Zaman: 25 Ara 2025 10:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ihtiyaçtan satılık
MesajGönderilme zamanı: 10 Eyl 2011 22:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: lancer plus
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0rh+
3 ay önce aldığım 2005 lancer plus aracımı mecburiyetten satıyorum.aracım 92700 km dedir.90000bakımı Ordu Adnan otomotiv yetkili serviste yapılmıştır.baskı balata değişti,4 teker(bridgestone er 300 turanza)2 ay önce alınmıştır.ama bu aracın bakım maliyetleri cidden çok yüksek,yani beni aşıyor.basit bir 90000 bakımı bile 250 tl yi aştı.bu benim 1 aylık ek ders ücretim.aracım ın oksijen sensörü arızası ışında bir sorunu yoktur.çok rahat ve konforlu olduğunu siz mitsu dostlaına söylemem saygısızlık olur.aracıma 17500 tl fiyat belirledim,azda olsa pazarlık olur.sağ çamurluk ta boya var başkada boya yok.değişeni yok.yedek anahtarı var.plakası 28 da 464.alıcıya hayırlı olsun.rengi gümüş.tel no:05079841592(ibrahim Bahadır)

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ihtiyaçtan satılık
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2011 11:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERDAL
Araç: 2009 1.5 İNVİTE YAKUT KIRMIZI LANCER
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: Brh+
Hocam yabancı araç olupta bakım maliyeti ucuz olan var mı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2011 15:52 
Kullanıcı avatarı

666 yazdı:
Hocam yabancı araç olupta bakım maliyeti ucuz olan var mı.

Elbette yok hocam haklısınız ama bundan önce opelim vardı her ay keyfe keder servise götürürdüm hiç özel servise götürmedim.geçen ay 90000 bakımını yaptırdım çıkan fiyat 300 civarı,açıkçası bu aracı almakla birazacemice araştırmadan almış oldum,çok güzel keyifli bir araç ama birlikteliğimiz pek uzun sürmeyecek galiba,hayırlısı olsun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011 02:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kerem
Araç: Yok
Meslek: Muhasebeci
Kan grubu: 0+
fisherman 28 yazdı:
3 ay önce aldığım 2005 lancer plus aracımı mecburiyetten satıyorum.aracım 92700 km dedir.90000bakımı Ordu Adnan otomotiv yetkili serviste yapılmıştır.baskı balata değişti,4 teker(bridgestone er 300 turanza)2 ay önce alınmıştır.ama bu aracın bakım maliyetleri cidden çok yüksek,yani beni aşıyor.basit bir 90000 bakımı bile 250 tl yi aştı.bu benim 1 aylık ek ders ücretim.aracım ın oksijen sensörü arızası ışında bir sorunu yoktur.çok rahat ve konforlu olduğunu siz mitsu dostlaına söylemem saygısızlık olur.aracıma 17500 tl fiyat belirledim,azda olsa pazarlık olur.sağ çamurluk ta boya var başkada boya yok.değişeni yok.yedek anahtarı var.plakası 28 da 464.alıcıya hayırlı olsun.rengi gümüş.tel no:05079841592(ibrahim Bahadır)

Baskı balata değişimini yetkili servisinde mi yaptırdınız?
Oksijen sensörü arızası kaça giderilebilir?
İlan linki yada fotoğrafları var mı?
Çok acil cevaplamanızı rica ediyorum, bizde o seri bir lancer arıyoruz. Ordu biraz uzak ama kısmet diyelim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011 16:12 
Kullanıcı avatarı

Belash yazdı:
fisherman 28 yazdı:

Baskı balata değişimini yetkili servisinde mi yaptırdınız?
Oksijen sensörü arızası kaça giderilebilir?
İlan linki yada fotoğrafları var mı?
Çok acil cevaplamanızı rica ediyorum, bizde o seri bir lancer arıyoruz. Ordu biraz uzak ama kısmet diyelim.

Baskı balata değişimini özel japon oto servisinde yaptırdım.(zafer usta)araçtan çıkan balata exedy marka idi.valeo marka baskı balata taktırdım.gayet iyi bir problem yok.ww w.japonotoservisi.com.Bugün sabah bosch car servise gittim.oksijen sensörüne tekrar baktırdım.2 lambda sensörününde çalıştığını arıza lambasını yakmasının nedeninin alınan benzinin içinde bulunan katkı maddelerinden kaynaklandığını söylediler.sıcaklık 400 den önce sensörün ucundaki kurumu yakamıyormuş,ondan dolayı arıza lambam yanıyormuş,bunlar ustamın söyledikleri(ne derece doğru bilemiyorum ama benim fikrim olmadığı için söylediklerini doğru kabul edeceğim..şu an lamba yanmıyor.sensörün yetkili servis fiyatı 950 milyon.bosch marka sensör 250 tl.şu an Samsundayım malum okullar açılıyor.Bu arada unutmadan aracımın muayenesi 1 hafta geçti,maaşımı alınca yani perşembe günü araç muayeneye girecek(kısmet olursa).Aracım sahibinden.com da şuan.11 eylül tarihli.''ihtiyaçtan satılık''başlıklı.fotolar fazlasıyla mevcut.kısmetse olur.gelir bakarsınız,baktırırsınız(samsunda kamer otomotiv)yetkili servis.pazarlıkta olur(aşırıya kaçmadan).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011 16:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
fisherman 28 yazdı:

Hayırlı satışlar. Eski bir Opelci olarak mitsubishinin kesinlikle daha masrafsız olduğunu düşünüyorum. Benim Corsa için 2 kez yet. servise gittim, ikisinde de kapıdan döndüm. Sırf yap bakımına 370TL fiyat çektiler (Sene 2009'da), arka stoplardan su giriyordu içeri takribi fiyat 100TL üstü olur dediler.

Dışarıda 140TL'ye yağ bakımını, 40TL'ye de su girme problemini halletmiştim. Mitsubishi de ise daha yabancı usta motor kaputunu açmadı. Eğer Corsa ile devam etseydim.. 60k'da bir bi de triger kayışı belası olacaktı.

Uzun lafın kısası 90k bakımı bir çok markada en ağır bakımlardandır. Mitsu'da ise sıradan sıfırlı bakımlar gibidir. Üşenmezseniz tek tek markaları arayın ve 90k bakımını sorun. Hyundai dahil 250'den aşağı 90k bakımı bulabileceğinizi zannetmiyorum.

Ben 81bin'de 200TL ye periyodik bakıma girmiştim en son. yet. serviste.

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011 21:13 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
fisherman 28 yazdı:

Hayırlı satışlar. Eski bir Opelci olarak mitsubishinin kesinlikle daha masrafsız olduğunu düşünüyorum. Benim Corsa için 2 kez yet. servise gittim, ikisinde de kapıdan döndüm. Sırf yap bakımına 370TL fiyat çektiler (Sene 2009'da), arka stoplardan su giriyordu içeri takribi fiyat 100TL üstü olur dediler.

Dışarıda 140TL'ye yağ bakımını, 40TL'ye de su girme problemini halletmiştim. Mitsubishi de ise daha yabancı usta motor kaputunu açmadı. Eğer Corsa ile devam etseydim.. 60k'da bir bi de triger kayışı belası olacaktı.

Uzun lafın kısası 90k bakımı bir çok markada en ağır bakımlardandır. Mitsu'da ise sıradan sıfırlı bakımlar gibidir. Üşenmezseniz tek tek markaları arayın ve 90k bakımını sorun. Hyundai dahil 250'den aşağı 90k bakımı bulabileceğinizi zannetmiyorum.

Ben 81bin'de 200TL ye periyodik bakıma girmiştim en son. yet. serviste.

Ne güzel tesadüf benimde aracım 99 model corsa idi(100.yıl) 18 ay bindim 2 kez marş bastığımı hatırlamıyorum ama aile büyüdü küçük geldi 3 ay önce lancer aldım,ağır bakım aralığı olarak dediğiniz gibi çok avantajlı.(80000de bir)ama maddinedenlerden dolayı satışa çıkardım,açıkçası sevinerek satmıyorum.saygılar

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: