Zaman: 26 Eyl 2025 22:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2011 11:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: İsa
Araç: Lancer 2006
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A
Ben 2006 Lancer sahibi olarak buraya dahil olabilirim.
Aracımdan çok memnunum çok rahat bir araç. Hele birde AT olunca
muhteşem bür sürüş keyfi yaşatıyor. Ancak tek sorun bence içeriye biraz fazla ses alıyor...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2011 12:50 
Kullanıcı avatarı

Hedefim aracıma 4 lt ortalama yaktırmak. LPG ye gerek bile yok aslında....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2011 12:58 
Kullanıcı avatarı

Servise gitmekten korkar oldum. Hem fiyatlar hem de eğitim düzeyi düşük servis elemanlarından dolayı servisinizden sıkıldım. Bu elemanları eğitimden geçirmek lazım ya da akıllarını başlarına alsınlar. Herşey araç satmak değildir. Mitsubishi gibi bir aracın servis kalitesi çok üst düzeyde olmalı bence.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2011 04:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: FATİH
Araç: LANCER 2006
Meslek: Devlet Memuru
Kan grubu: A+
issay yazdı:
Hedefim aracıma 4 lt ortalama yaktırmak. LPG ye gerek bile yok aslında....

İzin için K.Maraş tan Muğla ya geldim.Şuana kadar yaklaşık 3000 km yol yapmışım.1000 km de giderken yapacagım.Ortalama 4.000 km yapar.Lpg yakıt ortalamam km de 200 kuruş.( klima açık ve ortalama sürat 140 km/s ) 4000 km de 800 YTL yapar.Eğer bunca yolu benzinle gitmiş olsaydım ne kadara mal olurdu bilemiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2011 12:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: note
Meslek: öğrenci
Kan grubu: A +
çok iyi bir değer bizim araba dizel olduğu halde (klima kapalı, ort hız 150 km/s) 22 krş yakıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2011 12:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: erol
Araç: 2008 lancer
Meslek: Dış ticaret
Kan grubu: a+
Merhabalar
Uzun süredir lancer kullanıcısı olmama rağmen baskı balata araştırması yapana kadar club'dan haberim yoktu. Çok şey kaybetmişim bunu bugün anladım
benim aracım 2008 1.6 lancer m/t 72000 km ilk sahibiyim.
baskı balata değişmesi gerekiyor artık son demlerini yaşıyor. fakat araştırma yaptığımda kimi valeo kimi sasch kimi exedy diye yazmış. gene kısa bir araştırma yaptığımda exedy performans ürünü ve 400 usd gibi bir rakamdan başlıyor. Valeo'dan memnun olmayan kişi sayısı oldukça fazla. sasch hakkında çok fazla bir yorum bulamadım. bu aracın orjinal baskı seti nedir yada değiştiren arkadaşlar hangi markayı tercih ettiniz ve memnunmusunuz. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum. teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2011 23:14 
Kullanıcı avatarı

charger yazdı:
Merhaba arkadaşlar
Bizim araçların orjinal buji markası nedir acaba; bilen var mı?

NGK BKR6E11

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2011 23:17 
Kullanıcı avatarı

deeperblue yazdı:
Merhabalar
Uzun süredir lancer kullanıcısı olmama rağmen baskı balata araştırması yapana kadar club'dan haberim yoktu. Çok şey kaybetmişim bunu bugün anladım
benim aracım 2008 1.6 lancer m/t 72000 km ilk sahibiyim.
baskı balata değişmesi gerekiyor artık son demlerini yaşıyor. fakat araştırma yaptığımda kimi valeo kimi sasch kimi exedy diye yazmış. gene kısa bir araştırma yaptığımda exedy performans ürünü ve 400 usd gibi bir rakamdan başlıyor. Valeo'dan memnun olmayan kişi sayısı oldukça fazla. sasch hakkında çok fazla bir yorum bulamadım. bu aracın orjinal baskı seti nedir yada değiştiren arkadaşlar hangi markayı tercih ettiniz ve memnunmusunuz. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum. teşekkürler

Bugün Ankara'da Daikin exedy'yi çok aradım ama piyasada kalmamış, mecburen İvedikte Yaren oto marketten 90 Tl ye VAleo aldım ama içime sinmedi tabi, Daikin fiyatı muamma her kafadan bi ses çıkıyor, dolarla geldiği çin parça yokkende fiyat veremiyorlar birde tabi...!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2011 23:37 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bu lpg olayında kafam iyice karışık, sormadığım lpg'ci kalmadı Prins'ten başka marka arıza lambası yakar dedi hepsi, aranızda Lpgli arıza lambası yanmayan ve sorunsuz kullanan arkadaşlar varmı, bi yol gösterin lütfen....!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 01:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
ne marka olursa olsun iyi ayar yapılan lpg kiti lancerlerde arıza lambası yaktırmaz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 21:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: rıza
Araç: sundurlu
Meslek: Fotoğrafçı
madxxl yazdı:
Arkadaşlar bu lpg olayında kafam iyice karışık, sormadığım lpg'ci kalmadı Prins'ten başka marka arıza lambası yakar dedi hepsi, aranızda Lpgli arıza lambası yanmayan ve sorunsuz kullanan arkadaşlar varmı, bi yol gösterin lütfen....!

Ben 2005 lancerıma yaklaşık bir yıl önce Atiker takdırdım. 13.000 km yol yaptım. Allah'a çok şükür ne lamba yandı, ne rolantide bir sorun çıktı şimdiye kadar sıfır sorun. İnşallah bundan sonrada sorun yaşamam... Şehir içinde 210-220krş, şehir dışında da 190-200krş arası yakıyor. (Uzun yolda ortalama120-130 ile gidiyorum)

Ben taktırırken araştırdım LPG kiti kadar takdırdığın usta da önemli iyi işçilikle yıllardır sorunsuz LPG kiti kullannlar duydum ( tabi bakımları ihmal etmemek gerek mesela her 10.000 km de LPG filtresinin değiştirilmesi öneriliyor....)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 16:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: lancer plus
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0rh+
madxxl yazdı:
Merhaba Lancer dostları, benimki 2007 1.6 manuel, baskı balata değiştireceğim ama parçacı valeo var dedi bunu takıyorlar dedi, araştırdım valeo pekde güven vermiyor, bu arabaların orjinal baskı balatası nedir acaba yada orjinalden daha iyisi varmı bilen arkadaşlara rica ediyorum....?

Aracımın baskı balatasını 10 gün önce değiştirdim.çıkan balata exedy marka idi.üstünde mitsu amblemi vardı.malum parça fiyatları ateş pahası valeo taktırdım 225 parça 150 işçilik 375 e hallettim.süper oldu,2 yıl gitsin yeter sonra orjinalini taktırırım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 23:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: TUNCAY
Araç: Mitsubishi Lancer
Kan grubu: Arh-
2006 lancer termik problemi. Çorum osmancıkta
öncelikle sorunum anahtarın kontaktan çıkarma sorunuydu. yılların ustasıyım diyen bi ustaya gösterdim. Usta ne dedi! 'kara kaplı defterde mitsunun kontağını sökme yazmışım' diyerek önce başından savdı. birdaha gittiğimde söktü. kontağın arkasındaki termiği söktüğü zaman anahtar rahatlıkla çıkar oldu. biraz yağladı sonra termiği taktı. anahtar rahatlıkla çalışıyordu. 15 gün sonra anahtar rahat girip çıkmakta ancak bu sefer de çalıştırırken tık dahi ses gelmiyor. kontağı birazz kıpırdatınca çalışıyor. bu şekilde yapmanın kontağı bozacağından korkuyorum. bunu nasıl çözerim. termiği mi yokssa kontağı olduğu gibi mi değiştirecem. termiği nerden bulurum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 23:19 
Kullanıcı avatarı

madxxl yazdı:

2006 lancer. Lovato tüp var ve çok iyi performans alıyorum. 30000 km yol yaptım. filitresini zamanında değiştirirsen hiç bir sorun yaşamazsın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2011 02:20 
Kullanıcı avatarı

te193545 yazdı:
2006 lancer termik problemi. Çorum osmancıkta
öncelikle sorunum anahtarın kontaktan çıkarma sorunuydu. yılların ustasıyım diyen bi ustaya gösterdim. Usta ne dedi! 'kara kaplı defterde mitsunun kontağını sökme yazmışım' diyerek önce başından savdı. birdaha gittiğimde söktü. kontağın arkasındaki termiği söktüğü zaman anahtar rahatlıkla çıkar oldu. biraz yağladı sonra termiği taktı. anahtar rahatlıkla çalışıyordu. 15 gün sonra anahtar rahat girip çıkmakta ancak bu sefer de çalıştırırken tık dahi ses gelmiyor. kontağı birazz kıpırdatınca çalışıyor. bu şekilde yapmanın kontağı bozacağından korkuyorum. bunu nasıl çözerim. termiği mi yokssa kontağı olduğu gibi mi değiştirecem. termiği nerden bulurum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
2005 lancer sahibiyim. Aynı sorun bende de oldu. Sanırım bu Lancerların klasik sorunu. Kontağa basınca araba çalışmıyordu. Bir ustaya gittim söktü birşeyler yaptı mı yapmadı mı anlamadım ama sorunu şöyle çözdük. Şimdi arada yine yapıyor. Kontağa basınca araba çalışmıyor elim marşa basılıyken bir tık daha ileri ittirince araç çalışıyor. O zaman sormuştum takım halinde satılıyordu sadece serviste vardı ve epeyce yüksek bir mevla istemişlerdi kontak takımına.. Sizde deneyin marşa basınca araba çalışmıyorsa anahtarı bırakmadan biraz daha itin arabanız çalışacaktır geçmiş olsun...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2011 04:33 
Kullanıcı avatarı

charger msj için teşk. orada da belirttiğim gibi ben de aynı şekilde çalıştırıyom. acaba çıkma falan bulabilirmiyim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2011 00:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: veysel akın
Araç: mitsubishi lancer 2004 model
Meslek: bakkal
bende mitsubishi lancer 2004 model 1.6 var ben performansından çok memnunum ...motor sesi hiç duyulmuyor.arabamın özellileride yerinde.arabam 53.000km 'de
ABS
EBD(KESİNLİKLE 2004 MODELLERDE VAR ALDIĞIM GALERİ SÖYLEDİ)
HAVA YASTIĞI SÜRÜCÜ
HAVA YASTIĞI YOLCU
PARK SANSÖRÜ
SİS FARI
BAS SİSTEMİ
MERKEZİ KİLİT
ELEKTRONİK MOTOR KİLDİ
ELEKTRİKLİ CAMLAR
YÜKSEKLİK AYARLI DİREKSİYON
HİDROLİK DİREKSİYON
RADYO-CD ÇALAR
KLİMA
ÇELİK JANT
SİGARA İÇİLMEMİŞ
GARAJ ARABASI
ARABAM GERÇEKTEN ATİK
SIFIR ALDIĞIM FİYAT ALDIĞIM FİYAT 33.300 TL

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 00:13 
Kullanıcı avatarı

termik problemini çözdüm. kontağı onca korkuma rağmen söktüm. iç kısmında iki tane bakır eğri büğrü parça var. kontak çevrildiğinde bunlar birbirine temas ediyor ve araba çalışıyor.açtığımda bunların aşırı derecede gress yağı ile kaplandığını gördüm. Parçaların birbirine temas eden kısımları temizleyip taktığımda ilk günkü gibi çalışır duruma geldi. başına böyle bir sorun gelen olursa mutlaka bana ulaşsın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 04:13 
Kullanıcı avatarı

te193545 yazdı:
termik problemini çözdüm. kontağı onca korkuma rağmen söktüm. iç kısmında iki tane bakır eğri büğrü parça var. kontak çevrildiğinde bunlar birbirine temas ediyor ve araba çalışıyor.açtığımda bunların aşırı derecede gress yağı ile kaplandığını gördüm. Parçaların birbirine temas eden kısımları temizleyip taktığımda ilk günkü gibi çalışır duruma geldi. başına böyle bir sorun gelen olursa mutlaka bana ulaşsın.

Geçmiş olsun.
Nasıl tamir ettiğiniz konusunda fotoğraflarla daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 22:41 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bizim araçta Map sensörü( hava debimetresi) var mı? Varsa neresindedir?
Aracım 90.000 km ye yaklaştı. Bir arkadaşımın Toyota Corollası vardı. Araç çekişten düşmüştü ve gaza tam basınca yığılma yapıyordu. Aracın Map sensörü( hava debimetresi)'ni söktük. Elektronikçilerde satılan yağsız kontak sprey temizleyici alıp hava demitresini bu spreyle temizledik. Araçta gaz tepkimesi ve çekişinde çok büyük artışlar oldu. Gaza tam basınca yığılmak yerine güçlü bir biçimde atılmaya başladı. Kendi aracımdaki Map sensörü( hava debimetresi)nide temizlemek istiyorum.
Parçanın nerede olduğunu bilen yada bu temizliği yapan kimse var mı acaba?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 46  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye