Zaman: 17 Oca 2026 08:41

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2012 22:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Levent
Araç: mitsubishi colt
Meslek: memur
Kan grubu: brh+
aracım 2001 1.8 gdi aracımda daha önce arıza ışığı yanmıştı servise götürüp bilgisayara bağlattığımda 4. pistonda elektrik sorunu çıktı ama arabanın gidişinde tek problem giderken ara ara tekleme yapmasıydı(belirli belirsiz) b obin arızalı diye düşündük servistekiler bobin sağlam olup olmadığını dahi anlayamıyolar araba rölantide çalışırken çok iyi çalışıyordu kesinlike rölantideyken tekleme yapmıyordu serviste 4. pistonun bobinini 3. pistonunkiyle yerini değiştirdik 1000 km kadar yol gittim arıza ışığı bazen yandı bazen söndü son 200-300 km dir hiç yanmadı ara ara teklemeler devam etti bugün arabayı biryere bıraktım arabaya binip tekrar çalıştırdığımda araba zor çalıştı ve stop etti sonra gaz veripte çalıştırdım araba aynı traktör gibi çalışıyo araba çok zor hareket etti ama gitmek istemiyo aşağı doğru 30-40 m gitti yol biraz yukarı doğru olunca hiç gitmiyo galiba sadece 2. piston çalışıyo gibime geldi diğerlerinin bobin kablolarını değiştirince arabada bi değişiklik olmuyo bu arada arıza ışığıda yandı arabayı az önce çorludaki servise bıraktım yarın iş çıkışı gididip baktırıcam bobinlerin 3 ününde bozuk olma ihtimali olabilirmi yada bobinlere gelen elektrikte arıza olabilirmi? yardımlarınızı bekliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2012 22:49 
Kullanıcı avatarı

peki enjektörlerin tıkandığını nerden anlayabiliriz birde enjektörler tıkandıysa arıza ışığı yanarmı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2012 19:55 
Kullanıcı avatarı

serviste mut 3 e bağladık verdiği arıza p1200 injector drive servisteki arkadaşlar buna bi yorum getiremedi arabayı en son çalıştırdığımda düzgün bi şekilde çalıştı yarın servis temsayı arayıp arızanın ne olduğunu soracak google da arattırdığımda şöyle bi parça buldum Mitsubishi carisma GDI 1.8 2001 model Fuel injector ECU acaba problem bu parçada olabilirmi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2012 00:20 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar problemi sonunda çözdük yurt dışından enjeksiyon beyni aldım 25 gün oldu kargo gelmedi bende artık bekleyemeyip ankaradan enjeksiyon beyni aldım beyni arabaya taktım hiçbir problemim kalmadı bütün problem enjeksiyon beynindeymiş

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: