Zaman: 27 Eyl 2025 00:46

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 27 Haz 2011 18:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: ali cengizpeker
Araç: colt 2005 1.3 amt instyle
Meslek: özel
Kan grubu: arh+
fkara yazdı:
coachone yazdı:
herkese merhaba.bu forumu çok sevdim oluşturana teşekkürler.
2007 lancer kullanıcısıyım.oldukça memnunum brc lpg var. 7 ay oldu arabayı alalı.(92.000 km) bi kaç gündür bi sıkıntı olduğunu düşünerek ustaya götürdüm.hiç bi şey yok dedi. sorun şu araba rölentide iken çalışması normal,farları yakınca motor biraz bayılıyor bi de sisleri yakınca motor resmen titriyor.. acaba sübaplardan(magnezyum alaşımlı olduğu için) kaynaklanıyor olabilir mi? bilgi sahibi olan var mı?

hocam,üstadlar varken bana cevab vermek düşmez düşüncesiyle size bir şey söyleyemedim.Çünki bende 7 aylık bir mitsu kullanıcısıyım.Ne kadarda olsa buradaki arkadaşlar kadar tecrübeli degilim.Ama şunu söyleyeyim araç benzinde de aynı sıkıntıyı veriyor mu? Denediniz mi?Hiç degilse gaz faktörünü devre dışı bırakmış olursunuz.Ona göre hata ararsınız.

evet hem benzinde hemde gazda yapıyor... sanırımı bu hafata sonu götüreceğim sanayiye...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 01:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: aykut
Araç: Lancer 2005
Meslek: öğretmen
Selamlar arladaşlar K.Maraş öpr. gör. 37 yaşındayım.
Ben de dün aldım 2005 Lancer.. Henüz Plus mı comfort mu öğrenemedim??? :D
Deri direksiyon ve vites, park sensörü(arızalı sanırım) spoyler var ama satan arkadaş comfort yazmış nete.
Fkara kardeşimle tanışmak isterim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2011 00:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: FATİH
Araç: LANCER 2006
Meslek: Devlet Memuru
Kan grubu: A+
cinnamonn yazdı:
Selamlar arladaşlar K.Maraş öpr. gör. 37 yaşındayım.
Ben de dün aldım 2005 Lancer.. Henüz Plus mı comfort mu öğrenemedim??? :D
Deri direksiyon ve vites, park sensörü(arızalı sanırım) spoyler var ama satan arkadaş comfort yazmış nete.
Fkara kardeşimle tanışmak isterim..

Hoşgeldiniz hocam.Aracınız hayırlı olsun.Kazasız ve mutlu bir şekilde kullanmanınızı temenni ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2011 11:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: hilmi
Araç: lancer 1.6 comfort M/T
herkese selam arkadaşlar. fkara arkadaşım hangi marka lpg kiti kullanıyorsun. bende de 1 yıldır 2006 model Lancer Confort var. şimdiye kadar inat ettim lpg taktırmadım ama galiba taktıracağım. landi renzo düşünüyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Tem 2011 13:23 
Kullanıcı avatarı

hyildiz07 yazdı:
herkese selam arkadaşlar. fkara arkadaşım hangi marka lpg kiti kullanıyorsun. bende de 1 yıldır 2006 model Lancer Confort var. şimdiye kadar inat ettim lpg taktırmadım ama galiba taktıracağım. landi renzo düşünüyorum.

hocam tüp gerçektende uzun vadede baya karlı oluyor.Arabayı sürekli kullanıyorsanız size zaten parasını yakın zamanda amorti ettiriyor.Forumdaki arkadaşlar teleflex ve landi renzo'yu tavsiye ediyor.İmkanınız varsa bunlardan birisinide taktırabilirsiniz.Bizim burada K.Maraş ta bayaa fazla istiyorlardı.O yüzden bende zavoli taktırdım.Sonuçta memnunum.Benim size tek tavsiye edebilecegim şey tüpü taktırırken bagajınızı fazla öldürmeyin derim.30 lt'lik tank bugun en az 300 km yol gidiyor.300 km içinde de bir sürü petrol var zaten.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2011 14:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: aykut
Araç: Lancer 2005
Arkadaşlar aracımızı uygun fiyata aldık.. Parça pahalıysa da zaten alırken kardayız..
Mesela ben 2005 lancer aldım 19 liraya, bu model toyota mazda nissan gibi japonlar vs 25 liradan baslıyor..
Henuz 6 lira kardayım, 2 lira harcasam ne olacak..
Uzun yıllar binerim bu fark ancak kapanır.. :)
Çok memnunum o kadar. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2011 15:09 
Kullanıcı avatarı

cinnamonn yazdı:
Arkadaşlar aracımızı uygun fiyata aldık.. Parça pahalıysa da zaten alırken kardayız..
Mesela ben 2005 lancer aldım 19 liraya, bu model toyota mazda nissan gibi japonlar vs 25 liradan baslıyor..
Henuz 6 lira kardayım, 2 lira harcasam ne olacak..
Uzun yıllar binerim bu fark ancak kapanır.. :)
Çok memnunum o kadar. :)

hocam parçası ucuz ithal araba maalesefki pek yok.Benim sağ dikiz aynası kırılmıştı.En uygun fiyatı Aydın servisi verdi.Oda 434 tl.Arkadaşın honda jazz'ı var.Ona fiyat istedik oda 380 ytl.Yani hocam pek farkı yok.Bizim tek dezavantajımız K.maraş ta mitsunun parçalarını bulmak zor.Bende ya internetten getirtiyorum yada Antep ten alıyorum.Fakat aldığım parçalar şunlar: Hava,polen filtresi.Bu kadar yani.Onların dışında daha arabanın bir şeyini değiştirmedim.Yeterki yağını ve suyunu eksik koymayalım.Aldığınız fiyata 10-12 yaşında diğer japonlardan alırdınız.Ne gerek var hocam.Kaskoyu yaptırın keyfinize bakın. ( hocam K.maraş taki ustalarda arabayı pek tanımıyor.O yüzden arabanızın özelliklerini bence iyi öğrenin.Ben 6 ay önce yağını degiştirmiştim.Adam 4 litre yağ koymuş.Halbuki 3 lt koyması gerekiyormuş.Sonrasında aldım elime 50 cc enjektörü,taktım ucunu aspirasyon sondasını çektim valla 1 lt :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2011 19:30 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
hyildiz07 yazdı:

Fazla harcama yapmaya hiç gerek yok. Atiker kit aracınızla birebir uyumludur. Düzgün bir ustaya montaj yaptırdıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız.

Zaten aracınızın bilinen hiçbir kronik sorunu yoktur. Yalnızca süspansiyonlarının yumuşak olmasından dolayı virajlara sert girmeniz durumunda arka tekerlekler çok kolay açısını kaybediyor, yani spin atıyor. Dikkatli ve keyifli sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2011 20:41 
Kullanıcı avatarı

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Henüz tam karar veremedim. Lpg kiti taktırısam bilgileri paylaşırım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2011 20:45 
Kullanıcı avatarı

Hafta sonuna kadar karar veririm. Taktırırsam Hafta sonu bu işi hallederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2011 20:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: lancer plus
Kan grubu: 0rh+
seyo yazdı:
valla az kişi olduğumuz aşikar..
bizim lancerciler don't aktif :(

Bende burdayım.20 gün önce aldığım 2005 lancer plus aracımla aranızdayım.öncesinde corsa'm vardı oldukça farklı bir araç:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2011 11:41 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar şu anda aracım sanayide. tartarini taktırıyorum landi renzo ile aynı kalitede imiş. Landi renzo biraz sesli çalışıyormuş onun için tartarini taktırıyorum. arabayı akşam alacağım inşallah birkaç gün sonra yorumlarımı iletirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2011 21:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail coşkun
Araç: Lancer 2004 Triptonik
Meslek: Emekli öğretmen
Kan grubu: BRh+
hyildiz07 yazdı:
Arkadaşlar şu anda aracım sanayide. tartarini taktırıyorum landi renzo ile aynı kalitede imiş. Landi renzo biraz sesli çalışıyormuş onun için tartarini taktırıyorum. arabayı akşam alacağım inşallah birkaç gün sonra yorumlarımı iletirim.

Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Landirenzo bizim araçlara çok daha uyumlu olduğunu, sadece biraz sesli olduğunu, ancak seyir halindeyken o sesi hiç duymayacağınızı, sessiz bir yerde rölantideyken "tır tır tır" şeklide rahatsız etmeyecek kadar bir sesi olduğunu, landirenzo ile 200 km hıza rahatlıkla ulaşabileceğinizi, mükemmel bir ecu ve enjektör sistemi olduğunu, yüksek devirlerde dahi lpg enjektörlerinin gayet stabil çalıştığını, benzine geçme ihtiyacı hissetmediğini, landirenzo ile hemen hemen hiç sorun yaşamayacağınızı geç de olsa söyleyeyim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2011 12:12 
Kullanıcı avatarı

hyildiz07 yazdı:

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2011 15:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: huseyin
Araç: lancer 2006
Meslek: teknisyen
benim manuel vites lancer 2006 model 44500 km de iken aldım 33 aydır kullanıyorum ulugöl servis ten aldım daha eve gitmeden atiker bayiine lpg taktırdım şimdi 85000 de lpg taktırdıktan sonra ilk 5000 km içinde 3-4 defa ayar için gazcıya gittim 20000 km de lpg filtresini değiştirdim şimdi nereye taktırdım diye evdeki evrakları gözden geçiriyorum.
ne kadar yakıyo derseniz şu and lpg yi TP den alıyorum 2,14 den istanbul içinde sabah akşam trafikte kullanıyorum 320 km de 71 tl lik gaz harcıyorum yani 22,1 kuruş yakıyor benzinde hiç denemedim ama forumlarda 40 kuruş yaktığını söylüyor arkadaşlar fark 18 kuruş/km
40000 km x 18 kuruş = 7200 TL
atikere verdiğim para 990 TL
7200 - 990 = 6200 TL kardayım

ha bide aracıma bazı değişiklikler yapmaya başladım isteyen inceleyebilir

viewtopic.php?f=18&t=2678

En son husam11 tarafından 19 Tem 2011 12:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2011 16:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: selçuk
2007 LANCER PLUS OTOMATİK VİTES
43.000 KİLOMETRE
KAZASIZ
GRİ RENKLİ FATURASI MEVCUT
LPG HİÇ TAKILMAMIŞARACIMI İHTİYAÇ NEDENİYLE SATMAK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR KAÇPARAYA SATMALIYIM.
SAHİBİNDEN.COM ADRESİNDE 22.500 CİVARI YAZILIYOR.
21.000 TL DEN AŞAĞIYA VEREMEM. BANA MALİYETİ GEÇEN SENE ALDIM 22.300 TL.
SIKIŞTIĞIM İÇİN SATIYORUM.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Tem 2011 12:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: huseyin
Araç: lancer 2006
Meslek: teknisyen
_opeth yazdı:
otomatik miydi?

manuel

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Tem 2011 22:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Nedim
Araç: Lancer 2004
Meslek: Kamu
Kan grubu: Arh+
http://www.ithalyedekparca.com/MITSUBIS ... CER-04-08-
google'da ararken çıktı, Konya merkezli, fiyatlar diğer online satış yapan sitelere göre daha uygun gibi geldi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Tem 2011 00:15 
Kullanıcı avatarı

zeybek yazdı:
http://www.ithalyedekparca.com/MITSUBISHI-OTO-YEDEK-PARCA/LANCER-04-08-
google'da ararken çıktı, Konya merkezli, fiyatlar diğer online satış yapan sitelere göre daha uygun gibi geldi.

teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Tem 2011 11:55 
Kullanıcı avatarı

aracımı biraz (yaklaşık 50 km kadar) kullandım. şimdilik iyi gibi görünüyor. Özellikle 6000-6500 devire çıkarrtım benzine geçmedi.
Çekişinde de pek bir fark göremedim ama az oranda güç kaybı olabilir. hafta sonu deneyeceğim. yakıtını da hesaplarım. sonra görüşmek üzere herkese selamlar ve kazasız yolculuklar.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye