Zaman: 25 Ara 2025 18:26

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: kaçacak yer arıyorum
MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011 15:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
mesuttgur yazdı:
CNNtürk te gezi programında 2 gün üstüste kıyıköyü işlemişti. İğneadaya gittim ama kıyıköy daha bir keşfedilmemiş bir bölgeye benziyor. Yakın olması nedeniyle kaçamak planlarım arasında yer alıyor.

valla araştırdım, yerleşimde pek yabancıları sevmezlermiş ama çok güzel yer diye anlattılar.o bölgeye kampa giden arkadaşlarım var :) bol bol resim çeker eklerim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 23:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
ege ve akdeniz bölgesinde artık bir çok otel bu şekilde çalışıyor sngl dbl trpl bay satışı kabu edilmez diye...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2011 00:23 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
Datça yada Cunda'yı önerebilirim ama biraz gecikmişim sanırım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eki 2011 14:27 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar döndüm, data kablom edirnede kaldığından arkadaşlardan bulunca atabileceğim resimleri.

tatilin özüne gelirsek;4 gün 3 gece için yola çıktım, yollar gayet güzeldi, giderken vize üzerinden dönüşte ise saray üzerinden döndüm. Ben gitmeden kıyıköyde orta çaplı bi sel olmuş ve genel olarak stabilize yolların tamamı bozulmuştu ama orada kaldığım süre içinde belediye yeniden elden geçirdi hepsini.ortalıkta kalabalık yoktu, sakin sakin gezme imkanım oldu, oturduğum yerlerde en fazla 2 masa doluydu sadece.fiyatlarda bu duruma istinaden düşüktü hep.kaldığım yerin temizlik ve hizmetlerinden daha ilk etapta memnun kaldım, ayrıca sahipleri gezilecek yerleri planlamamda yardımcı oldular(kaan bey ve füsun hanım),konakladığım yerin manzarasında:orman,deniz,nehir,ve kumsalın bir orada olması beni ayrıca mutlu etti :)
ilk gün ayanikola manastırında ve sahil kısmında vakit geçirdim(15.00 da kıyıköye varmıştım zaten) sonra otelin sahiplerinin olan cafede rakı balık yaptım(liman manzarasında ve salaş bi ortam.tam benlikti) akşam konaklama yerine dönüp kahvemi yudumlarken, kaan bey aldı eline gitarı döktürmeye başladı, tabi bir süre sonra utanarak içki getirdiğimi içebileceğimizi söylediğimde hiç kırmadan kabul etti ve eşiyle oturduğu masaya davet etti bizi.bütün gece tekila yuvarlayıp şarkı söyledik.
ikinci gün ister istemez erken kalktım ve inanamadım, gayet zinde ve uyanıktım.sanırım havası çarptı :) güzel bi köy kahvaltısından sonra köyün içini gezmeye başladık, kartal cafe, marina cafe, aşıklar tepesi, top tepe derken iyice gezdik.(tamamı manzaralı yerler) daha sonra pabuç deresinin kıyısına tekne gezisi için indik ancak yağışlı hava yüzünden motorlu gezi teknelerini kıyıya almışlar, bisikletlerlede biz gezmek istemedik ve yegane yapamadığımız ve içimizde kalan şey bu oldu :( akşam yemeğini son tango adlı restoranda tango müzikleri eşliğinde yedik.otele döndüğümüzde kahveler ve müzik derken yine geceyi ettik.
üçüncü gün biraz garip başladı, gece rüzgar ve yağmur sesi biraz rahatsız etsede güzel bi uyku uyudum ve yine erkenden kalktık.kaan bey;yatıp uyusanıza tatildesiniz siz, niye bu saatte kahvaltıya geliyosunuz;sitemlerine rağmen güzel bi kahvaltı yaptık.yol tarifi alarak baraj kıyısına gidecektik ama yolu ne yazık ki bulamadık ve geri döndük, bizde gezmediğimiz limanı ve kazan deresi kıyısında biraz dolandıktan sonra pabuç deresi üzerindeki 'tarığın yeri' aldı dubalardan oluşan restoranda hafif atıştırıp çaylarımızı içtik, o arada yağmur başladı ve doyulmaz bi ortam oldu :)
akşam erkenden otele dönüp yemeğimizi otelde yedik, ne yazıkki biz oradayken tv nin receiverı bozuldu, ne yapılsada tamir olmam diye diretince kaan beyden aldığımız usb den film keyfi yaptık.dolaptaki biralar yetmeyince destek kuvvet istemek zorunda kaldık :)
son gün kahvaltı edip erkenden otelden çıkış yaptık, gezmeyi planladığımız yerler vardı,kastro plajı gibi ama sel köprüyü götürdüğünden oraya kadar gidemedik.bizde yola devam ettik, bahçeköyün manda yoğurdun çok övmüşlerdi, toprak güveçlerde yoğurtlarımızı alıp devam ettik yola, çerkezköy ve çorludaki bi kaç arkadaşıma uğradıktan sonra ancak akşam 7 de eve girebilmiştim :)

sanki biraz uzun yazdım ama en yakın zamanda resimlerle renklendiririm ;)

bu arada merak edenler için ana tutarları yazarsak:
online rezervasyonda:100tl
hesap kapanırken:240tl (2kişi) + 50tl ( 2 kişilik akşam yemeği, minibar kullanımı, sürekli çay kahve vs vs :) )
ilk akşam yemek: palamut+köfte+2 duble rakı+salata: 52tl
ikinci akşam yemeği: palamut+köfte+2 kola+salata: 32 tl
ufak tefekte cafelerde çaydı kahveydi atıştırmalıktı derken harcandı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eki 2011 21:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
yarasın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2012 17:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan Satkın
Araç: Terios
Meslek: İşletmeci
Merhaba Hilmi Bey,
Şans eseri eşimle beraber yazınızı keyifle okuma fırsatımız oldu.Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Sizleri layiğiyle ağırlaya bildiysek ne mutlu
bizlere :) Siz çıktıktan sonra olduğu gibi odanızın uydu kablolarını değiştirmek zorunda kaldık.Sorun receiverda değil kabloya kaçan yağmur suyunda imiş, tüm tesisatı bozmuş :)

Eda Hanım ve size Kıyıköy'den kucak dolusu sevgiler Sağlıcakla Kalın

Kıyıköy Marina Konaklama Ailesi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2012 21:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kaan bey merhaba hazır sizi yakalamışken bir soru sorayım. :)
Geçen yıl kıyıköy'e gelecektik fakat etraftaki insanlardan aldığım bilgilerden sonra gelmek istemedim.
Yaz döneminde o kadar kalabalık oluyormuşki İstanbul'dan bi farkı yok tatilden hiç bir zevk almazsınız demişlerdi bize bizde vazgeçtik.
Gerçekten çokmu kalabalık oluyor yani oraları görmek istesek en iyi hangi mevsimde gelebiliriz.

Bu arada forumumuzada hoşgeldiniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2012 01:25 
Kullanıcı avatarı

Merhaba Hakan Bey,
Hoşbulduk,Çevreniz sizi doğru bilgilendirmiş.Eylül ayı da dahi olak üzere yaz ayları Kıyıköy ü keşfetmek açısından uzak urulması gereken dönemler.Sadece çoçuklu ailelerin deniz mevsimi olduğu için tercih ettiği ve çoçuk mutluysa(hergün deniz) tatil iyidir kavramının yaşadığı dönemdir.Her şey 2 katı pahalıdır(biz de dahil :) ),genel olarak işletmelerin servis ve hizmet kaliteleri de buna paralel aşırı kalabalıktan dolayı düşüktür.

Bu dönemlerin dışında kalan 8 ay boyunca Kıyıköy'ün kendi nüfusu bile 2000 den 1500 e düşer ve heryer size kalır.Bununla beraber Kıyıköy en iyi balık dönemini de yaz sezonu dışında yaşar.Fiyatlar yarı yarıya düşmüş,balıklar daha lezzetli hale gelmiş ve sıradan bir günde bile 4 farklı balık çeşidi çıkmış olabilir.Deniz kenarı bir yerleşim yeri olmasından olayı mevsim koşullarının sert olmasını bir kenara bırakırsak Kıyıköy'ü yaz sezonu dışında ziyaret etmek en karlı ve keyifli olanıdır.

Kıyıköy sezonlarını aşağıdaki örnekle açıklayalım :)

Yaz Sezonu
-Müşteri : Boş oda varmı?
-Marina: Yok ama istersen kazan dairesi müsait birader!
-Müşteri : Ne yapalım artık hanımla yolda yatamayız,orda kalacağız ücret nedir efendim ?
-Marina :Kişi başı 150 kardeşim ayrıca çıkarken kazanı temizleyeceksin işine gelirse:)

Kış Sezonu
-Marina: Boş oda var abi boş oda buyrun efendim
-Müşteri :Ne kadar birader?
-Marina: Gönlünüzden ne koparsa efendim
-Müşteri: Bizim birde kedi var yalnız!
-Marina: Ne demek efendim, o'nu da kazan dairesinde ağırlar sütünü eksik etmeyiz :)

Saygılar

Kaan

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2012 09:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Yani diyorsunuzki balık sezonu gelin, iki gün kalın, balığa çıkın, etrafı keşfedin rahatlayın ve tekrar dönün stres yuvası İstanbula :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Haz 2012 22:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kaan bey samimi bilgiler için teşekkür ederim, mutlaka gelmek istiyorum yaz sonu irtibata geçicem sizinle.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 19:00 
Kullanıcı avatarı

Rica Ederim.Ne zaman arzu ederseniz irtibata geçebilirsiniz.

Saygılar

Kaan

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2012 23:54 
Kullanıcı avatarı

başlık şimdi denk geldi önüme , valla kaan bey helal olsun ne kadar zaman sonra araba forumunda bulmuşsunuz başlığınızı :) sezon bitsin bi hafta sonu gelme planım var yine :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2012 18:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Bu yana da gelin Mitsucularr, selamlar

Resim

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2012 21:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
bizde hanımla 3eylülde izne ayrılacağız tatil planlarımız var ama kararsızız.1yaşında birde çocuk var.denize yakın havuzu olan herşey dahil bir konsepte konaklamak istiyoruz ama karasız kaldık.çocukta düşünülerek tavsiyelere açığım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2012 16:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
antalya KAŞ diyorum. uygun fiyat (Kalkan biraz(!) tuzludur. turizm otelcilik okulunun yurdu yazın otel olarak kullanılıyor. 10 dk. aşağıya yürüdnmü güzel bir plaj. okul işletiyor. belkide dünyanın en temiz denizi. plajın büfesi çocuklar için mini ve orta boy havuzu duşları... hem doğa hem yemek vs. ihtiyaçlarını anında karşılayacağın yer. istersen kalkan, patara plajına vs. gidip görebileceğin bir yer. küçük çocukla birlikte rahat tatil yaparsın. hatta dağ tarafında alabalık tesislerinin olduğu kıyının bunaltıcılığından uzak deniz manzaralı serin yerlere kaçma imkanı vs. vs. bu yaz gittim.
http://www.kasaotml.k12.tr/web/tr/belge ... _oteli.pdf
ben otelde kalmadım yakınında kardeşimde kaldım.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: