Ferhat bey Kendinizi tanıtın bölümünde isminizi göremedim.. eğer göremediysem kusuruma bakmayın ,, ama tanıtmadıysanız en kısa zamanda kendinizi tanıtırsanız size daha sıcak bir yaklaşımda bulunuruz
yine de cevap vereyim ... İlgilendiğiniz 1.8 GDI modeli bazı konularda size sıkıntı yaratabilir ..yedek Parça vs. konusunda.. ayrıca kronik bir hasta olmasa da bu arızaları tekrarlaması söz konusudur.. Fakaaaaattt

incelediğim kadarıyla gayet performanslı ,, spor kullanıma uygun bir araç.. Temizini bulduktan sonra neden olmasın.. Size tavsiyem; benim başım ağrımasın , alayım bakımını yaptırayım senelerce sıkıntısız bineyim diyorsanız 1.6 AVANCE (mümkünse sedan,, bagaj sıkıntısı olmasın diye...) tavsiye ederim. ben 5 yıldır dönem dönem kullandığım temizliğinden şüphemin olmadığı ailemizin bir ferdine ait olan aracı satın aldım.. Sıfır km alınan aracın ben 110.000 km 'de 2.sahibi oldum ve inanın kendiinze ait olunca daha bir keyifli geliyor bu araç .. Dışardan da hoşuma giderdi hep fakat sahip olmak farklı bir duygu.. Size önerim 1.8 GDI yerine 1.6 AVANCE bulup başınız ağrımadan keyifle kullanmanızdır.. donanım olarakta D segmentine yakışır donanıma sahip bir araçtır. Elektrikli Sunroof,Klima,2 Airbag,Elektrikli ön & arka camlar bu aracı tercihinizdeki ana sebepleri yaratır düşüncesindeyim. Nitekim bu donanımda bu fiyata Japon kalitesini satın almak zor bir meziyettir. Carisma verilen paranın tam karşılığıdır..
sizin ve ailenizin adına hayırlı olması dileklerimle ...