Zaman: 17 Kas 2025 17:16

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 114 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2011 15:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Eeee ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi Yusuf bey?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2011 15:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Yukardaki yazımdan sonra gelen maile tekrar yanıt verim ve kesin emin olmak adına tekrar sordum, işte gönderdiğim 2. mail işte gelen 2. cevap..

Gönderdiğim 2.Mail

Sn Burçin Aydınoğlu
Bu cevap olarak göndermiş olduğunuz mailinizden 2011 model Mitsubishi ASX aracıma vialle gaz dönüşümü yaptırdığımda aracımın garantisinin her türlü devam edeceğini anlamaktayım. Yoksa sadece vialle kite mi 2 yıl garanti vermektesiniz? Bu konu tartıştığımız forumlarda da görebilirsiniz önemlidir ve biz müşterilerin çoğumuzun öncelik verdiği ve tercih sebebimiz olmaktadır.Daha öncede bahsettiğim gibi Vialle ile garantimin devam edeceğini bilmek bana bu markayı ve modeli tercih etmeme neden olmaktadır.
O yüzden çok basit olarak ve kesin emin olmak için tekrar soruyorum -Ben Vialle kiti yetkili Mitsubishi servisinde taktırdığımda aracımın her türlü garantisi garanti süresi boyunca devam edecek mi?
Takdir edersiniz Vialle piyasadaki en pahalı sistem.Şayet yine garanti kapsamı dışına çıkacaksa durumumu tekrar gözden geçirmek zorundayım.Eğer garanti kapsamındaysa zaten %100 vialle uygulaması yaptıracağım. İyi çalışmalar dilerim.

Gelen 2.cevap:

Sn.Yusuf Bey,

Yanıtımızı daha açık ifade etmek gerekirse;
Aracınıza Vialle kiti taktırdığınızda; LPG kitinden dolayı aracınızda meydana gelebilecek hasarlar garanti dışıdır.
Bunun dışında kalan konularda, yani LPG ile ilgisi olmayan konularda garantiniz verilen süre kadar devam etmektedir.

Vialle sadece kendi ürünü olan dönüşüm kitlerine iki yıl garanti vermektedir. Ancak kitin araca yapabileceği hasarları karşılamamaktadır.

Bilgilerinize sunar; iyi günler dilerim.

Best regards / Saygılarımla,

BURÇİN AYDINOĞLU
SALES ENGINEER (M.Sc)
CARRIER TRANSICOLD
VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS

TEMSA GLOBAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISIKLI CAD. ŞEHİT TEĞMEN İSMAİL MORAY SOK. NO:2/1 34662
ALTUNİZADE / İSTANBUL, TÜRKİYE T +90 216 544 52 93
F +90 216 325 85 13

burcin.aydinoglu@temsaglobal.com
http://www.temsaglobal.com

Veee sonuç bildiğimiz şeyleri teyit ettirdik sanırım.O halde arkadaşlar vialle ne kadar mantıklı? Ben bu aracımı 5 sene kullanmayı düşünürsem hangi kiti taktırırsam taktırayım madem garanti dışı o zaman vialle ne kadar mantıklı? başka kitler ne kadar mantıklı? TemSA sadece vialleyi öneriyor.Gelen maillerden ben bunu anladım.Öffff sıkılmaya başladım bu işten :game:

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2011 15:39 
Kullanıcı avatarı

get1187 yazdı:
Eeee ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi Yusuf bey?

Valla Gültekin abi benimde kafam karıştı. Az öncede İzmir Yükseliş ile görüştüm.Yetki belgesi alınmış.Buyurun gelin dönüşüm yapalım dediler.Bende daha sonra randevu alcam dedim.Bu arada da boş durmadım Temsa ya mail attıydım cevap gelince işte yukarda yazılanları biliyon valla kafam karışık.Birde bizim servise gidelim bakalım.Sen uğradın mı hiç servise ?

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2011 13:18 
Kullanıcı avatarı

Son zamanlarda uğramadım Yusuf kardeşim. Uğradığımda sorduğumda pek bişey söylemedi Erdal, sadece geçiştirdi. Ne yapsam diye hala düşünüyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2011 12:01 
Kullanıcı avatarı

Gültekin abi ben sanırım brc MY-11 taktırcam.Hem AS&G özelliğinide aktif olarak kullanabileceğim.Hemde motora 2 yıl garanti alacağım.Şu ara onun araştırması içersindeyim.Gecen 3.sanayide Brc bayisi ilede görüştüm.Valla bi ara görüşelim.Hem biraz indirim de yaptırırız belki.Bugün servise bi uğrayım diyom.Bakalım ben seni bilgilendiririm.

En son yba_05 tarafından 12 Nis 2011 21:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2011 18:27 
Kullanıcı avatarı

Gültekin bey özel mesaj bölümünüze bakarmısınız???

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2011 14:32 
Kullanıcı avatarı

Baktım teşekkür ederim.....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2011 20:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış
Araç: ASX 1.6 INTENSE
Meslek: Memur
yba_05 yazdı:
Gültekin abi ben sanırım brc MY-11 taktırcam.Hem AS&G özelliğinide aktif olarak kullanabileceğim.Hemde motora 2 yıl garanti alacağım.Şu ara onun araştırması içersindeyim.Gecen 3.sanayide Brc bayisi ilede görüştüm.Valla bi ara görüşelim.Hem biraz indirim de yaptırırız belki.Bugün servise bi uğrayım diyom.Bakalım ben seni bilgilendiririm.

2 yıl garanti nasıl oluyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 10:57 
Kullanıcı avatarı

2 yıl garanti dedikleri sanırım, Mali mesuliyet sigortası ile oluyor. Yani LPG kitini takan firma belirli bir prim ödeyerek kendini Sigorta ettiriyor çıkabilecek durumlara karşı. Araçta lpg kitinden kaynaklanan bir problem olursa taktırdığınız yere başvuruyorsunuz onlarda sigortadan hasarınızı karşılıyorlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 21:16 
Kullanıcı avatarı

get1187 yazdı:
2 yıl garanti dedikleri sanırım, Mali mesuliyet sigortası ile oluyor. Yani LPG kitini takan firma belirli bir prim ödeyerek kendini Sigorta ettiriyor çıkabilecek durumlara karşı. Araçta lpg kitinden kaynaklanan bir problem olursa taktırdığınız yere başvuruyorsunuz onlarda sigortadan hasarınızı karşılıyorlar.

AYNEN Gültekin Bey'in dediği gibidir.BRC Mali mesuliyet sigortası yapıyor ve 2 yıl içinde bir sıkıntı olursa bu sigortadan karşılıyor. http://www.2a-lpg.com/content.php/71-Ne ... e-fark-var http://www.2a-lpg.com/duyurular/garanti.pdf Bu iki linkte var okuyun yorum siz değerli arkadaşlarımın...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 22:18 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
valla agalar o zaman bu konu hakkında gerçekten de yanlış yönlendirme yapılmış ve de bizim de bu yanlışa alet olmamıza sebep olunmuş. Bu konunun bu kadar sene sonra çıkmış olması da ilginç. yani hiç mi müşteriden duyup da düzeltmek gereği duymadılar. demek ki uyandırmayalım mantığı işledi. Ünsal Angar bey vardı temsadan. Bu işin başında idi kendisi ben montaj yaptırdığımda. ben bu konuyu emek beyi arayıp bir kesin cevap alayım en iyisi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 22:50 
Kullanıcı avatarı

@sinir kupu
Aşağıdaki maddeyi blogdan silmek gerek.
- Aracın garantisi bozulmuyor (sadeceMitsubishi kullanıcıları için)
Link

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 23:09 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

colt yazdı:
@sinir kupu
Aşağıdaki maddeyi blogdan silmek gerek.
- Aracın garantisi bozulmuyor (sadeceMitsubishi kullanıcıları için)
Link

önce kesin olarak bir konuşayım. o maddeyi silmeyi bırak bir tane de düzeltme yazısı ile birlikte güzelce de lafımı söyleyeceğim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2011 23:40 
Kullanıcı avatarı

Sevgili arkadaşlar;
Gördünüz yazdığım mailleride gelen cevaplarıda!!!!! Ayrıca ben önceden Temsa ilede uzun uzun görüştüm bunlarıda paylaştım.Önceden benimde hiçbir bilgim yokken garanti kapsamında falan diye biliyordum.Hatta Mitsubishiyi tercihimde de en büyük rolü bu Viallenin garanti olayı olmuştu.Açık ve net söylüyorum.Ama sonraki süreçte bize bekleyin yok yetki belgesi alınacak yok biz garantiyi vialleye veriyoruz.yok şu yok bu... vs sıkıldım araştırdım derinlemesine. Vee malum sonuçla karşılaştım.Bunun üzerine bana garantide veren hatta üstüne AS&G özelliğinide faal olarak kullanabileceğim birçok motor koruyucu yazılımı olan BRC MY-11 kiti taktırmaya kesin karar verdim.Hatta yarın montaj var inşallah. Kullandıktan sonra yorumlarımıda paylaşırım. En nihayetinde bunu yetkili servisindeki ustaları diyor ben demiyorum Temsa ayıp ediyor önceleri garanti veriyomuş doğruymuş lakin vialleden bile arızalar nüksedince geri adım atmışlar.Örneklerinide sıraladılar.Böyle olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor.Çok iyi bir motora sahip güzel bir araba lpg takmaya korkuyorsunuz.Neyse sonuç Ahhh TEMSA ahhhh :))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı

yba_05 yazdı:
Sevgili arkadaşlar;
Gördünüz yazdığım mailleride gelen cevaplarıda!!!!! Ayrıca ben önceden Temsa ilede uzun uzun görüştüm bunlarıda paylaştım.Önceden benimde hiçbir bilgim yokken garanti kapsamında falan diye biliyordum.Hatta Mitsubishiyi tercihimde de en büyük rolü bu Viallenin garanti olayı olmuştu.Açık ve net söylüyorum.Ama sonraki süreçte bize bekleyin yok yetki belgesi alınacak yok biz garantiyi vialleye veriyoruz.yok şu yok bu... vs sıkıldım araştırdım derinlemesine. Vee malum sonuçla karşılaştım.Bunun üzerine bana garantide veren hatta üstüne AS&G özelliğinide faal olarak kullanabileceğim birçok motor koruyucu yazılımı olan BRC MY-11 kiti taktırmaya kesin karar verdim.Hatta yarın montaj var inşallah. Kullandıktan sonra yorumlarımıda paylaşırım. En nihayetinde bunu yetkili servisindeki ustaları diyor ben demiyorum Temsa ayıp ediyor önceleri garanti veriyomuş doğruymuş lakin vialleden bile arızalar nüksedince geri adım atmışlar.Örneklerinide sıraladılar.Böyle olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor.Çok iyi bir motora sahip güzel bir araba lpg takmaya korkuyorsunuz.Neyse sonuç Ahhh TEMSA ahhhh :))

Erdal Bey hala garanti veriliyor diyor.
Alıntı:http://forum.donanimhaber.com/m_25863416/mpage_19//tm.htm#48355163

Alıntı:
Orijinalden alıntı: hbsc

Alıntı:
Orijinalden alıntı: erdalmar

viallenin mitsubishi araçlarda garantiyi bozduğu falan yoktur bizlere bu yönde yapılmış resmi bir bildirimde yoktur olduğu zaman daha öncede yazdım buradan ilk ben yazacağım ancak böyle bir durum olmadığını birkez daha yinelemek istiyorum.biz firma olarak montajlara gerek mıtsubişhide gerekse diğer markalarda devam ediyoruz.

başlıkta sorulan bir soru olursada cevaplıyorum ve özelden de bilgiler vermeye devam ediyorum.

mitsubişhi araçlarda garanti devam etmektedir ancak diğer markalarda motor garantisi vialle yada temsa garanti vermemektedir yanlış anlaşılma olmasın lütfen.
ayrıca mitsubishi colt araçlardada vialle lpfi sistemi montajıda başlamıştır bunu daha öncede belirtmiştim ve tekrar yinelemek istedim.

Alıntı:
Orijinalden alıntı: hbsc

Vialle'nin Mitsubishi araçlarda da garantiyi bozduğu ortaya çıkınca başlık canlılığını yitirmiş.

Erdal Bey benimle ya Temsa'dan Burçin Bey ya da siz dalga geçiyorsunuz. Burçin Bey Vialle'de yetkili biziz garanti yok diyor. Siz de; bize resmi olarak bildirilmedi, garanti var diyorsunuz. Burçin Bey bu konuda sizinle görüşeceğini söyledi. Görüştü mü?
Benim Temsayla görüşmelerim gibi başkaları da görüşme yapmış
Link

donanımhaberdeki kullanıcı adım hbsc

En son colt tarafından 18 Nis 2011 13:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2011 11:04 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Valla erdal beyle konuştum bu konuda ısrarcı.

Yanlız yine erdal beyden duyduğum brc ve diğerleri euro5 tipi motorlara takılan lpg sistemleri için garanti vermiyormuş. tavsiye de etmiyormuş. Bu bahsi geçen mali sorumluluk sigortası meselesi eurp5 tipi motorlara olmuyormuş. haberiniz olsun.

vialle konusunda erdal beye burçin beyle bu konuda görüşmesini rica ettim bakalım dönüş ne olacak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2011 22:55 
Kullanıcı avatarı

sinir kupu yazdı:

Yanlız yine erdal beyden duyduğum brc ve diğerleri euro5 tipi motorlara takılan lpg sistemleri için garanti vermiyormuş. tavsiye de etmiyormuş. Bu bahsi geçen mali sorumluluk sigortası meselesi eurp5 tipi motorlara olmuyormuş. haberiniz olsun.

vialle konusunda erdal beye burçin beyle bu konuda görüşmesini rica ettim bakalım dönüş ne olacak.

Ya Allah aşkına biz hangisine inanacağız. Ayrıca Euro5 motorlu araçlara garanti vermediği hangi şartnamede yada garanti koşulunda belirtiliyor? Ben geçen gün tüp taktırmadan evvel gittim servise ordaki herkes hocam garanti olayı , vialle henüz belli değil vs. deyip geveleyip durdular. Ustalar hocam garanti kapsamında değil daha vs. dedi Patron valla henüz tam net bir bilgi yok diyor.Açıkcası Temsa vialle taktırıp subap erimesi vs sorunlardan ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor garanti olayına pek yaklaşmıyor şu ara diyorlar.Yine Ordu Mitsubishide bu işle ilgilenen Emrah bey var oda aynı şeyi diyor.Garanti yok diyor.Mar oto Erdal bey neye dayanarak garanti kapsamında demekte anlayabilmiş değilim.Şayet öyle olsaydı walla gözümü kararttım bastırıp parasını taktıracaktım vialleyi.Ama bu işin en yetkili ağzı Temsa bana defalarca aynı şeyi dedi bende vazgeçtim vialleden.Hayırlısı olsun bakalım.Bugün BRC ile 50 km yaptım şehiriçi yol yaptım. AS&G tıkır tıkır çalışıyor yani tekrar çalıştırma lpg ile oluyor, çekişte vs. sıkıntı yok Allahın izniyle ilerde de çıkmaz inşallah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2011 23:38 
Kullanıcı avatarı

yba_05 yazdı:
sinir kupu yazdı:

Ya Allah aşkına biz hangisine inanacağız. Ayrıca Euro5 motorlu araçlara garanti vermediği hangi şartnamede yada garanti koşulunda belirtiliyor? Ben geçen gün tüp taktırmadan evvel gittim servise ordaki herkes hocam garanti olayı , vialle henüz belli değil vs. deyip geveleyip durdular. Ustalar hocam garanti kapsamında değil daha vs. dedi Patron valla henüz tam net bir bilgi yok diyor.Açıkcası Temsa vialle taktırıp subap erimesi vs sorunlardan ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor garanti olayına pek yaklaşmıyor şu ara diyorlar.Yine Ordu Mitsubishide bu işle ilgilenen Emrah bey var oda aynı şeyi diyor.Garanti yok diyor.Mar oto Erdal bey neye dayanarak garanti kapsamında demekte anlayabilmiş değilim.Şayet öyle olsaydı walla gözümü kararttım bastırıp parasını taktıracaktım vialleyi.Ama bu işin en yetkili ağzı Temsa bana defalarca aynı şeyi dedi bende vazgeçtim vialleden.Hayırlısı olsun bakalım.Bugün BRC ile 50 km yaptım şehiriçi yol yaptım. AS&G tıkır tıkır çalışıyor yani tekrar çalıştırma lpg ile oluyor, çekişte vs. sıkıntı yok Allahın izniyle ilerde de çıkmaz inşallah.

Hayırlı olsun, ben de Colt'la aynı sizin durumunuzdayım. Kim yetkili kim yetkisiz anlayamadım. TEMSA'da herkes ayrı bir telden çalıyor.
:gul:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2011 23:46 
Kullanıcı avatarı

walla barış kardeşim bu temsa yetkilileri ayrı telden çaldığı aşikar.Sende taktırmayı kafana kesin koyduysan kapat gözünü kulağını git taktır benim gibi.Yetkili BRC'ye git ben MY-11 istiyorum de gerisine karışma.Bak keyfine...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2011 13:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
vialle garantiyi bozmaz yalan oldu yani... :MCT:

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 114 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye