanıcı avatarı

nasıl yani ya aracı daha yeni aldık bunlar şuan satılıyormu dumur oldum gerçekten

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:55 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
Yav acaba diyorum daha önce Aldatmaz'da çalışan Mecit Fiat'ta çalışıyor şimdi götürüp benim arabayı bırakıp hayalimdeki punto evo'yu mu alsam :) iki üç bin lira üstüne vereyim en azından, 6 hava yastıklı, espli, asrli, hillholderli vs. vs. bir punto evo alayım :P

o arabada değil 6 hava yastığı arkasında paraşüt olsa ne yazar Yasinim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 02:25 
Kullanıcı avatarı

O fiatlar niyeyse bana taksi izlenimi veriyor hep içi hiç hoşuma gitmiyor açıkcası kalitesine bişey diyemem malzemesinin kaliteli olduguna inanmıyorum gerçi o başka konuda bilmiorm denk gelmedi bana coltla o araba :D

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 144 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye