Zaman: 17 Eki 2025 02:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2012 23:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doganay
Araç: -
Meslek: Aktuer/Sigortaci
Kan grubu: 0Rh+
Aes08 yazdı:
km orjinal ise çok değil sonuçta 6 yaşında araba ancak bağcılardaki galerilerden araba alırken iyi bir araştırma yapmak gerekir çok dikkatli olun hepsini günahını almak istemem ama bir çoğu üç kağıt yaparak araba satma daha çok para kazanma peşindeler .

Tesekkurler, evet beni de bu suphelendiriyor. Iyi durumda olan colt'lar zaten kisa surede kapiliyor. Bu ilan 2 haftadir yayinda olmasi kusku uyandiyor.
Ama bir servise yada ustaya gostermek az cok fikir sahibi olmaya yardimci olabilir. Sizce servise yada ustaya gostermeye degecek bir ilan mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2012 13:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
_opeth yazdı:
sol far çok yakın zamanda olmamakla beraber değişmiş gibi geldi bana

Vedat hocam güneş yanılgısı olabilir mi sağ fara güneş fazla vuruyor gibi geldi

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2012 14:29 
Kullanıcı avatarı

Aes08 yazdı:
_opeth yazdı:
sol far çok yakın zamanda olmamakla beraber değişmiş gibi geldi bana

Vedat hocam güneş yanılgısı olabilir mi sağ fara güneş fazla vuruyor gibi geldi

_opeth yazdı:
sağlı sollu çekimlerde de sol far çok az daha aydınlık gibi geldi. görmeden anlaşılamaz tabi

Bana da gunesten gibi geldi. Yarin insallah gormeye gidecegim. Dikkat etmem gereken seyler hakinda yardimci olabilir misiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2012 20:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: serkan
Araç: colt
Meslek: mimar
arkadaşlar 2007 2008 model bir colt için 19-20 Bin tl nasıl bir fiyat aralığı sizce?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2012 21:44 
Kullanıcı avatarı

no worries yazdı:
Merhabalar,
Sizden asagidaki ilan icin yorumunuzu isteyecegim. Kilometresi sizce cok mu? Ayrica 3 kapi coltlarin gorunusu daha hosuma gidiyor ama 5 kapiya gore artilari ve eksileri nedir cok iyi bilmiyorum. Degiseni olmadigi ve kilometresinin orjinal oldugunu soyledi galeri. Fiyati sizce iyi mi yada pazarlik yaparsam kaca kadar direnmeliyim. Yardimlarinizi bekliyorum.
Tesekkurler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 197/detay/

Bugun gittim gordum. Aracin ici ve disi pek iyi durumda degildi. Cizik gocuk ve ic kisimda (direksiyondan pedallara vitese klima tuslarina kadar) asinma cok fazla idi. Ama Colt sevdasi sebebi ile galerici butun sikintilarini gocukleri ve cizikleri 1 gunde hallettirecegi sozu uzerine pazarlik yaptik ve anlastik. Araci ustaya gostermek icin gotururken ruhsattan sasi ve motor numarasini sirketten arkadaslara gonderdim(sigortaci oldugum icin araclarin kayitlarina rahatlikla ulasabiliyoruz) Aracta 2006 yilinda 16.000 TL hasar ciktigini ogrendik ve yoldan geri donerek tamamen vazgectik.
Umutlar tukendi derken ayni oto sitesinden 5 kapili bir Colt'a rastladik. 2 degiseni (bagaj kapisi ve kaporta) ve 1 boyasi vardi. Yuzeysel cizikleri fazlaydi ama ici cok temiz geldi. Ic kisim tamamen sifir araba gibi olmasi beni cezbetti acikcasi serviste baktirdik degisenlerini kontrol ettirdik. Motor ve sanzimanda diger onemli aksamlarda hicbir islem yapilmamis temiz oldugunu ogrendik. Servis bakimlarinin duzenli olarak yapildigini ogrendik. Icimize sinmedi cok yakin bir tanidik ustaya gosterdik. Ondan da onayi alinca aracimi pardon Colt'umu satin aldim.

Bu konuda daha onceki mesajlarima cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederim bu arada.

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2012 23:05 
Kullanıcı avatarı

no worries yazdı:
no worries yazdı:
Merhabalar,
Sizden asagidaki ilan icin yorumunuzu isteyecegim. Kilometresi sizce cok mu? Ayrica 3 kapi coltlarin gorunusu daha hosuma gidiyor ama 5 kapiya gore artilari ve eksileri nedir cok iyi bilmiyorum. Degiseni olmadigi ve kilometresinin orjinal oldugunu soyledi galeri. Fiyati sizce iyi mi yada pazarlik yaparsam kaca kadar direnmeliyim. Yardimlarinizi bekliyorum.
Tesekkurler.

Bugun gittim gordum. Aracin ici ve disi pek iyi durumda degildi. Cizik gocuk ve ic kisimda (direksiyondan pedallara vitese klima tuslarina kadar) asinma cok fazla idi. Ama Colt sevdasi sebebi ile galerici butun sikintilarini gocukleri ve cizikleri 1 gunde hallettirecegi sozu uzerine pazarlik yaptik ve anlastik. Araci ustaya gostermek icin gotururken ruhsattan sasi ve motor numarasini sirketten arkadaslara gonderdim(sigortaci oldugum icin araclarin kayitlarina rahatlikla ulasabiliyoruz) Aracta 2006 yilinda 16.000 TL hasar ciktigini ogrendik ve yoldan geri donerek tamamen vazgectik.
Umutlar tukendi derken ayni oto sitesinden 5 kapili bir Colt'a rastladik. 2 degiseni (bagaj kapisi ve kaporta) ve 1 boyasi vardi. Yuzeysel cizikleri fazlaydi ama ici cok temiz geldi. Ic kisim tamamen sifir araba gibi olmasi beni cezbetti acikcasi serviste baktirdik degisenlerini kontrol ettirdik. Motor ve sanzimanda diger onemli aksamlarda hicbir islem yapilmamis temiz oldugunu ogrendik. Servis bakimlarinin duzenli olarak yapildigini ogrendik. Icimize sinmedi cok yakin bir tanidik ustaya gosterdik. Ondan da onayi alinca aracimi pardon Colt'umu satin aldim.

Bu konuda daha onceki mesajlarima cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederim bu arada.

Resim

Hayırlı,uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2012 14:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Hayırlı olsun aracınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2012 14:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
hayırlı olsun, kazasız sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2012 20:36 
Kullanıcı avatarı

Aes08 yazdı:
no worries yazdı:
no worries yazdı:
Merhabalar,
Tesekkurler.

Resim

Hayırlı,uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.

_opeth yazdı:
hayırlı olsun 16bin lira hasarı hiç şaşırmadım bi günde göçükleri hallederim diyenden korkacaksın

souldemon yazdı:
Hayırlı olsun aracınız.

ikargi yazdı:
hayırlı olsun, kazasız sürüşler...

Cok tesekkurler. Sonunda bende araniza katildim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2012 15:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: mitsubishi colt 1.3 invite
Meslek: Pegasus Yer işletme uzm
Kan grubu: o rh
hayırlı olsun Rabbim kaza bela göstermesin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2012 18:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Can
Araç: Insallah colt
Meslek: Ogrenci
Merhaba arkadaslar-abilerim, foruma az once uye oldum ama 1 haftadir takip ediyorum diyebilirim.

Mitsubishi Colt almak istiyoruz, simdi durumu anlatayim; ben ehliyeti seneye alacagim ama araci zaten anneme alacagiz gibi bir sey. 1 sene o kullanacak ehliyeti alinca cogunlukla ben kullanacagim. Ilk arabam olacak buyuk ihtimalle yani :)

Simdi bize bayi sifir amt colt icin 35 bin tl fiyat verdi son olarak, sitesinde gorunun kampanyali 2011 araclar bitmis ellerinde dediklerine gore.

Bizde 2011 model 10 bin km civarinda temiz colt bakalim dedik. Sizin bana onerebileceginiz arac var mi diye buraya yazdim. Cunku 1 haftada bu forumun ne kadar samimi ve guvenilir bir yer oldugunu fark ettim bir kac baslik vasitasiyla. O yuzden gene bu forumun kullanicilarindan alacagim aracin sorunsuz bir alisveris olacagina inandigim icin yazdim bu yaziyi.

Simdiden yardimci olan kisilere tesekkur ederim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2012 19:45 
Kullanıcı avatarı

cduman yazdı:
Merhaba arkadaslar-abilerim, foruma az once uye oldum ama 1 haftadir takip ediyorum diyebilirim.

Mitsubishi Colt almak istiyoruz, simdi durumu anlatayim; ben ehliyeti seneye alacagim ama araci zaten anneme alacagiz gibi bir sey. 1 sene o kullanacak ehliyeti alinca cogunlukla ben kullanacagim. Ilk arabam olacak buyuk ihtimalle yani :)

Simdi bize bayi sifir amt colt icin 35 bin tl fiyat verdi son olarak, sitesinde gorunun kampanyali 2011 araclar bitmis ellerinde dediklerine gore.

Bizde 2011 model 10 bin km civarinda temiz colt bakalim dedik. Sizin bana onerebileceginiz arac var mi diye buraya yazdim. Cunku 1 haftada bu forumun ne kadar samimi ve guvenilir bir yer oldugunu fark ettim bir kac baslik vasitasiyla. O yuzden gene bu forumun kullanicilarindan alacagim aracin sorunsuz bir alisveris olacagina inandigim icin yazdim bu yaziyi.

Benim aracı verebilirim
viewtopic.php?f=33&t=4412
Fiyat konusunda pm atabilirsiniz ..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Tem 2012 22:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Can
Araç: Insallah colt
Meslek: Ogrenci
Aes08 yazdı:
cduman yazdı:

Benim aracı verebilirim
viewtopic.php?f=33&t=4412
Fiyat konusunda pm atabilirsiniz ..

sanirim yeni uye oldugum icin pm atamiyorum, yetkiniz yok diyor. siz atarsaniz belki cevaplayabilirim veya numaranizi birakirsaniz pm den iletisime gecebiliriz. hic olmadi dh de uyeliginiz var ise orada ki nickimde ayni cduman

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2012 14:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Tamer
Araç: Yok
Meslek: Finans
Arkadaşlar tanışma bölümüne yazdığım mesajı aynen burayada ekliyorum.Belki oraya bakmayıp burayı takip edenler vardır diye.

Selamlar

Başka bir sitede mitsubishici bir arakadaştan yardım istedim.Oda burayı tavsiye etti.Derdim şu ; benim acilen bir araba almam lazım.Ama km.de 250 kuruşları pek geçmemeli.Çünkü hergün 50 km. yapılacak.Yılın 11 ayı hemde ve en az 3 yıl.Arabayı eşim kullanacak.Daha yeni kullanıcı.Arabada 3 yaşında iki çocuk taşınacak.Çocuklar otistik.Çekebildiğim kredi maximum 21,000.Araba muhakkak otomatik olmalı.Sıkışabilme ihtimalimde var ileride o yüzden de çok zor satılmamalı.1-2 altına verdiğimde gitmeli.Bu şartlarda alabileceğim en güzel arabanın colt olduğunu söyledi arkadaş.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Tşk....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2012 16:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
o rakama 2007-2009 arası bulabilirsin, piyasada coltların zaten çoğu yarı-otomatik.
bagaj kısmı haricinde o da aslında efektif kullanımda yeterli olacaktır. iç hacmi çoğu üst sınıf arabaya göre daha ferah bir araçtır.
sitede gezinirseniz daha detay bilgilere ulaşabilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2012 22:59 
Kullanıcı avatarı

Meslek: muhasebe
Kan grubu: a+
arkadaşlar salı günü muhtemelen bende bir colt sahibi olacağım yanlız acilen yardımlarınıza ihtiyacım var.2 araç arasında kaldım 2 side 2006 model... biri invite model 80.000 km boyası dahi yok,1 tane ayna ısıtması hariç çalışmayan aksamı yok.diğeri 105.000 km instyle model,sunroof lu,16 inc cant,ses izolasyonu yapılmış ve camlar filmli,ancak sol 2 kapı değişmiş.2 side servis bakımlı ve bakımları yeni yapılmış.17.000 tl civarında.fiyat uygunmu? ve siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2012 23:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: neşe
Araç: 2012 colt elegance amt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: BRh+
ben olsam 80 bindekini alırdım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2012 23:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: 2004 Accord+2016 Space Star CVT
Meslek: Kötü Adam
Kan grubu: A Rh
80 bindeki değişen yoksa al.ötekinin 2 kapı değişmiş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2012 23:14 
Kullanıcı avatarı

Meslek: muhasebe
Kan grubu: a+
peki fiyat nasıl arkadaşlar?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Ağu 2012 23:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: 2004 Accord+2016 Space Star CVT
Meslek: Kötü Adam
Kan grubu: A Rh
fiyat iyi görünüyor.fakat benim duyduğum 2. elde talep şu dönem az olduğu.belki fiyat kırabilirsin.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye