Zaman: 16 Eki 2025 14:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 43 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: aykut
Araç: colt
Öncelikle selam herkese,Arkadaşlar öncelikle arabasına bu kadar bağlı başka bir kullanıcı kitlesi daha görmedim.Hepinizi tebrik ederim o açıdan.Gelelim bana Otomatik punto aracımı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdim ve hiç aklımda yokken colt ile karşılaştım.AMT colt aklımda iyice yer etti.Taki dün servise gidip coltu yakından inceleyene kadar!!!Aslına bakarsanız aracı genel itibariyle yine beğendim fakat kaputu açtıktan sonra direk zemini görmem şaşırttı beni.Yani o güzel aracın kaputunun altı o şekilde çıkınca soğudum.Ama yine de almak istiyorum.Başka markaların otomatik saçma sapan (örn:fiat duologuc şanzıman) arabalarıyla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.Sizden isteğim aracın altı kasislerde vs. zemine değince hiç sorun yaşayan oldu mu.Aracın altı korumasız olduğu için altında v kayışı fln korumasız şekilde direk yere bakıyor.yerle arasında çok az mesafe var.Bu beni korkuttu.(Takdiriniz ki ben biraz akresif kullanırım ve kasislerde sayısız kere karter delmişliğim var).Off ya bu 2.arabam olacak araba seçmek çileye dönüştü benim için.Forumunuzu baştan sona okudum.Bu konu hakkında bişiler daha söyleyip ikna edin de gidip alayım şu arabayı:)))

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:22 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
maxpayne yazdı:
Öncelikle selam herkese,Arkadaşlar öncelikle arabasına bu kadar bağlı başka bir kullanıcı kitlesi daha görmedim.Hepinizi tebrik ederim o açıdan.Gelelim bana Otomatik punto aracımı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdim ve hiç aklımda yokken colt ile karşılaştım.AMT colt aklımda iyice yer etti.Taki dün servise gidip coltu yakından inceleyene kadar!!!Aslına bakarsanız aracı genel itibariyle yine beğendim fakat kaputu açtıktan sonra direk zemini görmem şaşırttı beni.Yani o güzel aracın kaputunun altı o şekilde çıkınca soğudum.Ama yine de almak istiyorum.Başka markaların otomatik saçma sapan (örn:fiat duologuc şanzıman) arabalarıyla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.Sizden isteğim aracın altı kasislerde vs. zemine değince hiç sorun yaşayan oldu mu.Aracın altı korumasız olduğu için altında v kayışı fln korumasız şekilde direk yere bakıyor.yerle arasında çok az mesafe var.Bu beni korkuttu.(Takdiriniz ki ben biraz akresif kullanırım ve kasislerde sayısız kere karter delmişliğim var).Off ya bu 2.arabam olacak araba seçmek çileye dönüştü benim için.Forumunuzu baştan sona okudum.Bu konu hakkında bişiler daha söyleyip ikna edin de gidip alayım şu arabayı:))) Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...

Hocam bu araç o kadar yüksek ki kasise vurmak için kasisin köprü vaziyeti görüyor olması lazım :)

Colt:

Dünya devi iki marka olan Mitsubishi ve Mercedesin ortaklaşa ürettiği, 2007 yılının Avrupanın en sorunsuz aracı ve Alman Bild dergisince Altın Direksiyon ünvanını alan Colt, Hollanda NedCar tesislerinde Mercedes Smart ile aynı platformda üretilmektedir...

Colt, 2005 yılından beri kullandığı motoru ile sınıfındaki atmosferik motorlar arasındaki performans ve ekonomi liderliğini sürdürüyor...Öte yandan BMWye şanzıman üreten ALMAN GETRAGın ürettiği AMT şanzıman yine Coltun sorunsuzluğunda önemli pay sahibi...

Colt, geniş iç hacmi, fonksiyonel iç bagajı yanında yeterli donanımı ile de kullanıcısının güvenlik ve multimedya ihtiyaçlarını yeterince karşılıyor...

Bunların hepsi bir yana Colt, kullanıcılarını kendisine bağlayan sürüş karakteri ile de sahibi ile arasında ciddi bir duygusal bağ kuran eğlenceli bir araç...

Colt ; anlatılAmaz yaşanır :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: nizam
Araç: Colt
Meslek: Muhasebe
Kan grubu: B+RH
bacey yazdı:
maxpayne yazdı:
Öncelikle selam herkese,Arkadaşlar öncelikle arabasına bu kadar bağlı başka bir kullanıcı kitlesi daha görmedim.Hepinizi tebrik ederim o açıdan.Gelelim bana Otomatik punto aracımı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdim ve hiç aklımda yokken colt ile karşılaştım.AMT colt aklımda iyice yer etti.Taki dün servise gidip coltu yakından inceleyene kadar!!!Aslına bakarsanız aracı genel itibariyle yine beğendim fakat kaputu açtıktan sonra direk zemini görmem şaşırttı beni.Yani o güzel aracın kaputunun altı o şekilde çıkınca soğudum.Ama yine de almak istiyorum.Başka markaların otomatik saçma sapan (örn:fiat duologuc şanzıman) arabalarıyla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.Sizden isteğim aracın altı kasislerde vs. zemine değince hiç sorun yaşayan oldu mu.Aracın altı korumasız olduğu için altında v kayışı fln korumasız şekilde direk yere bakıyor.yerle arasında çok az mesafe var.Bu beni korkuttu.(Takdiriniz ki ben biraz akresif kullanırım ve kasislerde sayısız kere karter delmişliğim var).Off ya bu 2.arabam olacak araba seçmek çileye dönüştü benim için.Forumunuzu baştan sona okudum.Bu konu hakkında bişiler daha söyleyip ikna edin de gidip alayım şu arabayı:))) Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...

Hocam bu araç o kadar yüksek ki kasise vurmak için kasisin köprü vaziyeti görüyor olması lazım :)

Colt:

Dünya devi iki marka olan Mitsubishi ve Mercedesin ortaklaşa ürettiği, 2007 yılının Avrupanın en sorunsuz aracı ve Alman Bild dergisince Altın Direksiyon ünvanını alan Colt, Hollanda NedCar tesislerinde Mercedes Smart ile aynı platformda üretilmektedir...

Colt, 2005 yılından beri kullandığı motoru ile sınıfındaki atmosferik motorlar arasındaki performans ve ekonomi liderliğini sürdürüyor...Öte yandan BMWye şanzıman üreten ALMAN GETRAGın ürettiği AMT şanzıman yine Coltun sorunsuzluğunda önemli pay sahibi...

Colt, geniş iç hacmi, fonksiyonel iç bagajı yanında yeterli donanımı ile de kullanıcısının güvenlik ve multimedya ihtiyaçlarını yeterince karşılıyor...

Bunların hepsi bir yana Colt, kullanıcılarını kendisine bağlayan sürüş karakteri ile de sahibi ile arasında ciddi bir duygusal bağ kuran eğlenceli bir araç...

Colt ; anlatılAmaz yaşanır :)

Bravo Bacey bize gerek kalmamış :)

Maxpayne çoğu araçlar alt korumasız olarak satılıyor yanılmıyorsam bizim araçlarında alt koruması var ama yedek parça olarak satılıyor daha önceki araçlarımda öyleydi Seat Leon ve Golf ikisinede sonradan taktırdım Baceyinde dediği gibi araçlarımız yüksek sportif çizgilere sahip olduğu için size öyle gelmiş olabilir yada küçük bir ihtimal ama lastiklerin ebatı farklı olabilirmi arkadaşlar ? Punto 1,4 benim kuzende var bende kullandım city olayı çok güzel ama bir o kadarda tehlikeli her yönden daha çok seveceğiniz bir araç olacak buna emin olabilirsiniz ve kasis olayı dedinizde benim açtığım bir konu var lastik patlaması hakkında bir göz atarsanız beni daha iyi anlarsınız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 22:50 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar öncelikle ilginiz alakanız için tşk ederim.Şayet arabayı alırsam Alt korumayı serviste bulabilir miyim ve tahmini fiyatı kaç tl dir.tşk edeerim yardımlarnz için.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 23:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: nizam
Araç: Colt
Meslek: Muhasebe
Kan grubu: B+RH
Maxpayne tam emin olamadığım için her hangi bir bilgi veremiyorum yarın sana bilgi döneceğim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 23:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Aykut bey yakın zaman içinde sizi de Colt ailesinde görmek isteriz.
Bahsettiğiniz karter koruması araçlarımızda mevcut değil. Bunun nedeni önden çarpışmalarda motor bloğunun sürücü kabinine girmesini önlemek. O nedenle böyle bir koruma konulmamış. EuroNcap'ten 4 yıldız almış bir araçtır. Ki çok değil geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımız önden bir kaza yaptı ve sürücü kabininde herhangi bir sıkışma söz konusu olmadı. 2 ay önce de benim babam arabayı kullanırken dengesiz bir yoldan giderken aracın altını sürtmüş ve karteri delmiş. Damla damla yağ akmaya başladı. Ama 1 gün boyunca idare eder bir haldeydi. Zaten ertesi gün özel bir servise aracı çektirip kartere kaynak yaptırdık. Motora veya mekaniğe bir zarar gelmedi. Bu olay şehir merkezinde meydana geldi. Daha öncesinde ben 600 km kadar köy yollarında kullandım sorun yaşamadım. Arabanın ön tekerleklerinin tam ortasında karter olduğunu bildiğim için hep o kısmı yüksekten geçecek şekilde kullandım. Dolayısıyla herhangi bir sorun olmadı ;)

Aracımızın yerden yüksekliği yanlış hatırlamıyorsam 15 cm civarında. Dikkat ediyorum yeni nesil araçların hepsi bu civarda bir yüksekliğe sahip. Hatta Honda Jazz, Colt'tan daha alçak bir yapıya sahip :)

Umarım yazdıklarım kafanızdaki sorulara cevap olmuştur :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 01:05 
Kullanıcı avatarı

İlginiz alakanız için tekrardan çok teşekkür ederim.Sorularımla sizi bunaltıyorum farkındayım ama daha önce hiç tecrübe etmediğim bir araç olduğu için tereddütte kaldım.Ayrıca çevremde hiç kullanan yok trafiktede çok çok nadir gördüğüm bir araç.(istanbulda yaşıyor olmama rağmen).Arkadaşımız yarın alt koruma fiyatıyla da ilgili bilgi verince daha bi aydınlanmış olacagım.Tekrardan ilginize teşekkürler.Bu arada temsanın başarısız reklamsız reklam politikasını bende kınıyorum.Trafikte daha bol coltlu günlere diyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 01:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
öncelikle aramıza hoşgeldiniz, kendim alçaltılmış colt kullanmaktayım, bazen edirne yollarında sorun yaşayabiliyorum(oda arabada 4-5 kişi varsa) yollarımız biraz bozuk.ama istanbulda kendimi cennette gibi hissediyorum :D alçak gözükmesi korkutmasın sizi , ben onunla ne setlere tırmanıp nehre karşı içinde müzik dinlemiş ne sahillere girip akdeniz sahilleri söylemiş ne ormanlara dalıp mangal yapmışımdır :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 18:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: Mitsubishi COLT 1.5 Instyle
Kan grubu: BRh
arkadaşım merhaba dıştan alçak görünüyor , ufak görünüyor, iş yapmaz görünüyor. nedense dışına bakıpta benimle 3-4 km yokculuk yapan herkes ufak derken jip gibi dedi iş yapmaz diyenler ne kaçıyor yaa ( 6 vites 110 beygir deyince zaten ağızlar kapanıyor ) ailem haricinde belki coltumda 20 kişi yolculuk yapmıştır ailem dahil 25 kişi ve hepsi ama hepsi waay demiştir.( tüpü takan arkadaşın dediği aklımdan çıkmıyor ; Abi bu 110 beygirmi vede 6 vites .Hani derler ya ağzım açık kaldı aynen abi ağzım açık kladı dedi.bana bu övgüleri yaşatan coltuma teşekkür ederim )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 19:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Dizel coltların karteri alçaktı benzinlide sıkıntı yok. Bizim araçlara metal, çelik karter takılmıyor. Ancak karteri 3-4mm galvanzle kaplatabilirsiniz. O zaman kaya bigi olur.. Dizelciler bunu yaparken, benzinli de pek gerek olmayabilir..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 22:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
maxpayne yazdı:
Öncelikle selam herkese,Arkadaşlar öncelikle arabasına bu kadar bağlı başka bir kullanıcı kitlesi daha görmedim.Hepinizi tebrik ederim o açıdan.Gelelim bana Otomatik punto aracımı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdim ve hiç aklımda yokken colt ile karşılaştım.AMT colt aklımda iyice yer etti.Taki dün servise gidip coltu yakından inceleyene kadar!!!Aslına bakarsanız aracı genel itibariyle yine beğendim fakat kaputu açtıktan sonra direk zemini görmem şaşırttı beni.Yani o güzel aracın kaputunun altı o şekilde çıkınca soğudum.Ama yine de almak istiyorum.Başka markaların otomatik saçma sapan (örn:fiat duologuc şanzıman) arabalarıyla uğraşmaktan gerçekten yoruldum.Sizden isteğim aracın altı kasislerde vs. zemine değince hiç sorun yaşayan oldu mu.Aracın altı korumasız olduğu için altında v kayışı fln korumasız şekilde direk yere bakıyor.yerle arasında çok az mesafe var.Bu beni korkuttu.(Takdiriniz ki ben biraz akresif kullanırım ve kasislerde sayısız kere karter delmişliğim var).Off ya bu 2.arabam olacak araba seçmek çileye dönüştü benim için.Forumunuzu baştan sona okudum.Bu konu hakkında bişiler daha söyleyip ikna edin de gidip alayım şu arabayı:)))

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...

Ben cz3 kullancısıyım dün akşam ardıçlı evlerinden beylikdüzüne önde iki kilolu yetişkin ben ve ahmet eniştem arkaya 4 kişi bindi herhalde arabanın içinde 550 kilo falan vardı :) ve benim prensesim toplam altı kişi bindik hiçbir kasiste bir kere ne aracın arkası ne altı hiçbiri bir yere vurmadı gayet rahat bir şekilde gittik. Hatta kuzenim binmek istemedi ben taksiyle gideyim arabanın altını vururuz, bide o esenyurttan aşağı inerkenki kasisleri atlayamayız vede bu araba o yokuşu çıkar mı gibi sorularına rağmen :) arabanın altını, arkasını vurmadan yokuş yukarı hızlanarak nazlanmadan sıkılmadan çıkınca yokuşu bende colt alayım dedi :) Bilmiyorum ne zaman alır ama cz3 e aşık oldu. Zaten herkesin genel olayı şu "Mitsubishi'mi aldın, niye mitsubishi aldın ki mitsubishi alana kadar polo ya fiesta alsaydın ya, hadi onları almadın mübarek bari punto evo yada seat ibiza alsaydın nerden buldun şu dandik markayı" diye soranlarla kısa bir yolculuk yaptıktan sonra genel olarak alınan sonuç "Oğlum, kuzen, birader, kardeş, yasin bu araba hakikaten süpermiş ya bende yengene bundan alayım bitane, acaba benim poloyu satıp bitane colt mu alsam" oluyor. O yüzden birgün herkes colt sahibi olacak diyorum ve bu konuyu kapatıyorum... :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 23:28 
Kullanıcı avatarı

Yasin abi sen bi de dizele binde :D yokuş tırmanma nasıl oluyor gör :D
Birinci vitesten ikiye atıyorum. Patinaj yaparak 2. devirde redline'a kadar gidiyor araç :lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:11 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.Sanırım korumasız kaput altından dolayı hiç kimse sorun yaşamamış.Şikayet var com da bi kaç tane geri vitese geçmeme olayı okudum bundan muzdarip olan başka kimse var mı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 00:18 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
maxpayne yazdı:
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim.Sanırım korumasız kaput altından dolayı hiç kimse sorun yaşamamış.Şikayet var com da bi kaç tane geri vitese geçmeme olayı okudum bundan muzdarip olan başka kimse var mı acaba?

Valla ben o konuda sorun yaşayan herhangi bir üyeyle karşılaşmadım. Zaten Colt'un en önemli özellikleri az yakması ve sorunsuz olması.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 01:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
maxpayne yazdı:

evet böyle bi sorun var ama abartılacak sorun değil, tekniği var o şekilde alınca sorunsuz geçiyo.vitesi geriye almadan önce A ya alıp sonra R ye geçiriyosunuz araba alıyo vitesi ;) (nadir olan bi sıkıntı ki oda büyük değil)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 13:47 
Kullanıcı avatarı

Teşekkürler arkadaşlar satılık colt kovalamaya başladım artık.İnş en kısa zamanda aranıza girerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 17:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: 1990 Lancer Special Edition :)
Meslek: Biomedikal
Aramıza hoşgeldiniz, ALLAH gönlünüze göre versin.

Follow Me Home - Uğurlama & Karşılama Işığı Modülü İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayın.
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=37&t=2405

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 21:26 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Kan grubu: ARh+
Kaçıncı deyişim bu bilmiyorum ama sizin bu Colt tecrübelerini okudukça fırlayıp Colt alasım geliyor :D Bu arada MCT tarikatına hoşgeldiniz :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 22:59 
Kullanıcı avatarı

Zafer kardeş umarım sende en kısa zamanda Colt'una kavuşursun :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2011 23:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Kan grubu: ARh+
hero4262321 yazdı:
Zafer kardeş umarım sende en kısa zamanda Colt'una kavuşursun :)

Ben gidişle param neye yeterse onu alacam gibi D:

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 43 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye