Zaman: 04 Eki 2025 08:33

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 22:15 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
kadioglu yazdı:
Carisma sahipleri konusu ilginçmiş.Eski bir carisma sahibini aranıza kabul edermisiniz :)
Bu arada citibank ın cevabıda yayınlanacak mı?

tabi ki yayınlanacak....maksat vatandaş öğrensin hayatın çetin yollarını (buradaki çetin ile çetin otogazın hiçbir alakası yoktur :D ) faxtan sonra sms ile talebiniz üzerine kartınız iptal edilmiştir diye cevap geldi. ama yıllık kart bedeli hakkında birşey yazmıyordu. müşteri hizmetlerini aradım. kart iptal ama kart bedeli borcunuz var dediler. nasıl borç iptal edileceğini sordum. telefonla iptal talimatı vermeliymişim. öyleyse şimdi iptal talimatı veriyorum kart borcuiptal edin dedim. talebiniz üzerine iptal ediyorum dediler (mantığa bak yahu niye kart iptal ettik ki :evil: ) neyse buyrun en son email cevapları
Sayın İlhami Batur,
Citibank Müşteri Hizmetlerine ulaşan şikayetinizi almış bulunuyoruz, konuyu Bankamız'a ilettiğiniz için teşekkür ederiz.
Öncelikle tarafınıza yaşatmış olduğumuz memnuniyetsizlik nedeni ile özür diler, göstermiş olduğunuz anlayış ve hassasiyet için teşekkür ederiz.
İletmiş olduğunuz şikayetiniz doğrultusunda , yapılan kontrollerde XXXX XXXX XXXX 6002 no'lu Citi Axess kartınızın 14/12/2009 tarihinde kullanıma kapatılmış olduğunu ve yıllık kart ücretinin iade edildiğini tarafınıza iletmek isteriz.
Her türlü soru ve talebiniz için 444 0 500 numaralı CitiPhone hattımızdan, 0216 524 73 14 numaralı Müşteri Hizmetleri faksımızdan ya da www.citibank.com.tr Citibank Online Internet Bankacılığımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Citibank A.Ş.
Müşteri Hizmetleri

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 22:19 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
noliyi yav burda :D

marka haricindeki yazılarınızı kıraathane bölümüne yazınız ;)

zaten DH ve club arasında bölündük birde 3. bir bölümle uğraşmak zor. bi de benim kıraathane kültürüm yoktur :beer: ama forumcu başı gidelim derse gruba da uyarız :friends:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 23:06 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
@opeth
Vedat' ım, forumun istifli olmasını bizler de senin gibi istiyoruz. Elimizden geldiğince konuları istif edip ilgili konulara yazmaya çalışıyoruz. Arada bir konu dışı geyik illa ki dönecektir. Bu gibi durumlarda lütfen müdahale etme. Zira, sen de takdir edersin ki senin talebin karşılandığı takdirde samimiyette ve paylaşımda sıkıntı doğar. Onun için Carisma' cıları başlıkta bırak. Müdahale geldiği zaman, diğer konuya taşınana kadar işin tılsımı bozulur.

@İlhami,
Son tahlilde, ben hakikaten hepimizi birbirimize benzetmeye başladım. Ben de aynen kart mevzuunda Finansbank' ı, onlar beni çileden çıkardığı için, çileden çıkartıp aldıkları ek ücretleri burunlarından getirdim :D

Döşediğin faks için de ellerin dert görmesin. Böyle böyle bu millet hak-hukuk öğrenecek Allah' ın izniyle :crazy:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 23:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Benim de Finansbank ile aramda buna benzer bi dialog olmuştu.. Evlendiğimden beri 800TLnin altında ekstre ödemediğim bankanın 45 asıl, 35 de yedek karttan yıllık ücret alması ile şok oldum, 3-4 ay kadar önce..

Telefon ettim, dedim bütün bankalar sayılı müşterilerine geri ödüyor, Siz beni sevmiyorsanız ben de sizi sevmiyorum, dedim.

Karşıdan yapacak birşey yok cevabı üzerine yaktım gemileri, puanlarıma acımadan, kapatın dedim kartlarımı.. yada önce ek kartı edin, ötekini de gelecek ay ederiz dedim. adam umarsızca okey dedi.. Ben de tüh dedim.. bu kadar değerimiz yokmuş derken. Ertesi aradılar. Aaa olmaz öyle şey, vallaha olmaz, barışalım dediler. bütün yıllık aidatlarını da geri verdiler.

O zaman Corsa'nın bujilerini değiştirmiştim, geri ödeyince sankim bujilere beleşe gelmiş gibi hissetmiştim.. muhahaha

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 00:05 

SynTheSizer yazdı:
Benim de Finansbank ile aramda buna benzer bi dialog olmuştu.. Evlendiğimden beri 800TLnin altında ekstre ödemediğim bankanın 45 asıl, 35 de yedek karttan yıllık ücret alması ile şok oldum, 3-4 ay kadar önce..

Telefon ettim, dedim bütün bankalar sayılı müşterilerine geri ödüyor, Siz beni sevmiyorsanız ben de sizi sevmiyorum, dedim.

Karşıdan yapacak birşey yok cevabı üzerine yaktım gemileri, puanlarıma acımadan, kapatın dedim kartlarımı.. yada önce ek kartı edin, ötekini de gelecek ay ederiz dedim. adam umarsızca okey dedi.. Ben de tüh dedim.. bu kadar değerimiz yokmuş derken. Ertesi aradılar. Aaa olmaz öyle şey, vallaha olmaz, barışalım dediler. bütün yıllık aidatlarını da geri verdiler.

O zaman Corsa'nın bujilerini değiştirmiştim, geri ödeyince sankim bujilere beleşe gelmiş gibi hissetmiştim.. muhahaha

Allah garibanı sevindirmek isteyince önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş, o hesap :lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 00:15 

Ben o düğmeyi yeni gördüm, ne işe yaradığını da yeni öğrendim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 11:12 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar madem ortk noktalarımız çok genel bir carismacı profili çizelim. veya carisma burcunun özellikleri:
1-paylaşımcdır
2- fedakardır
3- vatanı milleti sever
4- bilgili-kültürlüdür
5- HAK İHLALERİNE TAHAMMÜLÜ YOKTUR
6- sıradan değil olduğu gibidir: orjinaldir (bu kelimeyi çok kişi bana söylemiştir)
devamını başkaları yazsın diye burda bırakıyorum. katkılarınızı bekliyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 11:27 

av.ilhami yazdı:
arkadaşlar madem ortk noktalarımız çok genel bir carismacı profili çizelim. veya carisma burcunun özellikleri:
1- paylaşımcdır
2- fedakardır
3- vatanı milleti sever
4- bilgili-kültürlüdür
6- sıradan değil olduğu gibidir: orjinaldir (bu kelimeyi çok kişi bana söylemiştir)

7- Çok titiz ve detaycıdır.
8- Genellikle Serbest Meslek Erbabı olduğu gözlemlenmiştir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 12:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
tüm carismacılara hayırlı günler. geçen gün shell benzin istasyonunda yakıt aldıktan sonra otomatik yıkama makinası benim aracın arka sileceğini fırçaya dolayıp kırdı(hp). yetkililer umursamaz davranınca bende polise rapor tutturup şikayetçi oldum ayrıca shell genel merkezine de konu ile ilgili şikayetimi ilettim. bu arada yıkama makinasında uyarı levhası yoktu. ertesi gün hemen shellden beni aradılar ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler. aynen de öyle oldu telefonlarım susmadı malum şirketin üst sorumluları beni arayıp çay içmeye buyrun zararınız ne ise halledelim dediler.hoş ben aracımın zararını halletmiştim. cüzi bir miktar tuttu. çay içmeğe gittiğimde kendilerine bana karşı sergilenen tutumdan dolayı rahatsız olduğum için şikayetçi olduğumu öncelikle müşteri ile muhatap ettiğiniz kişilerin buna uyması gerektiğini ve hatta oluşan hasarında firma tarafından karşılanması gerektiğini bastıra bastıra söyledikten sonra borçlu oldukları özürleri defalarca alıp gittim . bilginize inşallah kimse böyle bir durumla karşılaşmaz. kazasız belasız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 12:38 
Kullanıcı avatarı

ayrıca aracıma geçenlerde bosch platin buji taktım (lpg-cng için tırnak aralığı 0,7 mm.) gerçekten mükemmel . aracımdaki titreme . rolantideki dengesizlik gitti ve hissedilir bi güç artışı oldu özellikle yokuşlarda daha iyi farkediyor. takımı 50 TL ye geldi üstelik ömrü de 30,000 km . ben oto-parça.net. den aldım hatta sipariş nosu
2002 Model 1.6i 16 Valve (motor kodu 4G92) Mitsubishi Carisma LPG’li aracınız için Bosch LPG Platin buji öneririm.
Link; http://www.oto-parca.net/CNGLPG-Buji-02 ... PR-58.html
isteyen arkadaşlar baksınlar. orda abdullah bey var ona benim selamımıda söylayabilirsiniz (bekir) ben carisma konusunda kendisini baya bi rahatsız ettim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 12:47 

kupelioglu yazdı:
tüm carismacılara hayırlı günler. geçen gün shell benzin istasyonunda yakıt aldıktan sonra otomatik yıkama makinası benim aracın arka sileceğini fırçaya dolayıp kırdı(hp). yetkililer umursamaz davranınca bende polise rapor tutturup şikayetçi oldum ayrıca shell genel merkezine de konu ile ilgili şikayetimi ilettim. bu arada yıkama makinasında uyarı levhası yoktu. ertesi gün hemen shellden beni aradılar ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler. aynen de öyle oldu telefonlarım susmadı malum şirketin üst sorumluları beni arayıp çay içmeye buyrun zararınız ne ise halledelim dediler.hoş ben aracımın zararını halletmiştim. cüzi bir miktar tuttu. çay içmeğe gittiğimde kendilerine bana karşı sergilenen tutumdan dolayı rahatsız olduğum için şikayetçi olduğumu öncelikle müşteri ile muhatap ettiğiniz kişilerin buna uyması gerektiğini ve hatta oluşan hasarında firma tarafından karşılanması gerektiğini bastıra bastıra söyledikten sonra borçlu oldukları özürleri defalarca alıp gittim . bilginize inşallah kimse böyle bir durumla karşılaşmaz. kazasız belasız.

İşte bu, tebrik ederim Sn. Küpelioğlu...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 12:53 

kupelioglu yazdı:
ayrıca aracıma geçenlerde bosch platin buji taktım (lpg-cng için tırnak aralığı 0,7 mm.) gerçekten mükemmel . aracımdaki titreme . rolantideki dengesizlik gitti ve hissedilir bi güç artışı oldu özellikle yokuşlarda daha iyi farkediyor. takımı 50 TL ye geldi üstelik ömrü de 30,000 km . ben oto-parça.net. den aldım hatta sipariş nosu
2002 Model 1.6i 16 Valve (motor kodu 4G92) Mitsubishi Carisma LPG’li aracınız için Bosch LPG Platin buji öneririm.
Link; http://www.oto-parca.net/CNGLPG-Buji-02 ... PR-58.html
isteyen arkadaşlar baksınlar. orda abdullah bey var ona benim selamımıda söylayabilirsiniz (bekir) ben carisma konusunda kendisini baya bi rahatsız ettim.

Acaba benzinde durum nasıl? Yani benzinde çalışırken bir anormallik gözlemlediniz mi? Ben de çekiş düşüklüğünden biraz rahatsızım. Üstelik LPG kitini taktırdığımda bujiler değişmedi, halihazırda aynı bujileri 10.000 km' dir kullanıyorum.

Dur bi Alpay Usta' yı arayayım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 13:04 
Kullanıcı avatarı

@ akerimoğlu teşekkür ederim bende sizlerden çok şey öğrendim ve daha da öğrenecem
araç ilk çalışırken benzinde ve hiç bir sıkıntı olmuyor . protona taktık . elentraya taktık herkes çok memnun
ben sanayide çok ustalara sordum ne gerek var dediler yerel parçacılara soruyorlar onlar da konuya tam vakıf değiller
ayrıca
http://ecat-online.bosch.de/toc/en/T0Es ... ramesetJsp
bu sayfada bizm aracların 4G92 tip motorlar için herşey var
alpay ustanın namını duydum cevabını bekliyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 14:35 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar şimdi lpg boshc buji siparişi verdim. bakalım nolcak: almayı düşünüyordum: iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş: özellikli buji arıyordum. ekojump buji düşünüyordum ama bosch marka sıcak geldi.

En son av.ilhami tarafından 22 Ağu 2010 09:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 14:56 

Uşaklar Alpay USta' yı aradım. Durumu anlattım.
Bizim araçların bujisi 7DC diye geçiyormuş. Bizde 4 adedi 40 TL civarı dedi, orjinal bujisi. Sen internetten araştır, fiyat farkı fazla yoksa gel bizdeki orjinali takalım dedi. LPG' li benim araç, LPG' li araçlar için bujiler varmış dedim. Farketmez dedi, önemli olan aracın kendi özelliklerine göre olması, bizdeki orjinal, hiç uğraşma bence gel orjinalini takalım. Zaten senin buji değiştirme zamanın gelmiş dedi.

Ben de internette 7dc diye arattım, bunu boldum,
http://urun.gittigidiyor.com/BUJI-BOSCH ... ZZ22586566

@Küpelioğlu,
Bu linkteki buji ile sizin aldığınız buji farklı olmalı sanırım, bi karşılaştırabilir miyiz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 15:34 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
av.ilhami yazdı:
1- paylaşımcdır
2- fedakardır
3- vatanı milleti sever
4- bilgili-kültürlüdür

7- Çok titiz ve detaycıdır.
8- Genellikle Serbest Meslek Erbabı olduğu gözlemlenmiştir.

9-Kötüye para vermeyi sevmez :)
Antiparantez sıradan değil olduğu gibidiri biraz çeşittir olarak değiştirmeli bence :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 15:59 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bana şimdye kadar "sen zaten bi tuhafsın", "sen muhalefet doğmuşsun"(komutanım demişti, birbirimize sevgi ve saygımız hala tamdır), "orjinalsin" vs. dediler. ama ben olduğum gibi davranıyorum: özel gayretim yok, barış manço misali. ay takvimine göre yengeç, yıl(çin) burcuna göre kaplan kızıldereli burcuna göre ağaçkakan oluyorum.(eski türk astrolojisine göre neydim unuttum, akşama evde yazarım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 20:24 
Kullanıcı avatarı

@akerimoğlu
kardeşim resimdeki buji iridyum buji ben daha önce bunu taktırmıştım üstelik takımı 15 tl idi ayrıca bu bujilerin tırnak arası 0,7 mm. çekilmeli ama bence sen benim dediğim platin buji yi taktır ben aradakı farkı hissettim. iridyum buji de tırnak aralığı daraltıldığı zaman lpg için üretilmiş ancak onların ömrü 15,000 km. platin bujinin ömrü ise 30,000 km aradaki fark iletken metal ısıya dayanıklıık bence platin taktır ben çok araştırdım.
http://ecat-online.bosch.de/toc/en/i3ew ... ramesetJsp
bu adres bosch araçlar için yedek parça kataloğu buradan motor kodu ile arama yaptırırsan bizim araçlar için 3 buji çeşidi bulursun birisi benzin için birisi iridyul (lpg-cng için tırnak aralığını ayarlaman gerektiği burada yazıyor üçüncüsü ise platin buji lpg-cng için üretimder tırnak aralığı 0,7 mm bir inceleyin karar sizin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 20:31 
Kullanıcı avatarı

FR 7 DCX+, +11 (bosch ) bu buji bizin carismalar için benzinli iken kullanacağımız buji
FR 6 DC+, +13 (bosch) bu buji benzin ve lpg için tırnak aralığı ayarlanmalı 15,000 km ömürlü
FR 6 KI 332 S (bosch ) platin buji lpg-cng için tırnak aralığı 0,7 mm ayarlı 30,000 km ömürlü
ben taktırdım benzinde çalışırkende hiçbir sıkıntı yok aracımda atiker sıralı sistem var üstelik bu işin uzmanı bosch lpg li araçlar için gerekli araştırmayı yapmıştır kullanılabilirlik seviyesi uygun olmazsa bu ürünü piyasaya sürmezdi diye düşünüyorum benim araçta bir olumsuzluk olursa inanın en kısa sürede bunu paylaşırım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2010 20:37 
Kullanıcı avatarı

ayrıca arkadaşlar benim araştırmalarıma göre lpg benzine göre daha zor alev alan ve yandığında daha yüksek basınç ve ısı veren bir yakıt iletken metal iyi olursa ve tırnak aralığı uygun olursa kıvılcımlar daha verimli oluyor. yoksa araç titreme yapar ve Allah torusun yanma odasında patlama yapar ve yakıt tam yanmadan dışarı gider bu durumlar platin buji de düşünülerek üretilmiş. bu durumu internette araştırınca bulabilirsiniz .duyumlarımıza göre normal buji ömrü 10,000 iken lpg de kullanılırsa 5-6,000 km lere düşebiliyor . vede süre aşılırsa bujilerin erimeye başladığı görülmüş. platin ve iridyum bujilerin bir özelliği de ısıya dayanıklı olması tırnak aralığı dar olunca da kıvılcımlar daha güçlü ve verimli oluyor .

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye