Zaman: 16 Eki 2025 14:56

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: arıza ışığı yardım
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2011 19:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: volkan
Araç: colt
Meslek: elektrik
üstadlarım öncelıkle çok saygılar selamlar geçenlerde benzın aldım bp den sonra 5 km sonra arıza ışıgı yandı dedım benzınden olabılır servise gitmeyede vaktım yoktuve bir elektırıkçıye gıttım ve cıhaza bağladılar KONVERTÖR KATALİTİĞİMİ YOKSA KATALİTİK KO VERTÖRÜMÜ 1 . KANALI ARIZALI gibi bir şey yazdı. çocukta abı silelim bakalım bİ daha yanıcakmı dedi ve sildi bende tam olarak okuyamadım sizce bu sorun önemlimidir yada birdaha yanar mı bu ışık şimdi yanmıyor iyi mi kötümü yaptım elektrikçiye gitmekler :):) bi küçük bir sıkıntım daha var torpido tırnagı kırılmış tık tık vuruyo ve sürücü koltugu sol taraftaki koltuk yükseklik koluda kırılmış herhangi bir yerde bulabılırmıyım acaba saygılarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi akşamlar dertsiz sürüşler...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: arıza ışığı yardım
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2011 20:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Bence yol yakınken servise gidin baktırın... Gereken bilgiyi oradan öğrenin, arıza neymiş ne değilmiş. Sonra duruma göre özel serviste falan yaptırırsınız. Geçmiş olsun...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2011 11:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt Amt
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: A+
benmide arıza ışığı yanıyordu fakat hep shell den alınca po da herhangi bir sorun çıkmıyor ayriyetten bu aletten almayı düşünüyorum bizim araçlara uyar mı? http://www.dealextreme.com/p/obdii-usb- ... -12v-42827

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Haz 2011 23:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: lancer plus
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0rh+
Bendede aynı sıkıntı var.3 gün önce aldığım lancerimle arıza ışığı yanık bir biçimde dolanıyorum.oksijen sensör arızası verdi.mevcut yakıtı bitirin,shellden ya da opetten depoyu fulleyin düzelir dediler, umarım düzelir yoksa katalizörü iptal ettircem.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Haz 2011 01:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Uğur
Araç: 2011 Lancer Invite SportSedan MT Sunroof
Meslek: Pazarlama Müdürü
Kan grubu: B(+)
BKE 99 yazdı:
üstadlarım öncelıkle çok saygılar selamlar geçenlerde benzın aldım bp den sonra 5 km sonra arıza ışıgı yandı dedım benzınden olabılır servise gitmeyede vaktım yoktuve bir elektırıkçıye gıttım ve cıhaza bağladılar KONVERTÖR KATALİTİĞİMİ YOKSA KATALİTİK KO VERTÖRÜMÜ 1 . KANALI ARIZALI gibi bir şey yazdı. çocukta abı silelim bakalım bİ daha yanıcakmı dedi ve sildi bende tam olarak okuyamadım sizce bu sorun önemlimidir yada birdaha yanar mı bu ışık şimdi yanmıyor iyi mi kötümü yaptım elektrikçiye gitmekler :):) bi küçük bir sıkıntım daha var torpido tırnagı kırılmış tık tık vuruyo ve sürücü koltugu sol taraftaki koltuk yükseklik koluda kırılmış herhangi bir yerde bulabılırmıyım acaba saygılarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi akşamlar dertsiz sürüşler...

Katalitik Convertor sanırım. Egzoz ile alakalı bir bölüm. Daha önceki bir arabamda arızalanmıştı, orijinali için 400 lira civarında bir ücret çıkmıştı. Bildiğim kadarı ile sadece egzozdan çıkan zehiri azaltıyor. Araç için herhangi bir etkisi yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Haz 2011 01:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Uğur
Araç: 2011 Lancer Invite SportSedan MT Sunroof
Meslek: Pazarlama Müdürü
Kan grubu: B(+)
gokhan41 yazdı:
benmide arıza ışığı yanıyordu fakat hep shell den alınca po da herhangi bir sorun çıkmıyor ayriyetten bu aletten almayı düşünüyorum bizim araçlara uyar mı? http://www.dealextreme.com/p/obdii-usb- ... -12v-42827

ne işe yarıyor ki o kablo?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: