Zaman: 23 Kas 2025 08:03

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 21:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
selam arkadaşlar nasılsınız varmı arabasıyla ilgili puroplemi olan

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 21:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Araç: karizma glx
Meslek: serbest
Kan grubu: 0RH+
umera yazdı:
tunalar52 yazdı:
umera yazdı:
Hava yastığı makarası(kimileri saat der)nın zamanı dolmuştur.
Şöför kapısının orta direğinde gerekli bilgilerin yazıldığı,(makaranın değişme zamanı,lastik ölçüleri vs). etiket olması gerekir.
Oraya göz atıp, zamanı gelmışse makarayı değiştirin ışık söner.
slm.ewet dediğin etiketi gördüm.2009 yılı ocak ayıyla ilgili bişeyler yazıyor.heralde 10 yıllık ömrü var.ya bakım istiyor.ya bozuldu

kullanım süresi 10 yıldır.
yenisiyle değiştirilmesi gerekir.
Değiştirmezseniz haya yastıklarınız açılmaz.
slm.acaba o makara bayagı maliyetli bi şeymi acaba.arabanın neresinde bulunur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 21:49 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
_opeth yazdı:
sesi tam neresinden çıkıyor onu bulmak gerek sanırım. sadece o kısma veya tamamen sabit durdurulabilecek bir yerine sünger ilavesi işi görebilir.

Ses havalandırma mazgalının kendisinden geliyor. Görüldüğü gibi mazgalı tam söktüm, ses kesildi. Mazgala elimde tık tık vurduğumda hemen aynı ses geliyor. Sesi kesmek için bu mazgalı komple iptal etmek lazım. Görüntüyü bozmadan, bu şekilde birşeyler yapacağım. Aslında burası tek parça olsa direkt aklıma gelen double din :)
slm.hocam aynı sorun bendede vardı.hava mazgallarının ne kadar yonar yeri varsa japonla yapıştırdım.şimdi tık ses yok.yalnız benim araç hb oldugu için arka bağajla koltuk arasında ses geliyor. özellikle sarsıntılarda kasislerde ne yaptıysam çözemedim.ama havalar biraz ısınsın onun da işini bitirecegim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2011 01:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: AHMET
Araç: mitsubishi carizma avance hp 2001
Meslek: teknik eleman
Kan grubu: 0rh-
tunalar52 yazdı:
akerimoglu yazdı:
_opeth yazdı:
sesi tam neresinden çıkıyor onu bulmak gerek sanırım. sadece o kısma veya tamamen sabit durdurulabilecek bir yerine sünger ilavesi işi görebilir.

Ses havalandırma mazgalının kendisinden geliyor. Görüldüğü gibi mazgalı tam söktüm, ses kesildi. Mazgala elimde tık tık vurduğumda hemen aynı ses geliyor. Sesi kesmek için bu mazgalı komple iptal etmek lazım. Görüntüyü bozmadan, bu şekilde birşeyler yapacağım. Aslında burası tek parça olsa direkt aklıma gelen double din :)
slm.hocam aynı sorun bendede vardı.hava mazgallarının ne kadar yonar yeri varsa japonla yapıştırdım.şimdi tık ses yok.yalnız benim araç hb oldugu için arka bağajla koltuk arasında ses geliyor. özellikle sarsıntılarda kasislerde ne yaptıysam çözemedim.ama havalar biraz ısınsın onun da işini bitirecegim

bagajla koltuk arasında ki ses bende de vardı koltuğun arka kısmına koltuğun dayandığı kısımlara sünger sıkıştırdım o sesleri kestim fakat bagaj kısmından esnemelerde farklı bir ses var bagaj kapısından geliyor gibi, o sesleri nasıl keseceğim konusunda hiçbir fikrimde yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2011 14:49 
Kullanıcı avatarı

ya birde karizmamın kapı içi döşemeleri hoşıma gitmiyor.biraz kadifeleri falan dökülmüş.görüldüğü kadarıyla plastik aksama yapıştırma gibi duruyor.sökersek yenisini kaplama yapabilirmiyiz acaba.tavan ve koltuj döşemeleri yeni yapılmış.aldıgım ögretmen 400 tl vererek yaptırmış.kapı içleri canımı sıkıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2011 22:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: emrah
Araç: carizma gdi avance
Kan grubu: abr+
tunalar52 yazdı:
ya birde karizmamın kapı içi döşemeleri hoşıma gitmiyor.biraz kadifeleri falan dökülmüş.görüldüğü kadarıyla plastik aksama yapıştırma gibi duruyor.sökersek yenisini kaplama yapabilirmiyiz acaba.tavan ve koltuj döşemeleri yeni yapılmış.aldıgım ögretmen 400 tl vererek yaptırmış.kapı içleri canımı sıkıyor.

Valla aynı seyı bende yapmayı dusuyorum sokup aynı renk kumasla kaplamayı ama sımdılık cesaret edemıyorum bıraz daha kafamı bozması lazım sanırım :)

Zor satılıp kolay alınan satmaya kıyılamayan bir dünya güzeli.Carisma gdi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2011 23:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
ben koltuk tavan döşemesini ve kapı fitillerini yeni yaptırdım kapı döşemesi için olmaz dediler presli dediler ama yapıldığını biliyorum tamam diyen ustayı bulana kadar böyle idare edicem

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 00:13 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
brkyildiz yazdı:
ben koltuk tavan döşemesini ve kapı fitillerini yeni yaptırdım kapı döşemesi için olmaz dediler presli dediler ama yapıldığını biliyorum tamam diyen ustayı bulana kadar böyle idare edicem

Olmaz diyene göster Burak,

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 10:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bugra
Araç: Lancer 2005 1.6 Comfort
Meslek: Yazılım
Kan grubu: ARh+
akerimoglu yazdı:
brkyildiz yazdı:

Resim

Güzelmiş..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 11:05 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
brkyildiz yazdı:

Resim
gerçekten harika olmuş.nerde yaptırdınız acaba

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 11:08 
Kullanıcı avatarı

brkyildiz yazdı:

kapı fitillerini nerden buldunuz.bana servisten sadece arka sağ kapı icin (kapıya takılı olan değil)kasadaki için tek fitile 275 tl çekti.bagaj kapağı fitiliminde degişmesi gerekiyor gibi.ooof ne zor bu arabacılık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 19:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: AHMET
Araç: mitsubishi carizma avance hp 2001
Meslek: teknik eleman
Kan grubu: 0rh-
brkyildiz yazdı:

yaptığınız yeniliklerde değiştirilen parçaların nasıl temin edildiği ve fiyatları ile ilgili bilgi verirseniz daha iyi olur ihtiyacı olanlarda bu paylaşımlardan faydalanır...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 22:12 
Kullanıcı avatarı

Kapı fitillerini otoerdoğanshop http://www.otoerdoganshop.com adresinden temin etim sadece iç tarafı mevcut 1 kapı 22.5 tl
Adreste carisma görünmüyor ama telefonla irtibata geçerseniz gönderiyorlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2011 23:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
arkadaslar kapı fitilleri mazda ile aynı biraz uzun mazdanın kapı fitili kısaltmak gerekiyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2011 01:40 

@tunalar52,
Açıkçası aynı yere 2. kez aracımı yaptırıyorum. Bu resimde gördüğünüz işçilikten hiç memnun kalmadım. Resimlerde açıkça görüldüğü gibi kenar fitillerini oturturken epeyce bi tırnak izi bırakılmış vs...

Mekanı PM atabilirim. Alenen yazmak ayıp olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2011 13:17 
Kullanıcı avatarı

brkyildiz yazdı:
arkadaslar kapı fitilleri mazda ile aynı biraz uzun mazdanın kapı fitili kısaltmak gerekiyor

acaba mazdaların hangi modelleri.önemli olan kapının üzerindeki fitiller.iç fitiller bir şekilde halledilirde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2011 18:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Levent
Araç: -
Meslek: Muhasebe
Kan grubu: BRh+
Merhaba arkadaşlar...

Bir araç almak istiyorum. uzun zamandır carismaları araştırıyorum. İlk aracım olacak. Pek fazla bilgim olmadığından yardımlarınızı rica ediyorum. 2000 model 1.6 avance, 1.6 glx veya 1.8 gdi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz. Ben gdi düşünmüştüm fakat tüp takılamaması biraz düşündürdü. Malum benzin fiyatları... Birde gdi ler fazla yakıyor sanırım. Çevremde 90.000 den fazla kilometre yapan araçları almamam konusunda baya bir uyarı var ama nekadar doğrudur? aldıktan sonra bana fazla masraf çıkartırlar mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 02:59 
Kullanıcı avatarı

peacemaker yazdı:
Merhaba arkadaşlar...

Bir araç almak istiyorum. uzun zamandır carismaları araştırıyorum. İlk aracım olacak. Pek fazla bilgim olmadığından yardımlarınızı rica ediyorum. 2000 model 1.6 avance, 1.6 glx veya 1.8 gdi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz. Ben gdi düşünmüştüm fakat tüp takılamaması biraz düşündürdü. Malum benzin fiyatları... Birde gdi ler fazla yakıyor sanırım. Çevremde 90.000 den fazla kilometre yapan araçları almamam konusunda baya bir uyarı var ama nekadar doğrudur? aldıktan sonra bana fazla masraf çıkartırlar mı?

mrhaba.karizma alacaksan 1.6 avance veya glx senin işini pekala görür.eger sürat meraklısıysan benzin parasındanda korkmuyorsan gdi lerden tavsiye ederim.sonuçta 125 beygir araç.kim istemezki.90000 km olayınıda karizmalar için geçersiz sayıyoruz.benim araç 99 glx hb.191000 de motorunda toz yok.en ufak yağ sızıntısı kaçak kir pas bul ben arabayı sana bedava veririm.forumda 350.000 km de olupta halaa motoruna anahtar vurulmamış karizmacılar var.sen yeterki temizini bul.motor ömrünü dert etme.ama dediğim gibi herşeyini kontrol et.kapı fitillerinden cam düğmelerinden ön panellerinin eksikliğine kadar her şeyini kontrol et.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 09:52 

peacemaker yazdı:
Merhaba arkadaşlar...

viewtopic.php?f=27&t=1622&p=32645&hilit=kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma#p32645

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2011 21:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Zeki
Araç: Mitsubishi Carisma
Meslek: Gayrimenkul Danışmanı
Kan grubu: 0rh+
Mıtsubıshı aşkı yazdı:
akerimoğlu aynı olay benim arabamda da oluyor. Uzun yolda seyahat halinde iken ışıklara yaklaşıyorum. Yavaşça vites küçültüp duruyorum. Aracımın devri durunca 5-10 saniye kadar 1500 seviyelerine çıkıyor. Bu arada sanki gaza basılıyormuş gibi araç gaz yiyor. Yaklaşık 10 saniye sonra normale dönüyor. 700 devir seviyelerine. Hatta devir normale dönmeden ışık yeşil yanıpta kalkarsan debriyajı bırakır bırakmaz araç birden ileriye doğru atılıveriyor. Bu benimde kafamda bir soru işareti. Frene basmaya korkar oldum sanki. Acaba gdı 'ya has bir durummu. Yoksa başka bir izahımı var. Bende çözemedim. Ayrıca direksiyonu sağa ve sola az bir şey çevirsen devir saati hemen oynuyor. Bir şey anlamadım.

Herkese Merhaba Adım Zeki,
Tanışma bölümüne bilgilerimi vermiştim.
Beni kabul ederseniz bende paylaşımlara katılmak isterim.
Ben 2000 Carisma HB Kullanıyorum .
Benim arabamdada aynı durum vardı. Uzun yolda giderken yokuş aşşağı hiç bir yer de boşa atamıyordum çünkü sarfiyat artıyordu.
Geçenlerde lpg için elektrikçiye gittiğimde akü kabloları söküldü işlemler bittikten sonra artık araba ne zaman buşa atsam normal rolanti devrine geliyor.Araç programlama yaptı heralde kendi kendine.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye