Zaman: 06 Kas 2025 15:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 12:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: wiki can
Araç: lancer
Meslek: computer
Ben daha önce Opel kullanıyordum,
opel garanti konusunda rezalet bir firmadır, garantilik bi durum çıktığında onu bunu bahane edip sürekli servise gitmiş başka hiçbiryere gitmemiş, sanayide 4de bir 5de bir fiyatına yaptıracağınız işi serviste 5 katına yaptırmış araçlarınıza dahi bi sürü bahane bulup garanti dışında bırakırlar..

Ben de 2.el henüz garantiden çıkmamış bir lancer aldım 2010 model.

alır almaz, havalandırma ızgarası plastiği temizlikçinin elinde kalıp kırıldı. bunlardan birisi de daha önce kırılmış etti mi 2. aracın paneline hava katan o metalik çizgileri olan plastiklerden 2si gitti kırık..

Ben de bu kadar kolay niye kırılıyor bunlar diye servise gittim;
1.Bana söylenen ilk defa bu şikayeti duyuyoruz.
2.temizlik için sprey sıkıyorlar ve sprey plastiği genleştirip tırnaklarını kolayca kırıyor.
3.şiddet uygulanmış olabilir..

ve garanti dışı..

plastiği elime alıp defalarca inceledim. Bu kadar dandik bi plastik olmaz ve bu kadar ince ve küçük ayakları olamaz. çıt diye kırılmaması için hiçbir sebep yok.

Bu kadar kolayca kırılmaması lazım, garanti bunu değiştirmesi lazım desem de hiçbişey değişmedi.

Ben aracım garantiden çıkmasın diye niye servise gidiyorum o zaman? yarın motorda bişey olsa, kötü yakıt kullandın, yok kasise girdin yok şunu yaptın diye bi ton şey söylemeyecekleri konusunda ciddi soru işaretleri var artık bende;

Adam gibi bir servis fotoğraf çeker, rapor yazar garantiden değişim talep eder ama reddedilir ama kabul olunur bu yapılır, ben sadece geyik dinliyorum..
Havalandırma ızgarasının yönlendirici plastiği bu çoluk çocuk zırt pırt onu sağa sola çekecek kolayca kırılması ne kadar mantıklıdır???

Ben bir daha yetkili servise gitmem bu kafayla, daha geçen gün 60.000 bakımını yaptırdım 100 liraya yapılacak işi 400 liraya yaptırdım. Enayilik olsun diye değil, bi sorun olduğunda aynı servisten hizmet beklediğim için..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eyl 2011 17:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
Servisler arasında bu konularda çok farklılıklar oluyor birinin garanti dışı dediğine diğeri garanti kapsamında diyebiliyor, başka servise gidin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 21:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
temsaya şikayet mi geçenlerde aradım bayan çıktı aracın garantisi 2 yıl mı 3 yıl mı die soracaktım lancer die modelının olduğunun farkında değil...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 21:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: kenan
Araç: colt cz3
Meslek: tekniker
Kan grubu: A+
temsa şikayet maceraları diye başlık açılsa iyi olur bayağı bişeyle çıkar bence , viraj denge çubuğu kırılıp ( başıma 2 defa geldi ) düşmüş servis amartisör patlak diyor lifte kaldırılmış arabanın altından bakarak üstelik , temsaya aradım bana aracımız arazi aracı değil asfalt arabası vb şeyler söyledi çözümü gene kendim buldum viraj denge çubuğu çapı 6mm ve somun dişleri gereksiz yere çubugun ortasına kadar çekilmiş yerine 10mm lik vida koydum sorun halloldu bidahada temsayı aramadım ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 00:33 

İsim: .
Araç: .
Meslek: .
...

En son senolgonul tarafından 24 Eyl 2011 18:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 00:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Metin
Araç: Colt DI-D AMT
Meslek: Mühendis
Temsa maalesef bu araçların ülkemizde tutulmamasının ana sebebidir. Aslında kendi ayağına sıkıyor, bunu bilmiyor. İnsanları arabasından soğutmada rakipsizdir. Ben de yetkili servise gittim, fahiş fiyatlarla parça değiştirdim. 1/4 fiyatına dışarıda yaptırmadım. Bir daha yetkili servis mi, asla.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 20:14 
Kullanıcı avatarı

Bilmiyorum temsaya gitsemm mi gitmesem mi boş yere zaman kaybı olacak emimin.
İyi niyetli olunsa bana daha serviste güler yüzle yardım edilirdi.
Bu gün aracın CD çalıcısı ZIRT etti arızalandı.
radyo çalışıyor hiç sorun yok . CD koyuyorum zırt zırt zırt yapıyor hoparlörler.. mp3 ses cd si bi sürü deneme farketmedi.
Bu da mı garantide değil diye sormaya servise gidiyordum yolda lancerime çarptı bir bayan... bütün hevesim kaçtı...
iki kapı gitti...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 20:23 
Kullanıcı avatarı

Kazada kadın U dönüşü yapacakmış ben de şeridimde gidiyorum.
Beklemediğim bir anda gümmm dedi aracım zikzak çizmeye başladı.
Sanırım ASC hemen devreye girdi aracı toparladı ben de durdum zaten.
Sağ iki kapım gitti, ön kapı hadi biraz da arka kapının canına okudu artı arka çamurluk ve bodyi mafetti...

Ulen ben temsaya 2 tane plastiğin hesabını soruyorum kadın geldi arabanın sağ tarafına girdi batırdı.. çok moralim bozuk ya.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 20:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: kenan
Araç: colt cz3
Meslek: tekniker
Kan grubu: A+
geçmiş olsun olacağı varmış olmuş , gelen mala gelsin üzülmeyin , hergün neler okuyoruz gazetelerde canınız sağolsun .

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 20:38 
Kullanıcı avatarı

Teşekkür ederim; doğru diyorsunuz cana geleceğine mala gelsin.
Bu lanceri aldığımdan beri, nazarı bitmedi gitti.
daha ilk gün sabah bi geldim mahalledeki çocuklar silecek suyu atan plastiklerden birini yuvasından söktmüşler, keyfim kaçtı.
sonra iş yerinde otoparkta biri çamurluğuma hafif dokundurmuş gözüme direk çarpıyo canım sıkıldı, kim ne zaman ne etti belli değil.
sonra mahalledeki lanet çocuklar mı bilmem kapımda iki adet çizikle uyandım bir sabah,
valhasılı ben köpek balığı aldım iyi mi ettim kötü mü karar veremedim.
herkesin gözü üzerinde, aşırı dikkat çekiyor ve bezdim bu dikkat çekmekten, zira lüks araçların arasında değilim.
mahallede standart araçlar var iş yerinde de öyle. dolayısıyla ille bi elleyen çizen bi halt eden dengesiz bulunuyor sıkıldım..
gösterişsiz bi araç mı alsam diye çok üzgünüm.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: