Zaman: 19 Ara 2025 16:58

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2011 23:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
arkadaşlar ultrasonic iridyum buji ile ilgili olarak benim satıcıya sorularım ve cevapları:
iyi günler kolay gelsin 2002 model 1,6 mitsubishi carisma aracım var lpgli. üzerinde bosch marka lpg için özel üretilmiş platin buji takılı. bana önereceğiniz buji nedir ayrıca kullandığım bujiye kıyaslarsak artıları varsa eksileri nelerdir. ayrıca satmış olduğunuz bujinin kullanım ömrü ve gerek buji kablolarına gerek bobinlere etkisi nasıl olur.
ayrıca 4 tırnaklı bujilerle ürününüzü kıyaslarsanız ne gibi görüş belirtirsiniz.
teşekkürler.
-----------------------
Sayınbekircigdem,
Merhaba.. Hoş geldiniz.. Öncelikle sorularınıza cevap vereyim. bana önereceğiniz buji nedir ayrıca kullandığım bujiye kıyaslarsak artıları varsa eksileri nelerdir. Öncelikle her hangi bir eksisi yoktur.Artısına gelince iridyum malumunuz platinyumdan bir sonraki yani en yeni nesil bir buji olmuş oluyor. gerek buji kablolarına gerek bobinlere etkisi nasıl olur. diye sormuşsunuz. Tamamen olumlu olur çünkü nettede araştırdığınızda göreceğiniz gibi iridyum daha ince uçlu olması sayesinde daha az bir akımla çalışabildiğinden bu sayede de yük binmemiş olur hem kabloya ve hem de bobinlerinize.Bu olumlu etki olmuş olur bu sorduğunuz parçalara. ayrıca 4 tırnaklı bujilerle ürününüzü kıyaslarsanız ne gibi görüş belirtirsiniz. Platinyum bujinize karşılık verdiğim cevabı aynen burada da verebilirim.4 tırnak yani multiple tırnak 2,3,4, tırnak bujiler malumunuz sizin platinuyum bujiden daha önceki bir nesildir sonuçta, yani eski nesildir.Teknolojide geriye gidiş olmaz.. Yani bugün LCD ekran Tv varken kimse gidip siyah beyaz tüplü bir Tv almaz.. Her 2 si de aslında aynı işi görüyor, ancak şu kesin ki LCD diğerinden elbette her açıdan güzel ve üstündür.Bugün yeni model araçlara baktığınızda orjinalinde zaten iridyum buji kullanıyor olduklarını görürsünüz.Bahsettiğiniz platinyum veya multiple tırnak bujiler iridyumdan üstün olsaydı araç firmaları onları kullanırdı. Sonuç şudur teknolojide geriye gidiş yoktur.
Saygılar
mustmari

yrıca satmış olduğunuz bujinin kullanım ömrü....

Bujilerin ömrünü sormuşsunuz.Bu konu geniş bir konu olmakla beraber, kısaca şunu diyebilirim. 79 ve 89 tl lik bujilerin ömrünü ortalama 10.000 km diye söylüyoruz teorik olarak. Ömür konusunda biz bu km yi söylerken,bunun teorik bir bilgi olduğunu belirtmek isterim. Pratikte bu km nin çok çok üstünde bu bujileri kullanmış arkadaşlar var elbette. Mesela bay17 adlı üyemiz bu bujileri 41.000 km kullanmış. Keza 21/04/2010 da yorum yazmış olan garacava adlı üyemiz bu bujileri 40.000 km kullanmış ve linkte yorumu da şu şekilde var zaten, görebilirsiniz :

garacava ( 65 ) 21/04/2010
Ultrasonic Buji..! FIAT MAZDA LADA HYUNDAI
Ultrasonik bujiyi tam 40000 Km kullandıktan sonra hala ilk günkü gibi olmasına rağmen tedbiren değiştiriyorum.Çok teşekkürler..
mustmari cevabı : Bu alışınızla sanırım 5. kezdir Fiat'nızda kullanmaktasınız..Bir anlamda abone oldunuz..Defalarca kez alıyor olmanıza çok tşk - 22/04/2010

20/04/2011 de yorum yazmış olan kolonyaq adlı üyemiz ise bu bujileri 70.000 km kullanmış ve onun da yorumu linkte şu şekilde var yine, görebilirsiniz.

kolonyaq ( 40 ) 20/04/2011
ULTRASONIC PERFORMANS İRİDYUM BUJİ..!
eski bujileri uno da 70.000 km. kullanmıştım. çıkardığımda ise tamircim bile hayret etti. çünkü sıfır gibiydiler. teşekkürler.
mustmari cevabı : 2007 den beri buji tercihinizi devamlı Ult bujiden yana kullanıyor olmanıza ve 5.kez yeniden ürünü satın almış olmanıza çok tşk. - 20/04/2011

109, 118 ve 129 tl lik bujiler ise, malzeme kalitesi olarak 79 ve 89 tl lik bujilerden daha kalitelidir. Dolayısıyla bu bujiler de rahat 10.000-15.000 km gider teorik olarak. Tıpkı diğerleri gibi bu bujileri de pratikte yine bu km lerin çok çok üstünde kullananlar var tabii ki.

159 Tl lik Ultrasonic iridyum buji ise 20.000-25.000 km gider teorik olarak. Ultrasonic iridyumu ilk takanlar 2010 Ağustos ayında taktılar ve hepsinin de kullanım süreçleri şu an itibariyle halen devam ediyor. Ultrasonic iridyumu kullananlara kullanım süreçleri sonunda ne kadar km yapmış olduklarını bize bildirmelerini söyledik.Şu an itibariyle herkes kullanım süreçlerinde olduklarından bu konuda daha bize bir geri dönüşüm olmadı. Dolayısıyla Ultrasonic iridyumun pratikte ne kadar km yapıp yapmayacağı ancak ilerleyen süreçte belli olabilecektir. Doğrusu, 50.000-70.000 km leri belki de daha fazlasını rahatlıkla bulmalarını bekliyoruz biz.

Buji ömrü konusunda kısaca şunu söylemek en doğrusu olur. Bujinin değişim süresinin gelip gelmediği; araçta tekleme olursa, yakıt tüketimi artarsa, performans düşerse gibi araçtaki belirtilerle ve bizzat da bujinin kontrol edilmesi ile anlaşılır.Kontrol için buji sökülüp, bakılır. Bujinin elektrotları aşınmışsa, deforme olmuşsa, tırnak aralığı normalden fazla artmışsa; is, kurum yoğun bir şekilde oluşmuşsa, bujiyi yenileme vakti gelmiş demektir. Ultrasonic buji daha iyi yanma sağladığı için doğal olarak daha temiz kalmaktadır. Bu sayede de Ultrasonic buji diğer bujilere kıyasla çok daha uzun ömürlü olmaktadır.
Saygılarımızla,
mustmari

Sayın bekircigdem,
Merhaba.. Hoş geldiniz.. Araç bilgilerinize teşekkürler. Aracınıza uygun 159, 109, 89 ve 79 tl olmak üzere 4 farklı versiyon ve fiyatta bujileriniz stoğumuzda var.

Bujiler arasındaki fiyat farkları neden der seniz, hemen ifade edeyim; bujilerin hepsi ultrasonic performans verici özellikte sonuçta, ancak girdi maliyeti, kalite ve ürün spesifikasyon farkları var aralarında. En karakteristik farklar da şunlar :

Birinci alternatifiniz olan 159 Tl lik buji; elektrotu iridyumdan yapılmış ve sadece 0.5 mm incelikte bir bujidir. Malumunuz elektrik böyle sivri uçlardan çok daha iyi atlar. İridyum metal yapısından dolayı bu buji aynı zamanda uzun ömürlüdür çünkü iridyum aşınmaya karşı en sert bir metaldir. Sadece 0.5 mm tıpkı bir iğne gibi ince olan iridyum elektrotu sayesinde bu buji her tip yakıt türünde; benzinli, lpg li veya çift yakıtlı yani hem benzin ve hem de lpg kullanan dual fuel araçlarda ateşleme güvenliğini en üst seviyede, etkin bir şekilde başarıyla gerçekleştirmektedir. Bu 159 tl lik bujiyi birinci alternatifiniz olarak kesinlikle öneririm size. Bu 159 tl lik Ultrasonic iridyum bujiyi satın almak isterseniz; linkte satışta olan ve fiyatı 159 tl olan satışımı satın alabilirsiniz. Veya bilgi verin lütfen. Size özel adınıza 159 tl den bir satış açıp, bu şekilde de yine Ultrasonic iridyum bujinizi satın alabilirsiniz.

İkinci alternatifiniz olan 109 tl lik bujiye gelince; onun elektrotu ise kurşun kalem ucu gibi 1.6 mm ye kadar özel sivriltilmiş bir bujidir. Bu buji de güzeldir ve ikinci alternatifiniz olarak da bu bujiyi düşünebilirsiniz. Bu 109 tl lik bujiyi satın almak isterseniz linkte satışta olan ve fiyatı 109 tl olan satışımı satın alabilirsiniz.

Üçüncü ve dördüncü alternatifleriniz olan 89 ve 79 tl lik bujiler ise standart yapıda bujiler olup, bunların elektrot kalınlıkları da 2.5 mm ve 2.7 mm kalınlığındadır. Bu şekildeki kalın uçlardan malumunuz elektrik zor atlar ve bu yüzden de bunları fazla önermem.

Birinci alternatifiniz olan 159 tl lik Ultrasonic iridyum buji her açıdan gerçekten mükemmel ve gayet memnun kalacağınız süper bir üründür ve kesinlikle onu öneririm size.

Ürün size faturalı gelecek ve faturanıza da mali yasa gereği Tc nonuzu yazmamız gerekiyor. Alışınızı gerçekleştirdiğinizde; Tc nonuzu da bildirirsiniz.Tc nonuzun yerine vergi daireniz ve vergi no bilginiz de olur.

Buji bildiğiniz gibi her halükarda değişmesi gereken bir parçadır araçta. Dolayısıyla bu ürünü satın almış olmakla aracınıza ekstradan bir şey değil, zaten değişmesi gereken bir parçayı değiştirmiş oluyorsunuz sonuçta. Şu farkla ki; bu kez tercihinizi siz Ultrasonic bujiden yana yapın çünkü bu buji, binlerce kullanıcıların yorumlarında da gördüğünüz o güzel faydaları size sunuyor.
Çok çok memnun kalacağınız bir ürün kesinlikle çünkü takar takmaz; etkisini anında hemen aracınızda görüyorsunuz.

Ultrasonic buji daha iyi yanma sağladığı için aracınızın gücü artıyor ve aynı birim yakıtla arabanız daha fazla km gidiyor. Aracınız kolay çalışıyor, hızlı topluyor ve ivmelenmesi de artıyor. Ultrasonic bujiyi takar takmaz; bunları anında aracınızda görecek, şaşıracak; ve sevineceksiniz.
Onun için ürünümüzü kesinlikle size de öneriyoruz ve alın diyoruz.
Saygılarımızla,
mustmari

Güç artışı konusunda linkteki yorumlar size ortalama bir fikir verebilir aslında..Kısaca söylemek gerekirse ortalama %10 civarı.
Saygılar
mustmari

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2011 23:03 
Kullanıcı avatarı

ayrıca mustafa bey irtibat numarası:
Mustafa Arık
0532 6770155

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2011 23:19 
Kullanıcı avatarı

telefonda edindiğim bilgiler:
mustafa bey bu projeye yaklaşık 150.000 $ (yanlış anlamış olabilirim)yatırım ve uzun zaman ve emeklerini sarfetmiş. projenin babası alman bir mühendis. Türkiye'de üretim yapabilmek için patent almış. diğer bujilerden tek farkı karşı elektrotta olan delik. ama bu patente sahip olmayan kimse kullanamıyor. normal buji- ultrasonic buji, platin buji- ultrasonic platin buji- iridyum buji- ultrasonic iridyum buji. bujilerin markasına gelince çinden getiriyor. ama kalite olarak bosch,denso.ngk .... farkı olmadığını belirtiyor. niye bu tanıdık markalar değil derseniz ; satış için seri başına 30.000 adet istiyorlar bu da çok yüksek bir rakam. ama kalite konusunda kesinlikle bildiğimiz markalardan aşağı kalmayacağı hatta daha iyi olacağını söylüyor. şunu belirtiyor. ben hayatımın sermayesini herşeyimi yatırdım siz bir takım buji olarak 159 TL için haklı olarak bu kadar araştırma yapıyorsunuz ben bu miktarın kat be katını herşeyimi yatırdım bu noktalata gelmek için çok emek verdim düşük kalite kötü güven memnuniyetsizlik benim bende yok diyor. ve hatta ürünü alın kullanın 10-15 gün beğenmezseniz geri gönderin eğerki beğenirseniz paramı yollarsınız. bu güven beni ekstra tatmin etti. şu an makinesi var ve bujilere işlemi kendisi yapıyor. ben kullanıcam ve fikirlerimi sizinle paylaşıcam. ben mustafa beye güvendim inşallah olumlu sonuçlar elde edeceğim. görüşmek üzere Allah'a emanet olun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2011 23:27 
Kullanıcı avatarı

ayrıca elinde çok miktarda yurtdışından getirttiği bujileri sırf kalitesi kötü olduğundan dolayı çürümeye terketmiş. ve aklına takılan arkadaşlar mustafa bey ile görüşün muhabbeti sıcak birisi.
bu arada kimse yanlış anlamasın benim mustafa bey ile tanışmam daha çok yeni ve kesinlikle hiç bir menfaatim yok. sadece iyi bir üründen tüm arkadaşların faydalanmasını isterim ve herkesin memnun olmasını canı gönülden dilerim. ama benim kullandıktan sonraki yorumlarımı bekleyin.
bu arada nette dolaşan bir mercedes yorumu var motoru elinde kalan. bunuda sordum avukatı araclığıyla b vatandaşa ulaşmışlar ve bu durumun mağduru olmadığını sadece birisinden duyduğunu söylemiş. ama kendisi kötü bile olsa ürünün reklamı olduğunu ve bunu bile okuyanın araştırmaya başladığını söylüyor. ve gittigidiyorda 1520 yorumdan bırakın olumsuz yorumu nötr yorum bile yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 07:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: selim
Araç: carisma did
Kan grubu: brh+
arkadaşlar 2004 model için ön tampon lazım uygun şekilde nasıl halledebiliriz, var mı bilgisi olan??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 10:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: carisma 1.6 avance
Meslek: eksper
Kan grubu: b+
bu satıcıyla geçen sene görüşmüştüm fiyat olarak beni tatmin etmedi sonuçta carisma orj ngk buji 20 tl. 160/20=8 takım buji eder.15000 km gitse 120000 km eder ben arabayı aldığımda üstünde bosch buji vardı ngk ile değiştirdim km de 0,010 tl kar yaptım benim tavsiyem orjinalden şaşmayın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 17:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
ankarada yıldız sanayi sit otomıtsubishi var oradan bulabilirsin

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 17:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
arkadaşlar baya oldu siteye girmiyodum aranıza yeniden geldim varmı carizmadan sorunu olan her konuda yardımcı olurum 0555 965 0649

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 18:16 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
http://www.gecegozlugu.com/index.php?sid=ozellik
yukarıdaki ve başka marka gece görüş gözlükleri hakkında bilgi ve yorum sahibi olan varmı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 18:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Üstadım nerden buluyorsun böyle orijinal şeyleri?

Almaya karar verirseniz deneyimlerinize göre ben de sipariş edebilirm.İlginçmiş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 21:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Kan grubu: A+
orjinal benim göbek adımdır :crazy: :)
muhtemelen haftaya tecrübe sahibi olurum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2011 01:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: özgür
Araç: keleş
Meslek: sigorta
SheLcyk yazdı:
Merhabalar, babamda 2000 model 1,6 benzinli carizma avance var. Alalı 1 gün oldu ama her yerde yol bilgisayarından bahsediliyor ama araçta öle bişi göremedim. Sökülmüş olabilir mi? Söküldüyse taktırmak istersek kaça mal olur? Bilgisi olan arkadaşlar varsa bildirirlerse sevinirim.

sizin aracını eski kasa sanırım yani far ve sinyalleri ayrı olan model, bu modellerde yol bilgisayar mevcut değildir

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2011 01:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: özgür
Araç: keleş
Meslek: sigorta
ergin necip yazdı:
arkadaşlar baya oldu siteye girmiyodum aranıza yeniden geldim varmı carizmadan sorunu olan her konuda yardımcı olurum 0555 965 0649

merhaba,
benim aracım 2001 avance, farlarım gece göstermiyor, xenon taktırım dedim farlar aynalı olduğu için çok dağıtır diyorlar, mercek far yapılma ihtimali varmıdır sizce.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2011 18:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
aynı aracı kullanıyorum.Kaliteli bir ampül taktırabilirsiniz.EN iyisi Osram 100w fakat beyazı değil sarısını taktıracaksınız.Farkı o zaman çok iyi anlarsınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2011 18:47 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
100w ampul kullanmanız aracın elektirik aksamını ve ateşleme sistemini olumsuz etkileyebilir.
Tavsiye edilmez. Kalitelisinden 55w kullanmanız gerekir.
Aynalar soluk ise parlatma işlemi yaptırılabilir.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2011 01:34 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar ultrasonic iridyum bujiler 2 gün önce elime ulaştı. iş yoğunluğundan bugün taktırabildim.polo ve honda daha önce taktırdılar. arkadaşlar takar takmaz motor sesinde ki değişime şaşırmışlar hatta ustaları bile durumu hayretler içinde izlemişler. aracın performansında ve düşük devirlerdeki toparlamasınıda çok beğendiler. sabah aracın çalışmasının daha güzel olduğunu ve motor sesinin bariz bir şekilde azaldığını onayladılar. bende bugün taktıdım ve aynı sonuçlara bende ulaştım. yakıt konusuna gelince zamanla onuda ölçüp paylaşıcam. ama bu kadar gelişmeden sonra illaki bir düşüş bekliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2011 20:27 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar ultrasonic bujilerle 2. gününm gerçekten aracı muazzam değiştirdi. sabah çalışması, yoldaki performansı ayrıca gün içinde bile düşük devirlerdeki performansı hayranlık verici. evimin yolu üzerindeki yokuşu (her zaman kullandığım ve özellikle ultrasonic bujileri test etmeye karar verdiğim yokuş) 2. vitesle çıkarken yokuş sonunda devir 1000 lere düşüp titireme haliyle artıyordu. şimdi ise aynı yokuş da sona geldiğimde devir 1800 de. yokuşlarda +1 vites olacak demişlerdi aslında kullananların da yorumları böyleydi ama insanın kendisinin tespiti daha bi güzel oluyor. eşim bile aracın performansının arttığını söylüyor ne kadar anlıyorsa :)
Çok samimi bir arkadaşım ile sık sık arabalarımızı kullanırız. özellikle bu sabah ona sürdürdüm çok şaşırdı.
Yakıt ölçümünü yaptığım zaman yine paylaşırım. işin özü bu kadar artıları olan bu sistemin yakıtıda etkileyeceğini düşünüyorum. ben artık daha iyisi çıkana kadar bu bujilerden vazgeçmem.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2011 02:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: ozgur
Araç: Mitsubishi Carisma 1.6 Comfort HB
Mitsubishi Carismaların kronik sorunlarından biridir cam düğmeleri. Birçok aracın düğme problemleri vardır. Yada tekli cam düğmelerini bulamıyorsunuzdur. Bu ürün bu sorunlara çözüm. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/mcar ... i-45668024
Benim arabam 2001 Mitsubishi Carisma 1.6 Comfort yeni kasa diye tabir edilenlerden. Malum ki sol cam düğmesi burada satılan ürüne benzememekte önceki kasanınkinden. Benim gibi tereddütler yaşamaktasınız. Yeni kasaya uyar mı diye?
Ürün yeni kasa cam düğmeleriyle birebir uyumlu şöyle ki. Burada satılan ürünün dış kabını vidalarını söküp çıkardığımızda kumanda bölümü diye tabir edilen bölüm bizim orijinal kumanda ile birebir aynı. Değişim işlemlerini yaparken dikkat edeceğimiz birkaç husus var onlarda şöyle: satılan ürünün vidaları orijinal ürününkinden uzun dolayısı ile orijinal ürünün vidalarını kullanacaksınız birde alttaki 5 vidayı (resimde 4 tanesi görülmekte) söktükten sonra kapağı kaldırdığınızda orada bir tane daha vida var onu hesaba katmazsanız yeni aldığınız ürünü kırabilirsiniz dikkat edin.
Gelelim tekli cam düğmelerini nasıl hallettiğimize benim aracın dörtlü düğmelerinden şoför tarafı cam düğmesi problemi yaşıyordum. Cam düğmesinin takıldığı yerdeki plastik kopuktu düğmede bir sorun yoktu kasada sorun vardı dolayısıyla elimde dört tane cam düğmesi oldu. Mayıs 2011 de düğmelerden bir tanesini servisten 20TL’ye aldığımı düşünürsek 80 lira gibi düğme masrafından da kurtulmuş olacaksınız. Yedek düğmeleriniz olacak.
Gelelim satıcıya; ilgili güvenilir biri kesinlikle güvenebilirsiniz. Neden ürünle birlikte size kartını da gönderiyor arayıp konuşup aklınıza takılan soruları sorabiliyorsunuz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 19:35 
Kullanıcı avatarı

selam arkadaşlar 6 aydır eve uğrayamıyorum...araba garajda kapalı duruyor aküsü sökük...sorum şu ..arabanın içine fare girebilirmi???koltukları deri rutubet veya nemden koltuklar küf yapabilirmi ...veya beklemeden dolayı başka bi sorun olabilirmi???eve gittigimde hayal kırıklığı olurmu???

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2011 21:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
bekir bey bujiler ne alemde yakıt ve performans nasıl bizde alalım mı?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye