Zaman: 14 Kas 2025 19:33

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 61 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
mustafa_atr yazdı:
Vay vay vay ercan dostum sonunda aldın demek. oh be kurtulduk senden :) Hayırlı olsun ikinize de.

Dün kepekli yokuşunda bi golf 4 tokatlamışlığım var sormayın. Eleman rampanın finalindeki ışıklara benden 30 sn sonra geldi yanıma durdu. Camı açtı işaret ediyor bende açtım. Aynen söylediği şu "Abi o nasıl gidiyor öyle yav, kaç motor var bunda" dedim 1,3 inanamadı. Ben bunla 320 BMW yi tokatladım dedim "doğrudur abi" dedi. "Bi daha bulaşmam colta" diyerek yoluna devam etti :) Seviyorum yav arabamı

Ercanım bu arada bana sözün vardı unuttum sanma.

Mustafa hocam,
Diğerlerinin yeri egzosun yanı, orası baki; ama benim merak ettiğim, biz yanyana gelirsek ne olacak? :kart:
tüm dostlara teşekkürler iyi dilekleri için... :cak:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Gökhan yanyana gelirsek nezaketen ayağımı gazdan çekerim :) Ercanla beni karıştırma ama benimki ateş kırmızısı onunki mercan kırmızısı

Bu arada ilk benzinliğe girdiğinizde pompacılar anasının gözü oluyor (özellikle azizoğlunun ordaki PO dakiler). abi yenimi hayırlı olsun filan ayak çekiyolar, bazılarıda alenen bi 50 tl de bize at filan diyolar. öyle diyenlere şirket arabası diye cevap verin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 11:42 
Kullanıcı avatarı

mustafa_atr yazdı:
Gökhan yanyana gelirsek nezaketen ayağımı gazdan çekerim :) Ercanla beni karıştırma ama benimki ateş kırmızısı onunki mercan kırmızısı

Bu arada ilk benzinliğe girdiğinizde pompacılar anasının gözü oluyor (özellikle azizoğlunun ordaki PO dakiler). abi yenimi hayırlı olsun filan ayak çekiyolar, bazılarıda alenen bi 50 tl de bize at filan diyolar. öyle diyenlere şirket arabası diye cevap verin.

Mustafa hocam,
Benzin demişken, bana Ankara'da bir marka/istasyon da işaret etseydin de ayağımız alışsaydı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 12:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Gökhan dostum, ben genelde İstasbul yolu üzerinde Acity'den Carrefour'a giderken sağda shell var oradan alıyorum. Bi aralar Ankaranın en iyi istasyonu seçilmişti. Eğer Shell bulamazsam PO'dan alıyorum. Sen nerdesin Ankara da?
İlave olarak 97 oktanla 95 oktan arasında bi fark hissedemedim ben. Bu nedenle fazla para vermeye gerek yok 95 oktan Shell iyi bence

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 13:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: COLT
Kan grubu: B Rh
Hocam kazasız belasız sürüşler dilerim...

Enron hocam...
Ne güzel yazmışsınız yazıyı. İnanmayacaksınız hüzünlendim. Yazdıklarınızın hepsi yaşanmış bir(!) hayat hikayesinden alıntı :) gibi. Bende Coltu ilk önce bir galeride gördüm. Bebeğimiz olacak diye büyük bagajlı sedan bir araba (hatta abartıp doblo tarzı ) bakarken kendimi Coltun icinde bulmuştum. İşin komik tarafı megane almak için anlaşıp alım satıma giderken arka koltukta oturuyordum. Ve aklım galeride gördüğüm Coltda kalmıştı. meganeda saçlarım tavana değerek giderken birden vazgeçtim deyip(ayıp oldu biraz) arabadan inip Colta koşmuştum. Ve yaklaşık 1 saat içinde artık benimdi. İşin ilginç tarafı yaklaşık 3 ay boyunca araba araştırmıştım ama Colt hakkında hiçbirşey bilmiyordum. İlk başlarda ya bu bagaj bana yetermi diyordum. Sonraları arka kayar, kaltırılır, yatırılır koltukları kullanmaya başlayınca ya aslında çok iyiymiş. Transformers gibi her şekle giriyor demiştim. Daha sonraları çok ses alıyor içeri diye düşünmeye başlamıştım ki bu sorun b segmentinin genel bir sorunu olduğunu öğrendim. Daha sonraları bu motor sesi olmazsa ben ne yaparım demeye başlamıştım. Şu anda aracım satışta. Bir yandanda ya satılırsa diye düşünüyor korkuyorum. Fiyattı esnetmiyorum filan. Aslında sanırım aracıma iyice alıştım artık. Satılır ise ya sıfır Colt yada 2. el yeni kasa lancer alırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 13:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Hayırlı uğurlu olsun. iyi günlerde kullanınız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 15:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Kan grubu: A+
ilk fotoğraflarını bekliyoruz iki kardeşin, gülümseyerek:)

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 16:05 
Kullanıcı avatarı

mustafa_atr yazdı:
Gökhan dostum, ben genelde İstasbul yolu üzerinde Acity'den Carrefour'a giderken sağda shell var oradan alıyorum. Bi aralar Ankaranın en iyi istasyonu seçilmişti. Eğer Shell bulamazsam PO'dan alıyorum. Sen nerdesin Ankara da?
İlave olarak 97 oktanla 95 oktan arasında bi fark hissedemedim ben. Bu nedenle fazla para vermeye gerek yok 95 oktan Shell iyi bence

Ben Çankaya civarındayım, sanırım var Turan Güneş'e bir yerlerde bir Shell, oradan alacaz artık 95 oktanı.
Tüm dostlara tekrar teşekkürler; fotoğrafları arabaları bir alalım hayırlısıyla, ercan da dönsün tatilinden kardeş kardeş çektirelim :cak:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 16:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşAllah.
Allah kazadan,beladan,cezadan ve nazardan korusun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 19:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
yeni kasalarda 1,4 golf var

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 20:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Arkadaşlar hayırlı olsun. Allah tekerinizi düz bastırsın :-)
Ben de ayın 19'unda kavuştum ona. Adını bile koydum: Colt, James Colt. :-P
Üzülüyorum sizin içine yaşamış bir ek;
Fiestasi olan bir tanıdığım aracı almadan evvel "sakin alma boşver. Benimkinden al veya polo al demişti. Geçen arabamı kullandı yaklaşık 200 KM. Şimdi de "acaba benimkini satıp bundan mı alsam?" Diyor. Ben ise o dediklerini hatırlayamıyor, gülüyorum içten içe...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 20:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: kemal
Araç: 2011 amt colt elegance
Meslek: öğretmen
arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin...
ankarada hangi bayiden aldınız?
ben de ankara günsa bayiiden 2011 amt colt aldım. aslında alamadım. kafayı yiyicem. tam 36 gün oldu araç teslim edilmedi. ben beyaz renk istedim yok gelecek dediler. ama bir türlü gelmedi. gemiye gelecek dediler. güya bugün arayacaklardı. aramadılar. temsayı arıyorum durumu anlatıyorum biz size döneriz diyorlar yokkkk...
colt güzel araba ama temsa gerçekten rezalet. müşteri memnuniyeti diye birşey yok.
sizlerin arabası teslim edildimi. bu konuda ne yapmalıyım. sıkıldım artık...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 00:30 
Kullanıcı avatarı

kezukoc yazdı:
arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin...
ankarada hangi bayiden aldınız?
ben de ankara günsa bayiiden 2011 amt colt aldım. aslında alamadım. kafayı yiyicem. tam 36 gün oldu araç teslim edilmedi. ben beyaz renk istedim yok gelecek dediler. ama bir türlü gelmedi. gemiye gelecek dediler. güya bugün arayacaklardı. aramadılar. temsayı arıyorum durumu anlatıyorum biz size döneriz diyorlar yokkkk...
colt güzel araba ama temsa gerçekten rezalet. müşteri memnuniyeti diye birşey yok.
sizlerin arabası teslim edildimi. bu konuda ne yapmalıyım. sıkıldım artık...

Kemal hocam selamlar,
Öncelikle size de hayırlı olsun, biz azizoğlundan aldık. Ben kişisel olarak, günsa'da profesyonel bir tavır göremedim, kurumsal bir ciddiyet havası koklayamadım, daha uygun kredi faiz oranları sunmalarına rağmen, azizoğlunu tercih ettim. Nitekim, sizden anladığım kadarıyla da haklıymışım. Şimdi Günsa 28'i itibariyle sevkiyat var dedi ve biliyorum ki gelenlerin içinde beyaz colt da var; sizin colt bunun içinde olabilir. Ve hatta 26'sında bir adet ek beyaz amt siparişi aldıklarını da biliyorum. o da gelecekler arasındaydı, ben de alsaydım, o da aynı kargo ile gelecekti. Şimdi benim Colt'um muhtemelen yarın burada olacak, sizin Colt'un da beraber gelme ihtimali var. Ama bunların hepsi afaki yorumlar, 36 gün çok uzun bir süre, çünkü her 7 araç'ta bir tır yola çıkıyor ve mutlaka bunlardan biri Ankara'dan geçiyordur. Bence son bir kez konuşun Günsa ile, hala net değillerse bence vazgeçmek için uğraşın, hukuki yolları deneyin, bir araştırmak lazım ama ne yapılabileceğini. umarım yola çıkan filoda gelir. birkaç gün daha bekleyin ve adım atın bence, kolaylıklar... :kır:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 12:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
enron yazdı:
ergunp yazdı:
soluksuz okudum valla
cuk oturmuş :D

valla cok heyecanyaptim, misafir olmasa daha yazacaktim:)

baba naptın :shock: :Bravo:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 14:54 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
Hayırlı olsun aracınız. Kazadan beladan uzak kullanın inşallah. Termin'in manifestosundan beri böyle şeyler okuyamıyorduk. Yüreğinize sağlık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 15:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar hala aracımı bekliyorum :( bugün çıkması lazımdı ruhsat ve plakanın onun işlemlerini bekliyorum.
inşallah bugün çıkarsa yarın sabahtan antalyaya gideceğim. cihat hocam sizide ararım birkaç gün içinde :)
ya sabırsız bir şekilde plazayı arayıp duruyorum beklemek zor geliyor. bakalım elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

tekrardan iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 21:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Arkadaşlar aracı teslim aldım bu akşam ruhsatım çıkmadı daha sabah çıkacak.
araç gerçekten harika yol sesi pek yok motor sesi var çok tatlı çok yüksek ve kullanımı harika zevkli bir araç çok beğendim.
plazadan çıkınca 20 liralık bi benzin sonrasında da 185 liralık benzin alıp depoyu fulledim. toplam sanırım 30km yol yaptım ve ortalamam 7.9 gösteriyor. bakalım yarın uzun yol yapacağım ama aracın başından ayrılmak istemiyorum. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 21:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
ercan_wrc yazdı:
Arkadaşlar aracı teslim aldım bu akşam ruhsatım çıkmadı daha sabah çıkacak.
araç gerçekten harika yol sesi pek yok motor sesi var çok tatlı çok yüksek ve kullanımı harika zevkli bir araç çok beğendim.
plazadan çıkınca 20 liralık bi benzin sonrasında da 185 liralık benzin alıp depoyu fulledim. toplam sanırım 30km yol yaptım ve ortalamam 7.9 gösteriyor. bakalım yarın uzun yol yapacağım ama aracın başından ayrılmak istemiyorum. :)

Düz vites 1.2 Fabia'dan az yakıyorsun :D Üstelik daha ilk 30km'de :D

Ya bu arabaya bayılıyorum :)

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 22:29 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
ercan_wrc yazdı:
Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar hala aracımı bekliyorum :( bugün çıkması lazımdı ruhsat ve plakanın onun işlemlerini bekliyorum.
inşallah bugün çıkarsa yarın sabahtan antalyaya gideceğim. cihat hocam sizide ararım birkaç gün içinde :)
ya sabırsız bir şekilde plazayı arayıp duruyorum beklemek zor geliyor. bakalım elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

tekrardan iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkürler...

Erjanjıııım,

şu siz biz muhabbetini kaldıralım artık...zaten nasip olur da Antalyada görüşürsek bana "siz" demenin gereksizliğini anlayacaksın...belki de benim sana "abi" diyesim gelir :D ne demek istediğimi belki opeth anlamıştır :D

Erjanjııım,

telefonunu kaydettim, nasipse görüşmek tanışmak isterim...telefonunu bekliyorum...inşAllah derste olduğum bir an"a denk gelmez...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Eyl 2011 22:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
haha haahaha:)

bu aksam da uyku yok:)

pencereden görünüyo mu ki?

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 61 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye