Zaman: 05 Haz 2026 19:38

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:07 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
umera yazdı:
Ben ilk çaşıltırma anında anladım o yuzden ayrıca sordum.
Güzel br şey sürekli yanık olması farların. Bende genelde yaparım.
Motrcuyla şununla bununla işiniz yok sadece kablo takıbı yapabilecek bir ustaya ıhtıyacınız var.
Aklınızda bulunsun bizim araçlarda anhtarlama genelde şase uzerınden yapılır.
Örnek. Farları açtığınızda örneğin çevirdiğimiz kol sadece şase ile far arasında ki bağlantıyı tamamlar ve role surulerek far yanar.
Diğer örnek ise fren lambaları. Biz frene bastığımızda fren ustunde ki anahtar şaseye temas ederek lambaların yanmasını sağlar.

Hocam çok güzel bir bilgi vermişsiniz yine, ellerinize sağlık.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:10 

gdi yazdı:
@umera,

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Sözlediğiniz firmanın telefonunu internetten buldum ve aradım. Proton Gen 2'nin amortisör tablası ile bilyalarının fiyatını sordum. (tburon mahlaslı arkadaşımız daha evvel bizim arabalara Proton Gen 2'nin amortisör tablalarının birebir uyduğunu yazmıştı.) Tablaya 80 TL, bilyaya 50 TL dediler. Carismaya takacağımı söyleyince Gen 2 uymaz ama eski protonlar uyabilir, tablanı al gel dediler. (Bilgi olsun siye yazayım, eski kasa protonların tablasına 40 TL dediler.) Ben de kayınpederin arabaya atlayıp arabamı bıraktığım yere gittim. Usta ben gidene kadar benim amortisörleri toplayıp yerine geri takmış. Demesine göre bir tarafın tablası evvelden kırılmış/çatlamış, zira o tabla kaynaklıymış. Diğer tabla da bir miktar oyukmuş ve bilya kırıkmış. Usta kırık bilya yerine lacer bilyası takmış Lancerın tablasını da takmayı düşünmüş ama o uymamış. O halde toplamış amortisörleri. Böyle bin, bu seni yolda bırakmaz dedi. Böylece tabla işi yarım kaldı.

Bu arada usta benim ön diskleri söküp atmış kendi kafasına göre. Bunlar incelmiş dedi. Yerine lancer diski takmış. Tabii bir çift de balata.

Hocam sizin araba eski kasa mıydı, yeni kasa mıydı?
Lancer diski uyduğunu söylemişsiniz. Bugünlere ben de diski değiştirmeyi düşünüyorum. Frenden gelen sesi bir türlü kesemedim.

Aslında hepimiz profillerimizi bende görüldüğü gibi doldursak, hem isimle hitap etme imkanımız doğar, hem de her defasında acaba arabası hangi model ve donanımdaydı diye birbirimize sormayız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:17 
Kullanıcı avatarı

Araç: 2001 Carisma GDI Avance
@akerimoglu,

Araba 2001 yeni kasa gdi. Usta lancer diski takmış, benim dikleri çıkarıp atmış. Ben frenler, diskler ile ilgili bşey dememiştim oysa... Arabayı daha teslim almadım. Bir kaç gün beklerseniz teslim alınca kanaatimi yazarım...

Profil konusunda sizi anlıyorum, haklısınız lakin ben umuma açık ortamda kişisel bilgi yazmaktan mümkün mertebe kaçınmayı tercih ediyorum. Dilerseniz özelden isim, tel vs. yazabilirim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:17 

@tburon,
Benim freeiar işi yattı. Baktık olmadı 202' leri söküp yerini boş bıraktık. Sistemin kalanını da massive' den sürdük. Şu anki sesten çok memnunum. Helix bas 300 RMS, Massive ise mono kanalına 550 RMS veriyor. Hal böyle olunca gaini oldukça kıstım ve ses kalitesi çok daha fazla arttı. Üstüne de pandizottaki 2 tane 202F deliği boş kalınca sistem tam anlamıyla coştu...

Sana DSK al dedim, ama ısrarla yeni seri bulup al dedim. Şimdi ben onları montajladıktan sonra benim arabam seninki gibi çalmıyor deme külahları değişiriz :)

@mlegend,
Hoparlörler için rakam eğer yüksek geldiyse Hertz DCX 165 veya HELİX Dark Blue 6.1 de alabilirsiniz. DCX' in sesine ben kefilim, fakat Helix' i dinlemedim. Bildiğiniz üzere Helix markasının basını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Eğer dinleme imkanım olursa sizin için test ederim. Ben DSK 165' te biraz ısrarcıyım. Zira, en alt seri olmasına rağmen üst serilerin hepsinden iyi çaldığını iddia ediyorum (benim kulak zevkime göre tabi). Fakat DCX 165 de sizi doyurur diye düşünüyorum.

Aslında elimden çıkarmayı düşündüğüm birkaç cihazım olabilir, değerlendirmek isterseniz arşivi bi karıştırayım.

Bu arada, arabanız kaç modeldi? HB olduğunu hatırlıyorum fakat yılını hatırlamadım.

Görüldüğü üzere profil doldurmanın elzem olduğu aşikar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:20 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Rica ederim.
Öncelikle orada ki arkadaşların verdiği bilgilerin sağlıklı olmadığını söyleyebilirim.
(1.6 krank kasnağı istemiştim bana 1.5 krank kasnağı veriyorlardı) Konulara,araçlara pek vakıf değiller.
Sırf bu yuzden numune ile gitmenizi ısrarla söylemiştim.
Eski kasaların uyma ıhtımalı yok.Arkadaşta demıştı bende söyleyeyım. Eski kasaların tablada 2 vida,Carismanın tablada 3 vida mevcut.
Arkadaşın aktardığı sanırım bizzat tecrubesiydi.
Oyuk tablaya takılan bilya tekrar kırılır. Bu kaçınılmaz.
Hoş yol güvenliği açısından tehlikeli olmaz fakat uzun sure kullanamazsınız.
Sökturmuşken keşke bakabilseydınız uyumluluğa.
Disklerın uyumlu olması güzel bir durum.
Bu arada sanırım Proton parça tedariki konusunda Temsadan iyi gibi:)

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:21 

gdi yazdı:
@akerimoglu,

Araba 2001 yeni kasa gdi. Usta lancer diski takmış, benim dikleri çıkarıp atmış. Ben frenler, diskler ile ilgili bşey dememiştim oysa... Arabayı daha teslim almadım. Bir kaç gün beklerseniz teslim alınca kanaatimi yazarım...

Profil konusunda sizi anlıyorum, haklısınız lakin ben umuma açık ortamda kişisel bilgi yazmaktan mümkün mertebe kaçınmayı tercih ediyorum. Dilerseniz özelden isim, tel vs. yazabilirim...

O zaman sizin diskler benim araca uymaz. Benim jantlarım 14'

Kişisel bilgi konusunda takdir tabi ki sizindir. Biz forum olarak birçok kez buluşup bir araya geldiğimiz için, memleket, isim, yaş, araba modeli ve rengi gibi hususları ifşa etmekten pek çekinmiyoruz açıkçası...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:22 

umera yazdı:
Rica ederim.
Öncelikle orada ki arkadaşların verdiği bilgilerin sağlıklı olmadığını söyleyebilirim.
(1.6 krank kasnağı istemiştim bana 1.5 krank kasnağı veriyorlardı) Konulara,araçlara pek vakıf değiller.
Sırf bu yuzden numune ile gitmenizi ısrarla söylemiştim.
Eski kasaların uyma ıhtımalı yok.Arkadaşta demıştı bende söyleyeyım. Eski kasaların tablada 2 vida,Carismanın tablada 3 vida mevcut.
Arkadaşın aktardığı sanırım bizzat tecrubesiydi.
Disklerın uyumlu olması güzel bir durum.
Bu arada sanırım Proton parça tedariki konusunda Temsadan iyi gibi:)

Bahattin abi yine kafamda ampulu yaktın.
Senin protonun jantları 14' ti yanlış hatırlamıyorsam. Disk uyuşma mevzusunu daha önce konuşmuş muyduk?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: emrah
Araç: carizma gdi avance
Kan grubu: abr+
akerimoglu yazdı:
@tburon,
Benim freeiar işi yattı. Baktık olmadı 202' leri söküp yerini boş bıraktık. Sistemin kalanını da massive' den sürdük. Şu anki sesten çok memnunum. Helix bas 300 RMS, Massive ise mono kanalına 550 RMS veriyor. Hal böyle olunca gaini oldukça kıstım ve ses kalitesi çok daha fazla arttı. Üstüne de pandizottaki 2 tane 202F deliği boş kalınca sistem tam anlamıyla coştu...

Sana DSK al dedim, ama ısrarla yeni seri bulup al dedim. Şimdi ben onları montajladıktan sonra benim arabam seninki gibi çalmıyor deme külahları değişiriz :)

@mlegend,
Hoparlörler için rakam eğer yüksek geldiyse Hertz DCX 165 veya HELİX Dark Blue 6.1 de alabilirsiniz. DCX' in sesine ben kefilim, fakat Helix' i dinlemedim. Bildiğiniz üzere Helix markasının basını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Eğer dinleme imkanım olursa sizin için test ederim. Ben DSK 165' te biraz ısrarcıyım. Zira, en alt seri olmasına rağmen üst serilerin hepsinden iyi çaldığını iddia ediyorum (benim kulak zevkime göre tabi). Fakat DCX 165 de sizi doyurur diye düşünüyorum.

Aslında elimden çıkarmayı düşündüğüm birkaç cihazım olabilir, değerlendirmek isterseniz arşivi bi karıştırayım.

Bu arada, arabanız kaç modeldi? HB olduğunu hatırlıyorum fakat yılını hatırlamadım.

Görüldüğü üzere profil doldurmanın elzem olduğu aşikar...

Kardeşim dünta malı için seninle külahmı degısırım ben ıstersen sistemi komple yak canın saolsun.eskisininde yenısınınde diyecem yokı arkadas ben hala ısınamadım bu mid takımı işine aklım hep on kapılara 6*9 uyucak sekılde pandızot yaptırıp uzerıne 85 baglamakta hatta arkalarada benım anfiye 2 tk 85 surup sağlam bir bas anfisiyle 1 tane 38 cm bas atmakta ama 30 cm bas varken bıle arabada koltuklar saclarım aynalar dıreksıyon ne var yoksa tıtrıyor 38 cm le hıc durulmaz dıye dusunuyorum.Ve halada sana daha once bahsettıgım morel midlerin ve o herıfın arabasının sesı aklımdan cıkmıyor.

Zor satılıp kolay alınan satmaya kıyılamayan bir dünya güzeli.Carisma gdi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:38 

@tburon,
Ön kapıya 6985 koymanın getireceği en az 500 TL' lik maliyetin yanında sana hiçbir karı olmaz. Ön kapıda 6985 çalmaz. Sadece tizleri çalar... 6985 freeair mantığıyla üretilmiş Coaxiel bir hoparlör. Sağlıklı kullanımı için en az 300-500 LT arası kapalı bir hacim ister.

Mid takımı işine ben de ısınamadım. Zamane bunu kullanıyor diye biz de onlarca farklı marka ve model denedik ama, 6985, 2080, tsw69 gibi nice coaxiyellerin sesini unutamadık :)

Senin arabanda ekstra basa ihtiyacın yok. Sadece kutunu temiz bir halıyla kaplatıp göze hitap etmesini sağlamalı. Araban HB olduğu için, gürül gürül çalıyor maaşallah...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:42 
Carisma Uzmanı

Sanırım konuşmuştuk.
Evet 14 fakat diskler carismadan küçük.(ölçmedım fakat gozume oyle gelıyor)
Daha önce de demıştım:)
Carismanın tekerlek tertıbatı avrupa üretimi(markayı tam anımsayamıyorum TRW olabilir)
Protonun kıler ıse %100 mitsubishi.
Rahatlıkla şunu söyleyebilirim.
Protonlar Carismadan daha capon:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:43 
Kullanıcı avatarı

umera yazdı:

Hocam,

Usta zaten onları ben istemeden, kendiliğinden sökmüş takmış. Adama tekrar sök diyemedim... Yoksa biliyorsunuz akşam akşam evden çıkıp sırf tabla bakmaya git gel 40 km yol yaptım. Nasip.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:45 
Kullanıcı avatarı

Merakımdan soruyorusm, eski kasalara 15" cant, dolayısıyla disk vb. takılamaz mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:46 

umera yazdı:
Sanırım konuşmuştuk.
Evet 14 fakat diskler carismadan küçük.(ölçmedım fakat gozume oyle gelıyor)
Daha önce de demıştım:)
Carismanın tekerlek tertıbatı avrupa üretimi(markayı tam anımsayamıyorum TRW olabilir)
Protonun kıler ıse %100 mitsubishi.
Rahatlıkla şunu söyleyebilirim.
Protonlar Carismadan daha capon:)

Zaten konuştuğumuzu biraz hatırlar gibi oldum, açık kapı bıraktım :)
Sizin sözünüze ilave olarak ben de söyleyim,
"Protonlar birçok konuda Carismalar' dan daha kaliteli"

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı

gdi yazdı:
@umera,

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Sözlediğiniz firmanın telefonunu internetten buldum ve aradım. Proton Gen 2'nin amortisör tablası ile bilyalarının fiyatını sordum. (tburon mahlaslı arkadaşımız daha evvel bizim arabalara Proton Gen 2'nin amortisör tablalarının birebir uyduğunu yazmıştı.) Tablaya 80 TL, bilyaya 50 TL dediler. Carismaya takacağımı söyleyince Gen 2 uymaz ama eski protonlar uyabilir, tablanı al gel dediler. (Bilgi olsun siye yazayım, eski kasa protonların tablasına 40 TL dediler.) Ben de kayınpederin arabaya atlayıp arabamı bıraktığım yere gittim. Usta ben gidene kadar benim amortisörleri toplayıp yerine geri takmış. Demesine göre bir tarafın tablası evvelden kırılmış/çatlamış, zira o tabla kaynaklıymış. Diğer tabla da bir miktar oyukmuş ve bilya kırıkmış. Usta kırık bilya yerine lacer bilyası takmış Lancerın tablasını da takmayı düşünmüş ama o uymamış. O halde toplamış amortisörleri. Böyle bin, bu seni yolda bırakmaz dedi. Böylece tabla işi yarım kaldı.

Bu arada usta benim ön diskleri söküp atmış kendi kafasına göre. Bunlar incelmiş dedi. Yerine lancer diski takmış. Tabii bir çift de balata.

Ustadım gen2 tablası bırebır uyuyor yalnız uymayan amortısor ben denedım cunku tabla dıye bahsettıgınız amortısor kulesıne gecen üç ayak denılen parca ıse uyuyor belkı helezon sapkası uymuyor olabılır ama üç ayagın uydugunu cok ıyı bılıyorum cunku tam bır gun harcadım hurdacılarda o parcayı aramak ıcın.Ayrıca 2001 1,6 larında amartısor kulesı bırebır oluyor hatta daha faydalı bır bılde vereyım bızım araclarımızda o bılye plastık 1,6 larda ıse demır ve buna ıstınaden bılyeden dolayı dıreksıyon daha agır.Fakat yenı kasa 1.6 amortısor kulesı ve bılyası takarsanız dıreksıyon ınanılmaz hafıflıyor benım su anda on ıkı helezon amortısor kule takozları ve helezon sapkaları komple yenı kasa 1.6 nınkı takılı ve dıreksıyon arac dururken eskıye nazaran cok cok hafıf bılgınız olsun...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:01 
Carisma Uzmanı

gdi yazdı:
umera yazdı:

Hocam,

Usta zaten onları ben istemeden, kendiliğinden sökmüş takmış. Adama tekrar sök diyemedim... Yoksa biliyorsunuz akşam akşam evden çıkıp sırf tabla bakmaya git gel 40 km yol yaptım. Nasip.

Evet nasıp.
Bir daha sökturdugunuzde bakarsınız artık.
Resetlemeden sonra motorda bır degısıklık oldu mu anahtar harıcınde?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:04 
Kullanıcı avatarı

@tburon,

Cok tesekkur ederim. Ben zaten siz Gen 2 yazdığınız için proton bayiini arayıp Gen 2 sordum. Usta parçayı yerine geri takmış olmasaydı, götürüp mukayese ederek proton bayiinden alacaktım. "Amortisör takozu" diyorum ama parçanın doğru adı nedir bilmiyorum. Usta benim parçayı yerine takmış olduğu için parçanın kendisini görmedim ama bana Lancerınkini gösterdi. Şapka gibi birşeydi. Belli ki dış kenarına yay oturuyor, ortasına da amortisörün başı oturuyor. Kırılan bilya neresine takılıyor bilmiyorum.

Şimdilik böyle kalacak benimkisi. Zaten benim bir şikayetim yoktu. Bir kaç gün önce yazmıştım, rot ayarı için gittiğim yerde amortisör bilyalarını yağlat demişlerdi ben de onu ustayla paylaşmıştım, oradan buraya geldik.

Sizin dediklerinizi not ediyorum. İlerde bu parçaları değiştirmek, amortisörleri el atmak vs. gerektiğinde 1.6 parçası taktıracağım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:14 
Kullanıcı avatarı

umera yazdı:
Resetlemeden sonra motorda bır degısıklık oldu mu anahtar harıcınde?

Akü - kumanda meselesini soruyorsunuz değil mi? Ben geçmişte kutup başını zaman zaman söküp motoru bir süre rölantide bırakmak suretiyle tekrar programlatıyordum. (akerimoglu biraz farklı bir programlama yöntemi öneriyor, onuda denedim fark görmedim.) Aracın gidişine, yakıtına ve (bozulduktan sonra) kumandaya bir etkisini görmedim.

Dün akü bitince kumanda kendi kendine çalışmaya başladı. Kumandanın kendisinde hiç bir değişiklik olmadığından adım gibi eminim. Ne olduysa arabanın beyninde oldu. Galiba fabrika ayarlarına döndü...

Bu arada bir not paylaşmak istiyorum. Doğru mu değil mi henüz bilmiyorum, bir süre sonra anlarız ama: 1) Dün akü bitince internette akü fiyatları vs. bakarken bir forumda adamın birinin akü zayıflayınca (kumanda pili değil) kumandasının açıp kapamadığını yazdığını gördüm. 2) Bundan aylar evvel benim araba gaz kesme falan yapıyordu belki hatırlarsınız. O zaman Şeref otodan Şeref usta ile Ankara'nın yarısını turlamıştık araba Mut-2'ye bağlı vaziyette. Usta hiçbirşey bulamamaış, sizin bütün değerler "optimum" demişti. İşte o turlama esnasında bana bir olay anlatmıştı. Bunlar bir araba satmışlar, araba sorun var diye geri gelmiş. Haftalarca uğraşığ onlarca parça değiştirmişler meseleyi çözememişler. Bir gün birisi aküyü değiştirin demiş. Araba yeni araba, akıllarına yatmamış ama eksik kalmasın diye aküyü değiştirmişler. Sorun çözülmüş.

Şimdi, bu iki bilgiyi bir birine ekleyip "acaba???" diye düşünmeye başladım. Arabayı ustadan alayım bir iki gün sürdükten sora aküyü değiştireceğim. Bakalım, kumanda, rölanti vs. ile akü arasında izahı güç bir alaka ortaya çıkacak mı?

:)

Bir de, size özelden bir mesaj attım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:26 
Kullanıcı avatarı

gdi yazdı:
@tburon,

Cok tesekkur ederim. Ben zaten siz Gen 2 yazdığınız için proton bayiini arayıp Gen 2 sordum. Usta parçayı yerine geri takmış olmasaydı, götürüp mukayese ederek proton bayiinden alacaktım. "Amortisör takozu" diyorum ama parçanın doğru adı nedir bilmiyorum. Usta benim parçayı yerine takmış olduğu için parçanın kendisini görmedim ama bana Lancerınkini gösterdi. Şapka gibi birşeydi. Belli ki dış kenarına yay oturuyor, ortasına da amortisörün başı oturuyor. Kırılan bilya neresine takılıyor bilmiyorum.

Şimdilik böyle kalacak benimkisi. Zaten benim bir şikayetim yoktu. Bir kaç gün önce yazmıştım, rot ayarı için gittiğim yerde amortisör bilyalarını yağlat demişlerdi ben de onu ustayla paylaşmıştım, oradan buraya geldik.

Sizin dediklerinizi not ediyorum. İlerde bu parçaları değiştirmek, amortisörleri el atmak vs. gerektiğinde 1.6 parçası taktıracağım...

Umarım uzunca bır surede bır arıza cıkartmaz basımdan gecenlerı anlatsam ınanın acırsınız bana.Ve ben arızayı ancak on ıkı amortısoru helezonları takozları ıvırları zıvırları degıstırerek cozdum.bırde su arabadakı kasılma sorununu cozsem cok rahatlıcam ve benle beraber arabada rahatlıcak :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:34 
Kullanıcı avatarı

@tburon,

Sizin arabanın sorunlarıyla benimkininkiler birnirine çok benziyor. Sizinki de 2001'di değil mi? Bu "kasılma" dediğiniz araba büyük viteste 2500-3000 devir arası giderken birisi arabayı 1 sn.liğine tutup tutup bırakıyormuş gibi oluyor, o mu? O ise aynısı bir dönem bana da oldu. Boğaz kelebeği, egr, muhtelif sensörler söktürdüm takdırdım. (Boğaz kelebeğinde sökülebilecek herşeyi bizzat söküp topladım.) Hiç bir şey değişmedi. Araba sonra kendiliğinden düzeldi. Bu sorunun yüksek basınç pompasından olabileceğini söyleyen arkadaşlar oldu forumda. Doğru olabilir... Ben yüksek basınç pompasına birşey yaptırmadım, zira varlığını bile yakın zamanda öğrendim.

Eğer arabalarımız aynı ise lütfen ön tekerlekteki fren hidrolik hortumlarınızı iyice kontrol ettirtin. Biliyorsunuz benim hortumlardan biri patladı, ciddi kaza tehlikesi atlattık. Diğer hortum da yırtılmaya başlamıştı. Yetkili servisteki bir usta karizmalarda fren hortumu patlamasının çok yaygın olduğunu söyledi. Bunu tekrar tekrar yazıyorum, zira tüm arkadaşlar tedbir alsın istiyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 00:49 
Kullanıcı avatarı

@gdi
Tesekkur ederım araclarımız aynılar evet hatırlıyorum basınızdan gecen talıhsız olayı Allah korudu sızı.Onumuzdekı hafta arabayı servıse goturmeyı planlıyorum yuksek basınc pompasını ayarlatmaya o sırada fren hortumlarınıda kontrol ettırecegım kesınlıkle aklımda.Kesıklık olayı ıse aynen bahsettıgınız gıbı buyuk vıteste veya kucuk vıteste farketmıyor araba sankı 2000 devırın uzerıne cıktıgında gıtmek ıstemıyor.Gaza cok yuklenmem gerekıyor ama aynen dedıgınız gıbı sankı arkasından bırı tutup tutup bırakıyor sankı arac 4 sılındırden 3 sılındıre dusuyor sonra tekrar 4 sılındır calısıyor gıbı bırsey oluyor.Ve cekısımın dusuk oldugunu hıssedıyorum bunu da aynı sebebe vaglıyorum bakalım ne cıkacak

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye