Zaman: 16 Eki 2025 10:46

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 20:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Servis kalitesi göreceli aslında cevap vermeye çalışırsam ben servislerde kendi dükkanım gibi rahat edebiliyorum.
alıyorum çayımı aracımın başında ustayla sohbet ede ede bakımlar yapılıyor.
bazı markaların servislerinde girişte alıyolar aracı 1 saat sonra getiriyolar bitti diye
ben aracımın başında bulunmaktan mutlu oluyorum çoğu şeyde orda öğreniliyo aslında.

servis ve bakımlar kesinlikle pahalı değil avrupa araçların çoğundan ucuzdur ama parça konusunda fikrim yok
pahalı denilebilir ama parçası ucuz bi araba markası kaldımı bilmiyorum
mesela parçası ucuz olup senede 3 defa parça isteyen aracımın olmasındansa pahalı olsun 3 senede bir parça istesin daha iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2011 23:19 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bir yere kaçmış değilim. geçen süre zarfında halihazırda kullandığım aracımı (corsa) satmakla meşguldüm. ilk arabamdı ayrılık biraz hüzünlü oldu. şunu da kesinlikle belirtmek isterim ki yaşlı bir araç olduğu için beni hiçbir zaman tam mutlu edememiş olsa da akşamına ilan verip sabahına satışını gerçekleştirmiş olmam beni oldukça şaşırttı ve memnun da etti. ülkemizde bazı marka araçlara gözü kapalı bir talep var. colt gibi araçlara ise lüzumsuz bir önyargıyla yaklaşılıyor. aslında ikinci el alıcılarını düşünürsek bu bir açıdan avantaj gibi de duruyor çünkü colt piyasasında fiyatlar bu ilgi eksikliğinden dolayı makul seviyelerde kalabiliyor.

artık potansiyel değil bilfiil colt müşterisiyim. colt ailesine katılmanın arefesinde oldukça da heyecanlıyım. açtığım başlıktan ve gözlemlerimden öğrendiğim kadarıyla kafamda iyi kötü bir fikir oluştu. örneğin öncelikle aracın yaşına değil km'sine bakmayı düşünüyorum. küçük boyalar, arabanın temel aksamları dışındaki değişenleri de arabanın genel durumu ve fiyatı iyi ise gözardı edebilirim.

hepinize sevgiler.

artık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2011 23:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
kordecsine yazdı:
akşamına ilan verip sabahına satışını gerçekleştirmiş olmam

Boyle bir seyin herhangi bir mitsu aracta yasanmasi mumkun degildi.

Ben de artik onyargi ile yaklasiyorum. Akintiya karsi kurek cekmenin bir anlami yok.

2. el alip cok uygun fiyata almiyorsaniz satarken bir miktar zarar etmeyi goze almaniz gerekir. Eh, bu da mitsu'ya binmenin bedeli :D Boyle olmasaydi yollar mitsu ile dolardi zaten.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 00:31 
Kullanıcı avatarı

2. elde zaten fiyatı düşmüş haliyle aldığımız için zarar olmuyo
sıfır alırken sıkıntılı biraz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2011 19:12 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar colt'uma nihayet kavuştum. aşağıdaki colt'u aldım. fiyat 18.900 idi, 17.500 bilemediniz 18.000'e alabirim diye düşünüyordum ama galerici sağolsun en son 18.500 olur dedi başka da bir indirim yapmadı. aracın kazasız boyasız ve diri olması neticesinde uzun vadede 500, 1000 tl paranın önemsiz olduğunu düşünerek 18.500'e aldım. açıkçası aracı teslim alıp yola koyulunca colt'un sürüş keyfine kendimi o kadar kaptırdım ki o fazladan verdiğim miktarın yarattığı keyifsizlik yerine mutluluğa bıraktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6933/detay

yalnız bir sorum olacak. satıcı da söyledi radyo iyi çekmiyor, tam parazit demeyeyim ama böyle bir boğukluk var. radyoyla ilgili servis'e gitsem ilgilenirler mi, yoksa oto elektrikçi daha doğru bir tercih mi olur?
bir de şunu merak ediyorum. eski kasalar malumunuz mp3 çalmıyor. yeni coldum'da mp3 dinleme ihtimalim var mı? illa ki mp3 çalan oto teyp mi almalıyım bu durumda da orjinal teypten olmak istemiyorum. yeni kasa colt'ların mp de çalabilen teyplerini takma ihtimalimiz var mıdır acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2011 20:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanın İnşallah.
Makyajsız kasalar için olan mp3 çalabilen sistem var. bu makyaj avrupa versiyonları için olduğundan japonyadan sıfır gelebilir kolaylıkla. temsa getirebileceğini belirtmişti bir zamanlar colt'um varken. ama fiyat sağlamdı. tam hatırlmıyorum ama fiyatı. 800 euro mo demişlerdi 800 lira mı emin olamadım. siz _opeth dediği gibi (benim de zamanında yaptığım) aux girişi olayını tercih edin derim ben.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2011 21:31 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
sonunda oldu bu iş..hayırlı olsun...dertsiz sürüşler...aracı alıp arazi olmak yok ona göre :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2011 22:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
sinir kupu yazdı:
aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanın İnşallah.
Makyajsız kasalar için olan mp3 çalabilen sistem var. bu makyaj avrupa versiyonları için olduğundan japonyadan sıfır gelebilir kolaylıkla. temsa getirebileceğini belirtmişti bir zamanlar colt'um varken. ama fiyat sağlamdı. tam hatırlmıyorum ama fiyatı. 800 euro mo demişlerdi 800 lira mı emin olamadım. siz _opeth dediği gibi (benim de zamanında yaptığım) aux girişi olayını tercih edin derim ben.

Arkadas MP3 CD'si calmasindan bahsediyor heralde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 00:46 
Kullanıcı avatarı

Hayırlı olsun servise götürüp expertiz yaptırdınızmı?
orjinal teybi kullanmak zorundasınız çünkü teybin üzerinde yol bilgisayarını kullanmamızı sağlayan düğme var.
Bende radyo güzel çekiyor Vedatın dediği gibi antende veya kabloda sorun olduğunu düşünüyorum.
Tekrar hayırlı olsun temiz olduğuna inandığınız içinize sinen bir araba almışsanız fiyat konusunu kafanıza takmayın.
ben fazla verdiğinizede inanmıyorum temiz ve bakımları düzenli serviste yapılmışsa 18.500 eder bence.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: