Zaman: 12 Mar 2026 08:05

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 71 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 12:23 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
yeni kasa dahi olsa zor satarsın City"i bebek :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 12:32 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Yeni kasaysa fena değil aslında, kullanılabilirde...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 15:52 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
fark vermeyeceksen denemeye değer tecrübelerinden istifade ederiz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 21:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
2011 ise kayda değer nedeni gerçekten daha keskin ve sportif olmuş yani oturaklı 2011 city iyidir

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 16 Eyl 2011 15:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
bana özenmeyin :D

benim araca da minicooper s takas teklifi geldi. düşünceler aldı beni

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 11:23 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar,

değil 2011 2012 olsun City oturaklı bir araç değil bilginiz olsun...Colttan sonra alınmayacak araçlar listesine dahil edilebilir...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 11:45 
Kullanıcı avatarı

oturaklı derken daha sportif yoksa hızlı girilen virajlarda savrulma dikkatimi çekti city lerdeki

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 11:54 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Dostum,

Citynin şu andaki tek albenisi ön tasarımı, ben aracı yakinen inceledim ve test ettim; gerek malzeme gerek işçilik gerek performans hangi açıdan ele alırsak alalım bence Colttan sonra tam bir hayalkırıklığı...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 12:10 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Miss gibi araba.Geleceğe yatırım olur işte.Tam bir aile arabası :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2011 23:14 
Kullanıcı avatarı

avensis için önce benzinlik almak gerekir yok mu abi şöyle focus c max takası ya tam aile arabası ama dizel olacak

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2011 12:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Kan grubu: A rh
_opeth yazdı:
dün gelip görüp ondan sonra sonraki gün depozito verecekken vazgeçip diğer müşterinin de hakkını yiyen Doğan'ın arkadaşı için şu an çok iyi düşünmüyorum. araç hala satılıktır. zararım kadıköyde çalıştığım için otopark dahil 8 liradır, Kadosan'a gitme kısmının yakıt masrafını saymıyorum bile :(

Ben konuştum, sen ilanda olmayan birkaç birşeyden bahsetmişsin. Jant değişikliği falan fişman.. Bir de servisteki eleman kanına girmiş..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2011 19:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Kan grubu: A rh
Lip nedir? Valla sen arkadaşa ne anlattın bilmiyorum ama onu anladığı şu: Sen arabayla çukur gib birşeye düşmüşün, arabanın altı vurmuş ve hatta çelik jantlar yamulmuş(!) sen de değiştirmişsin.

Ayrıca tavan hariç araba komple boyalıymış ve kapılardan değişen varmış (!)

Bunlar doğruysa ben bilmiyordum. Zaten bu bahsettiklerimi oraya gidince öğrendiği için vazgeçmiş. Bir de bu debriyaj setini iyi anlatamamışsın. Yaw diyorum adam resmini koydu, orjinali neyse onu taktırdı.. Ama hala içinde acabalar kalmış.

Sanırım boya-kaporta durumunu daha net belirtseydin, sorun olmazdı.

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
dostum benim aracı da görmeye gelen oldu salak gibi orasına burasına ellettim...adam bi de yok şöyle yok böyle diip çekti gitti :D

takma kafana boşver ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 09:02 
Kullanıcı avatarı

boşverin alıcı inşallah çıkar eğer gerçekten aracınıza güveniyorsanız vedat hocam zaten temiz baktığınızı buradan takip ediyoruz maşallah diyelim muhakkak satarsınız ben aracımı satmamama rağmen isteyenler oldu 4 kişi ciddi ciddi istedi ama nasip değil dedim siz ilanınızı verin gerisi nasip kısmet

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 09:04 
Kullanıcı avatarı

birde bizim ülkede şu kanı var benim arkadaş geçenlerde corsa aldı abi şöğle güzel üzerinde çizik yok boya yok dedi abi km kaç dedim dizel aracın km 220 bin km dedi şok oldum bana görede en önemli özelliği şase sinin darbesiz ve motorunun sorunsuz olmasa gerisi teferruat bence

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 10:16 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
Vedat daha önce başıma geldi arabayı satarken mitsubishiye yeni girmiş bir boya ustası sıfır arabamın her yerini boyalı olarak işaretledi. Ben kalp krizi geçiriyordum nerdeyse. Sonra alet ile baktık hiçbirşey yok arabada. Elemanı şikayet ettim benim yüzümden işten çıkarttılar. Mitsubishinin boyası biraz tozlu ve direklerin oralar portakal kabuğu şeklinde. Markayı bilmeyen boya ustaları bu nedenle arabanın heryerini boyalı zannediyorlar. Kime satarsan sat servisten başka bir yere gitme bence kontrol etmesi için müşterinin.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 12:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
derleeer derleeer vedatım takma kafana...
daha satma vaktin gelmemiş demek ki... :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 15:30 

bendeki 1,5 instyle amt babamdan bana geçti.. 90 model ladam vardı. üstüne de 10 bin lira istedi.. 8 bin liram vardı.. araca hiç bakmadım.. ilk defa lüks bir aracım olacak.. üstelik güvenlik paketli falan diyor.. 30 bin küsurluk ilk alım faturası ar.. hiç etmezse 18 bin eder diye 2008 haziran ayıydı sanırım.. gittim pederden aldım.. 12 bin lira vermiş oluyordum.. nasıl sevinerek dönüyorum denizliye antalyadan.. yolda korkuteli virajlarında tak diye bir ses geliyor .. ertesi gün denizli temsaya gittim.. ön dikme kolu yokmuş araçta.. kaldırıma çıkmışlar belki babam belki ilk sahipleri..

70 liraydı o zaman.. hatta parça gelsin diye bir hafta beklemiştik.. ama orada öğrendim ki aracın arkasından kazası var.. arka kaput-tampon işlem görmüş.. boyanmış ama macun falan iyi değil.. sağ arka kelebek camı etrafındaki lastik deformasyonlu falan.. ben de zaten 12 bine iyi bir araç aldım diye karanlıkta hiç bakmamıştım.. (babamın yeni bir hayatı var ) zaten bana hediye edemezdi ama işte kazasını, kaldırımını vs. anlatmamıştı..

aldığımda 48 bin km deydi. . şimdi tam 100bin..3,5 yıla yakın bir zamanda 50 bin km de ben yapmışım.. araç o günkünden daha iyi bir durumda.. nasıl baktığımı ben bilirim.. hiç sıkıştırmadım.. yağını, suyunu, amörtisörünü, sileceği, lastiğini,filtresini günü gelmeden değiştirdim.

tek hatam eski kaldırıma çıkmışlığı yüzünden aksın rahatsızlığını anlayamamış olmamdı.. ama bunu rotçular da söylemedi.. bir gece ansızın kaldım park ettiğim yerde.. araç yürümedi.. vitese giriyor,araç gitmiyor.. kafa dağılmış dediler.. 1200 tl dediler.. 600 tl ye arkadan perte çıkmış bir henüz 30bin km aracın aksını taktık... hiç bir sorun yok 3 yıldır..

ne olduysa benden önce olmuş.. aracın önünde ne darbe var, ne de boya.. arka kapak, tampon boyalı.. ama kapağın içine bakıyorum, işlem görmüş, doğrultma yapılmış, değişmemiş.. belki buradan kazanın şiddetini tahmin edebilirim.. ama işte arka taraf boyalı, arka sağ kapı kapalıyken çizgide de hafif de olsa bir orantısızlık var..

dediğim gibi ne olduysa benden önce olmuş.. ben bütün açıklarını kapattım.. ah bu aracın sıfırı bende olacaktı ki cillop gibi dururdu şimdi..

peki benim ne suçum var.. şimdi ben bunu satlığa çıkarsam, orası, burası, şurası bir sürü şey dinleyeceğim..

iyi de daha dün kardeşime 2005 model corsa 1,2 essentia ye müşteri olduk.. 18800 diyor, 18250 ye kadar indi.. alacaktık, ama ne olduysa birden aklıma donanımına bakmak geldi.. yavv araçta en basitinden ABS yok.. yemişim ben onun ilk el oluşunu, boyasızlığını..

şimdi ben anlatmayacağım özelliklerini zaten biliyorsunuz, bastımı giden, durdu mu duran, az yakan, çok kaçan, esp li aracı üstelik de öyle 23-25 bin değil 18 bin istediğimiz, sırf rengiyle bile satılabilecek aracımı satarken orası, burası, şurası diye mi dinleyeceğim!!! dinleyip de sanki 74 hacı murat satıyormuş psikolojisine mi gireceğim!! ne yapayım yani kazası varsa var...

çık yola.. çık 160 kmye, atlat aracı kasisten.. var mı salınma, savrulma, değişik türden yaylanma.. gir viraja, .ötü bir yerde başı bir yerde mi?.. öyleyse dinleyemem ben ince ince, yok şurası, yok burası.. alıcı olarak sen bana niye güvenesin ki doğru, beni tanımıyorsun.. ama ben kendimi ve aracımı tanıyorum.. malım bu.. istersen al..

işte sırf bu nedenlerden ötürü bir ara satacakken vazgeçtim.. zaten elin oğlu verir mi sana bu donanımdaki aracı? iyice pertini çıkarır öyle verir.. araç gittiği sürece bineceğim allahın izniyle.. nasıl olsa kiracıyken, gidip de 20bin lira kredi çekip, üstüne bir de altımdaki cillop gibi aracı verip, sıfır jazz alacağım diye mi yırtınacağım? i20 lerin peşine mi düşeceğim? gerçi onlar yolda benim peşime düşüyor ya neyse..

uzun oldu.. kusura kalmayın.. satacak olsam benim de yaşayacaklarım aynı bu olur da, ona kızıyorum...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 16:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
yazıyı bugün yazmasaydın keşke :8
sabah aracı sattım senin yazını okuyunca çok kötü oldum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 17:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: 1.3 Colt AMT
Meslek: Avukat
Kan grubu: BRh+
ergunp yazdı:
yazıyı bugün yazmasaydın keşke :8
sabah aracı sattım senin yazını okuyunca çok kötü oldum.

Hayırlısı olsun ergun. Üzülme desem de faydası yok biliyorum, ben bile buradan biri Coltunu satınca üzülüyorum :cry:
Zaten turizmpsikoloğu herkesin yarasını deşmiş durumda, bazen bende düşünüyorum da yok abi Allah ihtiyaçtan sattırmadığı sürece gittiği yere kadar gitsin diyorum...

2011 Honda PCX 125

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 71 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye