Zaman: 15 Kas 2025 20:50

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 58 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011 01:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
heryerdematematik yazdı:
rebeldeath yazdı:
bugün görüşmeye gidebilirim zamanım olursa akşamada olucak fiyatı sölerim size :) bu arada iç dış komple bakım için 130 tl almıştık fiyat içinde...150 tl sadece iç temizlik jant ve motor için fazla...jantları siz bile temizleyebilirsiniz aslında...

valla çok güzel olur sayın hocam... hatta ben bu pazartesi sabah yaptırabilirim, içi dış komple bakım için bikaç araba olalım 100 tl olsun işte :D

hocam adamların mekanına gidemedim ama telefonda görüştük detaylı iç temizlik için 80 tl komple iç dış boya koruma motor temizliği jantlar filan 130 tl fiyat verdi...yüzyüze görüşmede belki ufak biraz daha indirim yapabilir...iç temizliği yaptırıp boya koruma işlemini kendim yapmak istiyorum polisaj makinası ve basınçlı su makinası var hali hazırda havalar biraz daha düzelsin girişicem arabaya :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011 09:22 

İsim: ERDEM
Araç: 2008 Colt amt
Meslek: Matematik Öğretmeni
Kan grubu: 0+
rebeldeath yazdı:
heryerdematematik yazdı:
rebeldeath yazdı:
bugün görüşmeye gidebilirim zamanım olursa akşamada olucak fiyatı sölerim size :) bu arada iç dış komple bakım için 130 tl almıştık fiyat içinde...150 tl sadece iç temizlik jant ve motor için fazla...jantları siz bile temizleyebilirsiniz aslında...

valla çok güzel olur sayın hocam... hatta ben bu pazartesi sabah yaptırabilirim, içi dış komple bakım için bikaç araba olalım 100 tl olsun işte :D

hocam adamların mekanına gidemedim ama telefonda görüştük detaylı iç temizlik için 80 tl komple iç dış boya koruma motor temizliği jantlar filan 130 tl fiyat verdi...yüzyüze görüşmede belki ufak biraz daha indirim yapabilir...iç temizliği yaptırıp boya koruma işlemini kendim yapmak istiyorum polisaj makinası ve basınçlı su makinası var hali hazırda havalar biraz daha düzelsin girişicem arabaya :)

valla hocam ben pazartesi müsait oluyorum, yani yarın yaptırmak isterim... yeri nerededir, bi gidip görmek, aklıma yatarsa hemen işleme başlatmak isterim... tam yerini yazarsan sevinirim, pazartesi size de uygunsa birlikte gidelim inşallah :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011 14:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: taner
Araç: öz
Meslek: müh
aracınız hayırlı olsun :) ayıptır sorması ne kadara aldınız acaba? herhangi bir değişen boya vb. var mıydı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ara 2011 17:25 
Kullanıcı avatarı

mekanın num. pm olarak yolladım size...pazartesi günü gelmek isterim ama maalesef ofisten izin almam zor:( bi bak kafana yatarsa yaptır ama mutlaka başlarında bekle...eğer beğenirsen bende haftasonu için randevu alırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011 00:27 

lolklok yazdı:
aracınız hayırlı olsun :) ayıptır sorması ne kadara aldınız acaba? herhangi bir değişen boya vb. var mıydı?

teşekkür ederim, çok saolun :) 20.500 tl diyebilirim, 2008 model 39.500 km'de 1.3 amt, kaza-değişen-boya yok...

en az 10 tane araca gidip yerinde baktım, 20-30 tane colt sahibiyle telefonlaştım, 2 hafta kadar param elimde çok yoğun olarak aradım ve sonuç olarak Allah gönlüme göre bir araç buldurdu çok şükür...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011 00:33 

rebeldeath yazdı:
mekanın num. pm olarak yolladım size...pazartesi günü gelmek isterim ama maalesef ofisten izin almam zor:( bi bak kafana yatarsa yaptır ama mutlaka başlarında bekle...eğer beğenirsen bende haftasonu için randevu alırım...

teşekkür ettim hocam numarayı kaydettim... yarın sabah erkende ilk işim florya mar yetkili servise gidip, askale'de yaptıramadığım vitesi N den direk A moduna aldırma olayını ve ayağı frenden çekince durup bekleme değil ivmelenme isteği olayını ayarlatcam ve yine askale'de anlaşılmayan ses için test sürüşüne çıkılmasını isticem...

sonrasında vaktim kalırsa, arayıp dediğiniz detaylı temizlik yerine gidicem, tanışcam; güvenirsem ve vaktimiz uyarsa yaptırcam :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011 08:16 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
20.500 ha. ben 21 bindeki aracimi zamaninda o fiyata satmistim. 2008 model 18 aylik aracti. piyasa yukselmis belli ki. hos o zamanlar 25 bine ben almistim simdi sifiri uctu. burada karli olan satan arkadas diyecegim ama o da araba alacak olsa yine pahali alacak.
hayirli olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011 09:34 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Aydın Abijiiiim,

geride kaldı o günler :D eskidenmiş 20.000 TL altında temiz Colt bulabilmek :D

Erdem bey Kardeşim de hemencecik alışmış MaaşAllah Coltuna :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ara 2011 16:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: sıkıntı
Araç: colt
Meslek: danışman
ERDEM bey merhabalar;
aynıya yakın sorun bende de vardı. servise götürdüm. kontrol ettiler bir bilye değiştirdiler ver sorun gitti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 00:15 

sinir kupu yazdı:
20.500 ha. ben 21 bindeki aracimi zamaninda o fiyata satmistim. 2008 model 18 aylik aracti. piyasa yukselmis belli ki. hos o zamanlar 25 bine ben almistim simdi sifiri uctu. burada karli olan satan arkadas diyecegim ama o da araba alacak olsa yine pahali alacak.
hayirli olsun.

valla km.si düşük olduğundan, kaza-değişen-boya olmadığından, içinde hiç sigara içilmemiş olmasından ve onlarca berbat durumda colt gördükten sonra kaçırmak istemedim, 2006 90.000 km'de ya da 2008 60.000 km 3-4 değişenli-boyalı araçlara 21.000 tl istiyorlar, dediğiniz gibi piyasa yükselmiş...

dediğiniz gibi hayırlısı olur inşallah, çok teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 00:16 

bacey yazdı:
Aydın Abijiiiim,

geride kaldı o günler :D eskidenmiş 20.000 TL altında temiz Colt bulabilmek :D

Erdem bey Kardeşim de hemencecik alışmış MaaşAllah Coltuna :D

saolasın varolasın sayın hocam... alışmaya çalışıyorum ve mutluyum çok şükür :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 00:18 

HAKAN yazdı:
ERDEM bey merhabalar;
aynıya yakın sorun bende de vardı. servise götürdüm. kontrol ettiler bir bilye değiştirdiler ver sorun gitti.

merhabalar;
florya mar ilgi olarak gerçekten çok iyiydi, teste falan çıktık, herşey yolundaymış... teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 00:41 
Kullanıcı avatarı

iç temizlik ile ilgili bir gelişme var mı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 01:06 

rebeldeath yazdı:
iç temizlik ile ilgili bir gelişme var mı :)

pm attım hocam :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 18:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: ufuk
Araç: carisma
Meslek: mobilyacı
Kan grubu: ab
Hocam bende askaley gidiyorum arkadşar sorunu tekseferde çözüyorlar benim carısmam var arkadışmında coltu var beraber gittik bir kaç sorun vardı mut ııı cihazınıda kulandılar tekseferde sorunu çözdüler orda bir suat usta var helal olsun adam işinin ehli işini yapıyor adam mut ııı cihazınında gayet iyi kullanıyor sana tavsiyem sen geri dönüş yap bunla ilgi başka yere gidip kafanı karıştırma derim güle güle kullan arcını allah kaza bela vermesin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 18:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: mirzaoluturgay
Araç: Lancer
Meslek: Muhasebe
Kan grubu: BRH+
Öncelikle selamlar, benim merak ettiğim çözümlenmeyen sıkıntılarınız vardı. İlk olarak Vites ile ilgili olan, ilk çalıştırmada a veya 1. vites durumu mar otodaki arkadaşlar konu ile ilgili nasıl bir yorum yaptılar belirtmemiş siniz? Aracınızdan gelen ses vardı (ilk kalkışta ve gazda) askaledeki arkadaşların duyamadığı sizin duymuş olduğunuz o ses Mar otodaki arkadaşlar konu ile ilgili ne yorum yaptılar, nasıl bir teşhis koydular? Sizden rica ediyorum bunları belirterek biz araç kullanıcılarını aydınlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2011 00:29 

EVO6134 yazdı:
Hocam bende askaley gidiyorum arkadşar sorunu tekseferde çözüyorlar benim carısmam var arkadışmında coltu var beraber gittik bir kaç sorun vardı mut ııı cihazınıda kulandılar tekseferde sorunu çözdüler orda bir suat usta var helal olsun adam işinin ehli işini yapıyor adam mut ııı cihazınında gayet iyi kullanıyor sana tavsiyem sen geri dönüş yap bunla ilgi başka yere gidip kafanı karıştırma derim güle güle kullan arcını allah kaza bela vermesin

hocam arabamı askale ikinci elden aldığım için florya mar evime daha yakın olmasına rağmen askale'ye gitmek istedim, ustalar gerçekten çok iyi niyetli ve iyiler o noktada bir sıkıntı yok; 2 farklı ustayla teste çıktık, test boyunca sohbette ettik, çok iyi niyetli ve dürüstler...
bakımlarım için askale'ye gidebilirim hatta...

amin, çok teşekkür ediyorum, Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2011 00:36 

mirzaoluturgay yazdı:
Öncelikle selamlar, benim merak ettiğim çözümlenmeyen sıkıntılarınız vardı. İlk olarak Vites ile ilgili olan, ilk çalıştırmada a veya 1. vites durumu mar otodaki arkadaşlar konu ile ilgili nasıl bir yorum yaptılar belirtmemiş siniz? Aracınızdan gelen ses vardı (ilk kalkışta ve gazda) askaledeki arkadaşların duyamadığı sizin duymuş olduğunuz o ses Mar otodaki arkadaşlar konu ile ilgili ne yorum yaptılar, nasıl bir teşhis koydular? Sizden rica ediyorum bunları belirterek biz araç kullanıcılarını aydınlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler...

aleykümselam... vites ile ilgili ilk çalıştırmada N'den direk A'ya geçmeme, önce 1'e sonra A'ya geçme olayına florya mar'da "bu şekilde tüm colt'larda, mut iii 'de böyle bir seçim yok" dendi ama ben hala N'den direk A olması gerektiğini düşünüyorum, umarım bu tarz ayarlatma yapmış olan arkadaş varsa bize bu konuda yardımcı olur...

gaza basınca çıkan hafif zınlama, metal sürtmesi, zincir gibi, ... tanımlayabileceğim ses florya mar'da duyuldu ama normal bu araçlar zincirli ve tüm colt'larda mevcut denildi bende artık duymamaya çalışıyorum, ilk fırsatta başka bir colt'ta aynı sesi gözlemlicem...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2011 00:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
erdem hocam bence o zınlama motordan gelmiyor
sarj dinamo kasnağı ve bilyasına bi baktırın derim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2011 01:03 

ergunp yazdı:
erdem hocam bence o zınlama motordan gelmiyor
sarj dinamo kasnağı ve bilyasına bi baktırın derim

valla sayın hocam, bencede bir durum var ama 2 farklı yetkili servisin 3 farklı ustası ile teste çıktık, 3 ustada normal, sorun yok dedi...

sadece gaza basınca oluşuyor ses, ayağımızı gazdan çektik araba gidiyor, ses yok ya da araba N modunda duruyoruz ve gaz veriyoruz ses yok... arkadaşımın hona jazz'ını devamlı kullanıyorum o da triger kayışlı değil zincirli onda o tarz bi ses yok... işin ilginci ustalar bu sesi farketmeyecek, anlamayacak kadar rahat, aracımı en yakın arkadaşım kullandı sesi kendisi söyledi, 2 yıllık şöför eşim kullanıyor aynı şekilde bi ses var diyor...

avrupa yakasındaki colt sahibi bir arkadaşla istediği yerde buluşmayı ve aracımı sürüp kendi aracıyla bu sesi kıyaslamasını çok isterim...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 58 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye